Completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, care judecă apelul lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive, a amânat pronunţarea în dosar pentru data de 27 mai, a doua zi după alegeri.

Realitatea TV si Cozmin Gusa reprezinta zona de media cu cea mai mare adversitate fata de liderul PSD Liviu Dragnea. Cu toate acestea, afirmatia lui Gusa despre legatura politica din dosarul lui Dragnea e fara echivoc.

Citat de stiripesurse.ro, Cozmin Gușă susține că această decizie spune în mod clar că rezultatul alegerilor influențează și decizia în cazul lui Livu Dragnea.

„Asta este într-adevăr ceva ce poate să vectorizeze mersul lucrurilor. Această dată de 27 mai ne spune nouă că în mod clar decizia va fi legată de rezltatul net al alegerilor. Cine mai vrea să comenteze că nu există legătură între rezultatul alegerilor și justiție să fie mai cumpătat. Liviu Dragnea nu este acuzat nici de Teldrum sau de ceva din administrație, ci de niște angajări. Ar putea însemna o renaștere pentru Liviu Dragnea. Dacă rezultatul PSD va fi bun, Liviu Dragnea va fi condamnat. Dacă rezultatul va fi de 30 plus sau minus Dragnea scapă”, a precizat Cozmin Gușă la Realitatea TV.

Procurorul DNA a anunțat, luni, Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpații din procesul lui Liviu Dragnea. Procurorul DNA a cerut condamnari și pentru acuzațiile de fals și instigare la fals, pentru care inculpații au fost achitați pe fond.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și jumătate de închisoare cu executare

2 COMMENTS

Leave a Reply