Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat vineri dimineață, el precizând într-un comunicat că decizia sa este irevocabilă și cel puțin la acest moment nu va face subiectul unei conferințe de presă.

”Ministrul Cercetării și Inovării, Nicolae Burnete, a demisionat. Ministrul Cercetării și Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoștința opiniei publice faptul că în această dimineață (vineri dimineață – n.r.) mi-am depus demisia la Cancelaria premierului.

6 COMMENTS

 1. Un judecator din dosarul colectiv s-a pensionat, 80 morti nimeni vinovat, au trecut 29 de la Revolutie cu 1000 morti nimeni gasit vinovat, 28 ani de la mineriada nu stiu cati morti , nimeni vinovat…3 saptamani de la marea gazare…nimeni vinovat…securistii inca sunt la putere

 2. https://www.cotidianul.ro/banii-de-la-cercetare-dati-la-catedrala/
  Dupa o asemenea bataie de joc,ce masura putea sa ia omul?! E mai importanta catedrala decat cercetarea?!
  – Ce cerceteaza catedrala ortodoxa?!
  Sfanta manipulare?!
  Sfanta prostire a enoriasilor?!
  Incredibil ce mentalitate idioata!
  Asa se intampla cand nu se vrea schimbarea reala in bine a tarii cat si cetatenii sa aiba un nivel de trai si educatie corespunzatoare!
  V-ati ajuns,voi toti perindatii in politica,toti analfabetii functionali,toti mincinosii manipulatori,toti scandalagii care se vor eterni in buda cu functii si venituri!

Leave a Reply