Luni, postul de televiziune Antena 3 a lansat un nou cuplu de moderatori.

Alina Petrescu si Mircea Badea vor putea fi urmariti zilnic pe tronsonul orar 15,00-17,00, unde sunt prezentate stiri, comentate si analizate cele mai importante evenimente ale zilei.

 

18 COMMENTS

  • Draga Mircea,
   Felicitari pentru prima avansare. Cu timpul cand o sa faci si tu cativa ani in jurnalistica la A3 o sa ajungi in prime time ca Rache si ca Ionut. Dar asa este cand esti junior.
   Zi merci ca oricum de la 12:00 noptea nu te vedea nimeni in afara de mine pe inregistrari.
   Pe vremuri se uita tata de 80 de ani la tine cand erai dimineata la A1. Se uitau si verii mei cand erai de la 11 seara dar aveau servici si cand te-a impins la 23:30 au abandonat. O vreme un unchi somer cu insomnii te-a urmarit cand incepeai la 23:45. De la 12 noaptea ai ramas singur.
   Iti recomand ca din cand in cand sa mai lupti si pentru drepturile tale nu numai ale noastre ca daca esti baiat bun si cu bun simt te trag toti in piept nu apreciaza nimeni.
   cu tristete si simpatie,
   7.4

 1. Superb! Îmi plăcea şi îmi place mult prezentatoarea Alina Petrescu prin modul de comunicare ironic cu toţi intervievaţii prin telefon sau face-tu-face strângându-i puţin cu uşa. Acum e un cuplu frumos şi amândoi să continuie ironiile cu zâmbetul pe buze indiferent de ştire! Da?
  Mult succes dragii mei !

 2. Im-i place! Succese!
  Serios acu,
  Eu beeaam cafiaua In gura presei la ora 5 am.na-m mai vazut emisiunea aia de mult timp datorita astei schimbari de program.nu din cauza.
  Teleshoping?io?care numa versace?
  La 11ps dorm ca poarca,la 4america la fel,cand sa mai vad in gura presei?la a1,o fi,da sunt la shopining la paris.
  De ce nu mai este reluarea emisiunii lui badea la 5 ? Este boratura aia de teleomping??schimb-atio nene,inversuri.
  Curepsect EBA

 3. Mircea o sa continue sa faca si in gura presei seara? sau nu o sa mai existe minunea de emisiune!?

  • @JAX,
   .
   Băi, băsică, tu ești limitat rău de tot.
   Mă uitam pe blog să văd ce ai în căpoc și ce-ai mai vomat recent pe taste (că eu, de regulă, sar peste ce lasă în urma sa o băsică fără a se se screme prea mult).
   Iată mizeria lăsată de tine doar c-o lună-n în urmă:
   ”Fara Antena 3 si RTV acest partid de stanga (e vorba de PSD n.s) e mort definitiv ar trebui sa stie si ei asta,voi presa i-ati facut mari din ura justificata fata de Base4scu i-ati luat pe ei de suflet vezi doamne fiind “antibasisti” desi au jucat hora cu el pana s-a plictisit el de ei.”(zici tu , de ziua Americii după care mai iei o gură de fân acum)
   Stop mașina.
   Băi, băsică, de ce nu te întrebi, însă, dacă nu era Antena 3( și aici să ne-nțelegem numai parte din ea) și era doar presa voastră mizerabilă(95% …recte), adică tot ”ce-i smintit şi stârpitur㔄..vorba poetului, ce se întâmpla, băi, cu Țara asta și-așa deturnată și acaparată de voi, nefast, și-n 1996 și-n 2004 cu băsescul vostru cu tot și cu tot sistemul vostru mafiot din justiție și servicii care era, cât pe ce, dar nu este încă totul pierdut pentru voi, să faceți Țara asta praf.
   Și mai află măi băsistule că și în 1996, și în 2000, ca și în 2004 TOATĂ presa era anti-PSD. Tu când zic TOATĂ presa, știi ce înseamnă TOATĂ? Tu, probabil, știi că atât din interior cât și din exterior, ați făcut-o ”programatic” astfel încât ăi de stânga, pe care, parte, i-ați omorât cu lozinci și etichete fasciste, și altă parte i-ați convertit astfel încât năpârlind peste noapte au devenit ori de dreapta, ori regaliști ori ”independenți” ? Ar mai trebui să știi și că după ce unii, nu mulți deloc, au dat cu capul de pragul de sus, după marea prostie cu ”soluția imorală” (care numai ei știu și simt ce rău și(au) făcut astfel), unii, fiind și mai raționali, au schimbat macazul și-au început, la început timiduț de tot, să realizeze ce pericol uriaș ar fi pentru ei să mai continue în a mai aclama băseala.

   P.S Referitor la ce băsi tu de Rache versus loshannis, eu cred că NU.
   NU, pentru că după demnul urmaș al lui băseală-vodă, pre nume joshannis, deci unul care se screme să spună ceva(dacă nu citește, evident, ngî…ngî…) ar veni unul care se screme să spună o glumă, cât de cât bună.
   Fără doar și poate, și eu fiind aici foarte subiectiv, e greu să-l mulțumești pe unul ca mine cu ale ”tale”, multe, poante ”nesărate”, și la care joshano-băseala ”se” râde la glumele ce-l vizează pe Ponta dar și pe ALEȘI, în general, dar, mai ales, dacă mai ai și barbă dar și o cămașă soioasă, asta ca să pari și macho și inteligent deodată (sau …invers)

  • Nu cred ca pocnitul din degete si onomatopeele pe care le auzim seara de seara sunt de natura sa-l epuizeze.Prefer sa-l urmăresc in emisiunile in care analizează viața politica in calitate de invitat.

 4. Odata cu mutarea in locatia noua ati facut unele modificari ,bune toate ,sa-l vedem si pe Mircea in noua postura ,cu o partenera .
  P.S.tot am vrut de mai mult timp Radule sa te felicit pentru blog , are tot mai multe informatii ,esti la zi cu toate evenimentele ,postezi comentarii pertinente ,este minunat .Te urmaresc in emisiuni si te citesc cu interes .Succes.

Leave a Reply