Adriana şi Cristian Coman, de 28 şi 34 de ani, alături de băieţelul lor Denis, în vârstă de 8 ani, se plimbau pe faleză în momentul în care s-a produs tragedia de la Nisa. Au fost loviţi în plin şi corpurile lor au fost proiectate la metri distanţă. După zile de căutări, în care familia nu a aflat nicio veste despre soarta lor, Adriana şi fiul ei Denis au fost găsiţi internaţi în spitale diferite din Franţa, în stare de comă. Asta, în timp ce Cristian fusese dat dispărut şi nu se ştia dacă este în viaţă sau nu. Marți, însă, acesta a fost găsit mort.

MAE a confirmat decesul românului și adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate.

„Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret decesul unui cetățean român în urma atacului de la Nisa, membru al familiei dată dispărută anterior. Autoritățile franceze au confirmat decesul.

Procedura de identificare a corpului neînsuflețit al victimei de cetățenie română, efectuată de către autoritățile franceze, s-a finalizat în urmă cu puțin timp, cu sprijinul autorităților române.

Reamintim că minorul și mama sa au fost identificați printre răniți, aflându-se internați în două spitale din Nisa. Starea lor de sănătate evoluează pozitiv.

În prezent, reprezentantul Consulatului General al României la Marsilia, precum și consulul onorific la Nisa, se află alături de familia cetățeanului român decedat, acordând în continuare sprijinul necesar.

De asemenea, reprezentanții ambasadei României la Paris și ai Consulatului General al României la Marsilia mențin legătura permanentă cu Celula de Criză instituită de autoritățile franceze.

Ministerul Afacerilor Externe adresează sincere condoleanțe familiei îndoliate și va acorda întreaga asistență necesară în continuare”, scrie stiriepesurse.ro.

 

Leave a Reply