Secretarul de stat din Cancelaria premierului Dorian Filote dezminte informațiile pe “surse politice” potrivit cărora premierul Dacian Cioloș ar fi gata să plece din România.

Mai mult, Filote susține că, într-o discuție cu prim ministrul, Dacian Cioloș și-a exprimat intenția de a rămâne în țară “vreo câțiva ani”.

“Interesant că se găsesc ”surse politice” care-l dau pe dl Cioloș gata să plece din țară și cu “aranjamentele” făcute pentru posturi pe-afară. Numai că posturile acelea scoase pe surse, fie nu există (“vicepreședinte ONU pentru agricultură”, serios?! :)) fie, oricum, nu se eliberează până prin 2019 (Director FAO?!). În plus, din câte-mi spunea mai ieri, intenția dumnealui e să rămână în țară măcar vreo câțiva ani :)… chiar dacă unii ar vrea să-l vadă plecat sau măcar vândut străinilor”, scrie Filote pe contul său de Facebook.

Dorian Filote este începând de joi secretar de stat la Cancelaria premierului și coordonează Departamentul de comunicare al Executivului.

În trecut el a făcut parte din echipa lui Dacian Cioloș în perioada în care acesta era comisar european, scrie Agerpres.

 

8 COMMENTS

 1. Domnul Ciolos ar face bine sa ne lase impreuna cu” guvernul lui” de 2 lei duca-se de unde au venit sunt niste tradatori sunt pusi sa distruga la comanda sunt vanduti unor intrese obscure
  Acesti asa zisi tehnocrati au fost plantati de anumite intrese din afara Romaniei numai ca sa macelareasca totul vor sa ne vanda la bucata ca pe sclavi exact ca infractorul de basescu o sluga fara scrupule
  k/w/johannis calator vesnic ar trebui sa il urmeze pe ciolos sa plece la Sibiu s-au unde mai are proprietati in lumea larga

 2. Ce face? De fapt face ce fac toţi scăunarii care au interese în interiorul acestei ţări! Şi sunt destui cartonari interesaţi ! Aici în România se poate îmbogăţi orice cartonar care are afaceri cu bugetul statului şi pentru care nu este tras la răspundere! Se impune şlagărul: ”Pleacă mâine o să-mi treacă…”
  Am auzit azi o statistică în care ”românii muncesc cel mai mult din majoritatea ţărilor Eurpei şi că munca multă este în ţările sărace unde cetăţenii sunt prost plătiţi”. Este o mizerie de statistică prin care se manipulează cras întrucât cei care sunt în ţară nu prea ştiu despre ce este vorba! Vă pot anunţa că în Elveţia programul zilnic 5 zile pe săptămână este 8-10 ore şi chiar bine plătit(grădiniţe, educaţie, bănci comerţ), doar în anumite societăţi unde patronii sunt apucaţi de sorcovă îţi oferă programul de lucru de la 2 la 8 ore pe zi, 6 zile dar eşti la dispoziţie mai ales noaptea. Se vehiculează manipularea ‘muncă multă plată minusculă’ doar în ţările fără respect pentru conaţionali şi asta strict din habotnicia celor care fac legi şi care nu sunt interesaţi decât de îngenuncherea propriilor conaţionali pupând în dos tot ce se poate străin! Concret: manipularea guriştilor este strict pentru a lăsa omul fără venituri şi fără un loc de muncă din care să supraveţuiască! Vezi în ultimii ani s-au dat zile libere prin lege de parcă ţara şi poporul este strict buzunarul chiulangiului escroc! Prăpastia între bogaţi şi săraci este uriaşă şi încă se continuă cu tupeul de borfaş al ocupantului de scaun şi funcţie în guvern, fie el şi numit politic! Cu ceva timp în urmă nea Putin spusese ceva de sărăcie şi control al marilor puteri în Europa sărăcită şi bolnavă, neajutorată în caz de urgenţă! Din câte se observă, şarpele veninos are dreptate! Hahaha! Ocupantul principalului scaun al ţării se tot laudă că partidul meu a făcut schimbări! Cum? Unde? De la PDL la PNL? NOII POLITICIENI PNL SUNT AFUMAŢII VECHI DE PRIN 2000?
  – În 2000 erau:
  Blaga, Flutur, Băsescu, Nicolăescu, şi destui PNL-PDL-M10-PMP!
  – În 2016 noii politicieni sunt:
  Blaga, Flutur, Băsescu, Nicolăescu, şi destui PNL-PDL-M10-PMP!
  Care schimbare?
  S-au schimbat de haine trecând pe la duş: Blaga, Flutur, Băsescu, Nicolăescu, şi destui PNL-PDL-M10-PMP, la deratizare şi dezinfectare apoi la înfrumuseţare şi în final la PNL: partidul meu? Oare ocupantul nu vrea să accepte adevărul văzut de toată lumea sau ne chiorăşte de la ochi pas cu pas???

 3. Dacian Cioloș si-a exprimat intentia de a ramane in tara pana la victoria finala.
  Nu mai bine pleaca domnia sa cu toti expertii bruxellezi, pentru ca deja tara e pe-o parte de bine ce-o administreaza primul agricultor al tarii. Toate masurile luate sunt pe invers, in detrimentul cetatenilor tarii, a bunului mers al lucrurilor si pe placul papusarilor care l-au cocotat in functie.

 4. Ehei! asta cu ,,vândut străinilor,, mi-a umplut ….(să pună fiecare ce vrea),… de gânduri. Băi, străinilor, noi nu avem români de vânzare, îndeosebi dl. Cioloș, să vă intre bine-n cap. Dânsul pleacă după ce îndeplinește obiectivele ălora de l-au numit…

 5. Deocamdata tara o duce binisor,adica la nivel de atentie “pericol de inundatie”, in urma efectelor guvernarii Ponta,care atata a apucat sa faca ,dar inertia se termina in curand.Totusi,stapanii lui Iohannis si Ciolos si-au dat seama ca acestia doi trebuie sa aiba mai mult timp la dispozitie ca sa ne aduca in stadiul de prabusire economica cel putin la nivelul din 2012 si de control total.De aceea trebuie sa nu se mai subventioneze nicio agricultura sau alte domenii strategice ,nici autostrazi,nici sistem de sanatate si nici alte oboseli d’astea,ci doar sa cumparam cat mai multe avioane prezidentiale,sa ne dotam cu armament la mana a doua, sau a treia, si sa-i cumparam lui Iohannis si o flota la Marea Neagra sau asa ceva,ca doar este plin vestul de oferte de nave care trebuie scoase din uz.Dar deocamdata vine vacanta si trebuie sa ne gandim unde ii trimitem pe cei doi,la ce tari exotice,ca la noi E tantati si pishca doamnele.

 6. Poate sa ramana in tara cat vrea ca este tara lui dar nu pe bani poporului, nu a dovedit ca este un roman bine pregatit a fost o unealta a lui basescu de a ajuns comisar si acumeste sluga grofului si nu dovedeste a fi o capacitate ,are o cariera de conjunctura.

Leave a Reply