Deputatul PNL Dan Motreanu este urmărit penal pentru spălare de bani si folosirea influentei date de functia de conducere în partid, pentru obtinerea de foloase necuvenite, în dosarul lui George Scutaru, Motreanu fiind suspectat că a primit 250.000 euro pentru finantarea campaniei electorale din 2008.

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie au dispus începerea urmăririi penale fată de Dan Stefan Motreanu, deputat si membru cu functie de conducere într-un partid, pentru spălare de bani si folosirea influentei si autoritătii conferite de functia de conducere într-un partid politic, în scopul obtinerii pentru altul a unui folos necuvenit.

8 COMMENTS

 1. Sa ne lase astia de la DNA, nu de alta dar vine perioada de concedii si sa ne lase sa ne odihnim.
  Toate anchetele as dori sa se solutioneze cumva, sa nu ne mai tina cu tot felul de petarde, ba cu Premierul, ba cu Ghita, Scripcaru si marunteii de la PDL. La cat s-a furat si s-au facut “manevre” oneroase, multi ar trebui sa stea la beciul “pentru toti”.

 2. Foarte corect,cand spuneam ca exista peste tot oameni manjiti care daca au facut-o o data o vor mai face pentru ca “se poate ” sau pentru ca “este loc” mi-am facut numai dusmani…Doar asa politicienii care vor mai solicita un mandat se vor gandi de doua ori.Candideaza ca sa fie in slujba mea,a comuniunii care l-a ales sau ca sa se capatuiasca el si familia lui pentru vreo 3 generatii !?!

 3. @paris: Stimate domn, in primul rand observ ca aveti reale probleme de gramatica, pentru ca “pe deoparte” se scrie corect in limba romana “pe de o parte”, atunci cand apare alaturi de opusul sau “pe de cealalta parte”, si nu cum scrieti dvs. ca un analfabet!

  Dvs de fapt cate clase aveti?! De ce nu ne spuneti, sa stim si noi ce studii aveti de scrieti in halul in care scrieti? Va e rusine cu pregatirea dvs. intelectuala lipsa? Spuneti-ne cate clase aveti! Asteptam sa fiti onest si sa marturisiti! Aveti mai putin de 10 clase?

  In al doilea rand, habar n-aveti despre notiuni ca PIB-ul, inflatia, deflatia, ciclul economic, motoarele cresterii economice (cheltuielile consumatorilor, investitiile in afaceri, cheltuielile guvernamentale si exportul), somajul, salariile etc. Habar nu aveti despre finante si economie, dvs. abia stiind sa scrieti!

  Din ceea ce scrieti rezulta ca de fapt sunteti un semianalfabet care habar nu are de capul lui si pe ce lume este!

  Anexa: Mai bine puneti mana pe gramatica, chiar daca sunteti la pensie! Nu e tarziu totusi sa invatati sa scrieti! Va urez succes.

  https://www.youtube.com/watch?v=FVAGiB2VNM8

Leave a Reply