Fara nici o consultare cu Guvernul, Parlamentul, partidele din coalitia majoritare sau cu opozitia (USL), presedintele Traian Basescu a implicat Romania in decizii majore care privesc suveranitatea ei economica si politica pe termen mediu si lung. La recentul consiliu de iarna de la Bruxelles, Romania s-a raliat pozitiei Germaniei, Frantei altor aliati din UE.

Nu ma hazardez sa afirm ca asta e un lucru gresit, dar cu siguranta el trebuia facut printr-un acord al intregii societati. Este vorba despre decizii care implica imprumuturi prezente si viitoare de zeci de miliarde de Euro, modificarea Constitutiei, trasarea unor limite juridice pentru bugetul de stat in urmatorii ani. Toate cu efecte asupra populatiei, companiilor de stat si private, cresterii economice.

Prin dependenta totala de FMI si ralierea la pozitia greilor din UE, Romania renunta la orice bruma de independenta financiara in viitorul apropiat. Analistii occidentali sunt de opinie ca recentele decizii de la Bruxelles intaresc influenta si controlul Germaniei asupra economiilor unor state aflate in dificultate, inclusiv cele mai mici din Europa de Est, precum Romania. PIB-ul Germaniei este de aproximativ 2500 miliarde Euro, al Romaniei de 120 miliarde Euro.

Cred ca avem de-a face cu decizii ce au legatura directa cu securitatea noastra nationala. Bune sau rele, urmeaza sa vedem pe propria piele. Intrebarea este daca un om, fie el si presedintele tarii, poate decide singur incotro se indreapta 20 de milioane de ingrijorati.

26 COMMENTS

 1. Ce rahat mananca Basescu cum ca UE i-ar “spune” ca a fost inspirat cand a trimis de cateva luni in parlament revizuirea Constitutiei?
  Ce vrea el sa revizuiasca nu are nici o legatura cu ce s-a stabilit in aceste zile in UE.
  De unde i-a venit idee ca el ar fi un mare vizionar si ca a anticipat ce vrea UE?
  O hahalera, nimic altceva, care isi aroga merite ce nu i se cuvin si care ne prosteste iar in fata!
  Are impresia ca suntem chiar toti tampiti?!

  • Ca să răspund mai întâi la întrebare :
   Un om, fie el şi preşţedintele ţării, NU poate decide DE UNUL SINGUR soarta a 20 de milioane de cetăţeni ai unei ţări. Într-o ţară zdravănă la cap … în România se poate însă orice, cu unul ca Băsescu preşedinte şi cu alte câteva milioane de cetăţeni care, în 2009 au ales un preşedinte ca ăsta – că trebuie să vedem gunoiul şi din ochii noştri, nu numai din ochii lui Băsescu.
   Sincer, părerea mea că Băsescu n-are nici o treabă cu Europa , cu euro şi nici acestea n-au nici o treabă cu Băsescu şi România. Germania şi Franţa sunt interesate să-şi salveze economiile, FMI-ul are interese meschine prin toată lumea, iar Băsescu jubilează de bucurie că a găsit pretext de modificarea Constituţiei prin care să mai candideze la încă un mandat prezidenţial mizând pe fraudele elctorale care le vor “exersa” în … 2013, când după părerea mea, vor avea loc alegerile comasate – cu vot prin corespondenţă, cu regionalizare, cu Constituţie modificată şi surpriză – cu Băsescu renunţând la o parte din al doilea mandat dar candidând “comasat” la încă un mandat prezidenţial care, din cauza crizei economice, hau-hau, n-a putut fi dus până la capăt de Băsescu.
   Cu pedelacii pe principiul “eu vă ţin la putere pe veci voi mă ţineţi preşedinte pe vecie” şi nu mişcaţi în front, cu vot prin corespondenţă, cu ordinari, interlopi şi infractori precum Fătuloiu, Avramescu, Igaş, Flutur Falcă, Udrea, cu slugi servile şi umile precum toată presa portocalie care-l pupă în fund neîncetat, cu slugi precum Boc, Radu Traian Ungureanu, Blaga (care a prins ciolanul pe ultima sută de metri dar trebuie să mai fraudeze odată alegerile) şi multe milioane de proşti cumpăraţi pe câte-un zâmbet frumos şi 50 de roni de d.na Udrea, dar şi cu un popor fără reacţie cum suntem cu toţii în acest moment, cu o Opoziţie slabă şi total neinspirată dpdv politic, nici nu mă gândesc să nu-i iasă chiorului “planul criminal ptr. România” şi ptr. noi în general.
   Acum are Băsescu 1001 de motive să-i prostească pe proşti – să le vândă gogoşi cum se implică el şi face rahatul praf prin Europa, cum are Europa ptr. salvare de la dezastru economic nevoie ca România să schimbe Constituţia, să facă , să dreagă, etc…
   Sincer, cred că doar dacă moare Băsescu mai poate cădea PDL-ul şi să scăpăm de acest dezastru – că pedelacii fără el sunt varză …
   Orice Guvern ar veni, dacă nu-i pedepseşte pe pedelaci, pe moşnegii ăia de la CCR şi pe alţii care i-au făcut politic jocurile lui Băsescu şi PDL-ului ptr. înaltă trădare, degeaba mai preia conducerea acestei ţări, care după părerea mea, în urma dezastrului produs de PDL şi Băsescu nu-şi va mai reveni niciodată.
   Dacă vom apuca să mai prindem vremea şi timpul când aceste târâturi ordinare vor cădea, sunt sigur că ne vom apuca cu toţii cu mâinile de cap când vom realiza proporţiile dezastrului numit Băsescu – PDL !
   Asta doar în cazul în care vom mai fi stat unitar şi indivizibil, şi dacă nu cumva, o să fim nevoiţi să ne scoatem paşaport ca să mergem până la Tg. Mureş, de exemplu ?

   • Chiar daca ai postat din greseala ca raspuns la comentariul meu, sa stii ca ai raspuns, cu tot ceea ce ai scris, exact gandurilor mele.
    Ai dreptate, enorm de multa dreptate si tare mi-e teama si mie ca nu vom scapa prea curand de astia.
    In timpul lui Ceausescu aveam sentimentul ca nu vom mai scapa niciodata de el. Ce ma ingrozeste cel mai mult este faptul ca acest sentiment a revenit cu o acuitate si mai mare, acum, dupa 20 de ani de la Revolutie!
    Numai revolta populara, ca in decembrie ’89, mai poate salva tara asta.
    ROMANI TREZITI-VA!!!!

    • Acum este târziu Mihaela. Numai iese nici dracu în stradă. Românul e abătut, lipsit de speranţă şi de încredere în sindicate şi în liderii sindicatelor (care-s cel puţin duplicitari în “ecuaţia” asta “salariat – interese de orice fel – patronate – putere”). Alţi români aleg să se uite la manele sau la tot felul de vedete de carton, în timp ce alţii savurează la greu “dudele” şi inepţiile lui Băsescu. În acest timp, UNPR-ul îşi lărgeşte “oastea aia privată” care o dezbătu-se cu noi dl. Tudor acum ceva timp pe blog – între timp, au dat anunţ şi pe internet ptr. recrutări şi treaba se împrăştie prin toată ţara !!! În tot acest timp pe fel şi fel de mârlănii politice şi nu numai, Opoziţia va pierde mulţi primari care vor trăda doar să le fie lor bine şi probabil, puterea Opoziţiei va mai fi şibrezită şi de oamenii care mai devreme sau mai târziu îl vor urma pe Geoană. Părerea mea că n-avem nici o şansă deoarece nu mai iese lumea-n stradă.
     Am avut 2 momente cruciale cred eu, pe care le-am ratat cu nonşalanţă :
     1) Acel miting din octombrie 2010 coroborat cu acea moţiune de cenzură când idioţii ăia din arcul guvernamental au stat în bănci prin ordin dat direct de către Băsescu
     (de frica suspendării ulterioarea acestuia de către Opoziţie – N-am nici o îndoială că n-a fost aşa).
     2) Un al doilea moment crucial care n-a fost speculat şi de populaţie, a fost mitingul poliţiştilor cu celebrul “ieşi afară javră ordinară” – populaţia dacă fuziona atunci cu poliţia, primul trădător care îi semna sentinţa lui Băsescu era (sunt sigur) Vasile Blaga, ministru de interne atunci, dar conştient că se afla pe “foraşul” lui Băsescu . Şi Blaga cred eu, pe o conjunctură favorabilă, care nu putea să vină decât de la popor, îi făcea felul lui Băsescu. Atunci Mihaela, nu acum.
     Acestea au fost, după părerea mea, momentele pe care noi
     ca şi popor, le-am ratat şi cred eu, ne-am jucat viitorul !!!
     Acum este prea târziu. Eu aşa cred.

 2. Datorita lui Basescu, Romania a devenit si devine o Colonie din ce in ce mai obscura !
  Basescu si Ciuma lui Portocalie nu slujesc Interesul National al Romaniei !
  In afara de propriul interes pe cine slujeste T. Basescu si Camarila sa ?!
  Cine sint cei care il controleaza pe Basescu si totodata si Romania si viitorul nostru ?:

  Scrisoare deschisa adresata ambasadorului SUA, Mark Gitenstein,

  Baroane, baroane,

  La 1 sept. 2011 s-au implinit 67 ani, anul trecut 66, cifra fatidica, de cind ultimul Gauleiter al Romaniei baronul Manfred von Killinger, reprezentantul celui de-al III-lea Reich la Bucuresti si-a dat obstescul sfirsit tragandu-si un glonte in cap de suparare ca planurile facute in numle celor 1000 de ani de suprematie a supernatiei germane (alese de Dumnezeu ?!) asupra Lumii intregi au esuat dovedindu-se o Himera !

  Ambasadorul SUA la Bucuresti Mark Gitenstein, prin sustinerea mentinerii in functii a lui D.M. Morar unul din sefii Politiei Politice Basiste isi manifesta in modul cel mai clar si vizibil sustinerea fata de Statul Totalitar si fata de Dictatura instaurata de T.Basescu in Romania.
  M. Gitenstein incalca astfel nu numai toate uzuantele diplomatice in vigoare ci insasi esenta Democratiei precum si Legile si Constitutia Statului (inca Suveran?!) Roman !
  M.Gitenstein trateaza astfel intregul popor roman, cu mult dispret si disconsiderare, ca pe un popor de sclavi care inca nu au luat cunostinta de de existenta si principiile Statului Democrat !

  Camarazii lui Gitenstein au facut se pare o deformare a etinei lor, aceea de a aborda si trata alte tari sau popoare ca pe niste actuale sau viitoare colonii ale lui Israel !
  Ei au luat se pare ad literam afirmatia legendei Biblice prin care Dumnezeu promitea lui Israel sa-l faca stapin peste lumea intreaga.
  SUA, se stie este considerata si perceputa de catre majoritatea cetatenilor ei, deja de multa vreme, ca pe o Colonie a Israelului. Cita vreme va dura aceasta stare ramine de vazut, SUA a mai fost cindva o colonie a Marii Britanii !
  D-le M. Gitenstein, spuneti-mi va rog cine si de unde a pornit actuala criza si recesiune ?! Cine a provocat in lume aceasta Criza !? Poftim ?

  Spuneti-mi va rog, cine a initiat si cine coordoneaza proiectul de Globalizare Mondiala, care este scopul acestei Globalizari si cui foloseste ?
  Acest Proiect de Globalizare oare nu cuprinde si nu include pentru initiatorii lui si un nou Exod al “poporului ales” care acum isi simte amenintata existenta conform proorocirilor Biblice dar si al situatiei reale din teren ?!

  Se pare ca d-l Gitenstein are calculele sale personale in ceeace priveste Romania si in ceeace priveste soarta noastra, a celor care existam in acest “spatiu vital” caruia i se mai spune si “Gradina Maicii Domnului” !?

  Se pregateste oare Israelul pentru un nou exod si si-a ales ca o noua tinta Romania ca pe o noua tara Fagaduita unde va curge lapte si miere si unde trebuie sa ucida, sa masacreze, sa pustieasca orice urma de viata omeneasca asa cum au facut la prima lor descalecare sosind din Egipt in Tara Fagaduita lor de catre Moise !?
  Exista semnale prin care aceste intentii se adeveresc ?!
  Cu totii sintem martori al degradarii, desfiintari, dezintegrarii tuturor Institutiilor Fundamentale ale Statului Roman ! Toate aceste actiuni Antinationale duc si culmineaza cu atacarea si distrugerea Fiintei, Filonului National Roman.

  Acum cind institutia Armatei care are in frunte un ministru Mafiot este demolata, acum cind Educatia are un ministru total incompetent si un program care duce prin promovarea inculturii la aceeasi Demolare Nationala, acum cind Sanatatea are ca Program Strategic un Genocid impotriva Poporului Romaniei, acum cind la Cultura, fara de care nu poate exista un popor o natiune, avem plantat ca sef un dusman declarat al Interesului National Roman, acum in momentul de fata BOR este atrasa si implicata in din ce in ce mai multe scandaluri care au ca tinta compromiterea ei, slabirea increderii populatiei in Biserica si demolarea ei !
  BOR este ultima Institutie care ar mai putea salva supravietuirea Fiintei noastre Nationale !
  De ce se incearca compromiterea tuturor institutiilor fundamentale ale statului, acum inclusiv al BOR prin infiltrarea cu Masoni a conducerii Bisericii Ortodoxe Romane ?!

  Domnule Gitenstein, aduceti-va aminte de cite ori si cum au fost pedepsiti Evreii in toata istoria existentei lor, de catre Dumnezu atunci cind ei s-au abatut de la Legile Lui !
  Luati fiecare Porunca la rind si veti vedea ca nu le respectati pe niciuna si prin urmare prin faptele voastre i-L suparati pe Dumnezeu !
  Aceste Porunci, Decalogul iudeo-crestin, sint “softul” moralei si conduitei cu care am fost cu totii Creati de catre Dumnezeu, abatindu-va de la el si impingand lumea intr-o directie potrivnica Dorintei, Vointei Lui Dumnezeu sa nu va asteptati la altceva decit la Pedeapsa Lui Dumnezeu care in mod sigur nu va intarzia sa va ajunga !

  D-le M.Gitenstein, bagati de seama dumneavoastra si cei pe care ii reprezentati la ce va spun !
  Nu voi sinteti Dumnezeul cel Adevarat !
  Nu incercati voi sa schimbati Planurile si Legile Lui Dumnezeu pe care este clar ca le incalcati !
  Prin aceasta voi dovediti ca nu mai credeti in Dumnezeu, dovediti ca singurul lucru in care credeti este Banul si Puterea voastra !
  Prin aceasta nu faceti decit sa atrageti si sa cresteti Mania Lui Dumnezeu si a Oamenilor impotriva voastra !
  Nu va jucati voi cu Creatia Lui Dumnmezeu caci din nou veti fi amarnic pedepsiti !
  Inca mai aveti timp sa va opriti si sa incepeti sa respectati Voia si Poruncile Lui Dumnezeu pe care in mod fatarnic i-L declarati ca find al vostru, astfel va veti putea evita sfirsitul si pedeapsa care sta scrisa in Cartea Sfinta si care atirna deasupra voastra precum o sabie a lui Damocles ! Numai intorcindu-va la Dumnezeu veti putea supravietui si salva !
  Cei care vor conduce lumea sint cei care vor respecta si vor opera cu valorile si Legile Lui Dumnezeu !
  Dumnezeu Iubeste Lumea, iubeste Oamenii iar in acest moment este clar ca voi nu faceti acest lucru, mai mult chiar, sinteti pe pozitii total opuse Lui Dumnezeu !

  P.S. Oare Romania lui Base’ si-a gasit in Mark Gitenstein un nou Gauleiter ?!
  Daca da, acesta impreuna cu acest Regim de Cozi de Topor patronat de Basescu, acesti practicanti sau sustinatori al unor Magii ale culorilor Violete, ale Haosului, ale invrajbirii intre Oameni, ale unor Magii Sataniste, ar trebui sa se trezeasca din fantasmele lor Diabolice, generate de Anticrist, inainte de a le fi prea tirziu si sa relecteze la urmatoarea cugetare dovedita si confirmata de-a lungul vremii:

  “Cel vinovat nu trebuie sa se bizuie pe incetineala cu care vine pedeapsa. Rar s-a intamplat ca vinovatul sa scape nepedepsit” – (Horatiu)

  • Cu un obedient de cea mai joasa speta ca patriarhul de acum (ca mi-e si greata sa-i scriu numele) Biserica Ortodoxa Romana nu mai are cum sa fie “ultima institutie care ar mai putea salva supravietuire Fiintei nostre Nationale”!
   Cum si-a permis patriarhul sa nu se afle in Parlament la discursul regelui?
   Sa-i fie rusine!

 3. Si Ceausescu in astfel de ocazii se consulta cu cei din conducerea PCR.Base e traznit la propriu.Sa dai bani acestor criminali din FMI o nebunie.Adica ei vin si iti imprumuta dupa care iti pun conditii ,vinde aia cealalta ,vinde zacamantul ala celalalt .Dupa care mai platesti si dobanda.Si acum ajuti fondul dupa care iarasi iei bani cu dobanda.Adica eu iti dau bani ca tu sa-mi dai bani cu dobanda.Europa e condusa de doi IDIOTI unul mai fudul ca altul.Merkel si Sarko.Ei trebuie sa creeze un FME fondul monetar European..America de Sud s-a desteptat si unele tari si-au platit datoria catre criminalii astia si nu mai vor sa auda de ei,altii i-au dat afara.De unde miliardele pt acest fond.Din hotiile lor ,vor renunta ei la hotii si la acoperirea fraudei de zeci de miliarde ?Nu ,vor taia din pensii iarasi vor concedia iarasi.Omul asta e complet NEBUN.

 4. Individul asta nu a realizat in doua mandate faptul ca in functia de presedinte nu tai si spanzuri dupa chelia ta ci urmezi un cadru legislativ. Faptul ca nu a inteles explica doua lucruri ori nu are capacitatea de a intelege ori este plecat cu sorcova. Tara este pe mana unui netrebnic care o distruge cu gratie,situatia actuala a Romaniei demonstreaza asta. Curand se va plimba cu mainile bagate in buzunare si fredonand ram-pa-pa-pam pe ruinile tarii cerand clementa ca are acte medicale care atesta ca este tralala. Apropo consumati produse Olandeze nu Olanda are la conducere un securist ce aplica o pseudo-democratie.

 5. Materialul este retoric?
  Raspunsul fiind subinteles care-i miza postului?
  As fi preferat o sugestie aplicabila sau cu efecte implicite.
  Recte, faptasul, sa fie indrumat;poate n-a stiut, n-au avut curajul sa-l indrume.
  Media, independenta de capriciile subiectului mentionat, o poate sugera,elegant, si in cunostinta de cauza.
  Sau poate,Ponta, in loc sa-l faca mincinos,absolut inelegant, sa-l indrume, printr-o interpelare, la nivelul Senatului.
  Intr-o maniera persuasiva, sa simta ideatic, strangerea funiei in jurul parului constitutional.
  Altfel, doar reciprocitati in injuraturi, iar eficienta opozitiei, nula.
  Madi si Onu

  • Vise, vise! “Faptasul sa fie indrumat” Cand a mai tinut asta cont de parerea altora? Pe asta chiar daca l-ar pocni in cap o idee buna nu ar observa-o!

 6. Base minte de ingheata apele in legatura cu revizuirea Constitutiei.Inteleg de la Base ca s-a angajat la semnarea unui tratat guvernamental care incalca Constitutia,art 11 Constitutie,doar asa poate fi ceruta modificarea legii fundamentale,in rest se urmeaza procedura stabilita de art 148 Constitutie.Base cauta un motiv de campanie pt pd.Nu e nevoie de modificarea Constitutiei.In plus recomand legea tratatelor 590/2003.Presedintele vadit dezinformeaza pe toata lumea.

 7. Basescu.In 2013 Romania trebuie sa imprumute 16 miliarde de euro pt plata datoriilor.Romania este TERMINATA.Game Over si tragem cortina.

 8. Domnul Deianu spunea ca Romania prin intrea in UE a stiut la ce se inhama ,O GRESEALA pentru ca ei au stiut noi romanii n-am stiut la ce ne inhama aceti conducatori guvernanti fara creier .De ce nu au intrebat poporul explicindu-le care este progresul si care este regresul economiei .De ce acum vin si spun ca NOI TREBUIE SA INGHITIM EXCROCHERIILE LOR .AR TREBUI TRASI LA RASPUNDERE TOTI CEI CARE SINT VINOVATI FARA MENAJAMENTE .ASA CUM CEL CARE PACATUIESTE PRIMESTE CANON ASA SI ASTIA AR TREBUI SA FIE ANCHETATI .DUPA CE AU DISTRUS ROMANIA ACUM VIN SI FAC REFERIRE LA POPOR CUM ACE ACEST “PRESEDINTE” CRETIN .PROVERBUL : “AI CAZUT IN FINTINA SI CAUTI FRINGHIA CA SA IESI, NUMAI CA TE INNECI PINA TE SCOT ALTII” ESTE VALABIL PENTRU NOI ,AM AJUNS IN FUNDUL FINTINEI SI NARE CINE SA NE SCOATA DEGEABA CI NUMAI CU PROFIT .EXEMPLU GRECIA CARE ESTE ARUNCATA DE DRACII ASTIA DE MASONI IN CRIZA PENTRU A DISTRUGE “SFANTUL MUNTE “.

 9. Chestia majora pentru Romania e ca ne-am afundat odata cu realegerea pacaliciului hopamitica chior si violator, betivan si golan de cartier ce n-are a face decat treaba cu BANUL.Atat.
  E scopul vietii lui, e telul pentru care a luptat si pentru care a ajuns aici mizand pe prostia unui popor debusolat si infometat, indatorat si lacom, deoarece cand era cat de cat bine toti s-au imprumutat miliarde cu buletinul si si-au facut credite pe viata facand pe realizatii si vazand in Basescu pe Dumnezeu pe pamant!!!!!!!!!!!!!!
  E dezastru total, e finalul unei natii ce nu mai are curajul sa se ridice-n picioare sa riposteze caci i s-a furat sufletul si suveranitatea, demnitatea si a fost calcata-n picioare total din mers si HAHAINDU-SE “SA TRAITI BINEEE!!!”.

 10. Eu am o alta intrebare, de fapt cred ca sunt doua:
  1. de cand un presedinte cu 10-12% procent de incredere, mai poate reprezenta o tara?
  2. de cand un presedinte cu 10-12% procent de incredere,nu-si depune demisia?

  • La noi se poate; in orice alta tara, chiar si in cele foste comuniste, nemaivorbind de occident, nu ar mai fi stat nici o secunda in scaun.
   La noi insa se poate orice, aici nu se stie de demisia de onoare, nu se stie ca trebuie sa te dai la parte cand nu mai este dorit.
   In ce tara din lume un guvern cu mai putin de 10% incredere ar mai fi la guvernare?? Cred ca nu exista o astfel de tara.
   Iata ca suntem si noi primii la ceva!!!

 11. Cui Ii Este Frica De Bau-Bau ?!

  Lui Elvis Saftoiu.
  Si am aflat acest lucru in timpul emisiunii Sinteza Zilei, emisiune in care marele analist politic Elvis Saftoiu a dat o explicatie plina de trairi personale extrem de intense referitoare la motoarele care duc barca dictaturii personale ale lui chiombila pe valurile Dambovitei bucurestene.
  Astfel, intrebat fiind despre caderea de-a dreptul deplorabila a chiombului in sondajele de opinie la capitolul incredere, acesta, parca atins cu fierul rosu sau brusc lovit de o viziune apocalitica, si-a bulbucat ochii in cap, de i-au sarit peste rama ochelarilor, mai ceva ca lui Tom in fillmele cu Jerry, cand acesta din urma il altoieste cu vreo tigaie in cap, sau decat Andreei Pora cand traieste la rece un orgasm demential pomenind numele uratului si, cu vocea gatuita de teroare, ne-a anuntat ca nu crede ca in tara asta ar avea cineva curajul sa-l infrunte pe zbanghiu, nici macar in incercarea de a-l privi in ochi.
  Acum, faptul ca Basescu foloseste la greu metodele Securitatii in materie de santaj in relatiile atat cu adversarii politici cat si cu apropiatii pentru a-si consolida pozitia de presedinte autocrat cu veleitati dictatoriale nu mai este un secret pentru nimeni, dar sa-l creditezi pe acesta cu puteri supranaturale cu care isi subjuga psihic adversarii sau personalul din subordine mi se pare totusi de Bram Stoker.
  Nu pot sa-mi dau seama ce le face chiombalau’ subordonatilor in “Castelul din Cotroceni”, inspirat probabil de Dracula, de acestia chiar si dupa atata timp de cand au incetat colaborarea cu uratu’ mai pot avea astfel de reactii doar la pomenirea numelui sau legat de metodele de impunere a dictaturii in Romania.
  Este foarte posibil ca acesta, imbracat in cearceaf, sa-i alerge noapte pe culoarele Castelului, dandu-se drept Vlad Tepes si amenintandu-i ca le suge sangele daca nu-l asculta sau cine stie ce alte metode horror foloseste Traienel, cert este insa ca efectul este garantat. Fostii lui subordonati se maronesc la poponet cand pomenesc de colaborarea lor cu Nosferatu’.
  Si noi ne mai miram ca-i merge, cum ii merge in Romania. Pai daca pe cei care-l sustin ii trateaza asa, va dati seama cam cum se simt cei care se stiu, pe motiv de dosare, la mana securistului?
  Mucles, mo, ciocu’ mic si capu’ la fund, cam asta-i atitudinea de noncombat fata de el manifestata de alesii poporului care se stiu cu musca ciorditului din banu’ public pe caciula.
  Totusi pentru Elvis eu, personal, am o veste buna. Spre exemplu, la un tet a tet suficient de apropiat cu fostul meu coleg, eu m-as risca in a-i expedia o flegma in plina figura, iar daca respectivul tet a tet mi-ar permite-o fara riscul interventiei sepepistilor i-as baga si un cap in gura. Si ca mine sunt milioane in Romania.
  Asa ca, draga domnule Elvis, pune talica mana si plateste un terapeut sa te scape de imaginea Necuratului si sa-ti gasesti astfel linistea si lasa-te de judecati din astea prin care il inzestrezi pe bagabont cu puteri supranaturale.
  Cat de fioros este am vazut cu totii, atunci cand, suspendat fiind, s-a imbatat ca porcu’ si speriat de moarte s-a dus sa cerseasca consiliere, sprijin si adapost la usa ambasadorului american din acea perioada la Bucuresti.

 12. Odata ce am vazut cum este furata romania live , direct din parlament si nu organizam nici un protest, orcat ar fi el de mic, ce mai vreti!!???!!! Dar daca se organizeaza o mila cu fasole si ciolan, toata romania de la sat si oras va fi prezenta, ba mai mult, se vor calca in picioare! In concluzie, Romania nu este mai mult decat o turma, iar cei care ne conduc nu sunt altceva decat o mana de ciobanii cu ” sange albastru “. Imi vine sa vomit incontinuu, de cand am realiza cat putem sa fim de prosti, dar mai grav,pt. ca nu ne dam seama!! Asta ma doare!

 13. — pentru inceput sa privim figura acestui individ – dupa care sa-i analizam comportamentul si faptele ;- o figura stearsa comuna – fara elemnte de retinut ca fizionomie caracteristica individului de “turma” -; privirea tampa caracteristica indivizilor cu probleme patologice de ordin neuro-psihic , arcade si mandibula proemninente – ceafa groasa – , brate lungi , mers “topait ” si ingenuncheat – vorbire “grohaita’ bazata pe “vocale ” scuipate – dupa obiceiul “primatelor ” -inclinat catre minciuna – , crima , jaf , fara constinta onoarei sau respect pentru valoriile umane si materiale, cinic – si idiotizat de ura si frustrari – , depravat, singure valori recunoscute de acest “primat ” find escrocul politc , criminalul si ucigasul – talharul , infractorul si interlopul -, – curvele de lux sau de centura reprezentand “modelul ” agreat de acest “presedinte ” de bortdel continental asa cum este recunoscut astazi fostul SSTAT ROMAN ‘ transformat in republica interlopa basesciana , cel mai reprezentativ bordel de marime continentala – solutii ; – in regim de urgenta arestat – si deferit justitiei militare – impreuna cu tot “cartelul crimei si depravarii numitul infractor “politic ‘ P.D.L- – si in baza art 357 al 1 lit ac cod penal REACTUALIZAT – judecat si executati – iar cei care nu se incadreaza in art 357 al 1 lit ac cod penal condamnati in baza art 162-163-165- c.p si 99 cod civil .Are altcineva – un alt punc de vederea asupra acestui CRIMINAL CEL CARE A DECLANSAT GENOCIDUL IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN CAT SI DISTRUGEREA PREMEDITATA A STATULUI ROMAN – AM ZIS Octavian Luca

Leave a Reply