Potrivit unor surse DCNews, pe primele trei locuri, până acum, se situează Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna.

Conform surselor DCNews, momentan, după cum arată exit poll IRES, Klaus Iohannis, susținut de PNL, ar fi obținut 40%, iar Viorica Dăncilă, candidatul PSD, 24%.

Pe locul trei ar fi Dan Barna, candidatul Alianței USR PLUS, cu 15%. Mircea Diaconu, candidatul susținut de ProRomânia și ALDE, ar avea 8%.

Biroul Electoral Central anunță că prezența la vot, în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, pentru ora 14.00, este de 25%, comparativ cu alegerile europarlamentare din luna mai când prezența a fost, la aceeași oră, de 23,91%.

 

3 COMMENTS

  1. Tara e plina de ura precum pe timpul lui Hitler si precum pe timpul lui Stalin si Lenin cand doreau anihilarea unei grupari. Istoria se repeta.

    Hazliu e faptul ca un presedinte trebui sa fie precum un voievod (stefan cel MARE, Mihai VITEAZU, etc). In cei 5 ani am vazut un presedinte FRICOS (vorbea in conferinte de presa fara intrebari MONOLOG), IPOCRIT (spunea ca nu vor face fata la presedintia UE, ca economia tarii e la pamant) care in vizite de lucru lauda presedintia UE si econonia tarii.

    Un presedinte de dulap (care se ascunde) nu poate fi urmas a lui Stefan cel Mare, Mihai Viteazu. Cum va apara tara un presedinte fricos? In tara se simte puternic pentru ca are informatii secrete despre toti, informatii pe care le foloseste in scop personal si electoral
    Se poate spune ca un presedinte cu astfel de informatii la indemana este un presedinte TRISOR.

Leave a Reply