UPDATE : veste foarte trista – 3 militari din Brigada 33 Vanatori de Munte au decedat in accidentul de la Dambovicioara

https://www.agerpres.ro/social/2017/06/29/alerta-igsu-camion-cu-persoane-rasturnat-intr-o-prapastie-planul-rosu-activat-22-24-09

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma, caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană și caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader au decedat în urma accidentului survenit în data de 29 iunie în apropierea localității Valea Urdei, județul Argeș.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani și era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operații, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader era în vârstă de 32 de ani, era căsătorit și avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operații din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană, avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit și avea un copil.

Toți militarii răniți sunt în stare stabilă și se află internați în spitale militare. Doi dintre ei se află în îngrijirea medicilor de la Spitalul Militar de Urgență “Regina Maria” din Brașov, unul la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Ion Jianu” din Pitești, iar ceilalți șase se află, la ora difuzării comunicatului, în proceduri de transfer către Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” din București.

Astăzi, 30 iunie, la ora 8.30, vor fi organizate în unitățile militare din țară ceremonii de comemorare a militarilor decedați în tragicul accident.

Conducerea Ministerului Apărării Naţionale este alături de familiile îndoliate și transmite, în numele întregului personal, sincere condoleanţe.

 

8 COMMENTS

 1. O veste foarte trista, 3 militari de elita, vanatori de munte, au plecat sa urce muntele vesniciei.
  Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca. “Vanator de munte”, o imagine superba.

 2. Văzând accidentul de ieri, amintindu-mi și multe întâmplări din viața de zi cu zi, nu pot să cred că, pentru activități importante (cum ar fi o aplicație) se aleg neapărat zile însemnate ca sărbători în calendarul creștin-ortodox. Nu cumva ignoranța și multa necredință ne aduce nenorociri și evenimente (de la politic la dezlănțuirile Naturii) despre care aud spunându-se tot mai des: „n-am mai văzut așa ceva!”?

 3. Camion care transporta militari in munti sa nu aiba frane ?!? Probabil nu-s bani ar zice unii dar daca te uiti pe ce prostii se duc astia putini care sunt…Dar daca poporul asa a votat,lasa sa fie toti pitiponcii si pitipoancele,secretarele,aghiotantii si soferii lui Dragnea sa impanzeasca ministerele.L-am auzit si pe Oaie ala de la turism cand l-au intrebat ce-l califica la functia de ministru al turismului ce a raspuns(gasiti in presa) si mi-am zis,pai tehnocratii n-au fost niste lumini,unii au fost buni altii mediocri dar per total n-au fost atat de prapastiosi ca astia de acum…”guvern politic rezultat in urma unor alegeri” adica crema clasei politice frate…Unde s-a mai pomenit ca un ministru sa prabuseasca Bursa la cateva minute daca nu chiar inainte de a depune juramantul la Cotroceni ?!? Nicaieri,doar in ograda lui Daddy,Sevil,Tariceanu,Badalau,Firea poti gasi asa ceva.

 4. Aşa se întâmplă când prostia, nemulţumirile, neajunsurile la locul de muncă e secret ..de stat!
  Au concesionat şi vândut mare parte din vechile baze militare: terenuri, clădiri , dar şi tehnică destulă la fier vechi! Unde sunt veniturile în urma vânzării? În ce au investit banii adunaţi din vânzări? DOAR ÎN PROPRIILE BUZUNARE…SACI FĂRĂ CUR(fundul e de mămăligă)?
  Dacă aceşti oameni şi nu numai ei, li s-ar permite să vorbească(doar e democraţie) fără să li se pună în pericol locul de muncă, aţi fi şocaţi! Ei vorbesc doar în prezenţa persoanelor apropiate care prezintă garanţia seriozităţii! Amintiţi-vă că am scris de hrana”pangasius+arpacaş+varză” care predomina acum 2 ani în toate bazele militare unde erau aplicaţii! Pangasius bre! Peştele din gunoi şi cancerigen la militari!?
  Avem militari care întâi trebuie să se apere ei de mizeriile puse pe tavă de cocalari şi apoi ţara de inamicii străini!

Leave a Reply