O noua diversiune ieftina e muscata de aplomb de presa din ce in ce mai superficiala din Romania. Si servita clasei politice infinit mai dispusa in a musca intoxicari pe banda rulanta.

Tribunalul a confirmat prin solutie definitiva inchiderea dosarului “10 august”. Titluri bombastice, reactii politice isterice, condamnari publice de la cel mai inalt nivel, dezamagiri guvernamentale si sentimente de revolta prezidentiale. Furtuna intr-un lighean !

  1. Dosarul violentelor din 10 august este disjuns demult si inca in ancheta procurorilor. Deci jandarmii si civilii care au incalcat legea inca n-au ajuns in instanta. Cate dosare s-au intocmit pe cauza “10 august”. A pomenit cineva? Ministerul Justitiei, PICCJ ?
  2. MAI a luat demult masuri in legatura cu fosta conducere a Jandarmeriei, implicata in comandarea represiunii violente din 10 august. Asadar, din punct de vedere administrativ, cei care au fost nu mai sunt, au zburat. Au si dosare penale pe rol, unii dintre ei
  3.  Am inteles ca politicienii “de dreapta” respecta justitia, deciziile ei si condamna criticile si atacurile politice la adresa actului de justitie. Nu mai e valabil? N-au strigat ani de zile ca PSD e ciuma rosie pentru ca lansa mereu critici la adresa deciziilor justitiei? Acum PNL si USR sunt noul PSD?!
  4.  In ce fel de tara o hotarare definitiva a instantelor este considerata o mizerie, numai buna de a fi schimbata? Intr-o tara democratica, sigur nu se intampla asa ceva !
  5.  Ce-i impiedica pe reprezentantii actualei majoritati sa realizeze o ancheta serioasa in MAI si sa dea publicitatii toate neregulile de la comanda ministerului din ziua de 10 august? Aaa, a fost sesizat Parchetul si “nu pot fi date informatii dintr-un dosar aflat pe rol”? Pai cum e, s-a inchis sau nu dosarul “10 august”, spre falsa revolta a celor ce ascund intentionat adevarul din interes politic?

    6. Sper ca cei care au organizat violente in seara de 10 august 2018, indiferent de care parte a baricadei au fost si cine era in spatele lor, sa fie judecati aspru pentru sentimentul mizerabil al unei mineriade politice pe care l-au inviat atunci

1 COMMENT

  1. Atata timp cat este deja o hotarare definitiva, justificata prin tot ce exista la dosar, chiar daca sunt diversiuni sau nu, este definitiva hotaratea! Se trezeste plavanul de lux=capul clanurilor din guvern sa vorbeasca! De ce ministrul justitiei, oricare ar fi, nu a indraznit deschiderea dosarului privind achizitiile de case cu acte ce contin fals ordinar ale plavanului de lux, totul demonstrat prin acte de baza pentru hotararea judecatoreasca definitiva? Astia au un cosmar cand e vorba de respectarea legii si spiritul legii in anumite spete?! Judecatorii si cei de la ISJ sa deschida ambele dosare, intai sa recupeteze prejudiciul urias de la plavan, apoi dosarul 10 august care contine, cred, intregistrari video date pe micile ecrane! Toate sa fie in ordinea in care au fost intamplarile si nu dupa cum au chef unii! Din punctul meu de vedere, in primul caz(case cu acte false) este cea mai infecta virusare in tainele justitiei!

Leave a Reply