Home Articole Urmasa lui Traian

Urmasa lui Traian

2448
35

basescu-udrea-mediafax

 

35 COMMENTS

  • Tariceanu e om de afaceri din 1990, n-a fost salariat la stat in afara de vremea cat a fost premier, iar acum Presedintele Senatului.
   N-ati dat cel mai bun exemplu.
   Pana la urma nu este normal pentru nimeni ca-n 25 de ani sa te imbogatesti cat pentru 7 generatii, iar un alt paradox este acela ca in timp ce toti acestia de imbogatesc marea masa a populatiei se zbate intr-o saracie crunta.
   Unde este acel spirit managerial al acestora ?

 1. Fotografia de la acest material, este genială!!!se şterge la gură…(vine pămătuful în vizită), după gustul amar al alegerilor!!! ,,Nu e bună nici pentru prostituţie! tot nespălaţii, manipulaţii, analfabeţii o vor !!!” (dacă-i razi cu sapa fardul de pe obraz, arată exact ca cea anterioară din pleşcoi) România
  Elena Udrea, îmbogăţită la umbra lui Traian Băsescu
  20 Aug 2014  •  08:28
  Urmaşă sau umbra lui ştearsă, ori evitată la ştampilări pe liste…, nu e genul de conducător de care are nevoie ţara şi poporul nostru, de ea e nevoie doar întro ţară cu 100% analfabeţi, manipulaţi, clăpăugi care-i sărută mîinile şi picioarele, nu e puternică, este destul de vulnerabilă, dacă ştii unde să ataci, o faci varză(se vede clar pe ecran tv, are cel puţin 5 puncte slabe care o distrug, nu e vorba de jicniri), e adevărat că banii te ridică, dar te şi distrug pe viaţă.
  Radu, aici trăim, dar informaţiile de pe mapamond sunt intense, totul în legătură cu americanii şi egiptul. Nu ştiu ce putere găsiţi voi, cei care susţineţi că america este o ţară puternică. Reţine ceea ce îţi spun eu, este realitate, şi anume: ştii că de 3 ani jumătate a fost primăvara arabă în egipt, Al Sisi este preşedinte, a făcut curăţenie şi poate oricine să viziteze egiptul, cu aproximativ o lună în urmă, Sisi a fost în Rusia la Putin, ce să vezi, putin a fost vulnerabil(am văzut momentele pe al-arabia şi pe site-ul guvernului egiptean), ştii că americanii nu au ambasador în egipt după cîştigarea puterii de către Sisi? au un ataşat, pe care guvernul şi Sisi, le-au închis toate afacerile americanilor de pe teritoriul egiptean, mai mult, îl vor alunga şi pe acest ataşat, pentru că americanii nu respectă drepturile tuturor oamenilor pe teritoriu american(egiptul le-a închis sediul american amplasat în egipt, unde îşi desfăşurau activităţile americanii privind drepturile omului ), ştiai că Obama s-a contrat urît cu Sisi pe tema respectării dreptului omului pe teritoriul americii??? Sisi le-au impus condiţii, reverso comportamentului american în 2011 pînă în 2013 cu impunerea legislaţiei, cerinţelor americii:cum i-au lovit americanii, aşa îi vor lovi egiptenii cu demnitate şi onoare, nu cu minciuni, forţă, direct în moacă!!! Un Al-Sisi ne tebuie şi nouă!!! deja Sisi s-a luat rău de Obama pentru toate ţările arabe, am înţeles că ceva a fost şi cu românica noastră între ei(nu ştiu sigur despre ce a fost vorba, dar ceva a fost). Îmi amintesc că tot egiptenii pe timpul lui Nasîr(cam aşa ceva) ne-au ajutat pentru dezrobirea poporului român, timpurile se apropie, istoria se repetă, noi vom fi fugăriţi pe oriunde, dar vor fi alţii care ştiu ce înseamnă robia, bătaia de joc şi vor peria totul,,pămînt şi bogăţii au vrut, laţi la pămînt şi în pămînt vor ajunge…

 2. De acord, Udrea a furat. Dar Voiculescu cum a devenit bogat? Ce mi-e Udrea, ce mi-e Voiculescu: ambii hoti pe cai si metode diferite! C-asa-i in tenis!

  • Ai dreptate. Atunci, urgent “urmaşa” lu’Băsescu, să-l urmeze pe Voiculescu. N-ar fi corect aşa?!

  • cataline,
   daca recunosti ca udrea a furat, de ce nu e in puscarie la ora asta ? Pentru ca probe sunt destule. Iar despre Voiculescu, nu ar trebui si niste probe la dosar ? Zic si eu.

  • Am si eu 2 intrebari. Stiti cumva cate fundatii a infiintat E. Udrea ? Concret cata lume nevoiasa sau cu probleme de sanatate a ajutat d-na Udrea ?

  • Voiculescu a fondat cel mai puternic trust de presa, cu recunoastere internationala, pe cand d-na Udrea ce lasa in urma ?
   Putini, foarte putini au invatat din pildele marelui Gandhi.

  • s-a scris clar,cu dovezi de unde,nu din furt..e mostenire de la un grec libanez,nu bani furati romanilor ca udrea-ples-COAIE..citeste si tu nu critica degeaba,basistule!

 3. Numai nenorociri ne-au adus Elenele din istoria Romaniei!!! Mai bine ar pleca amandoi “in exil la Paris” ca in tara s-ar putea sa-i “impuste” romanii cu voturile…

 4. Numai rele ne-au adus Elenele in istoria Romaniei!!! Eu le sugerez sa plece amandoi

  “in exil” la Paris ca in tara s-ar putea sa-i “impuste” romanii cu voturile….

 5. Imi vin in cap multe cand ii vad pe astia doi,poza dementa,si-a bagat-o..la inaintare cand a vazut ca papitoiul diaconescu nu e in stare sa excite poporul sa-l voteze,ce si-a zis…mai bine cu boarfa!

 6. A declarat deja ca daca va ajunge presedinte, va schimba majoritatea parlamentara. Adica visul idolului sau si nu doar atat.
  Duduie, majoritatea parlamentara rezulta din votul ,,fraierilor” si nu din hachitele voastre murdare.
  Tineti-o tot asa, poate se trezesc si romanii cu capul in nori care mai cred in ei.

 7. Ce se vede pe micul ecran: Ghişe, un individ care se chinuie să convingă fără succes, în platou parcă e pierdut, nu are vlagă, vorbe seci, vorbe goale de conţinut, face trimitere la blogu-i personal, de parcă îşi pierde timpul cineva să citească 50 de pagini şi el face paradă la tv, se comportă ca o(scuze) umplutură, amorf, ca un creşetor din pieţe, un frustrat în platou, un neputiincios care vrea ciolanul!!! Este enervant rău de tot!!! În loc să îşi expună totul live, el se plînge de toate, nu vezi la el, nicio urmă de dorinţă, de voinţă reală, să-ţi stîrnească interesul, să te mişte din loc, să faci ceva!!! din contra: stai pe loc blocat(să nu zic nesimţit) şi norocul vine ca, para mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă!!! Cum să ne mişcăm noi, dacă nu se mişcă el personal!!! nu e viu, e zid rece!!! (nu are şanse cu aşa comportament, poate să fie dotat cu cel mai mult bun simţ, nicio şansă)
  Apropo de udrea,,mi-aş dori să fiu unicul candidat al lui TB” nu eşti sigură şi singură???(ăla nu e prost să lase totul pentru tine)

 8. Doamna este libera sa fie urmasa cui doreste , important mi se pare ca si noi sa fim urmasii cui vrem noi ! Si sper ca fiecare dintre noi sa aibe in ziua votului , o alegere inteleapta si o aducere aminte pioasa , pentru stramosii nostri adevarati , ai caror urmasi le sint romanii .

 9. Radu,

  In emisiunea lui Mihai Gadea de asta seara, s-au spus niste neadevaruri.

  Nu Basescu ne-a bagat in criza pentru ca sa ii dea buget la Ministerul Sportului lui Elena Udrea. E o minciuna si o manipluare ordinara. Pe noi si pe toata Uniunea Europeana in criza ne-au bagat camatarii internationali de la FMI.

  De asemenea, nu Curtea Constitutionala l-a pus la loc pe Basescu la referendum, este de asemenea o minciuna ordinara. La referendum, asa cum stim toti si ne aducem aminte, Basescu a fost pus la loc de golanii de la Bruxelles care au impus pragul pentru voturi si de asemenea, foarte important, a fost sustinut puternic de americani prin interventia directa a emisarului american Philip Gordon, asistentul lui Hillary Clinton, care cand a venit la Bucuresti, s-a rezolvat cazul f scurt, in sensul ca Aspazia a votat scurt ca Basescu sa fie repus in functie si asa s-a terminat toata povestea cu Referendumul pentru demitere.

  Ce dreac, ne facem ca am uitat?! Da-o dreacului incolo, n-am ajuns chiar in halul asta…

  P.S.: Om fi noi globalisti si pro-americani, dar nici chiar in halul asta! In afara de protectie fata de rusi, noua americanii ce ne mai ofera?!

 10. nu mai au nici o limita!!!! astia sunt dementi rau sau au un plan diabolic….
  Vreau sa scapam de basescu si sa-i vad la puscarie !

 11. Ma fascineaza mintea umana!! Ma tot intrebam de ce acel zambet strengaresc a lui Udrea. Raspunsul l-am gasit intr-o pagina de internet. Se pare ca Basescu trebuia sa se faca magician 😀 😀 😀

  Iata planul lui intr-un extras din respectiva pagina si rolul pe care il va avea Udrea (dupa convorbirile de la Cotroceni):

  **********************************************************
  Magicienii folosesc termenul general de “dezorientare” pentru a face referire la practica de distragere a atentiei publicului de la o actiune secreta. In limbajul magicienilor, dezorientarea atrage atentia publicului spre “efect” si nu spre “metoda”, care reprezinta secretul din spatele efectului. In psihologie, aceasta tehnica a fost clasificata in “vizibil” si “mascat”. Dezorientarea este vizibila, este vadita, “data pe fata” atunci cand magicianul directioneaza atentia spectatorilor de la metoda, spunandu-le direct sau sugerandu-le, spre exemplu, sa priveasca un anumit obiect. Cand Marele Tomasoni isi introduce in scena adorabila asistenta, de exemplu, el se asigura ca toti ochii sunt pe ea. Dezorientarea “mascata”, in schimb, este o tehnica mai subtila; si in acest caz magicianul distrage atentia publicului, dar fara a modifica neaparat punctul de concentrare a atentiei oamenilor. Sub influenta dezorientarii mascate, spectatorii pot privi direct metoda din spatele trucului, fara a fi totusi constienti de ce anume se intampla.

  Neurologia cognitiva recunoaste deja cel putin doua tipuri de dezorientare mascata. In ceea ce se numeste “orbirea schimbarii”, oamenii nu reusesc sa remarce ca anumite aspecte ale unei scene sunt intr-un moment urmator celui initial, diferite de cum erau inainte. Schimbarea poate fi asteptata sau neasteptata, dar cheia trucului esta ca observatorii sa nu observe schimbarea, privind totusi scena.
  ************************************************

  Pentru un studiu mai amanuntit recomand pagina: http://www.descopera.ro/cultura/3663669-psihologia-din-spatele-magiei

  Se pare ca romanii au ajuns cobai pe mana anumitor personaje din tara!!!

  • AAm vazut un comentariu pe o pagina si mi s-a parut interesanta varianta potrivit careia este posibil ca Udrea sa ajunga in turul 2 de scrutin.

   Cum anume? In acest moment exista N candidati (asa cum au existat la alegerea presedintelui PMP) insa inainte de inceperea primului scrutin se vor retrage toti si vor ramane doar 3: Ponta, Iohannis si Udrea. Ceilalti candidati sunt doar pentru a deruta alegatorii.

   Incepe primul tur de scrutin: Ponta – 47%, Iohannis – 28%, Udrea – 7%. Cu toate acestea Udrea va merge in turul 2 pentru ca in acest moment va intra in actiune ANI sau ICCJ si il vor declara pe Iohannis incompatibil sau alta acuzatie care il va obliga sa se retraga.

   Si astfel, marinarul si blonda lui au ajuns in turul 2 de scrutin pe baza unor smecherii.

   • Mi-am dat seama ca in aceasta ecuatie nu intra… Tariceanu. Oare sa fie el cel “santajat” cu dezvaluirile si “dezbracatul”? Oare ascundeau ceva secrete cei doi in trecuta alianta DA?

 12. daca tot vorbim de averi n-ar trebui totisi sa comparam averile principalilor candidati ponta si johannis dar mai ales modul in care le-au facut? ar fi interesant pentru sustinatorii asa zisului neamt molau!

 13. Domnule Radu Tudor,
  Basescu este cel mai pervers om. Stie ca Udrea nu are nicio sansa, iar sustinerea ei este de fatada si cu un scop precis. Care ? Pentru ca Udrea, in toata pre-campania si campania electorala, sa-l BALACAREASCA pe Victor Ponta si sa-l determine pe acesta sa raspunda si el tot cu MAHALAGISME. Iar Iohannis sa para un viitor presedinte SERIOS, care sa castige si sa-i asigure Basinescului functia de Premier.
  Deci rolul dat Udrei de catre Basinescu este acela de mahalagioaica, de tatisme si de atragere a lui Ponta in aceasta capcana de care numai una ca Udrea e in stare, ferindu-l pe viitorul presedinte(Iohannis) de asa ceva,si prezentandu-l ca un om CURAT SI SERIOS. Si daca Iohannis va castiga, Udrea si Basinescu si-au atins scopul.
  Intrebarea este: va cadea Victor Ponta in aceasta capcana ? Cum va proceda ? Cum ii va raspunde Udrei ? Cu mahalagisme, cu amenintari, tot cu balacareli ? Mie mi se pare f. important modul cum se va comporta Ponta fata de PROVAOCARILE MAHALAGIOAICEI !

 14. lipitoarea asspiratoare are sigur multi bistarei prin strainataturi, ce e aici la vedere e pt traiul curent….jivina asta si chiorul nu mai fac greseala lui ceasca sa nu isi puna mangotei in conturi prin diferite colturi ale lumii, fiti sigur ca la o agravare a situatiei in tara, chiorul si borfeta isi iau zborul mai ceva ca ciorule cand trage vanatorul

 15. o javra cu mare capital strins si alibiuri in pdl care organizatii in multe sint facute de ea, spera sa ii ia locul lui blaga!

 16. Iertaciune, coane Tudor, in titlu ma manca mintea, ca sigur gresit-ai scris Train, ci poate TARZAN. Ori nemaul meu de la ultimul rege n-a zamislit asemenea prapastii, cu minti manipulante si-apucaturi de hoti. Eu nu-s român decat ca cetatean, iar de etnie ghiceste DumneAta Ce sunt. Am zis si gata.

Leave a Reply