banner_angajamente_440x287_91510500

Luna asta s-a implinit un an de la cistigarea alegerilor de catre Uniunea Social Liberala.

De la restituirea salariilor taiate, micsorarea tva la paine si cresterea economica recunoscuta de toate organismele internationale, pina la coabitarea cu Basescu, aprobarea pentru explorarea gazelor de sist sau comportamentul incoerent privind modificarea legislatiei penale. USL da satisfactie unora si reuseste sa-i dezamageasca pe altii.

Pe voi v-a intrebat cineva cum apreciati acest an implinit de la castigarea alegerilor de catre USL?

Ce e bun si ce e rau in ceea ce face actuala guvernare si majoritate parlamentara din ce-a promis in campania de anul trecut?

162 COMMENTS

  • “Vă salut dragi compatrioți aparținătorii marelui lagăr de concentrare și exterminare numit România
   “ARBEIT MACHT FREI ” – Munca te eliberează…

   Mai tineti minte sloganul ce trona la intrarea in unul din cele mai odioase lagare de exterminare naziste ?

   De 24 de ani, odiosul concept a fost transferat la noi, chiar daca la granite nu vedeti si pancarda. Dupa 1990 Romania este supusa unui plan diabolic de ocupatie, destructurare si exfoliere a bogatiilor naturale imense pe care le detine. In paralel, noi, bastinasii am fost transformati in cobaii multinationalelor farmaceutice care testeaza de zor tot felul de “medicamente” pe sanatatea noastra distrusa de “produse alimentare” absolut dubioase venite de te miri unde, de un sistem “medical” transformat in unul de exterminare nu de vindecare. Dupa ce industria si agricultura au fost puse la pamant de “investitorii” dupa care plangem atat, si pe care nu avem voie sa-i suparam cerand salarii decente pentru ca, ce sa vezi, pleaca, am primit “privilegiul” de a incepe un adevarat exod biblic, adica noii sclavi ai Europei, romanii, de altfel bine pregatiti profesional, inteligenti si harnici, sa purceada prin lume pentru a face rost de veniturile necesare intretinerii familiilor ce incep sa se destrame in masa. Acum, traim paradoxul ca ne alegem singuri stapanii. Iar acestia, ne muncesc la fel ca odinioara pe plantatie, cu o simbrie ce nu reflecta absolut deloc sintagma Uniunii Europene, de cetateni europeni cu drepturi egale. Prima teapa, nu mai dezvolt subiectul, l-ati simtit pe pielea voastra atat aici cat si in tarile unde ati crezut ca veti fi tratati ca oameni, nu paria.
   Si uite asa, decimati, batjocoriti de ai nostri si de straini, ne-am tarat in anul 2013.

   Un an ce ni se promitea a fi al unei “Romanii in picioare “, cu “Dreptate pana la capat” si alte minciuni datatoare de multe voturi. Electoral, se zugravise a fi anul eliberarii nationale din imensul lagar. Doar se zugravise. Mincinos, fara scrupule, asa cum ne trateaza “clasa politica” de la inceputurile “democratiei” pana acum, sfarsitul unui an ce a readus dictatura nonvalorilor de care ca fraierii am crezut ca am scapat in ’89.

   Sunteti cu totii cronicarii traitori al acestui fatidic an, ati realizat, e drept prea tarziu, ceea ce ni se pregateste. Acest “razboi” blitzkrieg aplicat de aceasta data Romaniei, poporului roman si intereselor lui. Cedarea neconditionata (sau conditionata de interese personale sau de grup) a unei tari, cu bogatiile ei, cu cetateni cu tot ce nu mai au decat dreptul sa taca. Sa asiste spasiti la cum suntem ocupati, furati , agresati si deposedati de ceea ce este al nostru, atat la nivel national cat si individual, asistand nauci cum “alesii” impreuna cu “guvernantii” ne pregatesc legislativ o hotie in masa, o deposedare mai mult decat abuziva de avutul, de proprietatile noastre, si toate astea, prin chichite legislative otravite cu titluri sforaitoare, care sa acopere avantajarea interselor strict private ale unor multinationale, in numele “interesului national deosebit“. O aberatie greu de digerat si de eschimosi. Ati realizat ca nimic din ce s-a promis nu s-a facut, din contra, Romania traieste clipe necunoscute pana acum in istoria ei tumultoasa in care a trebuit mereu sa aduca tribut in jertfe pentru a ne pastra existenta ca neam si tara. Poate si asezarea geo- strategica, poate bogatiile imense de care avem parte de la Bunul Dumnezeu, poate toate acestea la un loc, ne-au adus din nou in fata unei agresiuni externe.

   Ati realizat toate acestea… Ati vazut cu ochii vostri cum vi se pregateste lovitura de gratie. Moartea prin otravirea apelor si solului. Pierdera proprietatilor. Vanzarea tarii la metru strainilor ceea ce ar putea transforma Romania in a doua Palestina. Dorinta “politicului” de a federaliza (sub pretextul regionalizarii) tara, primul pas catre realizarea visului bolnav de anexare al unora. Si, ati iesit in strada… Sute, mii, zeci de mii, pornind o miscare sociala de o amploare fara precedent in Romania post decembrista. Asta, i-a speriat pe calaii neamului. Pe cei carora li s-a promis tara… Si a inceput prigoana. Mecanismele de forta ale statului au fost puse in actiune, ordine ferme de represiune, intimidare si pedepsire a celor ce li se opun. O alianta contra naturii intre servilii din interior si cei ce ne agreseaza din exterior, au inceput prigoana impotriva romanilor .

   Mica dar hotarata tabara de rezistenta de la Pungesti a fost spulberata de o armata ce a navalit peste ei intervenind nepermis de agresiv impotriva unor copii, batrani, femei fara aparare. O institutie care a fost creeata pentru a proteja cetateanul si interesele lui, a fost intoarsa impotriva lui. Aceiasi atitudine de forta se aplica pe tot teritoriul tarii, oriunde romanii protesteaza si isi cer tara inapoi. In Bucuresti, Brasov, Cluj sau Campeni, oamenii sunt vanati, agresati, amendati, persecutati, fara a se mai tine cont de drepturile omului, de drepturile dar si obligatiile conferite de Constitutie cetatenilor romani. S-a deschis un front de lupta intre romanii ce-si apara demnitatea, sanatatea, integritatea, proprietatea si fortele de represiune ale statului ce acum servesc doar intersele economice ale unor multinationale ce au simtit miros de mare bogatie pe aici. De la aur la metale rare, vitale industriei militare. De la pamant, la petrol si gaze… practic, ocupatie generala.
   A fost trasata o linie. Una rosie. De ce rosie ?

   Ce conotatii subliminale are aceasta culoare aleasa ? Astfel, Romania a fost impartita in doua: a LOR pe care o vad ca o prada, o sursa exclusiv de imbogatire si a NOASTRA pe care o redescoperim ca tara, pe noi ca neam, nu cetateni si pentru supravietuirea careia trebuie sa luptam. Democratic, pasnic, dar neingenunchiati de toate manevrele lor de divizare prin manipulare, prin infiltrari, amenintari, agresiuni… Prin siretenia si miselia ce-i caracterizeaza, vor sa-si ascunda actele de tradare prin emitere de “legi” sau modificare a lor prin chichite ascunse dupa o logica juridica doar de ei inteleasa calcad in picioare Constitutia si legi internationale la care Romania este semnatara.

   Isi impart zilele acestea si justitia. Pe acelasi principiu: “Justitia” LOR, adica scoaterea din Codul Penal a oricaror articole ce-i poate incrimina, de la crime impotriva umanitatii si genocid pana la o imunitate absoluta pentru orice alt fel de infractiune pedepsita in orice alt stat democratic. Incredibil ce se petrece in “lumea” lor. In schimb, in “justitia” noastra, se dau ordine de represiune, se nascocesc noi articole incriminatorii si pentru infractiunea ca respiri. Faptul ca acum disjung definitiv societatea prin justitie, faurindu-si “Codul LOR Penal” adica, practic inexistent, Si cel al nostru, sclavii ce nu au voie sa vorbeasca sa intrebe, sa ceara socoteala, ne arunca nu in Evul Mediu, ci in Societatea Sclavagit/dictatoriala. O mizerie ce ne aduce oprobiul intregii Europe care si asa se uita la noi ca la niste ciudati, dar si a Americii aia democratica.

   Unde este “Romania dreapta” domnilor USL-isti ? Unde este” Dreaptatea pana la capat “? Prin legislatie preferentiala ? Asta este Romania VOASTRA “domnilor politicieni” ! Nu este Romania noastra ,” Romania in picioare ” pe care ati promis-o dar pe care vreti s-o ingenunchiati pe veci !

   Acum, in prag de sarbatori, tradatorii neamului ne ofera un cadou otravit . Noua, celora de dincolo de Linia Rosie… Restrangerea, izolarea noastra de EI printr-un cordon intarit pe mai multe randuri de jandarmi. Care la ordin ne legitimeaza, ne indentifica ca sa fim pedepsiti pentru noua infractiune pe care, probabil, o vor introduce in Codul NOSTRU Penal, si anume, INFRACTIUNEA DE A-TI IUBI TARA . Un delict ce va fi aspru pedepsit. Prigoana a inceput, condamnarile urmeaza sa apara. Cati delicventi vom fi ? Sute ? Mii ? Zeci de mii ? Milioane ? Probabil toti cei de dincolo de Linia Rosie a lui Ponta… De ce rosie ? Ramane de vazut..

   Iar voi, dragi romani, aveti de ales: Sa ramaneti captivii lagarului de exterminare numit Romania, ingradit de siruri de jandarmi si demarcat de de o Linie Rosie de libertate, normalitate si demnitate, de lumea libera.

   ARBEIT MACHT FREI… Atât v-a mai rămas… Sarbatori fericite !

   – de Cezar Boris”

   http://stareanatiunii.com/linia-rosie-arbeit-macht-frei.html

   • Apreciez dumnule Tudor ca sunteti printre singurul jurnalist impreuna cu d-na Dana care mai urechiati guvernarea USL

   • “CÃCÃCIOSII LUI PONTA! (foto)

    Jandarmii lui Ponta se pisã la propriu pe pãmântul tãranilor din Pungesti
    Trupele de bãtãusi de la Pungesti se fac de râs

    JENANT Jandarmii trimisi de Ponta împotriva populatiei neputincioase din Pungesti, pentru a proteja compania Chevron în procesul de distrugere a mediului înconjurãtor, se usureazã pe unde apucã. Neavând toalete ecologice sau alte solutii, trupele de jandarmi îsi fac nevoile mari în vãzul copiilor, desi cred cã nu sunt vãzuti de nimeni. “Copiii mei îsi fãceau temele la o masã, lângã geam. De la mine, mai sus de casa primarului, se vede sesul ca în palmã, un jandarm îsi fãcea nevoile mari, probabil a spus cã nu-l vede nimeni. Mereu îi vedem prin stufãris, pe dupã case pãrãsite, dupã statia de autobuz, cum se pisã sau fac nevoile mari. Îi cred, sunt oameni si ei, dar nu e frumos ce fac”, spune Vasile Herghelegiu, din Armãsoaia. În timp ce jandarmii se usureazã în vãzul sãtenilor, Directia de Sãnãtate Publicã a fãcut o notã de constatare la tabãra de rezistentã, arãtând cã acolo nu existã toaletã ecologicã si de aceea au închis tabãra, pe motiv cã este neigienicã!

    Scene incredibile, ieri dupã-amiazã, în satul Armãsoaia, la intersectia cu drumul spre satul Cursesti. Un microbuz cu jandarmi, aflat în patrulare pe zonã, a oprit la un pod si mai multi oameni ai legii au coborât sã-si facã nevoile. Jandarmii s-au usurat în vãzul localnicilor, desi au încercat sã se “camufleze”, bãgându-se într-un fel de stufãris. Sunt scene penibile, care se petrec zi de zi pe zona satelor Armãsoaia, Silistea si Pungesti, unde patruleazã în jur de 100-150 de jandarmi pe schimb. Oameni care nu au toalete ecologice, dar care îsi fac nevoile pe marginea drumului, prin stufãris, dupã statiile de autobuz sau chiar pe câmp. Un localnic este nervos la maxim pe comportamentul jandarmilor. “Copiii mei îsi fãceau temele la o masã, lângã geam. De la mine, mai sus de casa primarului, se vede sesul ca în palmã, un jandarm îsi fãcea nevoile mari, probabil a spus cã nu-l vede nimeni. Am vãzut si eu toatã scena si m-am supãrat, chiar trebuie sã vadã copiii astfel de lucruri? Mereu îi vedem pe jandarmi prin stufãris, pe dupã case pãrãsite, dupã statia de autobuz, cum se pisã sau fac nevoile mari. Îi cred, sunt oameni si ei, dar nu e frumos ce fac”, spune Vasile Herghelegiu. Nu este singura ispravã a jandarmilor. Oamenii din aceste sate se plâng si de faptul cã sutele de jandarmi care le fac viata un iad aruncã pungile cu mâncare sau cu sticle pe marginea drumurilor. “A fost jale. Erau pe toate santurile pungi cu borcane de mâncare, sticle, cutii de suc, aruncate de domnii jandarmi. Oamenii au fãcut scandal si au spus la primãrie cã nu se mai poate cu atâta mizerie. A venit cineva, probabil de la primãrie, si a strâns o parte din pungi, dar tot mai gãsiti cutii de suc si alte mizerii lãsate de jandarmi pe marginea drumului”, spune un localnic.

    Tabãra de rezistentã a fost închisã pentru cã nu erau conditii de igienã!

    Tabãra de rezistentã de la Pungesti a fost închisã în urma unor controale ale Directiei de Sãnãtate Publica si ale Comisariatului Judetean al Gãrzii de Mediu. Oficial, tabãra a fost închisã în urma unor controale ale Directiei de Sãnãtate Publicã si ale Comisariatului Judetean al Gãrzii de Mediu, institutii controlate de presedintele Consiliului Judetean, Dumitru Buzatu, cel care s-a pus trup si suflet în slujba Chevron. Echipe de inspectori s-au deplasat la Pungesti, pentru a constata cã tabãra respectivã era amenajatã în conditii improprii de igienã, asa cum le-au impus cei care i-au trimis. “Nu existã sursã de apã pentru igiena personalã, nu existã toaletã, oamenii din tabãra respectivã mergând pentru nevoile fiziologice prin împrejurimi, într-o pãdure. Le-am fãcut cunoscute normele de igienã si faptul cã in cazul în care aceste conditii nu sunt respectate, existã riscul unor îmbolnãviri. Când inspectorii s-au întors sã vadã dacã situatia s-a remediat, tabarã nu mai exista”, a spus, ironic, un sef din cadrul DSP Vaslui. Dar, dacã sutele de jandarmi nu au toalete ecologice si se cacã pe unde apucã, nu ar trebui scosi din Pungesti si trimisi la casele lor?”

    http://www.vrn.ro/cacaciosii-lui-ponta

   • BARICADE DE SCUTIERI la Palatul telefoanelor exact ca in 20 Decembrie 1989. Protestatrii incearca sa ajunga in Pta Victoriei.

  • Mitingul de azi spune totul despre aceasta mare si ireversibila dezamagire USL! Si in afara de faptul ca antena3 s-a isterizat ca doi demonstranti i-au salutat pe jurnalisti batandu-le in parbrizul dubitei iar antena3 a transformat-o in hartuire nu vedem imagini live de la eveniment! Informare justa ,corecta din nou à la antena3!

    • Si-au facut-o cu mana lor. Sa iti dai singur pumni in gura cand adversarul e la pamant, e dovada de prostie. Scopul votului meu – de a a nu mai vedea pe Udrea, Boc, etc – a fost atins. Mai mult nu m-am asteptat.

  • JOS BASESCU tradator de tara si neam
   JOS PONTA contorsionistul, tradator de tara si neam
   JOS Antonescu coabitatorul lui Ponta si complice la abuzul Romaniei

   Sa vina partide noi, oameni noi care isi iubesc tara si nu sunt corupti si obedienti.

  • 2000 de oameni in strada si noi vedem la Sinteza despre securistul Basescu. Stim, stim, stim , Basescu a nenorocit aceasta tara. Acum ce facem? Ne lamentam la infinit fara sa facem nimic? Fara sa aratam ca acei 2000 de tineri protesteaza pentru o democratie adevarata.
   La ce mai dati documente explosive daca USL nu e in staae de nimic, daca DNA-ul n-o sa faca nimic ? Doar asa ca sa ne uitam ca prostii la ele?

   • Acum aproape 2 ani, cand tot 2000 de oameni ieseau in strada, toti basistii, toate televiziunile slugarnice, strigau sus si tare: “Faptul ca 2000 de oameni ies in strada impotriva lui Basescu, nu inseamna nimic. Daca ar fi iesit 2.000.000, atunci mai discutam”. Trecand peste faptul ca au iesit 7.000.000 “in strada” (la vot), cum se face totusi ca atunci acei 2000 de oameni nu reprezentau vointa tarii, iar acum aceeasi 2000 de oameni reprezinta majoritatea? Credeti ca toti suntem prosti? Va inselati! Credeti ca toti uitam de la o zi la alta? Va inselati? Mi-e absolut egal in momentul de fata daca se rupe sau nu alianta. Recunosc, AM VOTAT CU SUFLETUL, la fel cum am votat si in 2004 pentru Basescu. E posibil sa ajung la fel de scarbit. Riscul democratiei. 😉

 1. Pe mine, ca posesor de firma privata mica, ma va termina curand USL-ul. Asta cu salariul minim marit, dupa acciza la motorina si alte minunatii, imi va pune capacul la sicriu. Pur si simplu nu am cum sa mai platesc alte contributii si dari.
  Dacaa USL-ul si-a propus sa termine cu privatide anvergura mica, sa ne spuna direct.

  • Regimul represiv Basescu Ponta Antonescu care a lovit taranii din Pungesti trebuie sa plece. Asa cum a plecat regimul ceausist dupa ce a batut pe timisoreni si bucuresteni.

  • Confirm cele afirmate.Niciodata dupa revolutie, nu a existat o conducere a tarii mai pornita impotriva antreprenorilor. Regimul fiscal ne termina rand pe rand, firme mari, firme mici…nu conteaza. Starea economica dezastruasa din tara, este ignorata.Suntem luati de prosti cu afirmatia despre “cresterea economica”. Care crestere??Unde e? Ca la mine nu se vede…Niciodata in cei 23 ani de la revolutie nu am fost in asemenea hal economic.Sa cresti tu salariile bugetarilor cand esti dator vandut unor straini…e sinucidere. Este ca si cum o familie se imprumuta la banca, la vecini, la prieteni…si cu banii luati, se duce la restaurant si in concedii.

 2. Dar bilantul vostru la un de guvernare care e? Nu credeti ca s-a cam tocit placa cu antibasismul? Niste analize pertinente pe partea economica, stupizeniile cloacei de parlamentari, imaginea externa facuta tandari de marti incoace de Ponta si ai lui cand veti face? Simplele dojane pe care le mai faceti tu si Dana Grecu nu se pun ca sunt singurele opinii decente de la un post unde se aduc osanale preacinstului Parlament si preacuviosului Guvern.

  • cine renunta la antibasism admite abuzurile si neconstitutionalitatea. isi merita soarta. cit despre usl, eu si dana raminem critici. si nu doar noi

   • Anti-basismul a fost sapat la radacina de catre coabitare. Martea trecuta a bagat anti-basismul la terapie intensiva.

    Viata multor romani depinde de apartenenta Romaniei la UE.

    In curand va aparea teama ca ponta ne saboteaza definitiv si irevocabil intrarea in Schengen…si uite asa, pe mana lui ponta, basescu devine un erou.

    Noroc ca il avem pe Crin! A ramas singura obtiune comestibila a electoratului pro-UE.

    • Acelasi Crin care transmitea Departamentului de Stat “sa isi vada de treaba lor” si cancelarului Germaniei “sa il ia pe Basescu acolo si sa se spele cu el pe cap” (citate aproximative)? Acelasi Crin Antonescu care tine in brate ministri corupti, dupa ce aspectul respectiv a fost criticat in fiecare raport MCV? Acelasi Crin Antonescu care spune ca “Romania este o tara cu o democratie consolidata si recunoscuta”? Acelasi Crin Antonescu care l-a bagat in Parlament pe viitorul condamnat de drept comun Gigi Becali? Acelasi Crin Antonescu care… (si asa mai departe)?
     Cred ca vorbim despre persoane diferite. Crin Antonescu e un Vadim ceva mai tanar.

     • De Crin ai spus tu , de Ponta spune .. Crin: “Premierul a insistat pornind de la aceeasi idee cu care a insistat si in Cazul Rosia Montana, o idee stupida si anume ca se poate foarte bine ca domnia sa spuna ca nu e de acord, ca anumiti ministri sa spuna ca nu e bine, ca eu ca lider politic din anumite ratiuni nu sunt de acord, dar ce sa vezi in Parlament trece legea. I-am spus ca asa ceva nu sta in picioare si sa luam doar acele decizii pe care consideram ca suntem indreptatiti sa le luam. Sunt de acord ca sunt lucruri care pot avea costuri electorale, dar daca ai vointa politica sa le faci, le faci, dar nu in felul acesta in care te descalifici ca lider politic”.
      Cred ca Antonescu a clarificat destul de bine de ce Ponta a plecat la Maiami cand cu HG privind CFR, de a trmis spre legiferare memorandumul cu datoria Rompetrol sau proiectul privind Rosia Montana, de ce Zgonea a pus pe ordinea de zi proiectele amnistiei si codului penal exact cand Viorel era plecat in Africa.

      Le place sau nu la unii, adevarul este ca avem cel mai lipsit de responsabilitate premier din ’90 si pana azi. El e mic si nu stie nimic! Nicioadata nu isi asuma nimic, nu semneaza nimic! Si totul de dragul de a ramane sus in sondaje!
      ……. CU EL DE GAT!!

     • Impotentii astia din usl n-au fost in stare sa ne scape de basescu si acum incearca sa se scape ei, individual votandu-si in parlament amnistii!
      DAR PE NOI CINE NE SCAPA DE basecu? Cine se scapa ramelor din usl? Noi insine ne scapam si de basescu si de voi lasilor si tradatorilor de neam si tara!
      Jos cu voi, jos cu basescu si toata camarila voastra!
      Vrem oameni noi, suntem la capatul rabdarii !

   • Radule, ramaneti critici, nu va compromiteti jurnalistic.
    USL “sarbatoreste” un an la Pta Universitatii ! Contorsionismul si smenurile regimului basescu=ponta nu mai merg. Ne-am saturat.

     • Si ce criticati?
      1 Rosia montana care trebuia pusa pe tapet dupa 14 ani si terminat intr-un fel sau altul cu aceasta problema.
      2 Gazele de sist care sint condamnate inainte de a sti daca le avem sau nu-boomul american legat de expolatarea gazelor de sist nu e o minciuna si nici nu s-au auzit de catastrofe in SUA(bine ca altii pot sa-si faca inventarul resurselor-cind ne vom trezi probabil ca iar vom fi ultimii )
      3 Coabitarea care a asigurat o oarecare stabilitate si care a reusit sa dea linistea ptr. crestere economic si reparatiile importante facute deja si cele ce urmeaza.
      4 Daca nu erau marile datorii la medicamente ,la lucrari angajate si neplatie,reintregiri si datorii externe-cca 2,5 mld. euro -probabil ca s-ar fi putut face mai mult(reducerea tva ,reducerea cas,crestere salarii,facilitati fiscale)
      5 Intr-un an toate astea si semne ca economia tarii isi revine(crestere ec. multumitoare ,inflatie scazuta ,deblocare fd. europene si cresterea de 3 ori a absorbtiei,productie industriala si export cu cresteri excelente,scadere deosebita a deficitului comercial,etc)
      6 Politica externa consistenta si stabilire de relatii cu un partener important.
      Acuzatia ca au scazut investitiile este aiurea din mai multe motive
      -scazusera dramatic sub basescu -boc si revenirea nu e asa simpla:
      -vara lui 2012 nu a fost tocmai propice si noi toti am vrut asta:
      -crizele politice alimentate de basescu nu stimuleaza pe nimeni iar discutiile sterile vis a vis de RM si gaze ii face circumspecti pe investitori.
      In alta ordine de idei ,le cerem sa faca lucruri care sa ditruga sistemul (ne va da bataie de cap si dupa 2014 sa nu ne facem iluzii)cladit de basescu in zece ani pai am demonstrat ca nu vrem ca au sarit (mai ales presa si institutiile subordonate)pe modificarile la CP desi nu se stia daca ele sint impotriva democratiei sau nu(ambasadele au sarit fara sa citeasca sau sa ceara explicatii inainte de a declara si infiera)
      Vrem ca intr-un an acest guvern sa rezolve autostrazile ,pensiile ,alocatiile ,salariile ,politica fiscala,etc.
      Cred ca e legitim sa vrem mai mult dar politica de a nega totul este neproductiva.Nu vrem valorificarea resurselor ,vrem taxe mici,tov. antreprenori dau salarii la negru ,minimizeaza profitul artificial ,nu platesc tva la timp,fac evaziunne,investesc in lux si nu-si dezvolta afacerea -pai de unde.Daca vrem sa mergem inainte trebuie sa fim seriosi TOTI.

 3. Carmen Avram a postat că emisiunea În Premieră,astăzi va avea loc de la ora 20 00 și nu 21 00.Deci să înțeleg că Punctul de Întâlnire nu va avea loc astăzi? 🙁
  PNL și Crin Antonescu,au fost mai mult decât corecți cu socialiștii și premierul.A existat în coaliție,o victim colaterală,Partidul Conservator,cu inimă grea,fiind loiali prmierului.În momentul de față,premierul trebuie să fie inamicul public numărul 1 deoarece băsescu are doar puterea cuvântului,în schimb premierul are puterea actelor,deci e un pericol,deci trebuie înlăturat.Crin antonescu,are destul capital cât să înlăture premierul și Traian Băsescu!Spre deosebire de Pungești,suntem pregătiți să folosim forța pentru a distruge orice sondă amplasată în județul Bihor.Și astăzi vor avea loc proteste dar și în 25 decembrie cât și 1 ianuarie pentru a ne știi de frică!În 22,acum 24 de ani,ROMÂNIA și-a dobândit Libertatea!Frumos ar fi ca 22 decembrie 2013,să se prăbușească regimul Băsescu-Ponta.
  Poate în 22 faceți o emisiune în care să vorbiți despre zilele revoluției.Anul trecut,Dana Grecu,în preajma sărbătorilor a făcut o ediție unde a vorbit despre biserică,credință,Crăciun.Ar fi foarte util ca generația noastră,cea tânără să știm cum l-a prins pe domnul Radu Tudor,Revoluția

  • am scris pe facebook, fiti mai atent. e o editie speciala sinteza zilei 21-23 si punctul de intalnire va fi doar 1h, 19-20

  • Bacecu ne a furat votu, cel 7.4 milione, i-mi pare rau. Decat asta a facut. Dealtfel numai are rost sa plangem, am inebunit si ieu, i-ti dai seama. Trebue sa ne innecam amaru, sa nu ne mai innervam, numai are rost. Putem sa facem acident vas scular cerebelar. Numaidecat.

   Bacecu a distrus tara. Practic a innecat. Nu ie corect ce se intampla. Plus jeandarmi care bate niste ţereanii. Chevron, decat ar trebui sa se duce la ei sa sape, in tara lor, nu a noastra. Decat atat.

   • Nu reusesti sa treci peste obsesia Basescu? Trebuie sa te trezesti din coma…Basescu nu mai este la “butoane” din aprilie anul trecut…nu mai sustine aberatii ca te faci de ras! Uite daca nu avea expunerile atat de vehemente nu aflai nimic pentru ca opozitie nu mai face nimeni in tara asta! Am votat USL dar sunt asa de dezamagita ca nu am cuvinte!

   • Băi ”pushjkerie de kârnat uman” !(cu clone fără numar-fără numar.
    .
    Să fii sănătos!(că ai nevoie)
    .
    Eu, CU TINE , KÂRNAT-TITRAT-ȘOMER-RATAT (așa-ți spuneai) și PLAGIATOR-COMILATOR-HOȚ-MINCINOS-PERVERS(cum completez eu ), INCETEZ ORICE DISCUȚIE (auzi ce-i cerea el dl-lui Radu Tudor că vrea să schimbi 2-3 idei , plagiate , binențeles).
    .
    Ai ÎNFRÂNT! Ceea ce ai vrut, ai. Rămâii și lăbărțează-ți ideile DIVERSIONISTE ȘI INTOXICĂRILE în voie poate-poate…. Deasemeni, profit de acestă ocazie de a te ruga să le prezinți scuze medicilor și asistenților de la Spitalul 9 din partea mea , pentru acuzația mea făcută deseori, vădit (se pare?!) nefondată cum că, din cînd in cînd , te-au mai legat în cămașa de forță. Faptul că 16/24 ore ai lucrat pe computer, mai mult, doreșți … mai multă interactivitate( există ăst cuvânt in DEX măi grămăticule?) mă determină să admit că ai avut ,intradevăr, mâinile libere.
    .
    Toate, toate EPITETETLE la adresa ta folosite de către mine mai sus, ca și in decursul timpului, au acoperire și sunt dovedite timp de 2 luni în toate privințele:
    ….in privința TEXTELOR ALTORA(peste 350 de texte) PLAGIATE sau/și COMPILATE de către tine ,
    ….a celor peste 80 nickname-uri mereu schimbate menite ”lovirii” mișelești a adversarului din mai multe directii,
    ….folosirea aceluiași nickname cu al adversarilor in vederea compromiterii , creării confuziei și , in final, anihilării lor
    ….furtul(ordinar, este corect spus?!) a peste 250 de comment-uri de la alții ,
    ….. mincinos (…ca, puțin, mai jos),
    .
    Lucrezi cu mijloace mult prea mizerabile pentru a duce cu tine, de-a gaia mațu, un razboi , un război cu un NEBUN sau SECURIST (n-am dovezi decât indirecte, dar modul tău de lucru denotă una sau alta dintre variante) Chestia cu faptul că ești bun vorbitor nu exclude și că ai putea fi și un bun… ciripitor.sau (a doua variantă) că ai fi și zdravăn la cap.
    .
    1. Nu am scris NICIODATA cu ”î-ţi, î-mi, î-şi” . Cât de ticălos poți fi și la câte mizerii te poți tu preta la așa minciuni ordinare. FĂ DOVADA MĂI ANORMALULE UNDE AM SCRIS EU AȘA CEVA.
    2. Chestia cu ”nu ma-nebuni ” are și scuză (fiind și admisă). Cât despre ”spune-am” numai un RETARDAT CA TINE nu poate obseva mai jos că scriam, ca de obicei,…”scriam”
    Faptul ca să ți se permite băi TITRATULE-TICĂLOS șă marșezi pe astfel de METODE DIABOLICE, PE SPECULAȚII ORDINARE prin minciună si manipulare ordinară nu mă miră. Tu nu poți trai intr-o colectivitate de oameni normali. Este pe aici vreunul care-ți corespunde ți dpdv grammatical.? De asta te-au dar afară , băi , de peste tot. Și tu zici de Ponta că nu ți-a dat ție serviciu la stat(nu o să mai fac dovada –cine caută o să găseascu). Pe tine nici Tălmăcean nu te-ar angaja pentru că nu ești OM. Ăla cu scălâmbăielile lui era sigur mai zdravăn la cap decât tine. Cine dracu să te angajeze pe tine? Tu ești și un mincinos ordinar precum băsescu, ai tupeul lui udrea, și hoț ca anastase. Toate non-calitățile cumulate de un singur OM(eu când îți scriu OM mă calc pe inimă facând un mare compromis cu mine însumi) . . Geaba scrii corect gramatical. Și pupinbăsiștii elitiști și etiliști ai lui basescu scriu bine, chiar mai bine decât tine.Vă unește , deci și scrisul și caracterul. Dacă tu crezi că urmare PLAGIATELOR și COMPILARILOR de TEXTE FURATE DE LA ALTII ai putea dovedi cuiva că meriți O SLUJBĂ te înșeli . Și-i mai ceri lui Ponta (cum scriam mai sus) să-ți dea slujbă la stat, tu care minimalizezi rolul statului, când tu deja îți tot faci acte pentru emigrare in Australia. Îți mai trebuie , probabil certficat de la LSM și nu ți-l dau ăia.

    .
    Și chiar dacă aș fi scris , din greșeală sau …neștiință, ce gaură-n cer era? Faptul că recunosc, (dar uneori și din cauza grabei) că mai greșesc ESTE, deja, NOTORIU. Am explicat unor ”cârcotași” (atunci când le spuneam : luavar dracu de nesimpțiți ! că fondul ETE NEALTERAT , toată lumea înțelege și că forma , forma, puțin, scârțâie. Tu , in schimb ești nene dus rău cu căpuțu
    Tu, în nemernicia ta, minți așa cum am demonstrat aici. Sunt nișe lucruri DEMONSTRATE, INDUBITABILE.Faptul că PLAGIEZI și COMPILEZI textele altora. Ai facut asta de SUTE DE ORI măi MIZERABILULE! Ai dat REPLICI furînd textele replicillor altora. Așa cum îți permiți NESIMȚITULE să scrii , să te furișezi cu alte , și alte și alte nickname-uri pentru a lovi ”din toate părțile pe câte cineva” acela simțindu-se încolțit , TU ai scris și folosind nickname-urile altora PRODUCÂND MARI CONFUZII.
    .
    Eu așa cum sunt , NU AM COPIAT NICIODATA TEXTELE ALTORA.
    Am postat atunci când nu am mai putut(tehnic) sub alt nickname și am DECLARAT acest lucru.
    .
    Și, ca să-l parafrez pe dl.Mihai Gâdea de ceea ce poate face astăzi un procuror băsist, pot spune următoarele : Ceea ce ai facut și faci tu, individule, in timp ce lumea își vede de treabă, râde (Am ras cu lacrimi!), MIE ÎMI DĂ FIORI.
    .
    Rămâi deci cu TEMBELISMELE/SECURISMELE TALE!

 4. Le dau nota 7.
  E mai bine decat guvernarea Boc careia ii dadeam nota 1.

  Sunt nemultumit de cresterile de taxe si de ultimele smecherii cu Codul Penal.
  Si de asemenea de Justitie, unde nu s-au schimat prea multe(e la fel de proasta ca pe vremea lui Boc).

 5. Este bine ca a reparat unele nedreptati,dar este rau ca “merg”pe aceeasi legislatie a MONSTRUOASEI GUVERNARI boc-basescu!
  Multe promiteau in campanie si n-au facut nici jumatate!
  Cun era?…”Noi vom fi altfel”,”Dreptate pana la capat”,”Fara nepotisme”,”Dialog social”……Nimic din toate aceste sloganuri nu s-au concretizat. ..
  USL=O MARE DEZAMAGIRE!!!!!!!!!!!!

 6. Este un inceput de se face ceva pentru popor. Poate, daca era si parlamentul activ si cu initiativa legislativa se facea mai mult ,dar acest parlament este amorf si incompetent dupa ultimile decizii luate.Presedentia a demonstrat ca este impotriva poporului si vrea cu putere sa loveasca in cei peste 8 milioane de romani care l-a dat jos pe basescu , care este pres nu presedinte Opozitia isi apara numai intresele ei de inavutire si de a ascunde prostiile facute si are un tupeu deosebit de a se lauda cu mizerabila lor conducere.USL- o asteptare care nu a demonstrat , a intrat imediat in fagasul politice vechi si s-a lasat antrenata la magariile lui basescu.

 7. Ne cred proşti d-le Radu! Eu sunt unul care i-a votat în 2013 cu speranţă în mai bine… şi ce să vezi, cele 10 motive pentru care i-am votat s-au volatilizat ca şi cînd nu ar fi existat,( vezi site-ul USL http://uslonline.ro/category/oameni, accesează pe pagina de început în partea de jos buton “10 MOTIVE PENTRU CARE MERITĂ SĂ FIM ALEŞI” şi vei avea surpriza unui “Oops”, sau site-ul USL http://uslonline.ro/category/solutii la fel “Oops”)
  Sunt site-uri care “circulau” pe net în draci înaintea alegerilor şi care acum la ce nu le convine, au pagini cu “Oops”!?
  Dacă cei de dinaintea lor la guvernare au înşurubat cu 10 paşi şurubul, USL-ul vine şi deşurubează cu 1 pas şurubul şi vine să-mi aruce un bilanţ pozitiv al “lenei” ce se pare i-a caracterizat în acest an al guvernări.Colac peste pupăză,apar tot felul de coabitări la nivel central cât şi local între ei şi foşti lor adversari.
  Vin cu reparaţii în domeniul pensiilor dar pe partea cealaltă măresc prin procedee nedemocratice salariile şi indemnizaţiile membrilor consiliilor de adm. ale societăţilor de stat aberant!!
  Vin cu reântregirea salariilor bugetarilor, dar pe legile lui Boc !?
  Se ceartă între ei mai ceva ca copii de grădiniţă,dând apă la moară propagandei băsiste care nu-i iartă.
  Au promis locuri de muncă în economie dar nu mi-au spus nimic de marile proiecte gafă “Roşia Montană” sau “Gazele de şist”.
  Au promis că îl vor da jos pe Băsescu şi ei coabitează, vezi doamne aşa este în politică!!!
  Oare chiar nu pot fi schimbate patru cuvinte “…forma republicană de guvernământ…” din art.152 alin.1 din Constituţia României citez “(1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.” la majoritatea lor parlamentară? Probabil nu doresc schimbarea formei de guvernământ … tot rapandulele trebuie să rămână decidenţi prin alternanţă din 4 în 4 ani, că doar este democratic aşa…
  Având în vedere experienţa existenţei mele în două republici, din care am observat întoarcerea valorilor umane cu susul în jos, fiind puse la loc de cinste tupeul, mojicia, minciuna şi mediocritatea decidenţilor,nu mai înclin ci cred că singura soluţie pentru România este Casa Regală şi Monarhia Constituţională.

 8. Vorba aceea … Draga Radu !
  Dupa un an (de fapt dupa mai putin de un an eu personal mi-am dat seama) ca am ales de fapt niste impotenti sa ne reprezinte in fata lui Basescu. De ce ? Pentru ca desi votand cu USL, si impotriva domnului presedinte la referendum, si sperand sa dea aia cu el de pamant, vad de un an de zile incoace ca TB face el cum face si tot el iese deasupra. Indiferent daca vorbim de legea referendumului (pe care chiar personajul recunostea ca el ar fi promulgat-o fara dureri de cap daca era in locul lui Crin anul trecut), de plangeri si tanguiri catre Europa, echipa lui pare mult mai bine pregatita sa faca fata realitatii. Iese in public si il face pe un individ (nu conteaza ca il cheama Voiculescu) “viitor puscarias”, premierului ii pune eticheta de “profund corupt” iar ai nostri stau si se amuza. Trist … te face sa uiti de orice bine au facut; indiferent ca le place sau nu, ei au fost dusi si pusi unde sunt de poporul roman, cu un scop foarte precis : inlaturarea lui Traian Basescu. Punct. Nu au zis nimic de coabitare, de gentiletea cu care se poarta cu individul, de super-imunitatea pe care i-o recunosc si legitimeaza. Doar noi avem de suferit, pentru ca Ponta vad ca e zambitor si il trateaza pe Basescu ca pe un moshulet cam jigodie el asa, dar simpatic si demn de cateva zambete atunci cand le da galusca loviturii de stat americanilor si restului lumii. La fel si Antonescu, tot amuzat pare de tumbele lui Traian, iar Dragnea incepe sa semene la zambetele aruncate pe sub mustata cand e intrebat de una si de alta cu ocheadele doamnei Udrea cand era intrebata despre identitatea “admiratoarei” ei … De ce nu mai reactioneaza romanii ? Pentru ca sunt foarte obositi, acum un an au pus foarte mult efort in suspendarea si tentativa de “lovitura de stat” de anul trecut, efort emotional apropiat de cel de la marea revolutie, iar acum, cand li s-a intors portofelul in fata, sunt obositi si prea satui sa mai riposteze.
  In rest, sarbatori fericite !

 9. Pai reintregirea salariilor a fost cuprinsa de guvernul basist MRU, dar a picat pe neasteptate – bravo Nea Vasile, (http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12149602-mihai-razvan-ungureanu-bugetul-are-capacitatea-oferi-salariile-reintregite-sursa-finantare-fiind-veniturile-suplimentare.htm). Deci USL chiar nu are nici macar punctul asta cu care sa se laude. Ca daca ramaneau oamenii qiorettelui pana in Decembrie, tot reintregeau salariile ca doar urmau alegeri!
  Asa ca, USL au luat 59% pe votul populatiei si prin redistribuire si traseism au acuma vroe 80% in Parlament. Si de ce se ocupa ei acuma? De gratieri, de legalizarea angajarii rudelor, de legalizarea afacerilor pe banii statului cu rudele, de numirea oligofrenilor la Min. Culturii, de cresterea preturilor, impozitelor si a inflatiei.
  Noi i-am votat pentru dreptate pana la capat, nu pentru continuarea guvernarii basiste care jefuiau pe la spate, nu prin legi in Sparlament ca astia. Nici pe Domnu Dan nu mai putem sa-l votam de scarba, ca si asta s-a dat cu ciocoii!!!

 10. Pai reintregirea salariilor a fost cuprinsa de guvernul basist MRU, dar a picat pe neasteptate – bravo Nea Vasile, (http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-12149602-mihai-razvan-ungureanu-bugetul-are-capacitatea-oferi-salariile-reintregite-sursa-finantare-fiind-veniturile-suplimentare.htm). Deci USL chiar nu are nici macar punctul asta cu care sa se laude. Ca daca ramaneau oamenii qiorettelui pana in Decembrie, tot reintregeau salariile ca doar urmau alegeri!
  Asa ca, USL au luat 59% pe votul populatiei si prin redistribuire si traseism au acuma vreo 80% in Sparlament. Si de ce se ocupa ei acuma? De gratieri, de legalizarea angajarii rudelor, de legalizarea afacerilor pe banii statului cu rudele, de numirea oligofrenilor la Min. Culturii, de cresterea preturilor, impozitelor si a inflatiei, de taxa pe stalp, de fond de rezerva pentru baronii locali (de parca am uitat ca nu numai basistii au baroni)!!
  Noi i-am votat pentru dreptate pana la capat, nu pentru continuarea guvernarii basiste care jefuiau pe la spate, dar macar nu pe fata, nu prin legi in Sparlament ca astia. Nici pe Domnu Dan nu mai putem sa-l votam de scarba, ca si asta s-a dat cu ciocoii!!!

  P.S. Uitati-l aici pe Gigel Stirbu, invitat de marca de multe ori chiar la Antena 3: http://www.youtube.com/watch?v=hhDZcuvET4w&feature=youtu.be

 11. bun:
  salarii
  pensii
  speranta ca va fi mai bine

  rau(care e deosebirea intre fosta si noua guvernare???):
  privatizarile in bascalie-Oltchim, CFR marfa
  ordonantele de urgenta
  proiectul Rosia Montana(nici pana acum nu mi-e clar daca Ponta vrea sa ridice sau sa ingroape proiectul)
  aroganta , sfidarea, lipsa de comunicare
  numirile nereusite de ministri (invatamant, externe,transporturi,cultura)
  gazele de sist(schimbarea de 180 grade la trecerea de la opozitie la putere)
  aparitiile prea frecvente la TV care amintesc de Ceausescu
  amnistia si superimunitatea trecute prin parlament ca in cele mai intunecate republici bananiere
  manipularea voturilor la referendum(de acord ca toti o fac, dar atunci voi cu ce sunteti mai buni?)

  pentru ce ne mai obosim sa mergem la vot daca schimbam hotii cu talharii???

 12. Haha. Ia uitati aici, pe cifre:

  1. Promisiune: “Un milion de locuri noi de munca”.
  Realitate: somaj crescut de la 6.7% la 7.5% (adica vreo 50.000 de someri in plus)

  2. Promisiune: “Investitii de zece miliarde de euro in patru ani”.
  Realitate: investitii scazute cu 20% fata de 2011.

  3. Promisiune: “Privatizarea Oltchim si a CFR Marfa”.
  Realitate: nimic, in afara de circ. CFR Marfa se pregateste sa dea afara 30% din angajati.

  4. Promisiune: “Nu vor creste impozitele, ba chiar vor scadea”.
  Realitate: taxe si impozite locale crescute cu 36%. Taxa pe stalpi (care se vede in costul serviciilor), acciza pe combustibili (care se vede in costul produselor), curent si gaze scumpite, CAS pe veniturile din chirii s.a.m.d.

  5. Promisiune: “Noi proiecte pe fonduri europene”.
  Realitate: Zero proiecte noi. Toate fondurile care vin sunt pe proiecte facute de guvernarile anterioare.

  6. Promisiune: “Autostrazi si infrastructura”.
  Realitate: Zero realizari. Cateva panglici taiate la proiecte incepute pe vremea lui Boc. Incapabili sa faca macar un plan stabil, in afara de “autostrada Dragnea”, adica intre Bucuresti si megalopolisul Alexandria.

  7. Promisiune: “Vom taia salariile si idemnizatiile nesimtite”.
  Realitate: idemnizatiile de participare la sedintele CA ale companiilor de stat au crescut de la 47 de lei la 2500-3000 euro.

  8. Promisiune: “Vom combate evaziunea fiscala, vom elimina mafia lui Blejnar, vom face curatenie la Fisc”
  Realitate: colectarea la buget a scazut fata de anii trecuti, lucru care se reflecta in bugetul pe 2014 – si genereaza nevoia de instituire a noi taxe si impozite.

  9. Promisiune: “Regionalizare eficienta si dezvoltare locala”
  Realitate: Regionalizare abia (poate) in 2015, iar atunci va fi facuta in baronate, pentru satisfacerea prietenilor lui Dragnea.

  10. Promisiune: “Conditii mai bune pentru educatie si cercetare”
  Realitate: Fonduri de naveta – taiate. Fonduri de cercetare – taiate.

  11. Promisiune: “Demnitate pentru romani intr-o Europa democratica”
  Realitate: Romania e facuta de ras in fiecare zi de guvernantii ei. Plagiatorul premier si penalii din Parlament ne apropie incet-incet de Africa: Codul Penal “imbunatatit”, un antisemit la CCR – doar doua gafe din ultima saptamana.

  12. Promisiune: “Vom opri proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist”
  Realitate: guvernul Ponta a aprobat si sustinut ambele proiecte, dupa care s-a ascuns in spatele Parlamentului si a inceput s-o dea cotita. Romania va avea de platit despagubiri masive din cauza lor.

 13. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  Băi @Geo, băi! Care @GEO, băi? Și ce-a punctat, băi? Și und ea ”punctat”băi?
  Hai că a trecut dracului vreo 2 ani de când îți tot spun să dai replica la REPLY acolo unde vrei tu să ”punctezi” . Mîine-poimâine ai să fi de acord cu @geo care o să te ”puncteze” ca fiind foarte confuz.
  Care @GEO, băi? Dă replica și ”puntează” acolo unde trebuie.
  (probabil, nu eu ..”ca intotdeauna punctati decisiv ,dar …multi citesc si …putini pricep acest adevar crunt)

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

 14. Mesaj de cinste pentru celor care au căzut în numele LIBERTĂȚII dar și a clor care încă trăiesc:
  CINSTE LOR!CINSTE LOR!CINSTE CURAJOȘILOR!
  CINSTE EI!CINSTE EI!CINSTE REVOLUȚIEI!
  ALE!ALE!ALE!ALE!ALE!SUSȚINUȚI DE FORȚE-ARMATE,I-AU CONDUS SPRE LIBERTATE!
  ALE!ALE!ALE!ALE!ALE!CE PRIN SÂNGE,S-A VĂRSAT,DE NOI TREBE AZI,SALVAT!
  NOI SUNTEM COPIII CELOR SACRIFICAȚI!AȚI ÎNCERCAT SĂ NE CORUPEȚI,ACUM VOI TREBUIE SĂ PLECAȚI!
  NE-AȚI ZÂMBIT FRUMOS CU SUFLETUL PLIN DE RĂCEALĂ!ASTĂZI SUNTEȚIÎNCREZUȚI,ȘI GATA SĂ FACEȚI ȘI VOI,ȘI ULTIMA VOASTRĂ GREȘEALĂ!

 15. O guvernare execrabila, fara viziune. Ceea ce enuntati drept mari realizari (reintregirea salariilor, reducerea TVA la paine, cresterea economica conjucturala etc) nu reprezinta decat resturile aruncate plebei dupa ce s-a indestulat politicul.
  Oltchim, CFR Marfa, Hidroelectrica (1.4 milioane spaga), Tarom, Loteria, TVR, Posta Romana, Rompetrol, Rosia Montana, gaze de sist, managementul privat etc. Parlamentul supradimensionat a reusit sa aduca Romaniei prejudicii de imagine incomensurabile prin tentativa de legiferare a coruptiei. Am vazut “lista rusinii’ si ce am constatat? “Vocea si talentul” domnului Dragnea (Catalina Stefanescu) face parte din comisia juridica care a clocit modificarile Codului Penal. Mai mult de atat ce pot spune? Respect domnului Dinu Giurescu ca a votat impotriva.
  Imi doresc foarte mult sa se desparta PNL de Penalii Socialisti Democrati, altfel suntem pierduti. Asta mai lipsea, sa-l vad liber pe mafiotul Catalin Voicu si alti condamnati cu cazierul curat. Sau pe Nastase, premier cumva?
  Daca PNL-ul va veni sa-mi ceara votul pentru europarlamentare sau pentru candidatura lui Crin ii trimit sa mangaie oita Pufulica.

  • E bun, e foarte bun. Cu cat minte mai mult, cu atat e mai potrivit.
   Singurul risc e sa minta mai mult decat Ponta. S-ar putea ca plagiatorul sa il considere o amenintare in cazul asta.

 16. Nu pot doar decat sa i-mi ecsprin indicnarea… Bacecu ne a jicnit.

  Inca ceva, oamenii care ia batut jeandarmi, nu m-i se pare correct… Plus daneil Barbu, demisiaaa!! Ce facem domnu!? Putin asa…, decat p e la obraz. Numai…

  Usele a innecat lovitura, m-ai precis votu a numai 7.4 mil romanii. Se guverneaza ecstrem de nu e bine. Plus shevron… Nu suntem de accord,

  Astia nea innecat in datori/ Plus ne innerveaza. Numai putem. Inebunim. Dealtfel i-mi pare rau de problemele care avem… Decat.

  Jos Bacecu…

   • @livia: J’ai fait ce que vous m’avez conseillé! Voici le résultat!

    Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

    Băi @Geo, băi! Care @GEO, băi? Și ce-a punctat, băi? Și und ea ”punctat”băi?
    Hai că a trecut dracului vreo 2 ani de când îți tot spun să dai replica la REPLY acolo unde vrei tu să ”punctezi” . Mîine-poimâine ai să fi de acord cu @geo care o să te ”puncteze” ca fiind foarte confuz.
    Care @GEO, băi? Dă replica și ”puntează” acolo unde trebuie.
    (probabil, nu eu ..”ca intotdeauna punctati decisiv ,dar …multi citesc si …putini pricep acest adevar crunt)

    P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

   • @livia: Mai Livia, eu cred ca tu stii ca Livingstone pe la 1855, a explorat Africa Centrala si de Est in cautarea izvoarelor Nilului, pe care nu le-a gasit pana la sfarsitul vietii lui. In acea perioada, cred ca tu stii ca in Africa negrii erau vanati pentru a fi vanduti ca sclavi peste ocean, in America si in alte tari, lucru cu care Livingstone nu era de acord. Cert e ca militantismul lui Livingstone a condus la abolirea sclaviei in Africa, prin semnarea unui act intre reprezentantii guvernului Marii Britanii si sultanul Zanzibarului in anul 1874, la doar un an de la moartea lui Livingstone.

    In tara noastra, cred ca tu stii ca eliberarea tiganilor din robie a fost decretata in perioada revolutiei de la 1848, de guvernul cu gen. Magheru, N. Balcescu, fratii Golescu, Ion Ghica etc. Revolutia fiind insa inabusita (vezi ca unii de pe aici sustin cu tarie ca se scrie corect “înora, înebuni, înopta, înegri, înăscut, înneca, înnota, înnălţa”!), ziceam ca din cauza faptului ca Revolutia de la 1848 a fost infranta, masura nu a mai apucat sa fie aplicata, desi cativa boieri au trecut la aplicarea ei, eliberandu-i pe proprii lor tigani. De asemenea manastirile au inceput sa ii elibereze, tiganii fiind aciuati si pe langa lacasele bisericesti. Eliberarea lor totala a inceput prin 1856, oricum cu 6-7 ani inainte (pentru neinitiati, e incorect “innainte”, am precizat mai sus) fata de dezrobirea negrilor din SUA si eliberarea acestora din sclavie. Dupa eliberarea tiganilor, au existat dificultati de integrare, aparand probleme de genul daca acestia pot sa devina proprietari de terenuri sau sa practice liber meserii, in fosta calitate a lor de robi ei neavand de veacuri aceste drepturi. Tiganii provin din nordul Indiei, de unde in urma cu foarte multi ani a fugit un trib intreg, exodul lor fiind generat de faptul ca nu au mai putut suporta regimul la care erau supusi acolo de clasele sociale superioare. Pe la noi au ajuns undeva prin ultimii ani din veacul XIV.

    Sigur ca putem discuta despre f. multe lucruri interesante, dar nu cred ca este cazul sa facem asta aici, deoarece in acest spatiu virtual exista cu preponderenta comentatori lipsiti de orice cultura generala sau de logica, comentatori care abia reusesc sa desluseasca regulile gramaticii elementare clasele I-IV. Asa incat, ma marginesc si eu la a baga balarii. E relaxant, nu de alta!

    Toate cele bune! Pa.

 17. Buna ziua, e usor off-topic dar poate va intereseaza: lucrez la o companie care se ocupa cu studii de piata iar eu sunt la departamentul care se ocupa cu piata de media. Printre subiectele recente va aflati si dumneavoastra si emisiunea de la A3 si studiem evolutia influentei in contextul guvernarii actuale. Avand in vedere ca sunteti si ati fost sustinatorul actualei coalitii, actiunile lor se rasfrang asupra influentei. Studiul este comandat de o organizatie politica din Ro dar nu stim care dintre ele. Va fi folosit in anul 2014 in campanie. Situatia in cazul dumneavoastra: v-ati pastrat aproape tot publicul radical (radical impotriva lui Basescu). Ati pierdut foarte multa credibilitate in randul publicului moderat iar despre cei radicali pentru Basescu nu discutam. Interesanta este situatia domnului Ciutacu pe care il ocolesc politicienii pentru ca nu le mai este utila sustinerea lui. Domnul Ciutacu a pierdut foarte multa influenta.

 18. cea mai calda stire a zilei(de pe DC News):
  Președintele PNL Crin Antonescu a dezvăluit că premierul Victor Ponta a insistat cu o “idee stupidă” în încercarea de a trece prin Parlament proiectul de lege privind Amnistia și Grațierea. Primul-ministru a intenționat să prezinte opiniei publice ideea că liderii USL nu sunt de acord cu respectivul proiect, “dar, ce să vezi? În Parlament trece legea”.

  Daca minte, e ‘nasol’, daca e adevarat, e si mai ‘nasol’

 19. USL a incercat sa remedieze unele lucruri oribile facute de guvernarea basescu -boc.Insa in ceace priveste protectia proprilor membrii de partid si politicianismul(in sensul negativ) USL n-a progresat o iota fata de pedelisti(si de aici multi au spus,ERONAT, ca USL=PDL pe cand aici trebuia facuta o separatie intre PNL si PSD si sa vedem cui ii datoram Koabitarea ,nominalizare procurori,nominalizarea unui ministru de justitie “incolor/inodor/invizibil”).De altfel raul ROMANIEI este acela ca incepand din 89 si pana astazi nu am vazut politicieni care sa nu fi intrat in politica decat din DORINTA EXPRESA de …AVERE/PUTERE/VACA KOBE.Exceptie fac doar 2-3 politicieni ca: MADALIN VOICU care desi PSD-ist(cinste lui !!) critica atat PNL cat si PSD mai tare decat chiar penelistii/pesedistii;profesorul ATANASIU/PSD un om de o mare moralitate si patriotism…disparut in prezent de pe scena politica si de la TELEVIZIUNE;dnul academician DINU GIURESCU/PC poate patriotul No.1 al ROMANIEI;dnul GHISE/PNL si dnul ANTONESCU/PNL neahtiat dupa avere/vaca kobe dar TOTUSI doritor de putere(sa sper ca ma insel si sa fie mai mare iubitor de ROMANIA si romani ca de putere),fiindca nu se explica atitudinea sa pasiva in 2013 la unele deviatii ale USL dupa alegeri(din calcul electoral de a avea in 2014 si voturile PSD-ului) :chemarea UDMR la guvernare,koabitarea,deviatiile din justitie si pierderea din vedere imediat dupa formarea guvernului a dezideratului …DREPTATE PANA LA CAPAT si TRANSPARENTA IN DECIZII.Si in final noi am criticat” EFECTUL”(basescu) fara sa criticam/vedem “CAUZELE” care au dus la la “EFECT” .Aceste cauze au fost (si ar trebui criticate ZI DE ZI):1.Politicienii care au tacut la toate deviatiile lui basescu(toti cu exceptiile aratate mai sus) cat si politicienii care i-au facilitat accederea la PUTERE a lui basescu in ordine a)fesenistii ..fostii sai colegi din anii 90;cei cu nasul in suflet(aici in afara de politicieni si unii ‘functionari” din justitie ,servicii,CSM,CCR..) b) Draga STOLO care a renuntat la presedentie “de bolnav ce era” in favoarea lui basescu c)Geoana cu …SPA-ul lui 2.Deturnarea votului la toate alegerile de catre indivizi iubitori de pungi ,de tatuc,de dictatura luminata, de romii si de indivizii manelizati 3.Presa si televiziunile portocalizate/basite 4.Propaganda masiva portocalie MASIVA(atat in alegeri cat si intre alegeri) platita din banii furati de la buget din afaceri portocalii imobiliare,cu panselute ,cu parcuri la tara,bazine inot,telegondole,gale box,spectacole gen Ridzi,defrisari de paduri ,vanzari de resurse,etc,etc .In orice caz cei mai vinovati din cei enumerati( probabil si altii) au fost POLITICIENII (de multe ori imbarligati de la stanga la dreapta de interese …materiale/banesti) care nu s-au opus APROAPE DELOC sistemului odios/corupt(asa cum de ex s-a opus dnul GHISE).Politicienii nu s-au impotrivit/n-au amendat de loc RAUL CE S-A PETRECUT SUB OCHII LOR/nostrii IN TOTI CEI 24 ANI.Acestea sunt cauzele pe care le uitam CU USURINTA si in schimb criticam/injuram numai efectul(basescu) care n-ar fi putut EXISTA fara …CAUZELE PREZENTATE.Vorba inteleptului..ASA POPOR,ASA POLITICIENI,ASA CONDUCATORI!!.

 20. Atata timp cat SUA si UE sunt de partea lui Basescu…USL e zero barat! Cand vrei sa dai o lege ca sa poti fura “legal”…. esti un mare zero barat!

 21. Ps Am uitat la cauzele negative si …interventiile “prietenilor dezinteresati ” din Occident care doresc/aplica “CU FORTA” numai si numai BINELE nostru si fac “eforturi mari” pentru a ne ajuta cu fonduri,resurse ,investitori cinstiti,cu legislatie,cu monitorizare UE/ambasadori titrati ,incat cu sprijinul neprecupetit acordat guvernatorului nostru ,guvernator care a dovedit ca stie sa guverneaze bine si corect peste o tara suverana ,independenta si indivizibila( nepusa indoielii nici macar prin regionalizare,de unde vom “iesi/intra” mai” uniti” si mai puternici si mai respectati in UE).

 22. Mi se întâmplă asta chiar acum!Cum ajung la doi pași de prefectură,mă legitimează doi ofițeri de la jandarmerie,ei nu se legitimează și mă amenință că dacă merg la proteste,mâine va afla șeful meu.Ce fac acum?De lovit nu m-au lovit.Merg la Poliție?

  • in regimul USL un om este amenintat intocmai ca in regimule Basescu. Nu este ilegala prezenta dansului la miting ,atata timp cat il ameninta cu SEFUL. Rusine Jandarmeriei Romane si USL-ului.

   De ce e luat un forumist in vizor de securitate? Sa-l lase in pace sa protesteze daca este legal ce face.

   • Bai nnebunule, hai nu ne nebuni! De unde stii din astea, e de cand ai citit tu Paler?

    “Citizen says:

    May 21, 2013 at 5:45 pm

    E filozof cred ca nu le am cu literatura sa-l incadrez. I-am citit o carte, parea usoara la inceput da in final mi s-a parut dificila ca era cu psalmi si se pot interpreta. Am zis ca peste cativa ani mai citesc filozofie sa mai evoluez sa vad daca oi pricepe atunci. La fel de greu mi s-a parut si Paler cu Viata pe un peron am citit-o ca am avut ambitie s-o termin da n-am priceput nimic.”

 23. eu am o mare nemultumire ce justitia e pe butuci. Gema tara de hoti de la buget si nu-i trage nimeni la raspundere.

  Nu comentez masurile economice ca nu e domeniul meu dar statistic avem multi saraci.

  Daca Romania ar fi stat de drept nu am mai avea dubii privind corectitudinea unor fapte ale alesilor.

  • Nu pot doar decat sa i-mi ecsprin indicnarea… Bacecu ne a jicnit.

   Inca ceva, oamenii care ia batut jeandarmi, nu m-i se pare correct… Plus daneil Barbu, demisiaaa!! Ce facem domnu!? Putin asa…, decat p e la obraz. Numai…

   Usele a innecat lovitura, m-ai precis votu a numai 7.4 mil romanii. Se guverneaza ecstrem de nu e bine. Plus shevron… Nu suntem de accord,

   Astia nea innecat in datori/ Plus ne innerveaza. Numai putem. Inebunim. Dealtfel i-mi pare rau de problemele care avem… Decat.

   Jos Bacecu…

  • Bacecu ne a furat votu, cel 7.4 milione, i-mi pare rau. Decat asta a facut. Dealtfel numai are rost sa plangem, am inebunit si ieu, i-ti dai seama. Trebue sa ne innecam amaru, sa nu ne mai innervam, numai are rost. Putem sa facem acident vas scular cerebelar. Numaidecat.

   Bacecu a distrus tara. Practic a innecat. Nu ie corect ce se intampla. Plus jeandarmi care bate niste ţereanii. Chevron, decat ar trebui sa se duce la ei sa sape, in tara lor, nu a noastra. Decat atat.

  • “Citizen says:

   May 21, 2013 at 5:45 pm

   E filozof cred ca nu le am cu literatura sa-l incadrez. I-am citit o carte, parea usoara la inceput da in final mi s-a parut dificila ca era cu psalmi si se pot interpreta. Am zis ca peste cativa ani mai citesc filozofie sa mai evoluez sa vad daca oi pricepe atunci. La fel de greu mi s-a parut si Paler cu Viata pe un peron am citit-o ca am avut ambitie s-o termin da n-am priceput nimic.”

   Bai @citizen: Tu eşti specializat în chestiuni tehnice ale limbii române. O rupi pe gramatică adică, cu “înora, înebuni, înopta, înegri, înăscut, înneca, înnota, înnălţa” şi multe alte plăsmuiri de acest gen. E normal să nu priceapi care-i treaba cu literatura, filosofia, teoriile lui Paler, Noica, Ţuţea Petre, nea Emil Cioran, Mircea Eliade etc. Tu interpreteazi textul după îndreptar (îndreptarul ortografic, ortoepic şi de punctuaţie). Am făcut precizarea, pentru că mai există şi îndreptar de croitorie, tâmplărie etc., şi nu vreau să existe vreo confuzie, nivelul discuţiilor pe acest forum fiind foarte “înnalt”. Îţi doresc multă sănătate! Mai ales pe la mansardă. Max.

   • “Citizen says:

    May 21, 2013 at 5:45 pm

    E filozof cred ca nu le am cu literatura sa-l incadrez. I-am citit o carte, parea usoara la inceput da in final mi s-a parut dificila ca era cu psalmi si se pot interpreta. Am zis ca peste cativa ani mai citesc filozofie sa mai evoluez sa vad daca oi pricepe atunci. La fel de greu mi s-a parut si Paler cu Viata pe un peron am citit-o ca am avut ambitie s-o termin da n-am priceput nimic.”

    Bai @citizen: Tu eşti specializat în chestiuni tehnice ale limbii române. O rupi pe gramatică adică, cu “înora, înebuni, înopta, înegri, înăscut, înneca, înnota, înnălţa” şi multe alte plăsmuiri de acest gen. E normal să nu priceapi care-i treaba cu literatura, filosofia, teoriile lui Paler, Noica, Ţuţea Petre, nea Emil Cioran, Mircea Eliade etc. Tu interpreteazi textul după îndreptar (îndreptarul ortografic, ortoepic şi de punctuaţie). Am făcut precizarea, pentru că mai există şi îndreptar de croitorie, tâmplărie etc., şi nu vreau să existe vreo confuzie, nivelul discuţiilor pe acest forum fiind foarte “înnalt”. Îţi doresc multă sănătate! Mai ales pe la mansardă. Max.

 24. Rezultatele ar fi fost mult mai bune, daca nu ar exista aceste boli ale noastre, ale romanilor: smecherie si orgolii marunte. Sunt cam multe cozi de topor in ambele partide, mai ales in PSD. Oricat ar incerca cei doi lideri ai USL sa minimalizeze frictiunile dintre ei, acestea au devenit in ultimul timp tot mai evidente. Nu fac altceva decat sa-i dea apa la moara lui Basescu si din pacate multi romani au uitat deja catastrofele provocate de acesta in guvernarile Boc-Ungureanu. Una peste alta, trebuie sa recunoastem ca rezultatele lor sunt mult mai bune.
  Sunt ,,condamnati” sa reuseasca, altfel sa nu ne miram ca in 2016 ar putea fi o prezenta la vot de 20-25%.

  • Usele a innecat lovitura, m-ai precis votu a numai 7.4 mil romanii. Se guverneaza ecstrem de nu e bine. Plus shevron… Nu suntem de accord,

   Astia nea innecat in datori/ Plus ne innerveaza. Numai putem. Inebunim. Dealtfel i-mi pare rau de problemele care avem… Decat.

   Nu pot doar decat sa i-mi ecsprin indicnarea… Bacecu ne a jicnit.

   Inca ceva, oamenii care ia batut jeandarmi, nu m-i se pare correct… Plus daneil Barbu, demisiaaa!! Ce facem domnu!? Putin asa…, decat p e la obraz. Numai…

   Jos Bacecu

 25. Daca ar fi sa facem un bilant, mai mult au dezamagit. Si cate sperante mi-am pus in ei! Pana la urma, politicienii sunt interesati doar de voturi; restul sunt colaterale. Ce le mai scapa printre degete.
  1.As fi vrut ca angajarile, numirile, sa se faca pe criteriul competentei si nu pe al obligatiilor pe care le au pentru sponsorizarea campaniei electorale, sau pe nepotism.
  2. As fi vrut sa combata coruptia si evaziunea, nu sa mareasca taxele.
  3. As fi vrut sa nu mai minta, sa nu mai fure; licitatiile sa fie corecte, nu trucate.
  4. As vrea ca cei doi, sa nu mai aiba divergente in vazul lumii. Sa discute totul si sa lamureasca problemele intre 4 ochi. In fata opiniei publice sa apara ca un monolit. Sa fie cu un pas inaintea masinatiunilor basesciene.
  Dle Tudor, daca aveti posibilitatea sa le faceti cunoscute opiniile alegatorilor, as fi incantata.

 26. E bine ca tu esti multumir, mai radule. Se strange latu’ insa din ce in ce mai tare, vine 2014 cu alegeri, condamnari definitive, unii ne von schimba serviciul etc 🙂

   • Lasand obsesia a3 cu servicii, sa stiti ca in ultimele luni sunt manifestatii de strada infinit mai numeroase decat circul din iarna lui 2012, cu 200 de manifestanti filmati zilnic de foarte aproape ca sa para multi si prezentati manipulator ca si cum tara se revolta. Faptul ca si a3 prezinta aceste proteste nu va absolva de vina ca nu le prezentati corect raportat la cum ati prezentat ce s-a intamplat acum aproape 2 ani. Aveti grija ca in piata universitatii incepe sa se strige si impotriva a3, ati semanat ura ani intregi, sa nu se intoarca impotriva dvs.

    • am transmis ore intregi protestele din piata. inclusiv in aceasta tara. si am respectat dreptul oamenilor sa protesteze, e chiar foarte bine. cind insa niste creiere mici si isterice striga impotriva presei, scuipa masina A3 si sparg oglinda, injura grobian reporterii – aia e manifestarea unor cretini. striga impotriva antena 3 diversionistii basisti, care vor sa va confiste demonstratia. sunt pe cale sa o faca.

 27. Domnule Radu Tudor!
  Sunteti un jurnalist experimentat si ca atare cunoasteti cat de greu este pentru un post de televiziune sa castige increderea oamenilor si cat de usor,s-o piarda.
  Pentru numele lui D-zeu,parasiti aceasta alianta muribunda si incercati sa sprijiniti o alternativa onorabila si necompromisa.
  Imi place foarte mult domnul Dinu Giurascu,cred in sinceritatea,profesionalismul si patriotismul domniei sale.
  Oameni ca dansul sunt cu zecile.In jurul unor astfel de oameni se poate construii o alternativa viabila si credibila.
  Postul dumneavoastra beneficiaza,insa,de o forta mediatica fara precedent in Romania.Hai sa construim altceva domnule Tudor!
  Hai sa dam cu ei de pamant,cu toti acesti smenari din politica care au distrus tara in 24 de ani.
  Astia de la USL se vor mocirlii unii pe altii de acum incolo in fiecare zi.Vedeti sa nu va murdareasca si pe voi.

 28. BOMBĂ!În Oradea,la protestul la care trebuia să fiu,sunt domnii reprezentanți ai partidelor Forța ciuvică și Mișcarea Poponară(scuze pentru limbajul colorat,dar cred că știi despre cine vorbesc)
  protestele sunt sabotate și cumpărate de jegi băsiști!

  • Sa-ti zic eu una, cand am spus pe un forum ca ies la un protest “mi-a taiat un securist calea”. O fi fost o coincidenta, n-o fi fost nu stiu ce sa zic. Da l-am pus sa ma duca cu masina sa vad daca-s adunati si la mine in oras. :)))))))))))))))) Bineinteles ca era linista aici si intre timp m-am cam lamurit cu cine e in spatele protestelor si m-am linistit.

 29. Şi-nţelegi din a lor artă
  Ce e rău şi ce e bine.

  Viitorul şi trecutul
  Sunt a filei două feţe,
  Vede-n capăt începutul
  Cine ştie să le-nveţe;
  Tot ce-a fost ori o să fie
  În prezent le-avem pe toate,
  Dar de-a lor zădărnicie
  Te întreabă şi socoate.

 30. blufuri!!! e foarte putin ceea ce s-a realizat. basistii vor spune pe buna dreptate ca incepusera ei revenirea la vechile salarii, iar TVA micsorat doar la paine e praf in ochi. in rest productia industriala prabusita, filosofia bugetara de tip sovietic neschimbata, depolitizarea institutiilor o fata morgana….
  noroc cu carul pt guvernare un an bun agricol si fructuos pt industria auto, dar asta nu e o crestere sustenabila. ati amintit legile cu dedicatie mai putem adauga vestita descentralizare si ultimile tentative legislative si ne putem lua cu mainile de cap
  eu prevad un viitor sumbru democratiei romanesti daca se continua aceasta politica!!!

  • Minte-o pe soacrata ma ,Romania tocmai are cea mai mare crestere industriala .Restul ca ar fi facut i aia daca ramineau la putere e idioata -nu au ramas ptr. ca cetatenii nu i-au vrut .degeaba incerci sa minimalizezi realizarile ,important e sa le cerem sa faca mai mult nu sa desfiintam orice se intimpla in tara asta .

   • “Cresterea industriala” e pe negativ fata de anul trecut. Singurul noroc al lui Mickey Mouse este ca 2013 a fost cel mai bun an agricol de dupa revolutie. Altfel jalea era mult mai mare.

 31. GATA!Până aici!Puținul timp aflat pe targa interiorului unei ambulanțe,m-a făcut să iau tot acest sabotaj la protest drept un gest inacceptabil!băsiștii mi-au umplut mie paharul!N-am murit!A murit doar partea aceea vulnerabilă care alege mereu să nu se amestece.L-am auzit pe targa aia,întins,pe bunicu,ce a participat la Revoluție și am apucat să stau cu el încă câțiva ani frumoși.Va trebui să vin la proteste înarmat până în dinți,și va trebui să-mi găsesc tăria necesară de a lua viața cuiva pentru a îndepărta jandarmii din calea mea și a oamenilor.Ei au declanșat acest război,pe vremea unei majorități și guvernări USL.E IADUL PE PĂMÂNT!Sau va fi?Mi-e frică să iau viața unui om,dar nici mereu agresat de jandarmi nu mai pot trăi!În miez de iarnă,ROMÂNIA este sub semnul uni COD ROȘU DE DICTATURĂ!

 32. Asta-i toată concluzia Zilei de Astăzi!
  ROMÂNIA,în miez de iarnă este sub atenționare de COD ROȘU DE DICTATURĂ!Să vedem cât de efficient va fi domnul Crin Antonescu Georgescu Călin,să combată acest fenomen!

 33. Buna ziua!Concluzia este ca : e groasa!Daca si acilea la mata pi blog,raducu draga, peste nouazeci la suta din mesaje sunt ‘furioase’,’dezgustate’ si’ndignate’ ca sa citeaz dintr’insele apai…E GROASA!Pacat ca pe litoralul ,superb altfel,al patriei mele nu exista fenomenul MAREEI caci daca ar fi fost poate ca pricepeati si voi cand ati fost toata gasca in timbilding si v’ati hlizit in poze cu cate’o lentila solidara celui caruia ii sunteti solidari in toate ca dupa ce apa se retrage in zare usor,pe nesimtite,lasand nisipul stapan efemer atunci cand se intoarce caci surpriza,se intoarce,daca nu esti atent te ‘nghite iute-iute-repejor !Parol!Al dvs,A.M.,cu ne-onor!

   • Buna seara!Poate ca nu e clar,cu toate ca daca respectati punctuatia,in ciuda frazarii faulkeriene,e destul de clar in sensul ca eu, ca si apropitar,eu,zic,cu cine ma rog votez?!?adica care’va sa zica,in tragedia asta eu mi’s cetateanul turmentat (si deci oleaca tulburel) iar voi sunteti tradare,tradare da’ o cam stim si noi.Parol!Al dvs,A.M.,studinte in dirept,becher si fustangiu in retragere.La bulivar,birjar!
    ps-la o sumara analiza pe text se poate observa cu ochiul liber(deci nu cu cel solidar:atentie!!)ca ‘tradare’ in niciun caz nu rimeaza cu ‘amo,amare’ ci mai degaraba cu oroare.Parerea mea ; neclara, si’ndelung turmentata.

 34. Sa nu uitam ca USL a fost “tras de picioare” de catre servicii si de justitie in efortul sau de a NORMALIZA situatia tarii.De unde stiu ?De la nimeni!!! ..Insa vad ca “pe surse” se stie/se cunoaste TOT TIMPUL atat de catre basescu si de “presa basista” tot ce misca in USL,tot ce pun USL-istii la cale, in toate reunile/intrunirile lor(si astfel basescu ii poate contra/lua masuri in consecinta) …iar ce se discuta la Cotroceni ,ce discuta baseacu cu Udrea ,cu ai sai consileri nu apare deloc pe surse.Constatam ca sunt urmariti(stenograme) numai politiceni din sfera USL..pe cand politicienii PDL dovediti de CURTEA DE CONTURI si de COMISIA DE CONTROL ALE GUVERNULUI ca “faptuitori”(se arata cu documente cum s-a devalizat bugetul,cum s-au capusat unele intreprinderi,etc) nu sunt chemati nicaieri,nu li se fac dosare(stenograme).Asa ca pana nu vedem MACAR o stenograma de la Cotroceni sau un hot pedelist cu dosar penal, o sa stim (logic) ca basescu face inca SPAGATUL pe servicii si justitie.

  • @Gheorghe: Dl. Gheorghe, nu trebuie sa va suparati pentru faptul ca ati fost indus in eroare de postarile mele sub pseudonimul unui anume @Geo (fostul @gemil). Masura in care identitatea autorului unui comentariu este sau nu relevanta, este data de calitatea mesajului postat.

   In privinta originalitatii comentariilor acestui @Geo (fostul @gemil), va pun la dispozitie cateva spicuiri sau mostre din postarile lui anterioare.

   Iata doua exemple:

   “Băi @Gheorghe, băi! Care @GEO, băi? Și ce-a punctat, băi? Și und ea ”punctat”băi?
   Hai că a trecut dracului vreo 2 ani de când îți tot spun să dai replica la REPLY acolo unde vrei tu să ”punctezi” . Mîine-poimâine ai să fi de acord cu @geo care o să te ”puncteze” ca fiind foarte confuz.
   Care @GEO, băi? Dă replica și ”puntează” acolo unde trebuie.
   (probabil, nu eu ..”ca intotdeauna punctati decisiv ,dar …multi citesc si …putini pricep acest adevar crunt)”

   “Vă scrie (pentru a nu exista niciun dubiu privind identitatea ) fostul @gemil ..fară ”r” . Sub acesl nume …”consacrat”, NU_SE_MAI_POATE _INTRA _Pe_BLOGUL_D-lui RADU TUDOR.!!!. Și mai trebuie să fie pentru toată lumea cât și pentru dvs. O CERTITUDINE, până astazi: Cel care a semnat pânâ mai ieri @gemil… ESTE…@gemil. și dacă aveți ceva de reproșat lui @gemil spuneți-o TRANȘANT cu ce-am greși față de dvs. și față de Nicoleta.(Citiți mai intâi și…GAFELE ”unora” care m-au cam scos din echilibrul firesc)P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …”

   P.S.: Pe mine postarile acestui @Geo (fostul @gemil), trebuie sa recunosc ca de foarte multe ori m-au amuzat!

 35. Dupa referendum le-am dat nota 4 la purtare din cauza coabitarii,nu pnl-ului ci psd-ului,a trecut un an si s-au ridicat la 6 din cauza restituirilor facute si promovarilor externe,au mult de munca si astia 9 ani murdari sub clica javrei ne-au dat inapoi in evul mediu,de unde eram bucurosi de deschiderile si oportunitatile cu ocazia intrarii in UE acum ne-am demoralizat,negativismul vad ca primeaza in aproape tot ce citesc pe blog,comparatii si citate naziste si da o stare de depresie!USL are multa treaba si multe lucruri de reparat si impreuna o pot face in pofida carcotasilor de serviciu,opinia mea este la fel de sincera dupa cum le-am acordat si increderea,votul meu pe patru ani si daca ii critic uneori nu o fac cu patima si cu satisfactia ca stalcindu-le numele ma racoresc,ci doar pentru a putea sa ii fac sa nu se abata de la relatia foarte buna pe care au castigat-o cu cetatenii si ca numai pentru ei sunt acolo,la guvernare si nu pentru interese personale sau de grup,sunt pentru roamani in Romania lor!Mai este putin din anul asta si va incepe unul foarte bun si cu sanse mari in toate domeniile,si cele rele sa se spele!Singurul lucru murdar,si la propriu si la figurat,ramane basescu cu flota,mihaileanu si cate case luate cu japca,mosia nana si tot traficul de influenta executat la comanda,asta ma deranjeaza cel mai tare ca avem parchete,dna,csm si alte alea si hotul hotilor cu falsuri si minciuni se scalda in milioane de euro date de cec pe cand noi suntem umiliti si hartuiti de banci si chiar amenintati,ce ni se intampla parca suntem in filmele cu cosa nostra,sleahta de mafioti parveniti,procurori ce masluiesc dosare,sunt atatea plangeri dosite prin sertare,clici si clanuri protejati de securisti devalizeaza Timisoara,centrul ei,intreg satul din Arad,terenurile de la Nana apartinute de Institultul Fundulea si cate altele despre care vom afla si toate cu parafa unui judecator!Asta ma deranjeaza foarte tare pentru ca legea este pentru “prostime”,hotii manaresc,mituiesc si se umplu de euro calcand totul in picioare,asta este ce a facut basescu,si-a facut mendrele cu Romania,umflandu-si si tzoapele,una madiocra notareasa si alta sub orice critica euro-parlamentareasa,cu euroi,care mai ieri pitiponceau pe bulevardele autohtone!Ca mai maraie ambasadele,ca se mai manifesta pe ici,pe colo cu patos impotriva gazelor de sist,ca mai exista neintelegeri intre ei sunt mofturi,asa-i politica,nu este pentru virgine,dar USL-ul este un concept viabil!

 36. Pai esential dupa un an este ca varanu’ n-a reusit sa puna mana pe justitie cu 70% in parlament.. Iar in urmatorul an cred ca o sa aveti nevoie de CV :))

 37. Când presa este scuipată și agrestă,dacă mai suntem o țară,ARMATA trebuie să intervină!

 38. Eu cred ca diversiunile de la proteste sunt opera unor indivizi platiti ,ale unor”servicii” fiindca observam ca alaturi de manifestatia unor oameni de buna credinta care isi striga CORECT nemultumirile sunt infiltrati unii care striga HUO ! in toate directiile ca sa faca sa nu se mai inteleaga unul cu altul(si a discredita pe oamenii de buna credinta asa cum au incercat discreditarea taranilor din Pungesti ca sunt agentii …rusiei sau alte aberatii) . Nu poti fi decat basist notoriu sa strigi impotriva ANTENEI 3.Este aceiasi manevra ca cea facuta pe bloguri :eu sunt liberal dar..PNL este de porc sau eu sunt pesedist dar …PSD este de porc.Ce sa mai vorbim ca aceleasi persoane(sub nik-uri diferite sau sub nik-uri furate ,se dedau la diversiuni sau la probleme fara importanta,la nimicuri si limbaj dur, in scopul de a va distruge ..calitatea si nivelul blogului).Poate n-ar fi rau sa-i mai…uitati pe dinafara, cate o tura ,pana isi vor reveni.PS Ma intreb de cati oameni patrioti ca dnul Dinu GIURESCU ar avea nevoie ROMANIA pentru a scapa de situatia actuala ,de a scapa de statutul de colonie si de a fi tratati de UE ca parteneri cu drepturi si obligatii egale. RASPUNS : De numai doi, unul presedinte si celalalt premier.

  • Corect! Protestele dar și blogul lui Radu Tudor sunt infestate de ”tineri frumoși și liberi”, de securiști băsiști ordinari, cărora le mai și răspunde civilizat Radu. Textele lor în care pun egal între Băsescu, Ponta și Antonescu ( da, Antonescu îi doare rău de tot pe ei! )și între toate partidele existente în România, afirmațiile lor în care ne spun cât sunt de dezamăgiți de USL, pe care ( cică ), au votat-o, PUT DE LA O POȘTĂ A MANIPULARE SECURISTO-BĂSISTĂ!

   Scriu câte un lucru care li se pare bun de prostit proștii, apoi se aprobă unul pe altul cum că a scris un comentariu/ o analiză pragmatică etc. CEEA CE SCAPĂ EI DIN VEDERE, ACEȘTI TICĂLOȘI NENOROCIȚI, E CĂ – SURPRIZĂ – PE AICI NU PREA TRECE LUME PROASTĂ. Ghinion!

   P.S. Minciuna ordinară și de doi lei spusă de CARMEN, că protestatarii au vrut să îi salute ( !!!! ) pe jurnaliștii de la Antena 3, iar ei exagerează că au fost agresați, întrece orice limită! Iar eu nu pot să o cred atât de proastă ( nici măcar pe CARMEN ). SUNT CURIOASĂ DACĂ AR AVEA TUPEUL SĂ STEA ÎN FAȚA MEA ȘI SĂ SCOATĂ PE GURĂ ACELE ELUCUBRAȚII, REFERITOARE LA INCIDENTELE LEGATE DE JURNALIȘTII ANTENEI 3…

   :!!:

 39. BILANT DE GUVERNARE :
  1. Chiar este ,,enervant” dl. Giurascu, habar nu are ce se intimpla in tara! Cum poate sa afirme ca profesorii- cadrele didactice isi primesc drepturile din hotaririle judecatoresti?,el nu stie ca primarii nu vor sa dea banii, sau, daca dau, dau cit le trece printre degete, dar, la momentul de fata stiu sigur ca nu li s-au dat cei 5% acceptati pentru luna decembrie, sau, daca li s-au dat, a fost sub 2,5%.
  2. Ce indexare a pensiei???, pina ieri au fost multi care nu au reusit sa incaseze pensiile de la CEC, BRD, nu s-a indexat nicio pensie, doar daca li s-au indexat celor de la armata(care, in majoritate participa la mitinguri), cazul real prezentat de A3 acel bolnav real 24 de ani, cu pensia de 1 leu.
  3. Au spus ca nu vor da liber la gaze de sist si RMG, si, ce au facut? au bagat jandarmii schilodind si infricosind populatia din zona. HELLLOOOO!!!, nu am nimic cu gazele sau rmg, dar, de ce se ocupa exact zonele de cimpie care sunt cele mai curate si cu productivitate agricola mare???
  5. Apropo de haosul privind masina A3, parerea mea ca telespectator,,pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti” ,pondelistii sunt in toata tara, nu conteaza zona(chiar daca acum sunt in psd, pdl, ppdd,…)vor ciolanul, ca nu si-au terminat,,mandatul, prin mandatare”.
  6. nici gind de multumire de la USL, SE ROTESC, SE AJUTA, SE SPALA PRIN LEGI DEMONTATE PRIN MINCIUNA SI, DE FAPT, CODUL ORICARE AR FI, SE VA PUNE IN APLICARE(multi hoti,excroci vor fi spalati si vor fi pe liste iar), vedeti ca si presa este in colimator. Ma intreb, de ce digi24, realitatea tv, rtv, care verbal, hartuiesc oamenii care fac mitinguri, sau, la fel, cind a fost cu Pungestiul(jicnind taranii si pe jandarmi), nu sunt in colimatorul celor de la miting???
  Sunt destule nemultumiri, oricum, apa din baraje, lacuri si sanatatea va fi definitiv otravita…ne-ati vindut in cei 24 de ani …excrocilor!!! pentru a va imbogati voi !!!

 40. Imi pare rau de turnura evenimentelor. Daca Antonescu continua sa aiba idei asemanatoare cu ale lui Basescu, nu-l vad bine. Cred ca el este cel care baga draci in USL. Sa fi avut dreptate Chiliman? Tariceanu nu a plecat dar nu cred ca apreciaza ce face Antonescu. Ponta a semnat un pact cu basescu, Antonescu actioneaza la fel ca basescu. Oricum, se vede din avion ca Antonescu are un comportament mai josnic decat Ponta.
  Cat despre basescu… imi este sila. Omul asta nu are decat o ura viscerala fata de oameni. I-a reusit de minune ce a initiat acum cateva zile: scandal, neincredere, oameni in strada. A reusit sa acopere partial infractionalitatea din familia lui(un fel de mafie).

 41. Eu nu ii inteleg pe protestatarii de “duminica”….au iesit sa protesteze impotriva guvernului,parlamentarilor,gazelor de sist….sau a presei?
  Poate sa iti placa sau nu o anumita televiziune,dar sa scuipi si sa dai cu pumnul sau picioarele in masina televiziunii mi se pare INACCEPTABIL!Asa cum INADMISIBIL mi se pare sa blochezi masinile pe marile bulevarde ale capitalei in fiecare duminica….
  Ma intreb unde erau toti acesti protestatari de” duminica”in cei 2 ani si jumatate cand guvernarea basescu-boc ii umilea ,jignea si le taia drepturile?
  Sunt pentru libera exprimare(am facut-o si eu de multe ori in strada),dar organizat fara sa blochez traficul,ambulantele in care se afla oameni ce pot muri in orice clipa!
  Va fi un an greu,2014,pentru ca USL-ul a dezamagit ,iar basescu nu va parasi Cotroceniul fara sa isi impuna o noua MARIONETA!

  • Cand sufli vant in panzele (na, ca era sa scriu ceva urat) USL-ului de doi ani de zile incoace, cand tot programul tau e centrat pe “jos Basescu”, cand ignori fapte si masacrezi adevaruri de dragul unui securist, te miri ca vine vremea cand oamenii se trezesc si te scuipa in fata?
   In alta ordine de idei, tema de gandire: de ce nu au avut parte de acelasi tratament reporterii RTV, B1 TV sau TVR?

    • Hai, dom’le, rusini de genul “transferurile de bani dezvaluite de SRS” si “latifundarii Patapievici si Mihaes” rar se intampla in presa. Iar cand se intampla de doua ori in acelasi loc…

     • pt povestea transferului de bani nedovedit am cerut demisia lui rosca stanescu. faci pe prostul cind ignori acest aspect

     • I-ati cerut demisia, dupa ce l-ati promovat asiduu timp de o saptamana, pe principiul “calomniati, calomniati, ca tot ramane ceva”.
      Ca sa nu mai spun ca banuieli (cel putin, daca nu certitudini) ca hartiile sunt false existau de la bun inceput, adica din momentul in care FACIAS (o alta fundatie din cercul dvs.) a facut un denunt penal (in urma cu cateva luni) fara sa indice faptuitorii – pentru ca altfel intrau la denunt calomnios.
      Ma lasi, domnu’ Radu?

 42. O mare dezamăgire….. sau o certitudine: USL = PDL (vă mai aduceți aminte cât ne deranja asta) – clasa politică cu partidele ei cu tot trebuiesc scoase în afara legii! S-au situat pe aceeași treaptă cu clanurile mafiote, pai acolo să-i trimitem.

 43. Ms pentru intrebare! Sunteti singurul care pune aceasta intrebare fie si la general.,, Ce e bun si ce e rau…?,, consecventa cu care duce inainte ura impotriva romanilor a guvernelor anterioare. Un an de guvernare? Mai degraba continuarea dictaturii care in ultimii 9 ani s-a numit basista sau Romania de la bombonel la bombonica

 44. Punand in balanta promisiunile electorale antedecembriste 2012 cu sloganul mincinos “Dreptate pana la capat”(mesajul subliminal al sloganului era in realitate pentru “initiati” dreptate pentru dulaii baroni ai USL si nu pentru cateii de rand votanti ca prostii ai USL) rezultatul guvernarii USL prin promisiunile sale postelectorale este : catastrofa,hotie,cardasie puturoasa cu Impostorul din Cotroceni”basescu”,vinderea avutiilor nationale pe nimic(redeventa 6% = FLEGMA USL contra poporului roman),…in final sloganul “USL-Basescu-PDL Aceeasi Mizerie” se adevereste…..restituirea salariilor taiate, micsorarea tva la paine si cresterea economica recunoscuta doar de “politrucii din INS si “dezinteresata” FMI constituie firimituri electorale viitoare…pentru cei care mai marseaza ca votant USL-PSD-PNL…eu m-am fript si zic PAS prin BOICOT sau daca apare ceva viabil electoral in opinia mea voi hotari atunci…la alegeri..

 45. Ce multi critici ai USL-ului au “rasarit” si ce mesaje lungi si ce argumentatii docte ! Ma intreb doar de ce nu cricnea nici un critic atunci cind se taiau salarii , pensii si ajutoarele pentru bietii bolnavi care aveau nevoie de insotitori , etc., etc. Nu cricneau acesti critici nici cind tot poporul a fost indatorat cu 20 miliarde , nici cind tot felul de haimanale blocau dosarele penale ale pdl-istilor corupti , nici cind ne-au minjit cu noroi pe la UE nistre matracuce agramate , nici cind unii luau credite uriase garantate cu economiile de-o viata a celor mai necajiti romani , etc.,etc. Puteti critica orice guvern , dar de ce erati atit de “timizi” atunci cind va durea mult mai tare decit acum si cind doar o mina de oameni frumosi , curajosi si de neclintit din Piata Universitatii au reusit sa va scape de un guvern marioneta si au reusit sa va redea fie si numai speranta in mai bine .

  • Lucretia draga, nicaieri in lumea asta (in afara de tarile totalitare, poate, dar acolo sunt alte neajunsuri) nu iti garanteaza cineva salariul, locul de munca sau vreun alt beneficiu de pe urma statului. Problema romanilor (si a Romaniei, in ansamblu) e ca multi inca traiesc pe vremea lu’ Ceasca si asteapta “sa se dea”, “sa se faca”, “sa se rezolve”; da’ nu ar pune niciunul mana “sa dea”, “sa faca”, “sa rezolve”.

   • Stimate domn , aveti dreptate , dar mi se pare suspecta aceasta radicalizare a protestelor unora . Eu nu sint nici jurist , nici specialist in probleme de mediu , dar daca am o alta parere decit “radicalii” din piata , trebuie sa-mi fie frica sa ies pe strada , trebuie sa le cint in struna ? Cred ca toata lumea a inteles ca nimic din ceea ce fac acesti “radicali” nu se compara cu protestul din Piata Universitatii , care a reusit sa aduca schimbarea si speranta .

    • Spre surprinderea dvs., o parte din acesti “radicali” sunt tot aia care protestau anul trecut in Piata Universitatii (de exemplu, Claudiu Craciun, cel facut mare vedeta anul trecut de A3). Cei care lipsesc azi sunt pensionarii platiti cu 50 de lei pe zi de PC si sindicalistii lui Dogaru, cei care s-au adaugat sunt o parte din cei care anul trecut nu s-au lasat orbiti de propaganda.

 46. au dreptate cei care manifesteaza ,presa este hulita din cauza ca ne simtim manipulati ,dar uni uita ca suntem in asa zisa democratie . nu cu multi ani in urma foarte multi tineri au iesit in strada pentru caderea comunismului si o mare parte au fost inpuscati ,mutilati .
  cu ce sau ales ei cu nimic .vad ca presa alaturi de asa zisele partide care se ascund dupa diferite nume si orientari.
  dar adevarata lor orientare este sa se inbogateasca indiferent de pretul platit de martiri din decembrie 1989 ori unde ne indreptam noi ca natie .
  barem in aceasta perioada sa ne aducem aminte ca la timisoara sa strigat libertate – democratie– jos comunismul .
  din toate aceste vise nu sa realizat nimic
  praduitori tari sunt liberi.
  justitia se uita pe cine judeca.
  comunismul are putere foarte mare sa preluat intregul sistem acela de a minti,manipula,de a folosi forta si intimidarea .
  tot in decembrie sa dorit sa stam la masa europenilor sa fim stimati,
  un singur lucru vad bun ca injuram la luna si vorbim singuri invatamintul intrun cuvint toate nu mai exista dar avem miliardari .pina si libera circulatie este rau pentru tara am devenit piata de desfacere si groapa de gunoi a europei ,noi nu avem exces de muncitori ca sa se duca in alte tari .
  eu asa vad ,asta simpt nimic nu vad benefic pentru tara doar ca sa schimbat capitala de la moscova la bruxelles si wansthinton de unde ne vin toate ordinile.
  ori sunt liber ,stimat,ori sunt sclav modern .
  toti sun la fel proasta comunicare ……..cind vor lucra pentru tara cu adevarat atunci nu este nevoie sa iasa pe sticla sa ne spuna ,simpt in nivelul meu de trai . ori eu daca traesc rau atunci ei fura si nu lucreaza ,mint si dau legi numai pentru ei la ce au schimbat enuntul pina si pdl a fost deacord .

 47. Este momentul ca parlamentul sa se dizolve si sa se organizeze alegeri anticipate.Nu exista,alternativa? Ei,nu!
  PPDD REPREZINTA CEA MAI BUNA ALTERNATIVA PENTRU ROMANIA!!!
  Este format din cei mai cinsiti si corecti romani din Romania.
  Domnul Dan Diaconescu este de asemenea un intelectual fin,necompromis,care a facut mult bine romaniei.
  Pe deasupra are anvergura unui mare om de stat.
  DOAMNE AJUTA!

 48. OK, sa zicem ca co-habitarea (sic) a fost impusa din afara.
  Nu se putea altfel, ne trebuie bani, FMI ne strange cu usa.
  UE ne tzine strans de c*aie, bugetul e in pioneze.

  Bun, sa zicem ca intelegem, bilantul e pozitiv, OK.

  Dar…. intrebarea ramane:
  unul ca Ionel Bratianu, ce ar fi facut in situatia asta?

  Oare Bratianu, sau oricare alt lider ne-liberal din epoca (sa nu se supere PSD) – oare aplica cele “11 puncte”, sau i le trimitea lui Barosso sul inapoi, sa si le bage colea??

 49. de la coabitare si alegerea Kovesi la DNA , Ponta s-a descopirat ca marioneta a serviciilor (un Boc mai inalt ) , s-a rupt solidaritatea USL si au ramas doar calcule politice .

  Antonescu nu poate fi solidar cu basistul Ponta – chevronisto-fracturisto-cianurist-xeroxist-mitoman care recunostea ca ce a spus in campanie era doar propaganda electorala dar acum trebuie sa faca pe dos si care a facut din Pungesti un Guantanamo romanesc

  • ponta a depus un juramant. Fapta ca si-a incalcat promisiunile electorale face din el cea mai mare frauda electorala din 89 incoace (furtul a 70% din voturi)… dar ca si-a incalcat juramantul, ce face din el?

 50. Manipulare? Cata incape! Diversiune? Si mai si! N-am lins in viata mea unde-am scuipat! Si am scuipat de prima data! De cand l-am vazut prima data! Iar reporterii Antenei 3 salutati de protestatari ar trebui sa-nvete sa fie mai toleranti! Ce daca salutul i-a lasat fara oglinda? Doar nu le-a cazut motorul! Si chiar si-asa, un salut e o forma de respect, nu? Victor Ponta, de Craciun, esti un Prim-ministru bun! Ii salut de pe-acum pe cei care se vor inghesui sa ma salute! 😀

  • Dar de ce? Au fost cumva votați, cei de la Antena 3, și au dezamăgit? Sunt plătiți din bani publici? Au furat la un loc cu Băsescu, Udrea și ceilalți? CINE, O TELEVIZIUNE PRIVATĂ? SAU…A, DEJOACĂ ÎNCONTINUU PLANURILE SECURISTO-BĂSISTE de oriunde, inclusiv de pe acest blog?

 51. Dle Tudor, si protestele de azi au aratat un lucru evident. Ca in media romaneasca, rtv este postul guvernului, antena3 este postul usl, b1 e postul lui basescu, iar digi sunt singurii oameni obiectivi. Realitatea in curand nu mai are oameni deloc, asa ca nu conteaza.

 52. Acest an mi-a intarit convingerea ca avem nevoie de o clasa politica schimbata complet. Daca nu se adopta masuri politice urgente pentru liberalizarea dreptului de asociere si pentru organizare de alegeri anticipate, schimbarile se vor face in strada, iar efectele sunt greu de estimat. Adio USL! Asta dupa ce am spus, in ordine cronologica Adio FSN (PDSR, PD, PSD), PNT-CD si PDL (Basescu cu tot ce a fost si vrea sa mai fie). Am ajuns la suprasaturatie si nu mai are nicio importanta daca mai exista punctual si ceva lucruri bune. Esenta este catastrofala si vine dupa catastrofa Basescu&co. Asa nu se mai poate! Intelegeti macar dumneavoastra, domnule Tudor, fiindca este posibil sa fim deja in ceasul al doisprazecelea! Va veni un val care ii va surprinde pe multi (din politica, din media, etc.) complet descoperiti!
  p.s. v-a placut de proaspatul general Olaru, vedeta aseara la b1, vedeta si la Pristina, anchetat de comisia ONU pentru 2 sau 3 morti si fugit in Romania inainte de a fi pus sub acuzare, in ciuda protestelor procurorului international?!

 53. Înainte de a comite sau a mai comite cu toții(noi,cetățeni speriați) o greșală ireparabilă,ar fi benefic ca în oricare emisiune Antena 3,să dea un slide de știri de 10 minute,arătând și faptele de omenie ale polițiștilor și jandarmilor.
  Să țe se impute să respecți uniforma doar pentru că poartă uniform e contra-productiv.E al naibii de greu să nu îi bag pe toți în aceeași oală,când toți cu care am intrat în contact,am ieșit rău.
  Până acum văd polițiști violatori sau nesimțiți,jandarmi bătăuși,procurorii dând o atitudine servile domnului Băsescu asemeni în reclama cu pateul cu Fainoșag!Da sigur,doamna primar,mai ung una
  Un slide cu faptele bune ale acestor ticăloși,cred sincer că ne vor opri să vărsăm sânge.

 54. Că practic noi nu avem neapărat ceva cu jandarmii,mâncă și ei o pita,putem înțelege asta.Vrem doar ca protestele noastre să fie ferme și nu întrerupte,ferme dar non violente.Un protest ferm dar fără violență,văd eu,să ne apropiem cât mai mult posibil de țintă,cu pieptul înainte,arătând guvernanților că noi de-aicea nu plecăm,nu plecăm acasă,până nu recâștigăm liberttatea noastră.Apoi guvernul să ne facă pe plac!
  Dacă domnul Ponta nici de Dinu C Giurescu nu ascultă,atunci se confirmă că Traian Băsescu a organizat cu Victor Ponta,o preluare(în engleză,undertaking)

 55. In timp ce ai nostrii se cearta de la Vatican s-a demarat un proces care va schimba lumea politica prin atacurile aproape violente ale papalitatii impotriva ordinii financiare existente – atacuri ce in substrat submineaza si unul din pilonii fundamentali ai partidelor de dreapta din lume – ideea ca apara valorile crestine.

  Practic ce spune Vaticanul acum (si este cu mare atentie ascultat in multe tari de pe glob) este ca doctrina crestina este in contradictie cu inegalitatea economica si disparitatea dintre clasele sociale la acest nivel.

  Cu alte cuvinte va fi greu ca partidele de dreapta din lume (alea pe bune nu glumele de la noi) sa mai poata utiliza ca teorie de prostit prostii ideea ca masurile pro-capital (care sporesc saracia multora) sunt cumva acoperite de dogma crestina ei fiind vezi domle aparatori ai valorilor crestine. Ei bine Vaticanul spune exact invers – si primele efecte de amploare vor fi in SUA… Va invit sa lecturati macar prima parte:

  http://www.huffingtonpost.com/paul-raushenbush/pope-francis-unfettered-capitalism_b_4449643.html?ncid=edlinkusaolp00000009

 56. USL nu mai exista, spiritul din 2012 nu mai exista, Basescu nu mai exista…. cu cit ne uitam mai mult la tinte false cu atit pierdem vremea si nu vedem chesttile actuale sau de viitor cu adevarat grave si importante.

  Aceste partide trebuie distruse. Aceste grupuri infractionale bine organizate trebuie anihilate. Aceasta pseudodemocratie republicana este in fapt tiranie – daca vi se pare ciudata formularea, vedeti Roma antica in vremea lui Cezar, Traian, Aureliu, etc

  Cum atingem scopul asta? Boicotind si sabotind Sistemul. E simplu, la indemina tuturor:
  – boicotati orice sistem de vot, orice alegeri, prin neprezentare;
  – boicotati sistemul fiscal prin plata intirziata a taxelor;
  – ascundeti, pe cit posibil, averea, banii, cautati sa platiti cit mai mult la negru si sa consumati cit mai putin;
  – abuzati de orice drepturi inca mai aveti prin contestatii, memorii, adrese, plingeri, procese;
  – iesiti in strada oricind, oriunde si indiferent pentru ce. Nu va luptati cu fortele de represiune, evitati-le, invaluiti-le, reveniti oricind si oriunde pentru ca noi suntem multi, mobili si motivati ei sunt putini, greoi, inarmati si demotivati.
  – vorbiti liber impotriva securistilor, a penalilor de la conducere, a finantei mondiale, a UE, a socialismului

 57. Domnule Radu Tudor!!!
  Kafka,Ionesco si Caragiale ar putea sa-l desemneze pe Ponta regele stupidului,absurdului si penibilului daca,in imbecilitatea excelentei sale,reuseste sa piarda guvernarea cu o majoritate absoluta de 75% in parlament,sa distruga USL-ul fara sa existe opozitie,sa provoace criza politica ducand o politica de impaciuire si coabitare,sa distruga economia si stabilitatea macroeconomica numai pe motiv de “si ce daca….”!!!!”Micutul,pitic-marunt” titulescu” este cel mai imbecil personaj dupa Bercea Mondialul si are sansa sa fie cel mai stupid,penibil si absurd personaj,un fel de Bluto pe care-l cafteste Popeye marinarul si nu se mai satura de coabitare!!!Este ceva absolut incredibil sa existe miting in Bucuresti impotriva guvernarii in acelasi timp impotriva lui Basescu,impotriva gazelor de sist,impotriva RMGC,impotriva cainilor maidanezi si impotriva eutanasierii toate in acelasi timp sub coabitarea porecului-paduchios Ponta!!!

 58. Are dreptate ,cineva de pe aici,care afirma ca PPDD -istii erau niste oameni de nimic in frunte cu seful lor DD(parca asa spunea Ponta in campania electorala si se certa/ameninta cu Diaconescu,mai ales cu privatizarea OLTCHIM),dar acum daca au trecut la PSD ,au fost “curatati de pacate” si au devenit,asa peste noapte , niste baieti pe care te poti bizui(aidoma baietilor din UNPR).Ce “bine” este sa fi …inconsecvent.

 59. Dan Puric:
  „Dacă în România era într-adevăr un stat şi nu un cuib mafiotic, lucrul acesta era onorat.”
  „Cu ocazia aceasta, sigur, noi vorbim pentru ascultători, pentru oamenii conştienţi, nu vorbim de şleahta asta de securişti care ne conduc, noi vorbim de oamenii ăştia.”
  „Sistemul acesta de tip mafiot care paralizează dezvoltarea României este un cancer la nivel social.”

  Dan Puric vorbeste ca un om liber, este un om liber. Aplica regula 6 de care am zis anterior….

 60. Ia uite ce postare și-a tras Răzvan Dumitrescu pe pagina de Subiectiv de pe facebook
  Mi-a scris un ziarist din Germania pe care l-am cunoscut cu ani in urma in SUA.Asa,din senin ,dupa o pauza de vreo zece ani(ma avea in continuare pe lista de contacte din timpul evenimentului din America).Cu surprindere am constatat ca il interesau in mare masura urmaoarele:cat de stabila va fi Romania,in opinia mea , daca in Ucraina apar evenimente decisive si tendinte centrifuge de separare a unei parti din teritoriu?Se intrevede in aceasta situatie un scenariu de unire a Republicii Moldova cu Romania ,ca parte a unui scenariu de extindere a influenteti UE in Est?In situatia in care s-ar putea intampla asa ceva ,cat de stabila ramane Romania dupa socul absorbtiei unei populatii fara o solida cultura a Vestului?Au mai urmat si alte intrebari ,nu le fac publice pentru ca acum nu par sa fie de interes general .Ce parere aveti?
  Interesant,nu?Ca răspuns,dacă asta se întâmplă,automat reintroducem Partidul Comunist,iar la cum arată în momentul de față USL-ul,va câștiga detașat împotriva tuturor,la alegeri,Partidul Comunist și ne vom trezi cu un președinte al comuniștilor în 2014

 61. Este inexplicabil ca “tinerii frumosi” din PIATA UNIVERSITATII au strigat pe langa JOS basescu,JOS Ponta si JOS Antonescu cu atat mai mult ca Antonescu a fost pe aceiasi “lungime de unda” cu ei( ei “frumosii”au spus jos RMGC ,Antonescu a spus jos RMGC,tinerii frumosi au spus NU gaze sist,nu gratierilor/amnistiilor/reducerii de pedepse,NU CODULUI PENAL pentru “gulere albe”… iar Antonescu a spus si el la fel ca ei).Explicatia ar fi ca TINERII FRUMOSI au fost manipulati de galeriile de fotbal(diversionisti basisti) si de “baietii cu ochii albastrii” cat si de “baietii destepti cu NASUL IN SUFLET” carora le convin/le plac KOABITAREA fiindca le asigura unora bugete marite an de an, iar altora prosperitate/huzur fara munca prin furt de la bugetul statului.Este inexplicabil(chiar daca ANTENA 3 n-a fost asa de incisiva,ca alta data, in a prezenta protestele…din motivele de manipulare aratate …dar a prezentat TOTUSI pe post toate aceste proteste) cum pot sa fie asa de “incoerenti” unii care de la adulatie pentru ANTENE au trecut brusc(manipulari poate chiar platite de “sistemul creat in anii 90” care nu va capitula usor nici dupa 2014 cand va pleca basescu…) la INJURATURI si VANDALISME.Este de remarcat ca in afara de PNL,in toate celelalte partide PSD,UNPR,PPDD,MISCAREA POPULARA se gasesc multi oameni ai “sistemului ” iar conducatorii de partid sunt probabil doar niste marionete ale acestui sistem.Sistemul nu va uita niciodata ca ANTONESCU era in anii 90 un “golan din Piata Universitatii” si ca nu va putea niciodata sa-l faca sa cooabiteze cu el.

 62. Willy Schuster si Erwin Albu, batuti de jandarmi la Bucuresti 15 Decembrie 2013 şi

  Mircea Olaru, şeful Jandarmeriei Române, a fost chemat, luni, la Ministerul de Interne pentru a da explicaţii cu privire la incidentele de dumincă seara.

  Acesta este bilanţul! iar televiziunile îi apără pe USL-işi! Pe mine m-au pierdut: am crezut că se va schimba ceva!

 63. Antonescu asta e incoerent ,parlamentarii lui voteaza toti CP si apoi spune ca e importiva.Lg.amnistiei e refuzata pe considerente electorale fara sa aduca argumente (ca nu a dat aviz ministrul justitiei e aiurea nu trece ministrul peste vrerea parlamentului)-asta tine tara in loc pina se alege el -mai face si pe fata mare ,ori e smecher ori habar nu are de politica.

 64. Blând cu sine şi colegii săi, deputatul liberal Traian Dobrinescu compară Legislativul românesc cu o „cireadă de vaci”. De aici rezultă că fiecare membru al turmei ar fi un individ nevinovat, mare, prostuţ, placid, dar foarte folositor la casa omului, care se lasă mânat, cu uşurinţă, într-o parte sau alta de văcarul satului (Guvernul). Nu cred că parlamentarul român se încadrează într-o categorie strict inofensivă şi utilitară, el având, pe lângă ignoranţă şi lene, caracteristici de animal de pradă, care-l fac periculos, mai ales, când se manifestă în grup. Respectând însă viziunea deputatului, ar fi, totuşi, interesat de aflat cum a ajuns Parlamentul României o cireadă de bovine.

  Nu s-a întâmplat peste noapte, ci în urma unui lung proces, demarat cu mai bine de zece ani în urmă, când, odată cu trecerea în noul mileniu, epoca de glorie a parlamentarismului românesc postdecembrist a început să apună. Constituţia, legile restituirilor, cele prin care se reorganizau democratic vechile instituţii şi se înfiinţau unele noi, precum CNSAS, au fost elaborate şi votate în anii 90. Atunci, toţi ochii priveau spre Parlament, unde confruntările politice se purtau pe teme de interes general, aleşii înşişi dovedind mai multă implicare, pricepere, transparenţă şi responsabilitate. Dezbaterea unui articol de lege în Comisia juridică a Senatului putea dura şi-o zi întregă, fiind analizat în toate nuanţele şi perspectivele, până când majoritatea o adopta pe cea convenabilă, iar pledoariile erau reluate în plen, unde senatorii erau filmaţi de la câţiva metri distanţă. Şi atunci funcţiona maşina de vot – turma -, dar o făcea în cunoştinţă de cauză.

  După anul 2000 s-au petrecut două schimbări importante.

  Prima: Parlamentul s-a înnoit, înlocuind vechea gardă de parlamentari – formată din jurişti, profesori, doctori, economişti – cu o alta, compusă, mai ales, din persoane cu profesii incerte, dar afaceri sigure, din activişti de partid zeloşi şi din inşi buni de gură, de serviciu la televizor. Prin urmare, calitatea actului legislativ a scăzut, crescând, în schimb, apetitul aleşilor pentru influenţă, protecţie, acces la privilegii, resurse şi legi cu dedicaţie.

  A doua: vidul legislativ fiind umplut, atenţia publicului s-a mutat asupra Executivului, care, din 2004 încoace, a tratat Parlamentul ca pe o anexă. Bombardamentul cu ordonanţe de urgenţă, pornit pe vremea lui Adrian Năstase, s-a înteţit pe timpul Cabinetului Boc – care a trecut toate modificările legilor de bază, de la cea a Educaţiei, la Codurile Penale, prin asumarea răspunderii – şi a atins cadenţa maximă în scurtul timp de când guvernează Victor Ponta. Cu principala sa atribuţie parţial „confiscată” de Executiv, Parlamentul s-a transformat în stadionul marilor răfuieli politice (moţiuni peste moţiuni, comisii de anchetă, referendumuri de demitere a preşedintelui, ping pong cu legi), prioritar fiind, în asemenea circumstanţe, ca grupurile parlamentare să se comporte ca o turmă ascultătoare.

  În mod paradoxal, deşi scrutinul uninominal ar fi trebuit să le confere mai multă independenţă faţă de partide şi să-i apropie de electorat, s-a întâmplat exact invers: zilele acestea senatorii şi deputaţii majorităţii au executat, orbeşte, comanda transmisă de la vârful USL, acţionând împotriva intereselor alegătorilor. Şi, când cireada majorităţii este mare şi puternică, membrii ei se simt invulnerabili şi cred că toate păşunile sunt ale lor. Aceasta s-a întâmplat cu turma PSD-PNL, când a păscut, lacomă, Legea amnistiei şi Codul Penal, bălţata liberală înţelegând, după strigătele indignate ale paznicilor statului de drept, că i-ar fi, totuşi, mai bine în ţarcul ei.

 65. Cum rămîne cu…guvernarea la un an după imbrăţişare PSD şi PNL plus restul…???dragoste mare pină la sacrificarea naţiei, da ? Deja se văd consecinţele unirii celor ce,,se iubesc”, mahala continuă, jicniri, este halucinant ce se întîmplă, concret este doar cind e vorba de asmuţirea populaţiei, de tratamentul anormal cînd este vorba de afaceri pe spatele românilor neajutoraţi(jandarmii în forţă la Pungeşti şi în tot judeţul Vaslui)hotărire concretă:
  http://www.vrn.ro/suletea-a-treia-comuna-care-invinge-prefectura-vaslui-in-instanta,
  Un pasaj din hotărîrea judecătorească, care există aici în articol:,,…Judecãtoarea Elena-Gabriela Aionitoaie a fost si de aceastã datã fermã, în ceea ce priveste solicitarea Prefecturii, arãtând cã actele normative pe care Institutia Prefectului le-a invocat, atunci când i-a acuzat pe oamenii comunelor în cauzã de abuz si depãsire de competente, nu aratã sub nicio formã cã vlahutenii sau suletenii, de exemplu, ar fi încãlcat legea. Prefectura s-a prezentat în instantã cu aceeasi “poezie” lipsitã de consistentã, prin care sustine cã “statul este singurul subiect de drept care poate avea în proprietate resursele subsolului si singurul care asigurã si reglementeazã exploatarea acestora”, precum si faptul cã “bogãtiile subsolului sunt de interes national”. Foarte simplu a demontat judecãtoarea Elena-Gabriela Anitoaie, prin motivarea hotãrârii sale, aceste argumente!
  “Cum gazele de sist nu se regãsesc în Legea Petrolului si nici nu au fost declarate de interes national, Consiliul Local avea competentã sã se pronunte”!
  “Pentru a adopta aceastã Hotãrâre, Consiliul Local s-a bazat pe articolul 10 din Legea 215/2001, legea administratiei publice locale, care prevede cã: “Autoritãtile publice locale dispun de resursele financiare, precum si de bunurile proprietate publicã sau privatã ale comunei”. Din textele de lege mentionate de reclamant, nu rezultã cã resursele de gaze de sist din subsolul comunei ar fi bunuri de uz sau de interes public national sau judetean si, în consecintã, numai aceste autoritãti ar avea dreptul sã se pronunte asupra lor. Este adevãrat cã bunurile de interes public sunt administrate de autoritãtile centrale, dar acestea sunt stabilite prin lege, ceea ce nu a fost cazul gazelor de sist. În Legea Petrolului, 238/2004, gazele de sist nu se regãsesc. (…) Cum gazele de sist nu se regãsesc în Legea Petrolului si nici nu au fost declarate de interes national, Consiliul Local avea competentã sã se pronunte cu privire la acestea….”
  Cu siguranţă, judecătorul este la curent cu legislaţia ţării, sau, nea Ponta face ca şi cu RMG, le dă mînă liberă la toate, apoi legiferează…???, CE FEL FUNCŢIONEAZĂ ŢARA ASTA ??? CE ALEŞI AVEM !!!(asta este consecinţa listelor de cerşetori ai votului, a habarniştilor,…)MIZERABILII !!!(Radu, separaţi-vă de politică, de mult v-am spus, nu mai invitaţi politicieni în platou, doar din cauza lor aveţi de suferit, apropiaţi-vă de popor, politicienii vă vor distruge, vă pot spune canalele tv ale carui partid sunt, după cum se vede pe ecran),dezvăluiţi despre toţi politicienii, nu numai despre pdl şi besu, sunt enorm de multe măgării făcute de toţi politicienii, altfel, nu se adunau la troaca psd…Vedeţi minciunile cu pensiile pe data de 11 decembrie(că se dau de pe 11, uitaţi-vă la toate comisiile, că sunt din toate partidele şi nu numai), cazuri de spitalizare şi în timpul spitalizării, li se vindeau casele prin metode cunoscute şi inventate politic. Succes !!!

 66. Cinste Antonescu!!.Trebuie sa faceti numai si numai ce este pravazut in programul USL(ceace ati promis in campania electorala inclusiv dreptate pana la capat si o justitie independenta de politic) indiferent ce doresc baronii PSD (din care “regionalizarea” facuta din interese meschine de …putere/avere/bani va duce efectiv la desfiintarea ROMANIEI ca STAT SUVERAN/INDIVIZIBIL/INDEPENDENT).De altfel in ROMANIA nu se va schimba nimic pana cand SISTEMUL CREAT in anii 90(sistem format din esalonul doi al comunisto-securistilor si care dirijeaza si va dirija si in viitorul apropiat/ indelungat TOTUL IN ROMANIA ,inclusiv cine va fi premierul tarii,cine va fi presedintele tarii,cine va conduce DNA,serviciile,justitia…) nu va fi RESTRUCTURAT. Am vazut ca daca sistemul(are oameni si in exteriorul tarii mai ales in UE, unii din cei care ne trag de urechi, daca sistemul se simte “amenintat”) se supara pe unul din “alesii/nominalizatii/promovatii” lui ,asa cum s-a suparat pe basescu ,ii arata un pic pisica (referendum) insa il pastreaza totusi(facand pipi pe vointa populara ,vointa care se vede ca nu poate zdruncina sistemul) pana la urma pe “respectivul” daca mai este “util “sistemului”.Asa ca toate discutiile/dezvaluirile(antenei 3)/protestele strazii sunt inutile(frectii la picior de lemn) daca in sistem nu va ajunge IN VIITOR unii romani patrioti care sa zica:AJUNGE/GATA!! cu interesele meschine de avere/putere/bani/ vaca kobe si de astazi …trecem cu totii(de la vladica pana la opinca) la APARAREA INTERESULUI NATIONAL la apararea interesului romanilor si ROMANIEI!!!.Este foarte greu de catre multi sa vada sistemul(sa vada padurea toata padurea) intrucat se afla in interiorul sistemului(in interiorul padurii si de copaci… nu vad padurea!!).Pentru a vedea sistemul /padurea in totalitatea ei ,trebuie… sa fii echidistant(sa iesi in afara padurii) si sa constati ca sistemul isi doreste IN FRUNTEA TARII numai oameni docili/manevrabili/apti de orice compromis incat sa poata stapanii cat mai usor o masa de milioane de romani.PS.Bravo Zgonea ,ca ne spui astazi ca” popularii DD” care pana mai ieri erau” de porc” astazi sunt tipi”valabili si credibili”.Cu atatea suciri la 180 grade ,cine credeti ca va mai crede.Mai ramane,cireasa de pe tort, sa va uniti cu PDL, ca in 2009 si sa faceti “guvernul mult visat”.

 67. NUUUUUUUUUU!!!! E REALITATE !!!! RADU! SUNT MULTE LA PERIFERIE CARE ÎNCĂ NU AU IZBUCNIT, NU MAI E MULT ŞI O SĂ SE VADĂ CONSECINŢELE(deja au început să plesnească, mă aşteptam la bubuială, mai urmează destule). SUCCES A3 !

 68. Guvernul Ponta a facut lucruri bune pe care le-a promis,cu privire la recuperarea salariilor bugetarilor,a reparatiilor catre pensionari,a stabilizarii situatiei cu inchiderea scolilor si spitalelor,a problemei arieratelor,a rezolvarii deblocarii fondurilor europene,a maririi prin bugetul pe 2014 a salariilor medicilor rezidenti si a profesorilor incepatori si altele.Sunt lucruri reale si nu le putem nega.
  Pe de alta parte sunt si multe neimpliniri.Basescu este in continuare acolo,mai revigorat ca niciodata.Dosarele penale ale celor din PDL care au devalizat tara sunt puse la fereala,prin numirea d-nei Kovesi in fruntea DNA.Institutiile statului sunt in continuare stapanite de basisti,prin urmare guvernul e blocat,parlamentul e blocat(cu 70% majoritate).
  Cu bune si cu rele,totul se naruie din cauza luptei PSD de a inlatura in acest moment PNL din ecuatia prezidentialelor.Cu alte cuvinte,PSD nu doreste sa-si onoreze promisiunea de sustinere neconditionata a lui Antonescu,desi PNL si Antonescu au fost absolut fairplay cu PSD si la sustinerea lui Geoana( care s-a purtat mizerabil ulterior cu dl.Antonescu) si la sustinerea d-lui Ponta ca premier.Speram din tot sufletul ca odata cu aceasta generatie a PSD,reprezentata de dl.Ponta,om cu reale calitati,sa dispara metehne vechi.Iata ca baza partidului nu-l lasa….si-mi pare rau.

 69. Departe de mine de a avea o asemenea intentie! Mi se pare ca dumneavoastra aici chiar va pot spune ce cred.M-ati ajuta daca mi-ati spune ce vi se pare jenant,si ce anume manipulez…..eu am senzatia ca lucrurile cam asa stau,si de multe ori si dumneavoastra ati facut observatii in aceste directii.Nu putem nega lucruri bune care s-au facut,dar nici faptul ca sunt si neimpliniri adanci,si ca cearta asta dintre membrii USL este cel mai mare rau.
  Sau poate mesajul acesta nu era pentru mine….Sincer,imi pare rau daca v-am lasat cumva aceasta impresie,mai ales ca va port mult respect si am mare incredere in opiniile dumneavoastra,de obicei in concordanta cu ale noastre in familie.

 70. Eu nu sunt deloc mirat de cele intamplate, m-am asteptat la asta motiv pentru care nici nu i-am ales, asta pentru ca am vazut din cine este alcatuit USL-ul: o adunatura de mafioti, borfasi, penali, etc.

  Sper ca la viitoarele alegeri sa se legalizeze votul de blam, sau mai precis pe buletinele de vot sa apara o rubrica speciala care sa se cheme: NICI UNUL din candidatii inscrisi pe liste. In acest fel voi avea certitudinea ca nu a votat altcineva in locul meu.
  Acum imi dau seama ca Usl-ul a promis printre altele si modificarea legii electorale, dar iata ca nici aici nu s-a facut nimic iar mai jos voi bifa cateva “REALIZARI” ale acestei “minunate” aliante:

  CFR
  OLTCHIM
  CONSTITUTIA
  REGIONALIZAREA
  AUTOSTRAZILE -0 KM , au inaugurat doar ce se incepuse inainte, iar mai nou aflu ca la Teleorman e nevoie urgenta de autostrada, mai urgenta decat Sibiu-Pitesti. Sova a promis descretizarea contractului cu Bechtel si ce sa vezi: nu gaseste originalul !!!

  Iar ca o aniversare a 1 an de guvernare(desi mai precis este 1 an si 7 luni) s-au gandit sa-si ofere un cadou de sarbatori dar pentru ei si anume: sa nu mai poata fi cercetati de DNA si sa fure liber si in VOIE.

  D-le Radu Tudor, stiu sigur ca dvs. si multi din cei care posteaza zi de zi pe forumul dvs. ati votat cu 2 maiini aceste specimene care iata de ce sunt in stare acum !
  Sunteti multumit de alegerea facuta?

Leave a Reply