base spagat

Jean Claude Traian, in spagat politic, cu un crac pe justitie si altul pe servicii

www.thebarbu.ro

 

145 COMMENTS

 1. Cred ca daca in locul celor doi se gaseau Ponta si Antonescu caricatura ar fi fost mult mai sugestiva! Parerea mea.

  • da.basnau spagat pe Antonescu si ponta la randul lor in spagat pe mormane de baroni,
   ambii eroi ai USL cu scutecele pline din cauza dezastrului in care se balacesc dezastru grea mostenire pe bune chiar de la basnau pasata si orizontul dizolvarii rumuniei..
   .

   sefu statului pli,matzgros, nu are scutecul plin,dimpotriva ii merg toate ca unse cu alifie MRU,

   el se desarta in capul astora doi si al nostru
   deaia ilm cheama besescu,

   asa ca dl caricaturist n avea motiv sa i deseneze ditamai traista basaului care n are organe genitale externe,el depune oo ca musca de hoit.

   tinand cont de faptul ca n ai ce sa i numeri decat banii,
   miliardele delapidate,

   si frica lui de suferinta fizica singurele rani suferite de sensibilul basan sunt cand s a taiat in bani de hartie si o tiganca era sa omoare cu bataia cand

   tanarul securist wannabe a vrut sa o violeza,ca avea spate ci dreaq,

   deatunci are o frica de durere ca dracu de tamaie,basau nu facea spagatul sa cada dne fereste de acolo,el sta pe un tron ca un wc si ailalti stau piramida sub el

   asadar repet dl caricaturist n a nimerit o cu desenul.

   pss

   asta n a fost un reply deadevaratelea doar mi a venit ideea cand am citit ce ai scris

  • @Geo: Carlig pentru comentatorul @Geo (care nu stie sa scrie). Caz real. Iata dovada. S-a intamplat in Romania, undeva in galaxie! Max.

   – “Tocmai ce-i spune-am lui @Citizen…” – Spune-am??!! Ba, tu esti sanatos la cap?
   – “Ei, nu mă-nebuni” – Pai bai vakkare, e “inebuni”, sau “innebuni”?
   – “și asta m-a format astfel încât să nu mă arunc ca rața la muci” – Bun asa vakkare, asa sa si faci, sa nu te-arunci direct cu freza-n muci, asa cum te obisnuisei sa faci. Ai luat decizia corecta.
   – “ISTORIA JANDARMNERIEI care ne-o bagă el pe gât…”- Pai ba vakkare, corect este “pe care”, nu doar “care”, ca e acuzativ. Stii, e cu chestia aia cu “care pa cacare”, poate asa iti este mai usor ca sa o retii. Vakkare, e evident ca pe tine nu te intereseaza nici istoria, nici gramatica, in general e evident ca esti un parallelogram uman si ca nu te intereseaza absolut nimic. Nu stiu de ce mai trebuie sa si precizezi asta!
   – “m-a facut de vorbeam singur” – Aici ai nimerit-o. E corecta afirmatia.

   Vakkare, in loc sa iti pierzi timpul zgariind tampenii pe aici, mai bine ai pune si tu mana pe o carte. Cel mai indicat e sa incepi cu un abecedar.

  • @Citizen: Vakkare, ai invatat sa scrii? Mai scrii “innebuni” cu un singur “n”? Vakkareeeeeei, inapoi la scoala generala vakkareeeee!

   Vakkare, tu doar te faci de ras pe-aici! Tu si unul @gemil.

   Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!

   “A înnebuni” sau “a înebuni”?

   Pe tine ce te-nnebuneşte?

   Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

   nebun – a înnebuni
   negru – a înnegri
   nor – a se înnora

   În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

   “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

   ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

   Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

  • Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

   P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

   • @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist

    .
    Băi, ce-ți zici ”fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist”:
    December 12, 2013 at 11:55 pm ,
    Ce spui tu băi pushjkerie de kârnat uman????
    .
    ”Vakkare, esti retard? Analfabetule. Wow !
    Mai speri la ceva? Nu ai NICIO șansă în demersul tău. ”Alea iacta est”. Decât dacă …basculezi.
    “Decât dacă …basculezi.”???! Poate “doar daca…”.
    Ai fost mascat.”
    .
    Vezi băi pushjkerie de kârnat uman , mai învață și tu, de aici, că ești un” retardat” și nu retard cum îmi zici. Sunt convins că știi, și-ți acord circumstanțe atenuante că ai d at în bâlâială (fiind in sevraj) nu că nu ai ști. Vezi, sunt un gentleman! Șă fie clar pentru tine. Te dau afară ăia băi boschetarule și din spital. Ce-i aia ”Vakkare ești retard?” Îți spun tot eu ”ai un retard” care-i altă treabă , tot nasoală.
    .
    Ș-acum le spun celorlalți următoarele. Tu , ia aminte!
    Auziți-l pe kârnatul plagiator cum ne vorbește in timp și dezeci de ori, precum Andrei Pleșu:
    Sa-l numim (pe băsescu) dictator?A fost dizolvat parlamentul?Au fost interzise ziare si posturi tv?Au fost suprimati prin forta cei care sunt in dezacord public cu el?”
    .
    Nici vorbă, spune (indirect) ”karnatul uman” peste tot, pe aici, propovăduind această teză băsistă:
    .
    Toți sunt la fel(asta dă bine la p…lime):
    ”Basescu, Ponta, guvernul BOC, guvernul USL, (ACEEȘI MIZERIE) sunt doar administratorii bancherilor (aia de la FMI si Banca Mondiala, la care adaugă in mod sistemati …bilderbergii, masonii, UE, NATO, Europa, SUA, SRUMFII, BIANCA lu’ BOTE ”
    Deci alții…Ați ințeles altceva de la individ când bagă astfel de texte(și ele furate la greu- am tot dat exemple)
    .
    El este deci, aici pe blog (și impușcă doi iepuri ) și ECHIDISTANT și asta il face (crede el) credibil ȘI DE PARTEA ”poporul obidit”. Care-i spoliat , vezi doamne de către alții. Și noi nu vedem. Ne-artă el.
    Și-atunci când îi dai peste bot cu argumente(cel puțin că țintele sunt false și că ăștia de la noi care ne buzunăresc trebuie rezolvați …primii ) el , pushjkeria de kârnat uman” te ia cu gramatica lu peshte prășit. . De parcă…Chițoiu sau Șerbănescu , Florin Georgescu, Daianu sau Isarescui STRALUCESC in ale GRAMATICII. Asta-i DIVERSIUNEA băgată de INDIVID.
    .
    Vă mai amintiți chestia cu SALUTAR. Invâțați de acolo …METODA.
    .
    Hai, că am scris prea mult și se supără @anonimul. Apropo, nici @Anoniumul nu mai este. Și era o voce distinctă. Cu bunele și cu relele comune tuturor. Inclusiv ale mele.

  • @Citizen
   .

   Nu sunt de acord cu ceea ce scrii in schimb, in legătură cu acest NEMERNIC care îți dă replica inainte de-a o vedea , și imediat sub tine, este TOTAL LĂMURITOR pentru mine.Cum spuneam recent el este Capo del tuti Capi(cam așa se zice, nu mă prea pricep)
   .
   În ceea ce privește ce spunei tu ieri.
   .
   Ai dreptate @Citizen. De fapt imi confirmi (pentru a nu știu a câta oară că Anormalul ăsta , când o dă in bară spunând prostii, o dă mereu cotită, Animalul(mediatic, binențeles), fără a avea decența să recunoască pushjkeria de el că a greșit. Cred că o să primească o scatoală după ceafă de la ”baba de română”. Așa-i spunea ea ,(de fapt, după acele dese lecții la care il regula la cap) pe alde pushjkerie de kârnat uman, la scoala militară profesoarei-comisar care făcea militărie cu alde ei, de a ieșit un asemenea obsedat. Am citit și eu ceea ce ai scris(trimiterea la acel site) și-ți mărturisesc că in general vorbesc, scriu, citesc și ce scriu alții, fără a mă impiedica de tot felul de chichițe(care pentru obsedați, mai mult, sedați) reprezinte un capăt de țară. Și motiv de a-și etala aici OBSESIA. Devenită la ei METODĂ DE ELIMINARE A ADVERSARULUI. Rețin ce ai vrut să transmiți:
   .
   ”NEBUNÍ, nebunesc, vb. IV. Intranz. și tranz. (Pop.) A înnebuni. ◊ Expr. (Tranz.; fam.) Nu mă nebuni! exclamație folosită pentru a exprima mirarea (și neîncrederea) față de cele auzite. – Din nebun.

   Sursa: DEX ’98 (1998) | Adăugată de cornel | Semnalează o greșeală | Permalink
   .
   Eu, oricum, nu mă acopăr neapărat (cum lucrează pramatia…acoperit) cu această explicație . Puteam intr-o tot atât de bine să scriu ”nu ma-nnebuni” (că-s familiarizat cu cei care fac acest lucru și-am spus multe pe aici la cei care te-nnebunesc de cap).
   Iată ce spuneam referindu-mă la promteriste și , mai ales, acelora care stau in spatele lor.
   ”Nu ne convine nimic…nimic. Și mai sunt și …nenorocitele alea de …coduri. Ne-au innebunit …codurile astea. Dacă e vară si e …cam cald …că de ce e cald, dacă e iarnă si e …cam frig… că de ce e frig. Dacă plouă două…trei zile că.. de ce-s inundatii , iar de nu plouă trei zile că… uite, domne ce seceta este! Că noi , unii dintre noi, suntem anormali cu căpuțu și că amplificăm(că așa ne place noua, pe marginea ”șanțului”, să facem din țânțar armăsar) orice rahat, vaicarindu-ne și in particular dar si pe …pe scroll , de tot si de toate, e un lucru stiut
   Sau:
   Jenant! Pur şi simplu. Ca să-l parafrazez pe venerabilul domn Câmpeanu „ A innebunit…lupul !” V-o mai amintiţi?
   .
   Daca voia , intradevar , să rupa gura tărgului (şi niciodată nu-i prea târziu …Niels e cu …el! ) astfel încăt să cadă pe spate toată lumea pe aici, extaziată şi răzbunată, ar trebui să mai facă un pas, doi… cu alte si alte „adevăruri” care ar supără pe mai mari(reproducere mot á mot).
   Ei, de aici de mai sus, ”pushjkeria de kârnat uman” a inceput atacul:
   nimabe says:
   october 5, 2013 at 12:13 pm
   Pastrama , te lauzi singur ?! Vezi cu Chitoiu , ala ! E pesedist ?! Hai , paa !
   carditorul de identitate says:
   September 10, 2013 at 4:46 pm
   @nimabe: Vezi ca asta panarama asta de @gemil nu e drept cine se pretinde. El e de fapt parnae. E doar o pusjkerie de carnat uman… Aligatoru’ e altu’, o sa il recunosti intotdeauna dupa stil,(ei deja se cunosteu bine între ei ns ) pentru ca nu baga ca un papagal uman. ‘Traiti!
   P.S.: Filmu’ l-ai vazut?! Caci ti-am trimis… Ai link mai sus in pagina. Haus. Te pup. Pa.
   .
   Eu, atunci, CHIAR NU AM ȘTIUT IN CEEA CE M-AM BĂGAT ȘI CEEA CE AVEA SĂ URMEZE dar, între timp, mi-am dat seama de CONSPIRAȚIE. Era o @nimabe COMUNĂ și o @nimabe kârnat. I-am spus-o in nenumărate rânduri și de aia @nimabe CEA NORMALĂ , CEA SĂNĂTOASĂ LA CAP nu mai răspunde.. Ea este chipurile SUPĂRATĂ.

   • “sub tine” (am vrut să zic) era “fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist ” respectiv “pushjkeria de kârnat uman” și asta in momentul in care erau doar 24 de comment-uri.

    • stiu ca nu esti de acord cu opiniile mele, da una peste alta USL-ul inainte de alegeri a promis ca pune justita pe picioare, dupa alegeri o pune pe butuci.

     • @Citizen
      .
      Eu nu am pus accentul (a fost o singură frază) pe ce ne desparte . Doua pagini v-am scris despre ce ne uneste.
      ..
      Eu cred că Țara asta nu o s-o ducă nicicând bine și asta tocmai din cauza ”echidistantilor” care au lovit in toți, a ”criticilor constructive” care l-au lovitnumai pe Ponta și PSD-ul și a ”partizanatului pe față” ( facut Antonescului căruia, ațâțându-i se orgoliul, toate reactiile lui au venit manușă diversiunilor basiste ). Urmare, și radicalizarea și divizarea electoratului USL și deoparte și de alta . Tu crezi c[ eu , USL-ist am vazut ca normale “sinusoidele” lui Antonescu Putea să-l lase pe Ponta cu guvernarea(dacă nu putea trebuia ș-o spună și s-o rupă nu s[ bage atâtea strâmbe) și el să se ocupe de modificarea LEGISLAȚIEI BASISTE, a revizuirii CONSTITUȚIEI ca ȘEF împreună cu cei mai buni , să spunem, PNL-isti și PC-isti și (cu voia dvs.) și PSD-isti . Și dacă nu-l lăsa Ponta să facă o LEGISLATIE NOUĂ, la fel, s-o spună și s-o rupă explicând aceste lucruri cu subiect și predicat de la A la Z. S-au facut voluntar sau involuntar (ambele grave și prostești) jocurile lui basescu speculându-se orgoliul lui Antonescu și al liberalilor…. PE FAȚĂ. Acum se culeg roadele echidistantei , criticilor constructive și partizanatului pe față.Cine- o sa-mi spună că RTV l-a diabolizat numai pe Antonescu și că acolo nu a fost miștou general la adresa USL nu mă poate convinge(am tras și eu cu ochiul și nu este deloc așa)
      .
      Eu, vorba lui Mircea Badea , nu voi fi primul care crapă dacă voi toți vreți să ”moară” Ponta , PSD-ul și să traiască fericiți PNL-istii cu-ai lor conducător. M-ar mira că asta cu fericirea …PNL-istilor după ruperea USL, să se îndeplinească . Cu USL dezmembrat și cu basescu la sefia CCR, CSM, DNA, ANI SERVICII care, vedeți, nu doarme, mira-m-aș ! S-a ratat o șansa ca ținându-se cont(dacă suntem raționali) de presiunile facute pe plan extern de a-l menține pe basescu (cum s-a vazut și de curând) să nu ne radicalizam împotriva ăstora și să facem pașii care pot fi făcuți cu frâna de mână trasă ( cu basescu la Cotroceni), sa se facă câte ceva. Nu prea mult dar, câte ceva pentru demontarea încet -încet a instituțiilor basiste. Ponta putea să aibă și 90% in Parlament cu Antonescu Șef al senatului și tot cu situația asta ne-am fi confruntat. Și asta pentru că legal și democratic NU SE POATE FACE NIMIC.
      Și inchei cu alte vorbe ale aceluiași Mircea Badea : ”sa se tavalească in chinuri cine l-a adus la putere pe basescu(și-i știm care-s, nu PSD-ul) si cine i-a facut legile de fac inexpugnabile INSTITUȚIILE BĂSISTE(și iarăși îi știm și nu PSD-ul). Sunt 20%PNLși 15 % PDL. Când o să admiteți aceste adevăruri (dar, n-o s-o faceți) lucrurile se vor schimba. La fel(să se tavălească, nu-i normal acest lucru?) , cei care l-au votat și-a doua oară precum și acei care nu au fost nici la referendumul de demitere. Este vorba aici de JUMATATE DE TARĂ. La care se adaugă …primii vinovați . C-or fi și VICTIME COLATERALE adică proștii de PSD-iși (care pe aici văd , l-ați terciuit, nu a mai rămas DĂCÂT UNUL…@gigi și acela facut HARCEA –PARCEA de toți) asta este … fie . Dacă 500,,,1000,,,2000,5000,10000 de zurbagii, ba pe motive de RMGC, ba pe motive de gaze de șist, ba pe ”Atac USLIST la adresa justitiei” fac ei LEGEA IN TARA ASTA și VOTANȚII USL-ului tac mâlc (ei simțindu-se tradati c-așa merge propaganda de un an și…3 zile) să sufere dacă sunt proști. Ca și atunci când trebuia să iasă in stradă la Referendumul ratat l-a lasat pe PONTA(și l-au scos tot pe el vinovat) să lupte și cu basescu și cu barosso și cu filip gordon și cu gitenstein și cu DNA-ul și cu …. In timp ce unii doar, cică l-au sprijinit. Plus atacurile devastatoare la adresa lui PONTA de pe-aici(excepție M. Gâdea și Mugur Ciuvică(invitat) cărora li s-au zis ”constructive” au pus capac. Ș-apoi asta cu..Jjos Ponta, dar noi suntem cu USL-ul este cea mai meschină pozitie a unei fiinte umane de la Burebista incoace.

      S-auzim, totuși, de bine!

 2. MARE ATENTIE!!! Comentatorul @Citizen este un semianalfabet!!!

  EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii

  “Guvernul Victor Ponta a aprobat acordul de EXPLOATARE al gazelor de șist
  Exploatarea gazelor de şist a ajuns la Băile Felix şi 1 Mai

  Vineri, 22 noiembrie a.c., a fost publicată în Monitorul Oficial hotărârea Guvernului Victor Ponta privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp.
  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix

  East West Petroleum Corp. este o obscură companie canadiană cu operațiuni în SUA, India, Noua Zeelandă și Maroc (detalii aici).

  ”Hotărârea Nr.887 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre._____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 3 Băile Felix, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I. PRIM-MINISTRU VICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  În luna decembrie 2012 Guvernul Victor Ponta a adoptat hotărârea privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 2 Tria, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale si EAST WEST PETROLEUM CORP (detalii aici)
  Guvernul a aprobat concesiunea pentru exploatare la Biled și Periam unei firme canadiene

  Guvernul Victor Ponta a emis în data de 14 noiembrie a.c. două hotărâri prin care aprobă concesiunea pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled și EX – 7 Periam firmei canadiene East West Petroleum Corp în vederea explorării și exploatării gazelor de șist.

  Canadienii de la East West Petroleum Corp au obținut concesiunea și pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix.

  Redau mai jos cele două hotărâri ale Guvernului Victor Ponta publicate în Monitoriul Oficial în data de 22 noiembrie a.c.:

  ”Hotărârea Nr.885 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.____*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 8 Biled, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

  (detalii pe legex.ro)

  ”Hotărârea Nr.886 din 14.11.2013 privind aprobarea Acordului de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi East West Petroleum Corp

  ACT EMIS DE: Guvernul Romaniei
  ACT PUBLICAT ÎN MONITORUL OFICIAL NR. 721 din 22 noiembrie 2013

  În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată, şi al art. 31 alin. (1) din Legea petrolului nr. 238/2004, cu modificările şi completările ulterioare,Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.

  Articolul 1

  Se aprobă Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, încheiat între Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale, în calitate de concedent, şi East West Petroleum Corp., în calitate de concesionar, prevăzut în anexa*) care face parte integrantă din prezenta hotărâre.______*) Anexa nu se publică, fiind clasificată potrivit legii.

  Articolul 2

  Acordul petrolier de concesiune pentru explorare-dezvoltare-exploatare în perimetrul EX – 7 Periam, aprobat potrivit art. 1, intră în vigoare la data publicării prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea I.PRIM-MINISTRUVICTOR-VIOREL PONTA”

  • este vreun mister ca basescu iese cu gogosi pe teme de cod penal si despre tema asta cu exploatarile tace mormant? astia se lupta sa arate care serveste licuriciu’ mai cu entuziasm si noua ne arunca scandaluri de bodega.

  • Hai, nu mă nebuni!

   NEBUNÍ, nebunesc, vb. IV. Intranz. și tranz. (Pop.) A înnebuni. ♢ Expr. (Tranz.; fam.) Nu mă nebuni! exclamație folosită pentru a exprima mirarea (și neîncrederea) față de cele auzite. – Din nebun.

   profa ai citit numai cuprinsul cartilor pana acum? Ambele forme sunt corecte repetento.

   • degeaba il faci vakkar pe Gemil si pe cine apuci. Cand nu ai replica jignesti .

    Nu e nimeni de aici vinovat c-ai fost retrogradat la munca de forumist si de manifestant in piata cu Funeriu.

    • @Citizen
     .
     Face ce face și iar umple blogul cu PLAGIATE. Primul PLAGIAT al acestui text(EXPLOATARE – EXPLOATARE – EXPLOATARE ca poate inteleg si timpitii care cred ca nu-i afecteaza daca stau in case ca boii” (subscriindu-i kârnatului uman- aici, in serviciu) este a lui @dan, alias @jghf (cu care nu am fost , doamne-ferește, de acord NICIODATĂ pentru că mi-am dat seama că n-ai cu cine…asta fiind cu fascistoidu-l securist Ponta) iar următoarele 23 de texte(a câte 2pag. A4) care au umplut blogul, sunt al acestui DIABOLIC care l-a desființat și pe el( @dan)și pe @jghf-alias dan, și pe @total recall și pe @anonimul și pe @marinelujb(vorbind la fel , de pe baricadele Romăniei Mari) și de a căror prezenta sau absența nu-mi este indiferent in condițiile in care ANIHILAREA lor este facută in acest mod MIȘELESC (tipic băsist) cum o face cu insistentă aici pe blog ”pushjkeria de kârnat uman” acest TITRAT-KÂRNAT-TOTAL RATATdr.ing.secu.

     • @Geou: Retardatule, tu da-i cu copy/paste la infinit! Fa o lista cu toate nickname-urile de pe blog si posteaz-o aici. Vezi sa nu scapi pe cineva!

     • Băi @Geo, băi! Care @GEO, băi? Și ce-a punctat, băi? Și und ea ”punctat”băi?
      Hai că a trecut dracului vreo 2 ani de când îți tot spun să dai replica la REPLY acolo unde vrei tu să ”punctezi” . Mîine-poimâine ai să fi de acord cu @geo care o să te ”puncteze” ca fiind foarte confuz.
      Care @GEO, băi? Dă replica și ”puntează” acolo unde trebuie.
      (probabil, nu eu ..”ca intotdeauna punctati decisiv ,dar …multi citesc si …putini pricep acest adevar crunt)

    • @Citizen: Vakkare, tu esti din serie cu aia care inteleg f. greu si uiti f. repede!

     Vakkareeeee, scoala generala vakkareeee! Ai chiulit?!

     Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!

     “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

     ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

     Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

     “A înnebuni” sau “a înebuni”?

     Pe tine ce te-nnebuneşte?

     Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

     nebun – a înnebuni
     negru – a înnegri
     nor – a se înnora

     În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

     • daca tu esti orasean, nu inseamna ca si restul forumistilor s-au nascut la oras. 204 iti spune ceva?

   • @Citizen: Vakkareee, sper sa “inntelegi” ca pe langa ca esti analfabet, mai esti si penibil persistand in propria tampenie, comportament caracteristic prostilor de altfel! Adica, tu fiind prost scandura, la ce sa te astepti?! Daca ai fi acceptat sa inveti, nu mai erai in halul in care esti acum, adica un penibil. Analfabetuleee! Ai fost mascat.

 3. La picioare mai merge deodorant.Dar ăsta pute peste tot!Eu cu ăsta nu mai pot!

 4. @Citizen: Vakkare, te faci de ras pe-aici vakkareeeee!! Vakkareeee, limba romana vakkareeeeee!!

  “a înnebuni” sau “a înebuni”?

  Pe tine ce te-nnebuneşte?

  Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

  nebun – a înnebuni
  negru – a înnegri
  nor – a se înnora

  În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

 5. @Citizen: Vakkare, te faci de ras pe-aici vakkareeeee!! Vakkareeee, limba romana vakkareeeeee!!

  Vakkareeeee, bine macar ca n-ai bagat “nu ma-nebunii” direct, cum fac analfabetii!

  “A înnebuni” sau “a înebuni”?

  Pe tine ce te-nnebuneşte?

  Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

  nebun – a înnebuni
  negru – a înnegri
  nor – a se înnora

  În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

    • @Citizen: Vakkare, tu esti din serie cu aia care inteleg f. greu si uiti f. repede!

     Vakkareeeee, scoala generala vakkareeee! Ai chiulit?!

     Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!
     @Citizen: Vakkareeeei, ce faci vakkareeee, iar te arunci singur in freza cum zicea ala, pretinu’ ala al tau de analfabetisme, @gemil – actual @Geo, te arunci singur in freza ca gasca-n muci?! Esti semianalfabet vakkare! Inainte sa inveti sa scrii (trebuia sa scriu “innainte”, ca sa “inntelegi” si tu vakkareee!!), tu te-ai apucat sa scrii direct pe bloguri!

     “Pe-aici” – Exemple pentru distrusi:

     Ex. 1) António Lobo Antunes – “Buna seara lucrurilor de pe-aici”. Asta scrie carti vakkareeee!!

     “Antonio Lobo Antunes este un romancier de prima marime. Fictiunile lui ironice, extraordinar de dense, dezbat probleme morale si politice intr-un stil ce aminteste de Conrad si Faulkner.” (George Steiner)

     http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/buna-seara-lucrurilor-de-pe-aici

     Ex. 2) „Se pare că noi pe-aici uităm să vedem schimbările din jur”. – Jurnalul săptămânal cu Tatiana Paşcovschi (Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova). Asta a absolvit Facultatea de Jurnalism vakkareeee, ea scrie la ziar vakkareeeeee!!!

     http://www.europalibera.org/content/article/25162917.html

     “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

     ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

     Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

     “A înnebuni” sau “a înebuni”?

     Pe tine ce te-nnebuneşte?

     Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

     nebun – a înnebuni
     negru – a înnegri
     nor – a se înnora

     În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

   • @paris
    .
    Și să-ți mai spun ceva.
    .
    Presupune că mulți ar scrie aici precum ar scrie” țăranii de la Lisa”(despre care , așa frumos, vorbea Mihai Gâdea in câteva rânduri) . Păi, kârnatul uman, ar fi călare cu gramatica lui ”ingustă” și ”suficientă” (pentru el) pe bieții oameni LINȘÂNDU-I. Și tu , deamboulea, l-ai aplauda frenetic (cum o faci aici). Cât de penibil ai fi? Acum , să nu ințelegi greșit, ar fi vreo diferență cu ceea ce face el ACUM și AICI? Și tu, la rândul tău?
    .
    Îți place al dracu’ să fie lovit cineva cu astfel de metode de acest Capi del Tuti Capi, de parcă tu și-ai tăi(de pe bănci, aplaudându-l) ”ați” fi voi deștepții ”grămătici” ai blogului. Se vede micimea caracterului tău , gândirea pur băsistă . Motivele ”de doi lei” invocate aici, tonul bășcălios de eliminare a unui adversar NUMAI PE MOTIVE DE GRAMATICĂ sunt de cea mai joasă speță. Un adversar care spune, precum Tăriceanu ”care” (in loc de ”pe care”), a unui Ministru(până mai ieri), Daniel Barbu, pe aceleși motive, și a unuia care este Ministru care a folosit in mod greșit acel ”decât” să fie eliminați mediatic(insistent pe posturile TV și văd, și aici pe blog), sunt METODE MIȘELEȘTI deci DIABOLICE. Pentru un blog pe care scriu și oameni fără prea mari pretenții dar care pot fi fără indoială OAMENI DE CARACTER , OAMENI CU COLOANĂ VERTEBRALĂ, OAMENI CU PRINCIPII prezenta SALTIMBANCULUI-KÂRNAT UMAN-TOTAL RATATdr,ing.secu cu ceva gramatică dar MULTĂ MULTĂ TICĂLOȘIE in cap , respectiv in SUFLET presupune O MURDARIRE A CE-AR TREBUI SA FIE UN BLOG SERIOS.
    Brava, paris! (cum se mai zice prin moldova …unora) Tu realizezi(uita-te-n jur) câți au plecat de scârba acestui mutant , când au realizat ce ”confruntare” de idei este aici?

    • @Geo: Retardatule, ai invatat si tu sa scrii? Mai scrii ba vakkareeeee cu “î-ţi, î-mi, î-şi”? Retardatule, unde ai facut ma scoala primara, la fara frecventa sau la seral? Te-ai apucat sa scrii pe blog, inainte sa inveti sa scrii, bai hapciuparliule? Daca tot habar nu ai sa zgarii cu creta pe asfalt, te-ai gandit tu sa intri pe aici si sa emiti rationamente direct din creierul tau putrezit! Mars inapoi la scoala generala, de unde ai fugit cand ai sarit gardul inainte sa sune de recreatie!

    • @Geo: Bai vakkare, tu esti ala care scrie cu “î-mi, î-ţi, î-şi”?

     Vakkare, tu si frate-tu ala, @Citizen ala, aveti cateva calitati si anume, pe langa ca sunteti analfabeti, sunteti si nesimtiti si penibili, bineinteles.

     Adica, pe langa ca va faceti de ras pe-aici, nu aveti bunul simt sa va schimbati nickname-ul, persistati in analfabetism si pe deasupra, mai faceti si urat, in retardarea voastra!!

     Sunteti niste retardati mintal si niste agramati. Proiect extrem. Max.

     • k. da si tu actualizare mai des la comment-uri, pentru ca uneori asteptam cate o zi ca sa putem sa schimbam 2-3 idei. s-a retinut! sal

     • domnule Radu Tudor ,

      cu tot respectul pe care vi-l port ,

      CUM DE TOLERATI TONELE DE COPY-PASTE ,
      DE GUNOAIE INTRE HANDICAPATII ASTIA ????

      Ce-a fost candva acest Blog si ce-a ajuns ! …
      era un forum al dreptei , al libertatii de
      exprimare si al antibasismului !… Era fantastic !
      Acum , este tocat marunt de securisti si handicapati ,
      care umplu spatiul cu voma !
      Iertati-ma , in aceste conditii , incet , incet ,
      veti pierde clar numele rezonabile ce postau anul
      trecut …. pacat .

      Cu stima ,
      Titus

     • Titus Voinopole, cum iti permiti sa ii faci pe comentatorii blogului handicapati?! Handicapat esti tu.

   • Astea nu-s de Graur vere! Sunt de scoala generala, Graur se ocupa cu greutati! @Citizen, vakkaru’ asta e din serie cu aia care cand trebuie sa scrie “ineca”, “inota”, “innebuni”, stau sa se gandeasca, consulta DEX-u’ inainte si baga search cu google. Iti dai seama care e nivelul astora?! Cine dracu’ a ajuns sa emita rationamente pe aici!!

    P.S.: Mai e unul, colegul si prietenul lui, unu’ @gemil (isi zice acum @Geo), ala e alt retardat mintal. Scrie “i-ti” cum scria Videanu “miau”, adica inverse. La el “imi, iti, isi” se scriu cu cratima!! Of, of, vere! Greu.

   • @Paris: O sa ma uit si peste comment-urile tale, sa vad de ce te-ai activat! Sa vedem ce-ai scris, sau ce ai debitat, de te bagi singur in seama pentru niste analfabeti care emit ei tot felul de rationamente pe aici!

    Astea nu-s de Graur vere! Sunt de scoala generala, Graur se ocupa cu greutati! @Citizen, vakkaru’ asta e din serie cu aia care cand trebuie sa scrie “ineca”, “inota”, “innebuni”, stau sa se gandeasca, consulta DEX-u’ inainte si baga search cu google. Iti dai seama care e nivelul astora?! Cine dracu’ a ajuns sa emita rationamente pe aici!!

    P.S.: Mai e unul, colegul si prietenul lui, unu’ @gemil (isi zice acum @Geo), ala e alt retardat mintal. Scrie “i-ti” cum scria Videanu “miau”, adica inverse. La el “imi, iti, isi” se scriu cu cratima!! Of, of, vere! Greu.

   • @Citizen: Vakkare, tu esti din serie cu aia care inteleg f. greu si uiti f. repede!

    Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!

    “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

    ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

    Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

    “A înnebuni” sau “a înebuni”?

    Pe tine ce te-nnebuneşte?

    Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

    nebun – a înnebuni
    negru – a înnegri
    nor – a se înnora

    În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

   • @Citizen: Vakkareeeei, ce faci vakkareeee, iar te arunci singur in freza cum zicea ala, pretinu’ ala al tau de analfabetisme, @gemil – actual @Geo, te arunci singur in freza ca gasca-n muci?! Esti semianalfabet vakkare! Inainte sa inveti sa scrii (trebuia sa scriu “innainte”, ca sa “inntelegi” si tu vakkareee!!), tu te-ai apucat sa scrii direct pe bloguri!

    “Pe-aici” – Exemple pentru distrusi:

    Ex. 1) António Lobo Antunes – “Buna seara lucrurilor de pe-aici”. Asta scrie carti vakkareeee!!

    “Antonio Lobo Antunes este un romancier de prima marime. Fictiunile lui ironice, extraordinar de dense, dezbat probleme morale si politice intr-un stil ce aminteste de Conrad si Faulkner.” (George Steiner)

    http://www.humanitas.ro/humanitas-fiction/buna-seara-lucrurilor-de-pe-aici

    Ex. 2) „Se pare că noi pe-aici uităm să vedem schimbările din jur”. – Jurnalul săptămânal cu Tatiana Paşcovschi (Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova). Asta a absolvit Facultatea de Jurnalism vakkareeee, ea scrie la ziar vakkareeeeee!!!

    http://www.europalibera.org/content/article/25162917.html

    P.S.: Scandura esti!

   • Vakkareeeee, esti un retardat mintal!

    Astea nu-s de Graur vere! Sunt de scoala generala, Graur se ocupa cu greutati! @Citizen, vakkaru’ asta e din serie cu aia care cand trebuie sa scrie “ineca”, “inota”, “innebuni”, stau sa se gandeasca, consulta DEX-u’ inainte si baga search cu google. Iti dai seama care e nivelul astora?! Cine dracu’ a ajuns sa emita rationamente pe aici!!

    P.S.: Mai e unul, colegul si prietenul lui, unu’ @gemil (isi zice acum @Geo), ala e alt retardat mintal. Scrie “i-ti” cum scria Videanu “miau”, adica inverse. La el “imi, iti, isi” se scriu cu cratima!! Of, of, vere! Greu.

   • @Citizen: Vakkareeeeeee, verbul e “a innebuni” vakkareeee, nu “a inebuni”. La infninitiv e “a innebuni” vakkareeeee!! Stii ce e ala infinitiv? Sau ce e ala verb??

    Vakkareeeee, scoala generala vakkareeee! Ai chiulit?!

    Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!

    “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

    ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

    Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

    “A înnebuni” sau “a înebuni”?

    Pe tine ce te-nnebuneşte?

    Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

    nebun – a înnebuni
    negru – a înnegri
    nor – a se înnora

    În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

 6. Boul s-a oprit in fata barierei, asteapta catei sa-i spuna ce sa faca.BOLCAS cel mai mare ghimpe ,;;;ESTE TRIMISUL POPORULUI IN CLOACA> in fata unui asemenea om este mai greu ca sa faci falsuri si sa invartesti politica dupa coada catelului lingusitor . Ii este frica ,frica de care nu v-a scapa de linsarea poporului o asemenea javra politica (ultimile cuvinte le-a spus multimea cu grade militare)

 7. Sa vedem cu ce judecator CCR vin in plisc papagalii psd-eii de la ambasada. Si atunci o sa vedem ca Bass nu mai are nevoie de spagat.

 8. In comparatie cu PONTA si ANTONESCU a fost un JEAN CLAUDE. BASE si presa au fost singurii care au semnalat smecheria nerusinata cu interes a parlamentarilor!

  ZGONEA ar trebui sa plece….nu stiu cand voi vedea oameni competenti in functii publice de importanta. Nu stiu ce cauta strungarul ala acolo.

  Bine ca s-a treizit ANTONESCU in ultimul ceas si a luat atitudine!!!

 9. Cred ca trebuie indeplinite doua conditii ca sa “spagatuiesti”: sa ai talent si sa gasesti mediul propice cu acceptul punctelor de sprijin pentru fructificarea intentiei. Conditii, din cate vad, perfect indeplinite in situatia de fata.

 10. Lumea doarme…….lasati-i …..nu-i treziti …de 20 ani tot dorm,poporul asta nu este in stare de nimic….va fi calarit de basescu mult si bine de acum inainte…daca dupa 10 ani accepta un handicapat sa duca tara de rapa e clara treaba…..uitati-va la istoria noastra.Din 2000 de ani faceti socoteala cati ani am fost liberi si cati ani am fost sub diverse ocupatii…..e un popor de mamaliga, aleluia si amin……..

  • nu cred ca mamaliga roade crierul romanilor mai degraba o fi matrafoxul home made.burebista stia el ce stia.

   • Prietene, nu cunosti istorie. Burebista bea vin. In anii 70-44 i.e.n., nu fusese inventata inca pufoaica inecata in rahat si nici electrozii de sudura (supertit, de 2.5).

    Asa incat, taria malaxata “home made” (frectii) sau tuica extrasa din cele precizate anterior, probabil ai vazut-o mai recent produsa, posibil pe la rude, in familie. Tuica mascata (facuta in cada) o produc in general alcoolici, drojdierii, tunarii si distrusii de santieristi. Poate pe partea asta sa te incuscresti cu cineva, in cultura ta de fermentare.

     • Ba, e “s-au” sau cum e? Ia varsa aici la indreptar. De-aia te iei de oameni care ii corecteaza pe analfabetii astia de isi dau cu presupusa pe aici, de habar n-au de capul lor?!

 11. Domnule Tudor,
  Interesantă caricatură; dar dacă autorul îl desena pe Sorin Oprescu în şpagat, împingându-l pe Antonescu spre dreapta şi pe Ponta spre stânga, pulverizând astfel USL –ul, această caricatură era genială… Iar cu Băsescu hăhăind pe sub cracii descrăcănaţi ai lui Oprescu, caricatura era Dumnezeu pe Pământ. Nu Traian Băsescu va rupe USL-ul, ci Sorin Oprescu. După alegerile parlamentare din 2009, PSD-ul a început să includă în ecuaţiea alegerilor prezidenţiale din 2014 şopârla S. Oprescu. Mă rog, baza partidului, chipurile… DAR CÂND PSD-UL ŞI PNL-UL AU FORMAT USL-UL, BAZA PARTIDULUI UNDE ERA? Când Victor Ponta şi Crin Antonescu au stabilit că unul va fi prim-ministru şi celălat preşedinte, baza partidului ce făcea? Că nu mai pot cu baza partidului şi băbuţa de la Dăbuleni a saltimbancului Geoană… Ce făcea băbuţa atunci când a fost creat USL-ul? Ce caută Oprescu în sondajele de opinie referitoare la şansele în alegerile prezidenţiale din 2014? Într-o emisiune tv, nu mai ştiu care, un mare proprietar de sondori de opinie a fost întrebat de ce nu este prezent în sondaje şi Mugur Isărescu. Răspunsul acestuia a fost că M.Isărescu nu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale… ŞI OPRESCU A ANUNŢAT CĂ VA CANDIDA????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! El ce caută în sondaje? De unde are şopârla Oprescu… 35% în sondaje? Cine-l cunoaşte pe acest personaj sulfuros la Sascut, Negreşti-Oaş sau … Nereju? Este o manipulare ordinară. Asta este… Vreţi USL şi după alegerile prezidenţiale din 2014? Învitaţi-l pe Oprescu într-o emisiune şi puneţi-l să jure pe biblie, coran sau…horoscopul chinezesc că nu va candida la prezidenţiale în 2014. Şi din acel moment să dispară din sondajele de opinie. Ca Mugur Isărescu.
  Prin târg circulă următorul scenariu: PSD-ul anunţă public în preajma alegerilor prezidenţiale că îl susţine pe Crin Antonescu, Sorin Oprescu se înscrie în cursă ca independent, CA O ŞOPÂRLĂ CE ESTE, iar baza PSD ( ŞI BĂBUŢA DE LA Dăbuleni) face jocurile în teritoriu ca Oprescu să ajungă în turul 2… Odată eliminat Antonescu, se anticipează o resemnare a liberalilor… Fals! În turul 2 al alegerilor prezidenţiale, liberali nu vor vota un candidat susţinut de PSD, indiferent de contracandidat. VOTUL DIN 2000 NU SE MAI REPETĂ! Cîştigă Dan Diaconescu, arăm România de la un capăt la altul şi începem reconstrucţia de sub cerul liber. Sorin Oprescu preşedinte este, de fapt, înţelegerea dintre Ilie Sârbu şi Traian Băsescu. Ar fi mult mai cinstit pentru votanţii uselişti din 2009 ca USL-ul să se rupă şi Victor Ponta să candideze contra lui Crin Antonescu. Pe faţă! Şi să decidă electoratul USL cine merită… Şi să vedem atunci cât de adevărate sunt sondajele de opinie care ridică PSD-ul până la cer în opţiunile alegătorilor şi-i coboară pe liberali sub nivelul mării, astăzi…
  Domnule Tudor, sunteţi jurnalist de 20 de ani… probabil că vă doriţi să fiţi un jurnalist credibil şi după alegerile prezidenţiale din 2014.
  Şi mai este ceva, Traian Băsescu şi Crin Antonescu( fără să bată palma) au pentru decembrie 2014 două variante… Ilie Sârbu, una singură şi firavă…
  P.S. Duplicitatea lui Crin Antonescu ( stânga-dreapta sau doar Dreapta) este justificată de jocurile sulfuroase ale lui Ilie Sârbu.

  • Scenarii timpite care demonstreaza de ce liberalii nu depasesc 20 % -ptr. ca o desconsidera pe babuta de la dabuleni.

 12. Sal domnule radu daca ar pati chioru traian, betiv psihopat ceva as fi cel mai fericit om de pe pamantul romaniei. Mult respect nicu.

 13. Duca-se toti politicienii astia,si sa vina toti ,cand o mai veni…mama.
  Toti sunt o apa si un pamant,toti hoti si talhari,indiferent de culoarea politica.Nici unul dintre ei nu a tinut,nu tin ,si nu va tine nici odata cont de nevoile platitorului de taxe si impozite,chiar daca este somer,salariat la stat,(mai putin popii),sau angajat la privat. Hahalere,cu totii.
  Cat dedpre cracanatu’din spagat,daca-l luam din poza,sa aiba grija cum impinge in justitie ,dsr si in servicii,cu picioarele,ca in caderea eventuala,s-ar putea opri numai in fudulii,ori chiorul lana nu e si “fudul”, parca nu e chior destul.

 14. “Eu pentru patria mea ma pot umili si mai puternic” spune domnul Eugen Nicolicea la Realitatea in legatura cu vizita sa (si a comisiei psd) de lucru la ambasada Americana.
  Astia sunt oamenii cu care ne prezentam noi (de fapt USL-ul) in afara. Astia sunt oamenii cu care negociem noi viitorul Romaniei.
  Cam cat respect ar putea sa insufle aceasta declaratie???
  In rest numai e nimic de comentat…

  • si membri congresului american s-or fi umilit pe la ambasada romaniei pentru binele lui becthel sau shevron? aia au plecat cu punga plina,ai nostri pleaca cu liste.

   • bai berbecilor ,dupa ce betivul da foc la casa, ce sa faca, sa sictireasca pe toti si sa puna paie pe foc ?
    Voi nu vedeti ca Ucraina o mare natiune este disputata si americanii o ameninta cu blocada iar rusii cu taierea gazului si alte masuri(25 % din PIB-ul ei d=se face cu Rusia).

    S-au dus sa le explice grangurilor care inca nu citisera legea dar au facut declaratii ca nu e chiar asa cum cred ei mai ales ca lg. e in regim legislativ -poate fi contestata ,retrimisa -deci nu era o tragedie ,dar betivul tipa si atunci trebuie sa-i linistesti .Sigur ca nu ne cade bine ca uneori ne caciulim dar ce dracu sa facem daca am avut istoria pe care am avut-o.Nu sintem nici Polonia care are in spate toata biserica catolica ,nici Ungaria care atunci cind noi ne luptam cu turcii ei deschideau banci in America si nici macar Cehia care e incuscrita cu Germania.
    Mai grav e ca nici dupa ce va pleca nu ne va lasa in pace betivul caci va folosi aceeiasi retorica si va da batai de cap oricarei guvernari caci aia mari vor fi tentati sa ne tina in ofsaid ptr. ca exista interese si economice si strategice .De aia au tipat cind Ponta s-a intilnit la acel nivel cu premierul Chinei caci nu le convine sa scape din mina o tara destul de mare si cu resurse promitatoare.

   • Bai @Paris: Pai “shevron”, bai vere? Ce e ba nene aia, “shevron”? Spune-ne tu, stralumineaza-ne, ia explica-ne si noua cum este cu “shevron”.

    P.S.: Bai @Paris, iar te-ai apucat de scris?

 15. Da e tare faza da mai e un an si lui base ii put tare
  Picioarele sa sa savurati cu placere dl ponta si anton

 16. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

  • acum personajele care sustin spagatsinul ar trebui sa mearga cu spatele,dar,oricum nu va fie frica si basescu pica.

 17. Buna dimineata

  In UK ne confruntam la Londra cu probleme de nedescris suntem membri UE cu drepturi depline din 2007 de cand am aderat.
  Ne fac imigranti Politicieni de aici ne pun restrictii mai nou pe piata munci si toti studenti Romani si Bulgari nu au primit nimic din transele anuale pe acest an 2013.
  Va invitam alaturi de noi comunitatea Romanilor si Comunitatea de Bulgari sa transmiteti daca este posibil sa publicati stiri de la Londra.
  Duminica 15 dec 2013 mergem sa Protestam a 3-a oara la Parlaamentul Britanic .

  Vom fii in numar foarte mare peste 3000.
  EVENIMENT – https://www.facebook.com/events/101264143366993/

 18. Cum mai stă Băsescu cu AMR-ul? Din primăvara va fi pe ultima sută (de zile) de mandat. Este din ce în ce mai greu de suportat!

 19. SPER SA SE INDEPARTEZE SUFICIENT DE EL EI DOI STILPI PE ARE SE SPRIJINA SI VA PATI CUM A PATIT-O CEAUSESCU IN 1989

 20. i a desenat prea mare traista frustratului bashit.udrula stie.si tiganca aia ce a vrut sa o violeze basau cand era proaspat colaborator al securitatii.

  stie si tacuta ca a vazut poze pe net cu scule normale,in realitate nu cunoaste una adevarata c a luat o de fata mare asa fac astia ca basau,ea a simtit in ghilimele doar ce are basau, ce organ de rep o fi avand specia lui de viermi,

  deaici si pasiunea primei a doua duooamna pt calarit armasaru gicu sau cum il numeste ea.

  la nefericitii ca basau
  combinatia de genetica ticalosa mostenita talentul iesit din comun de a isi insela semenii si ai trada
  plus frustrarile sexoase sunt extrem de nocive pt oamenii care muncesc sa si castige paine el

  fiind fabricat numai si numai pt a parazita

  mutatiile astea duc la aberatii cum ar fi
  basau sefu statului,fiinda sunt f motivati,

  pe sistem lasa ca va arat io voua cine sunt si se com[porta exact ca un parazit viclean o taratura lasha dar bengoasa se catara pana ajunge la scop,adica sa ne arate el cine e/!

  sunt si alte genotipuri de ticalosi ca n or fi toti ca basau unii sunt dilii deadreptul
  dar asta,basanau,este din specia puta mica,eu asa cred.e prea ticalos nene!si cum arata,cum il cheama,totul ma duce la concluzia ca i a desenat traista prea mare )

  am analizat desenul si basaul ca dl doctor ala de l suna a3 cand vre o tuta face ture pe balustrada ,dar nu stiu daca poate fi postat pe blog,macar distrati va dvoastra

 21. Nastase a dovedit ca are traista,respect,

  dar trageam rectorescu asta?pe asta treeia sa l deseneze ca pe papusa ken pan la proba contrarie,care nu va veni evernever basanau fiind in stare de orice absolut orice sa si salveze pielea.

  ce familie ce orice!!!,se tot duce numa sa scape!

  cred ca e terorizat de gandul unei suferinte fizice.

  basanau daca era soldat in razboi statea ascuns apoi fugea la inamic cu prima ocazie si varsa tot ce stie
  si carpa el era ca sa se puna bine cu alde kapo din lagarul unde l cazau apoi continua ce stie el sa fac

 22. Ce shfara,foarte buna caricatura si sugestiva,sub el ar trebui mijita plantatia nana,emblema abuzului si traficului de influenta a viitorului moser scapatat,si cu nutzyca,printre niste tufe,dand cu sapaliga !!Ca sa fie blazonul complet si sa nu dezinformam!

 23. @Paris Aveti mult umor si cred ca cuplurile de personaje sunt reprezentative pentru situatia in care ne aflam astazi.Cu voia dvs am mai putea adauga si alte grupuri celebre(deghizate) :macovei-morar,boc-udrea..

  • “paris says:

   December 16, 2013 at 4:05 pm

   iar bati campiile cu disperare.nu ai inteles fondul problemei s-au vrei sa iti traduc.”

   Iata cat umor are! Scrie “s-au” in loc de “sau”, pe invers de cum scria Videanu “miau”. E circar, e de Benny Hill, max.

 24. @Citizen: Vakkare, tu esti din serie cu aia care inteleg f. greu si uiti f. repede!

  Se vede ca ai studiat gramatica limbii romane clasele I-IV la seral!!!

  “Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite.”

  ÎNNEBUNÍ, înnebunesc, vb. IV. Intranz. A fi atins de nebunie, de demență; a deveni nebun; a se aliena; (prin exagerare) a-și pierde calmul, stăpânirea de sine. ◊ Tranz. Durerea l-a înnebunit. ◊ Expr. (Tranz.) Nu mă-nnebuni!, se spune cuiva pentru a exprima mirarea sau neîncrederea față de cele auzite. ♦ Tranz. A face pe cineva să-și piardă stăpânirea de sine; a agasa, a enerva. – În + nebun.

  Asa incat, corect e asa cum stiu toti romanii: “Nu mă-nnebuni!” – fara sa mai consulte DEX-ul limbii romane, pe care am invatat-o toti in scoala generala, clasele I-IV (citire cu intonatie, scriere dupa dictare, compunere libera).

  “A înnebuni” sau “a înebuni”?

  Pe tine ce te-nnebuneşte?

  Copii, când punem în- înaintea unui adjectiv/substantiv care începe cu n, ne rezultă la socoteală doi n, unul după celălalt:

  nebun – a înnebuni
  negru – a înnegri
  nor – a se înnora

  În înot avem un singur n, pen’ că n-avem în + ceva, avem înot pur şi simplu. Şi a înota.

  • @fostul uselist germil, actualmente PPDD-ist
   .
   REȚINE CE-I SPUNEAM LUI @Citizen
   .
   Ai dreptate @Citizen. De fapt imi confirmi (pentru a nu știu a câta oară că Anormalul acesta(e vorba de pushjkeria de kârnat uman, când o dă in bară spunând prostii, o dă mereu cotită, Animalul(mediatic, binențeles), fără a avea decența să recunoască pushjkeria de el că a greșit. Cred că o să primească o scatoală după ceafă de la ”baba de română”. Așa-i spunea ea ,(de fapt, după acele dese lecții la care il regula la cap) pe alde pushjkerie de kârnat uman, la scoala militară profesoarei-comisar care făcea militărie cu alde ei, de a ieșit un asemenea obsedat. Am citit și eu ceea ce ai scris(trimiterea la acel site) și-ți mărturisesc că in general vorbesc, scriu, citesc și ce scriu alții, fără a mă impiedica de tot felul de chichițe(care pentru obsedați, mai mult, sedați) reprezinte un capăt de țară. Și motiv de a-și etala aici OBSESIA. Devenită la ei METODĂ DE ELIMINARE A ADVERSARULUI. Rețin ce ai vrut să transmiți:
   .
   ”NEBUNÍ, nebunesc, vb. IV. Intranz. și tranz. (Pop.) A înnebuni. ◊ Expr. (Tranz.; fam.) Nu mă nebuni! exclamație folosită pentru a exprima mirarea (și neîncrederea) față de cele auzite. – Din nebun.

   Sursa: DEX ’98 (1998) | Adăugată de cornel | Semnalează o greșeală | Permalink
   .
   Eu, oricum, nu mă acopăr neapărat (cum lucrează pramatia…acoperit) cu această explicație . Puteam intr-o tot atât de bine să scriu ”nu ma-nnebuni” (că-s familiarizat cu cei care fac acest lucru și-am spus multe pe aici la cei care te-nnebunesc de cap).
   Iată ce spuneam referindu-mă la promteriste și , mai ales, acelora care stau in spatele lor.
   ”Nu ne convine nimic…nimic. Și mai sunt și …nenorocitele alea de …coduri. Ne-au innebunit …codurile astea. Dacă e vară si e …cam cald …că de ce e cald, dacă e iarnă si e …cam frig… că de ce e frig. Dacă plouă două…trei zile că.. de ce-s inundatii , iar de nu plouă trei zile că… uite, domne ce seceta este! Că noi , unii dintre noi, suntem anormali cu căpuțu și că amplificăm(că așa ne place noua, pe marginea ”șanțului”, să facem din țânțar armăsar) orice rahat, vaicarindu-ne și in particular dar si pe …pe scroll , de tot si de toate, e un lucru stiut
   Sau:
   Jenant! Pur şi simplu. Ca să-l parafrazez pe venerabilul domn Câmpeanu „ A innebunit…lupul !” V-o mai amintiţi?
   .
   Daca voia , intradevar , să rupa gura tărgului (şi niciodată nu-i prea târziu …Niels e cu …el! ) astfel încăt să cadă pe spate toată lumea pe aici, extaziată şi răzbunată, ar trebui să mai facă un pas, doi… cu alte si alte „adevăruri” care ar supără pe mai mari(reproducere mot á mot).
   Ei, de aici de mai sus, ”pushjkeria de kârnat uman” a inceput atacul:
   nimabe says:
   october 5, 2013 at 12:13 pm
   Pastrama , te lauzi singur ?! Vezi cu Chitoiu , ala ! E pesedist ?! Hai , paa !
   carditorul de identitate says:
   September 10, 2013 at 4:46 pm
   @nimabe: Vezi ca asta panarama asta de @gemil nu e drept cine se pretinde. El e de fapt parnae. E doar o pusjkerie de carnat uman… Aligatoru’ e altu’, o sa il recunosti intotdeauna dupa stil,(ei deja se cunosteu bine între ei ns ) pentru ca nu baga ca un papagal uman. ‘Traiti!
   P.S.: Filmu’ l-ai vazut?! Caci ti-am trimis… Ai link mai sus in pagina. Haus. Te pup. Pa.
   .
   Eu, atunci, CHIAR NU AM ȘTIUT IN CEEA CE M-AM BĂGAT ȘI CEEA CE AVEA SĂ URMEZE dar, între timp, mi-am dat seama de CONSPIRAȚIE. Era o @nimabe COMUNĂ și o @nimabe kârnat. I-am spus-o in nenumărate rânduri și de aia @nimabe CEA NORMALĂ , CEA SĂNĂTOASĂ LA CAP nu mai răspunde.. Ea este, chipurile, SUPĂRATĂ.

  • E clar că ai dreptate în privința construcției de care vorbești. Prefixul ”în” plus cuvintele date ca exemplu de tine dau dublu ”n”, evident.

   DAR, m-ai făcut curioasă și am căutat și în Dex pe Net, dar am și verificat ce scrie acolo:

   ”nebuní (a ~) (pop.) vb., ind. prez. 1 sg. și 3 pl. nebunésc, imperf. 3 sg. nebuneá; conj. prez. 3 să nebuneáscă
   Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink”

   Paragraful de mai sus l-am luat cu copy/paste deci, din ”dexonline.ro”. APOI AM VERIFICAT ÎN DOOM 2, pe care îl citează site-ul. Am găsit confirmarea în DOOM 2, la pagina 521, coloana din stânga ( că mai e încă una, în dreapta).

   Da domnule, e o formă populară admisă de DOOM 2 a verbului ” a înnnebuni”. Și a fost admisă și de DOOM 1, altfel apărea în cel de-al doilea cu semnul exclamării. Formele nou admise de DOOM 2 față de DOOM 1, apar cu semnul exclamării în față, pentru a se ști din start că e ceva nou.

   • E o forma populara, arhaism, regionalisme, dar limba romana de vreo cateva zeci de ani incoace, se preda ca la capitala, mai ca pe la oras! Oricum, iti dai seama ca personajul nu de aceea scria asa cum scria! Du-te pe comment-urile lui in urma si o sa realizezi despre ce e vorba. Pe langa ca e asa cum e, mai face si urat!

   • @violet: Tu oricum, sa ai grija sa scrii “înnora, înnebuni, înnopta, înnegri, înnăscut” cu doi “n”, sa-i bagi prefixul “innainte”, pentru ca altfel lumea nu va sti ca tu de fapt vrei sa te dai ca si cum ai fi de pe la tara. Va spune doar ca habar n-ai pe ce lume esti. Sper ca mi-ai inteles umorul gagauz! Hai, te pup. Pa.

    P.S.: Mersi pentru ca m-ai ajutat!

   • @violet: DOOM 1; 2; 3; 4; Terminatorul toata seria; DEX-ul nou si dupa Vechiul Testament!! Iti dau o “monstra”, care e femininul de la monstru si nu de la “mostru”, asa cum probabil ar fi fost mai nimerit! Hai, te-am pupat! Pa, pa.

    “Citizen says:

    May 21, 2013 at 5:45 pm

    E filozof cred ca nu le am cu literatura sa-l incadrez. I-am citit o carte, parea usoara la inceput da in final mi s-a parut dificila ca era cu psalmi si se pot interpreta. Am zis ca peste cativa ani mai citesc filozofie sa mai evoluez sa vad daca oi pricepe atunci. La fel de greu mi s-a parut si Paler cu Viata pe un peron am citit-o ca am avut ambitie s-o termin da n-am priceput nimic.”

   • Dragă, acest @citizen citind prea mult din DOOM 1; 2; 3; 4 etc., el este specializat în chestiuni tehnice ale limbii române. O rupe pe gramatică adică, cu “înora, înebuni, înopta, înegri, înăscut, înneca, înnota, înnălţa” şi multe alte plăsmuiri de acest gen. E normal să nu priceapă care-i treaba cu literatura, filosofia, teoriile lui Paler, Noica, Ţuţea Petre, nea Emil Cioran, Mircea Eliade etc. El interpretează textul după îndreptar (îndreptarul ortografic, ortoepic şi de punctuaţie). Am făcut precizarea, pentru că mai există şi îndreptar de croitorie, tâmplărie etc., şi nu vreau să existe vreo confuzie, nivelul discuţiilor pe acest forum fiind foarte “înnalt”. Bine. Pa.

 25. De cateva zile ma tot intreb: cum se face ca procurorii si inspectorii ANI ii “pureca” pe alesii nationali si locali de tot felul de acte de coruptie, abuz de putere, trafic de influenta si alte faradelegi, care unele sunt adevarate iar altele inventate in schimb pe acesti “sfinti” (procurori si inspectori) nu-i cerceteaza nimeni?

  Eu cred ca cele mai mari acte de coruptie sunt realizate de catre unii procurori, unii judecatori, unii inspectori insa cum DNA, CSM si ICCJ sunt “contaminate” de persoane care au un MARE conflict de interese sunt protejate de Cotroceni unde este “taticul” coruptilor, a celor ce fac abuzu de putere si trafic de influenta.

  Va mai aduceti aminte cum i-a “santajat” marinarul de la Cotroceni pe cei de la CCR? A fost anul in care “le-a aratat pisica”, cand i-a criticat pentru decizia pe care au luat-o de a nu se atinge de pensiile lor.

  • Cand un procuror sau inspector este descoperit de catre presa, atunci incepe CSM, DNA si ICCJ sa faca precum tigancile… striga, tipa si isi ridica fustele… cu alte cuvinte spun ca sunt santajati, intimidati, etc.

   Daca tot nu exista posibilitatea descentralizarii administrative oare se poate face o descentralizare a justitiei?

 26. Dle RADU TUDOR, Va rog daca puteti sa confirmati ca ati citit “DOCUMENTUL MANIFEST” postat pe FACEBOOK LA ORDINEA ZILEI de Colonelul Dima Petrica(postat/redat de Romania Regala) si care este parerea dvs .Mie personal mi se pare ca cele 23 de puncte(la ele mai pot fi adaugate inca vreo 5-10 puncte) sunt de un ADEVAR DUREROS si ca poate ar fi NECESAR, ca in parlament, sa se citeasca acest document(si la televiziuni intre emisiuni) si cred deasemeni ca ar fi necesara INFIINTAREA unei COMISIi PARLAMENTARE(daca nu s-ar putea forma am putea deduce logic ca multi dintre “faptuitorii” celor 23 puncte se mai gasesc inca in parlament).In aceasta situatie COMISIA PARLAMENTARA sa incerce, ai nominaliza cu nume si pronume, pe toti cei care sunt responsabili de fiecare punct in parte.Apreciez ca ar putea sa fie o baza de unde sa incepem(bazati deci pe ADEVAR si DREPTATE PANA LA CAPAT) sa trecem de la VRAJBA/DEZBINARE intre romani, dezbinare intre USL-isti, dezbinare intre majoritate-minoritate,dezbinare intre diverse categorii sociale,etc la o societate normala. Reiterez ca in acest demers ,NU ESTE ABSOLUT NECESAR ca acestia(faptuitorii) sa fie bagati in inchisori (pentru inalta tradare) dar nominalizarea lor ar CONDUCE la ELIMINAREA ACESTORA din FUNCTII DE CONDUCERE si DECIZIE,asa cum s-a facut/practicat dealtfel in celelalte tari ,fost comuniste ,IMEDIAT dupa anii 90 si dupa cum stim la noi in ROMANIA S-A EVITAT/S-A DRIBLAT/S-A TEMPORIZAT/S-AU FACUT COMPROMISURI ODIOASE tot acesti 24 ani(din anumite interese POLITICE/MATERIALE/PUTERE , la noi nu a fost o VOINTA POLITICA incat am ajuns sa vorbim deabia astazi de TORTIONARI/VICTIMILE LOR la 24 ani ,cand “subiectii” de batranete au dat deja coltul in marea majoritate).

 27. Recunosc ca am aflat multe realitati si lucruri necunoscute mie de pe blogul dvs.Insa regret ca in ultimul timp au aparut vreo cativa indivizi care se injura,cloneaza,se balacaresc intre ei ca” in ..piata Matache”(n-am fost niciodata pe acolo!!!..in Bucuresti..DA) fiindca vor sa ne arate ca ei sunt mai buni/mai” destepti” sau mai informati ca ceilalti.Eu cred ca nu trebuie sa ai surse de informatii, ci doar sa-i urmaresti pe CONDUCATORI/POLITICIENI(daca se poate pe ANTENA 3 care este destul de incisiva in a ne arata ‘caracterul” subiectilor) si sa le vezi prestatia,intonatia glasului,mimica fetei si vei intelege f usor daca spun adevarul sau daca mint(cu atat mai mult daca ii urmaresti pe o perioda mai indelungata si constati ca una au spus “ieri” si alta spun”astazi”!!!!).Asa incat pana a ajunge sa-i banati(sa le ingraditi libertatea de exprimare…dar exprimata decent!!!!) ar fi bine sa-i rugati sa se abtina ,incat sa nu va “altereze/compromita” blogul si efectiv chiar prestatia dvs de “roman get beget”(ma repet) in incercarea onoranta de a ne prezenta opinii/adevaruri nealterate de pozitii PARTIZANO-POLITICE fiindca probabil sunt unii care nu mai suporta aceste balacareli/certuri FARA ROST si se vor retrage de pe blog(ne vor vaduvi de diversitatea/pluralitatea opiniilor lor).

 28. Aceasta alianta degeba este mare daca este proasta.Asca ca pentru Train Basescu a fost usor sa-i doboare la pamant.Un fleac,i-a ciuruit si pe astia”.

 29. @GIGI Daca dvs vi se pare ca scenariul dnului @ CONSTANTIN este tampit, mie mi se pare ca totusi poate deveni realitate in cazul in care dnul OPRESCU s-ar decide sa ..candideze( lucru ce ar putea fi plauzibil…deci cred ca daca aveti “cei 7 ani de acasa”…ar trebui sa va cereti scuze dlui CONSTANTIN pentru termenul folosit).Nu stiu ce ati inteles dvs prin” babuta din Dabuleni ” dar eu am inteles ca ar fi …Geoana, tipul acela cu …”SPA la Vantu “care de destept ce a fost, ne-a dat inca 5 ani pe mana guvernatorului(va sfatuiesc sa nu-i mai faceti elogii respectivului, ca va discreditati total).Cred ca daca PSD il ascundeau pe Geoana in 2009,in ultimile zile si in locul lui trimiteau “la confruntarea finala” un “bostan de Dabuleni” scapam sigur de inca 5 ani de dictatura basisto-boccisto-portocalie(si in 2009 n-am fi avut din nou un guvern FSN-ist “mult visat ” atat de PDL cat si de PSD).

 30. Ce o sa rid cind la noapte presa o sa-i tina de urit betivului.Sa vad atunci comentarii la de ce s-au dus parlamentarii la ambasade(aia au avut totusi un motiv-sa stinga focul facut de betiv)dar sa vedem presa ce motiv are sa mmearga sa transmita bataia de joc a chiorului la 12 noaptea.

 31. @Geo: Bai vakkare, tu esti ala care scrie cu “î-mi, î-ţi, î-şi”?

  Vakkare, tu si frate-tu ala, @Citizen ala, aveti cateva calitati si anume, pe langa ca sunteti analfabeti, sunteti si nesimtiti si penibili, bineinteles.

  Adica, pe langa ca va faceti de ras pe-aici, nu aveti bunul simt sa va schimbati nickname-ul, persistati in analfabetism si pe deasupra, mai faceti si urat, in retardarea voastra!!

  Sunteti niste retardati mintal si niste agramati. Proiect extrem. Max.

 32. @germil, actualul @Geo (un retardat mintal):

  Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

 33. nu misca nimeni in front ca sa-l destabilizeze si sa cada jos de pe umerii justitiei si serviciilor?USL-ul nu-i da un branci ,nu-i da ca inca coabiteaza .ii face ca pe dracu rade de ei cum ii vine ii face ca la nufarul si idiotii astia tot coabiteaza .a ajuns ca le cere demisia si ei dorm in front .mai mare rasul dracului uite pe cine am votat .in viata mea nu am avut un regret mai mare decat votul dat USL-ului.mai avem un an de suferinta .sa le fie de cap tuturor celor care l-au votat pe ordinarul asta si cand le-o fi mai bine sa le fie cum ii este poporului asta cu jigodia asta de la Cotroceni .

  • 1 an? Era unu’ pe la inceputul “lumii” si ne vorbea de 20 de ani… si chiar si el s-a inselat. Asteptam totul din ceruri, linistiti sa treaca anu’ … si apoi? Democratie cu puhoiul.

 34. Un reazam este Maior nasu lui Ponta cel basist si celalalt e Kovesi aleasa lui Ponta pentru DNA ca mai apoi tot Ponta sa se prefaca dezamagit de inactivitatea DNA

 35. Va scrie fostul @germil ..fara “r”. Sub acesl nume … “consacrat”, pana astazi, cel care a semnat pana mai ieri @germil… ESTE…@germil… . si daca aveti ceva de reprosat lui … spuneti-o cu ce-am gresi fata de dvs. si fata de Nicoleta (care n-am gresi … si GAFELE “unora” care m-au scos din echilibrul firesc … sunt dezechilibrat psihic, fireste) … Nicoleeeeetaaaaaaaaaaaaaa … nU_sE_mAi_PoAtE _iNtRa _Pe_bLoGUL_d-LUI rAdu TuDor.!!!

  Băi @Geo, băi! Care @GEO, băi? Și ce-a punctat, băi? Și und ea ”punctat”băi?
  Hai că a trecut dracului vreo 2 ani de când îți tot spun să dai replica la REPLY acolo unde vrei tu să ”punctezi” . Mîine-poimâine ai să fi de acord cu @geo care o să te ”puncteze” ca fiind foarte confuz.
  Care @GEO, băi? Dă replica și ”puntează” acolo unde trebuie.
  (probabil, nu eu ..”ca intotdeauna punctati decisiv ,dar …multi citesc si …putini pricep acest adevar crunt)

  P.S.: fărădelegi …(România, fals în spasme) …

 36. Geo lasa-l in pace pe crocodil, ii dam o mana de ajutor sa umple site-ul cu prostii. Cei care au plecat din cauza lui sa se intoarca, daca mai citesc.

  Oricum o alta sarcina pe care o are e sa termine dialogul intre forumisti. Nu am timp sa caut da parca asa spunea acum maxim o luna ca nu mai e dialog intre noi. Se si lauda cu rezultatele muncii pe aici.

 37. forumisti reveniti la vechile id-uri, avem ceva vechime ne recunoastem. Oricum crocodilul, ataca unul maxim doi.

  • Forumisti, nu reveniti la vechii analfabeti ai blogului. Nu aveti ce exemplu sa luati de la ei!

 38. Cand o sa reuseasca pe deplin sa le destructureze( conform obiceiului) si pe astea doua, pe care sta calare, atunci Jean Claude e mic copil !

 39. hi!!! spagatel poitic, la asta chiar nu am gandit … si culmea, ce-i mai iese (nu bat din labe ca foca ca doar n-oi fi bocitoarele care-i zic in cor: presedintele nostru drag) …

Leave a Reply