www.stiripesurse.ro : Consilierul președintelui USR, Andrei Caramitru, a avut o reacție dură după ce în Parlament a fost votat Codul Penal. El spune că locul „vostru – PSD, ALDE, UDMR – este la pușcărie”.

„Grijania voastră de nenorociti ! S-au “scăpat” și albit, in bloc. Inclusiv violatorii, pedofilii, criminalii sunt scăpați. Cu voturile UDMR. Nu vom uita asta. Locul vostru – borfasilor de la PSD/ALDE/UDMR – este la pușcărie sau in exil unde să muriți de foame – nici gunoieri sa nu va angajeze aia. Rusine sa va fie!”, a spus Andrei Caramitru pe Facebook.

Președintele USR, Dan Barna, a anunțat într-un mesaj intern al Uniunii, că a decis ”să înceteze relația președinte – consilier” cu Andrei Caramitru, precizând că a aflat din presă, ”prea des”, opiniile acestuia.

În replică, Andrei Caramitru spune că decizia a fost luată de mai mult timp, doar ca urmare a faptului că și-a terminat mandatul de consilier pe economie al șefului său de partid pentru că a finalizat programul economic al formațiunii.

”Văd ca unele site-uri rostogolesc ceva cum ca Dan Barna ar fi renunțat la “serviciile” mele de consilier. Nu prea e așa. Haide sa clarificam un pic. Mai jos este mesajul meu intern către USR. Nu mai era cazul sa fiu consilier pe economie pentru ca mi-am terminat mandatul acolo (programul este gata), și postura de consilier (oricum onorific cumva – ca nu exista vreun contract sau altceva) nu era coerenta cu comunicarea publica asumata personal pe care o fac și directia prin care doresc sa ajut partidul. Asta am discutat cu Dan și am fost amândoi de acord deja de ceva timp. Dar – o sa ma vedeți de acum mai mult nu mai putin ! Așa ca – chill – și va rog sa interpretati corect informația dragii mei din presa”

https://www.stiripesurse.ro/scandal-in-usr-andrei-caramitru-ii-da-peste-nas-lui-dan-barna-vad-ca-dan-barna-ar-fi-renun-at-la-serviciile-mele-de-consilier-nu-prea-e-a-a_1344910.html

6 COMMENTS

 1. Doar injuraturi si cuvinte jignitoare. In schimb ei doar se gandesc cum sa acapareze puterea dupa care sa isi ajute familia si prietenii pentru a ajunge in posturi de conducere bine platite.

  In loc sa fie sloganuri de.. fara penali, fara corupti, fara minciuni, fara abuzuri.. ar putea sa vina cu idei si propuneri utile.

  Pentru toate aceste sloganuri cred ca exista o singura solutie: angajati la stat care sa semneze un… contract de saracie. Ce vrea sa spuna aceasta expresie? Ceva asemanator cu munca voluntarilor ONG care nu primesc salariu ci doar li se asigura casa, mancare si bani de buzunar.

  Eu si multe alte persoane suntem dispuse sa lucram pentru stat in sistemul unui CONTRACT DE SARACIE. In primarii, spitale, muzee, scoli si alte institutii ale statului unde se lucreaza cu publicul.

  Cum vi se pare? Ar fi deacord cei din partidele din opozitie cu un astfel de contract? Dar cei din #rezist #farapenali #coruptiaucide???

 2. Bun, tânărul Caramitru vorbește prostii și înjura birjareste—nici o noutate, as spune, pentru retorica USR; singurul lucru interesant consta in faptul ca a fost sancționat de Barna, șeful partidului/alianței USR-PLUS, pentru ultimul sau discurs contondent la adresa puterii. Sunt aproape sigura ca motivul sancțiunii nu sta in gogomaniile si injuriile proferate la adresa coaliției PSD-ALDE ci in aceea ca la acești “andrisanti” regulați ai diatribelor Juniorului (Caramitru) s-a adăugat UDMR-ul, formațiune care reprezentând “minoritatea maghiara” reprezintă, ooops! taman Europa cea mult apreciata de “salvatorii” României. Ori dacă de insultele adresate “evreilor” se scapa cu scuze superficiale oferite ambasadorului Israelian, de gura ungurilor din țara și din Ungaria-mama, inclusiv, nu te scapa nici naiba darmite “sfanta” UE, și-așa varata pana in gât in conflictul cu Orbán și FIDESZ , partid pe care mai marii Uniunii se zbat ca găinile bete sa-l pună măcar la colț dacă nu sa-l expulzeze din rândurile PPE. Asta ca sa nu mai vorbim de “gura” lui Kelemen, șeful local al maghiarilor, și de ecourile acesteia in votul UDMR din parlament! pe care “opoziția” se zbate de doi ani încoace sa-l rupă de votul majorității. Junele Caramitru, deci, a încasat o sancțiune meritata/datorata unei gafe politice majore ceea ce ma face sa cred ca USR mimează inexperienta in domeniul politicii și-și folosește gurile “slobode” doar pentru a-și acoperi expertiza in domeniu. Eu, una, m-as uita mai atent la USR de-acum încolo!

 3. Asa mult imi place Andrei Caramitru… ma bucur sincer ca exista un roman ca el. E singurul care are sange in cojones, chiar si de la opozitie, care sa contracareze nenorocirea psdista.

Leave a Reply