Liderul USR Dan Barna a declarat marti seara la Antena 3 ca partidul sau va avea un contracandidat pentru Klaus Iohannis la prezidentiale.

“Vedem turul 2 cu Iohannis și candidatul nostru”.

Desi PSD si ALDE se afla in defensiva dupa rezultatul europarlamentarelor, o splitare a votului in zona PNL – USR ar putea crea probleme chiar in primul tur pentru Klaus Iohannis.

Drept pentru care afirmatia liderului USR este un pericol pentru candidatura actualului presedinte, in perspectiva alegerii celui de-al 2 lea mandat.

2 COMMENTS

  1. “Vaccinul” facut de Baieti in Alegeri, prin manipulari ordinare, exagerate (in special, pe Facebook, de catre Reset R., ONG-uri Soros, Servicii diverse), este posibil, ca si in ultimele interventii artificiale ale Globalistilor (Macron), sa aiba un efect ADVERS. Ceva de genul acesta a fost si guvernarea Ciolos. Acum, USR a suferit un soc, deoarece nu e capabila sa guverneze, la fel cum demonstreaza, de 30 de ani, PNL. Isi vor rupe gatul ORICUM. Nu este momentul sa intre la guvernare. Daca fenteaza si nu intra, vor risipi increderea alegatorilor ! Si asa e suspect milionul de pe listele speciale de la USR. Si Base a avut trecute voturile din sectiile speciale si cele nule, printr-o aplicatie a STS, folosind MONSAT. Efectul de Domino european va incepe din Franta. Daca nationalistii polonezi nu erau bruiati, cum ca Salvini si Le Pen sunt simpatizanti ai lui Putin, puteau forma al doilea grup european, aproape la egalitate cu primii. Daca Merkel este mai apropiata de Putin, nu se spune nimic ?

Leave a Reply