Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că nu poate avea un conflict cu premierul Sorin Grindeanu pe tema remanierii

Dragnea a anunțat că în această săptămână va fi o primă analiză a activității fiecărui ministru.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă există un conflict între el și premier cu privire la o eventuală remaniere guvernamentală, Dragnea a răspuns: “Nu pot să am conflict cu premierul pe tema remanierii. Dacă se va pune problema, deocamdată nu se pune, se va pune problema și se va întâmpla. Am zis că în această săptămână o să avem o întâlnire în trei — domnul Tăriceanu, domnul Grindeanu și cu mine — să discutăm despre modul în care funcționează Guvernul, modul în care funcționează unele ministere și o primă analiză a activității fiecărui ministru, dar asta nu înseamnă că se va termina neapărat cu propuneri de remaniere”.

Liviu Dragnea a menționat că întâlnirea sa cu Tăriceanu și premierul Grindeanu va avea loc în partea a doua a săptămânii, scrie Agerpres.

 

6 COMMENTS

      • Traficul si administratia poate, dar nu prea vad sa o criticati pe Firea si banda ei pentru autobuze. Nicio critica la adresa primarului general, desi femeia primar si partidul ei sunt incapabili de orice administratie, fie centrala , fie locala.
        Vreau sa vad cum o faceti pe Firea incompetenta.

  1. Dle Tudor, va multumim ca ne tineti la curent cu ultimele ziceri, ale intaiului infractor, condamnat penal, viitor puscarias al tarii!

Leave a Reply