Zilele de miercuri 30 noiembrie si joi 1 Decembrie sunt zile libere. Guvernul a decis ca si ziua de vineri 2 decembrie sa fie libera, in asa fel incat romanii sa aiba o vacanta de 5 zile saptamina viitoare.

5 COMMENTS

  1. Saracii romani,s-au spetit de atata munca exact aceste 5 zile le trebuiau sa se odihneasca inaintea crapelnitelor care urmeaza pana de Sf.Ion 2017….

  2. e o stire normala. in rest observa ca se trece cu vederea o alta sire care rupe netul:”Zumwalt, nava militară invizibilă de ultimă generaţie, “perlă a coroanei” Marinei americane, s-a stricat în canalul Panama”!!! ce conteaza ca o avarie mecanica la sistemul său ultra-modern de propulsie, bazat pe turbine cu gaz şi motoare electrice face de ras o investitie de peste 4 miliarde de dolari? probabil ca daca era vorba de vreo portiera la o lada care nu mergea sau era vorba de vreo defectiune la cel mai tare tanc rusesc gaseam stirea si pe blogul unui analist militar. dar ce sa-i faci americanii nu sunt rusi iar vorba lui pieleanu, ca tot face pe mama omida, “Dihotomia Rusia – America nu îmi apare nicăieri în sondaje” ceea ce spune multe despre adevarata agenda a romanilor locuri de muncă, pensii și cât mai multe gratuități. si ca sa mai dea o palma si celeui mai jegos partid al sistemului si al lui soros, usr “Nu îmi apare nicio luptă între sfere de influență” lucru care arata cat de rupt e acest partid de realitatile din tara in ciuda umflarii lui in sondaje doar, doar….o alta stire gasita pe net ne anunta ca r.t. s-ar fi implicat in conflictul actual din sanatate ministru-manager spital-transplant plamani – moartea unui om. aflam de la r.t. ca o sursa( iar o sursa iar dai vina pe cineva care nu-si asuma afirmatia facuta?)a spus ca spitalul respectiv nu poate face un astfel de tranplant, de plaman. serios? adica ant a acreditat un spital pentru a face transplant pe influenta politica asa cum afirma “tehnocratul” ministru al sanatatii? si atunci cine isi asuma eventualele victime rezultate in urma unor operatii de acest gen?lipsa de logica din afirmatiile minsitrului dar si al “sursei” arata ineptia celor care spuntampeniile astea. probabil ca pentru ministru si respectiva “sursa” e normal ca plamanul asteptat de decedat sa mearga la spitalul din viena sa salveze viata altor oameni care nu sunt romani! oare in romania nu mai exista un spital care poate face o astfel de operatie, trebuie trimis plamanul sa salveze vietile strainilor ? mai punem la socoteala ca la noi o astfel de opertia ar consta undeva la 85-87 mii de euro iar la viena depaseste lejer 120 mii de euro? a cui e afacerea? ne spune “sursa” lui r.t. sau arunca iar cu noroi in medicina romaneasca doar e la moda acest lucru acum. daca stirea de pe net e adevarata atunci cred ca r.t. e obligat sa spuna clar cine e sursa asta atotstiutoare altfel cel putin eu o sa raman cu numeroase semne de intrebare legate nu numai de “sursa”. sursa pentru cele afirmate anterior e chiar din trust, de la antena 1.

  3. Tupeu nepermis! Închidem ţara şi dăm drumul la câini şi lupi s-o păzească să nu o fure….ruşii ! Oricum nu se mai face nimic în afară de amenzi şi încasarea veniturilor. Şi mai spunea Soviani aseară că trebuiesc daţi oameni afară pentru mărirea salariilor din cauză că populaţia trăieşte doar din consum(precum legumele) şi economia are la bază tot consumul! Mai mult de 50% din populaţia ţării/din interiorul acestei ţări este la mâna nemernicilor care dictează: mori dreacu de sărac că nu mai avem nimic de stors de la tine!

  4. A facut si guvernul un lucru bun, de salutat, pentru cetatenii si asa munciti, chinuiti si stresati.
    Un lucru nu stie guvernul ca cei care au treaba, de lucru cu adevarat, isi iau zile libere doar cand apuca indiferent de anotimp si zile libere legale.

  5. Codul Muncii prevede 12 zile libere acordate cu ocazia sarbatorilor legale. Pentru ca in 2016 cinci sunt în weekend, raman doar 7. Daca tot s-au pierdut 5 libere legale, ar fi fost de bun simt ca ziua de 2 decembrie sa nu mai fie recuperata.

Leave a Reply