Dupa ce aseara la ora 22.00 i-a expirat mandatul de retinere in timpul audierii la Inalta Curte de Casatie si Justitie, in aceasta dimineata judecatorii au decis ca Marian Vanghelie sa fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

 

9 COMMENTS

 1. Aștept motivarea judecătorilor!E primar de București!Cam dă peste cap această “decizie” sper s-o conteste!E o măsură abuzivă și dăunătoare pentru sectorul lui.În România lucrului Bine Făcut,Capitală Europeană să fie arestat preventiv,cât urăsc cuvântul ăla,preventiv pentru 30 de zile!
  A greșit?Sechestru pe avere atunci și dat afară din funcție,dar nu primar de capitală Europeană în cătușe 30 de zile.
  Ori de câte ori politicieni dintr-o tabără sau alta vor fi arestați preventiv,să știți că N-am Scăpat de Băsescu!

  • “E o măsură abuzivă și dăunătoare pentru sectorul lui.”
   Sectorul 5 e groapa de gunoi a Bucurestiului. Singurii bani trecuti pe acolo s-au dus pe reasfaltarile acelorasi bulevarde si concerte de manele.
   Singurul motiv pentru care tot iese Vanghelie e ca da spaga la fiecare alegeri.
   El si alti ‘jde mii de primari.

 2. Toata lumea lauda DNA pentru actiunile sale in forta din ultimele 2-3 luni. Cand vor fi luati la intrebari responsabilii parchetelor, in principal cei din DNA, pentru lasarea in nelucrare a unor dosare de mare coruptie timp de 8-10 ani ?! In cele mai multe dintre ele, prejudiciile cresteau proportional cu trecerea timpului. In astfel de situatii este imperios necesar sa intervii oportun pentru a stopa activitatile infractionale generatoare de astfel de prejudicii. Sa vedem cat se va recupera, deoarece mai importanta decat starea de detentie, este recuperarea acestor prejudicii imense. Se mai indoieste cineva ca Romania a fost ani de zile stat de tip mafiot ?

  • Un stat democratic se conduce dupa legi pretenas .Cand parlamentul va adopta o lege a responsabilitati magistratilor mai vorbim pana atunci procuratura umfla politicieni curat legal si constitutional coane fanica.Politicieni daca se dau victime sant victimile legilor date tot de ei .Daca vor sa schimbe legile sa le schimbe. Si sa suporte blamul occidentului si posibil al cetatenilor.Nu poti ca clasa politica sa te plagi mereu dar de facut legi nu te sinchisesti .E ca vorba aia doi lupi si o oaie se intreaba ce avem la cina?In tari solide si democratice oaia are legal la ia o mitraliera sa se poata apara de lupi , la noi oaia doar tipa la televizor .

 3. Propun o soluție pentru oprirea circului mediatic la care DNA și politicienii sunt actori principali
  Absolut toți demnitarii statului român care lucrează în funcții de conducere a țării (primar,premier,președinte,parlamentar,etc) să depună în Parlamentul României,o declarație semnată pe proprie răspundere că nuau probleme cu legea și nu intenționează să comită ilegalități!
  Oricât de detestați ar fi parlamentarii,aleșii noștrii,Parlamentul româniei este Voința Supremă a Poporului Român!Nu ne permitem ca aleșii noștrii să fie arestați preventiv apoi eliberați doar pentru că DNA,bănuiește!
  Acum…această declarație pe proprie răspundere,o copie se va da Parchetului,DNA-ului,Poliției după ce a fost publicată în monitorul oficial.Asta înseamnă că de-acum încolo,doar dacă este prins în flagrant comițând o ilegalitate,atunci și doar atunci poate fi săltat,dar își va pierde și funcția de parlamentar,automat.
  Că așa,dacă ne luăm după DNA,toți sunt mizerabili,corupți și ticăloși!DNA-ul a adus o imagine urâtă României!Aștept ca Adrian Năstase să fie recompensat pentru abuzurile făcute chiar și de către judecător.
  Pe vremea lui Băsescu,DNA s-a plâns că nu ar fi independentă,deci că putea face arestări dar numai politice.Acum vor răzbunare și-i vor arestați pe toți!

 4. De circa 3 luni Vanghelie a devenit rapid prieten cu Rares Bogdan si au dovedit impreuna, in urma interviurilor repetate, ca au 3 obiective:
  1) Noua majoritate in Parlament si preluarea de catre Blaga si Gorghiu a conducerilor celor doua Camere.
  2) “Guvernul meu” pentru dorinta lui Iohannis, mesaj transmis aproape saptamanal de catre omul Diasporei.
  3) Noul partid pro”Guvernul meu” condus de Geoana-Vanghelie sa fie finantat de catre Marean din cele 90 milioane euro…
  Pacaliciul tradator si analist politic de 2 lei de Rares Bogdan, de la InsolventaTV, a stabilit SCENARIUL pro IOHANNIS, cu Vanghelie si Prostanac, si impreuna cu Cozmin Gusa, om trecut si ejectat de PSD, de PDL, prieten cu Udrea si Bashinescu, iar acum pro noul PNL. Dupa ce primeste 300.000 euro la punga de la Vanghelie si vade ca l-a prins ca are legaturi cu Johannis, latra ca DNA nu este bun, are ceva personal cu ei. Cand astia de la DNA arestau de la USL, erau buni.
  Ce-ar fi ca Rares Bogdan si Gusa sa-l insoteasca pe Evanghelie la bulau ????

  • Sa-l ia si pe Vanghelie de Sibiu cu ei ,caci si ala a facut o gramada de porcarii, ca mare smecheras la primarie.

 5. ANACRONISME

  Conjugarea verbului „a fi” a ajuns poveste
  Scrisă de Vanghelie pe care unii-l credeau prost,
  Căci dacă mai ieri, era „ primarul care este”
  Începând de astăzi, este … „primarul care a fost”.

Leave a Reply