Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a vorbit la emisiunea ”Punctul de întâlnire” de la Antena 3, despre viitorul Institutului Cantacuzino. Oficialul MApN a anunțat că vor fi scoase la concurs aproximativ 200 de posturi.

”Institutul Cantacuzino este under construction (în construcție – n.r.). S-au schimbat foarte multe lucruri acolo, chestiuni de substanţă, de structură. A devenit un institut militar, o instituţie care se subordonează rigorilor militare, un lucru foarte bun zic eu. Scoatem 200 de posturi la concurs în momentul de faţă. Asta înseamnă cercetători, medici, oameni care vor fi angrenaţi în procesul de producţie”, a anunţat ministrul Mihai Fifor.

4 COMMENTS

  1. O veste cu adevarat minunata. Numai sa-i tina, fiindca rechinii care ramin cu buza umflata in urma acestei manevre, vor contraataca, fara indoiala, foarte curind. Nu smulgi caprioara din coltii leoaicei cu una, cu doua!
    Eu ma mir ca Daia nu are INCA dosar penal, fiindca vrea sa nu mai cumparam mincare de-afara! De gasit n-o sa-i gaseasca nimic, omul e mult prea cinstit, dar se poate inventa ceva!

    • Păi Tudorel are plângere penală de la sindicatele din penitenciare, se găsește și vreun sindicat prin agricultură!

  2. Nu m-ar mira ca după ce este pus pe picioare, UE să considere „ajutor de stat” revigorarea institutului și să ne forțeze să-l desființăm sau să fie preluat de o multinațională. În UE sunt interzise ajutoarele de stat cu excepția acelora de care beneficiază firmele străine în România.

  3. Poate usor usor va intra in drepturile reale armataca in egipt ,doar armata construieste cu seriozitate si pe termen lung tot ce inseamna rezistenta si calitate! Am uitat,scuze,armata romana e trimisa pe frontul altora! Cum sa mai schimbam ceva?!

Leave a Reply