6 COMMENTS

 1. Incredibil! E ceva normal sa se intample asta,sa aiba cetatenii cate ceva pe masa la paste! Problema e ca sunt prea putini bani,preturile au crescut destul de mult si tot cresc, nu se pot descurca ceatateni din romanica cu asemenea salarii sau pensii intro luna de zile! Acest individ anunta ceva ce trebuia sa fie normal si firesc! Vedeti cat interes exista in mentalul politic fata de cetateanul traitor in tara! Cumva trebuie sa i se pupe mana acestui individ pentru ceea ce trebuia sa fie normal? Tot sa apara cu cate ceva pe micul ecran sa enerveze cetateanul de rand!

  • Unde ai „vârâtă” cartea de muncă, amice? La stat sau la privat! Nu mai plânge de grija bugetarilor! Oricum au venituri superioare majorității salariaților din privat. Nu fac parte dintre cei care afirmă cu nonșalanță că privații duc în cârcă bugetarii, dar nu mi se pare corect să plângi de grija bugetarilor. Sunt de acord cu mărirea salariilor bugetarilor fără niciun studiu de impact (cum le place bancherilor să se exprime) fiind singura măsură prin care statul poate să forțeze indirect privații să majoreze și ei salariile. Cu siguranță, vor crăpa o grămadă de firmulițe românești dar acestă măsură trebuie luată cu orice costuri. Salarii mici înseamnă contribuții mici, insuficiente, sănătate precară, pensii sub limita supraviețuirii, încremenire în subdezvoltare.

   • cum adica sa crape firmulitele mici? Pai stai domne, nu era PSD cu capitalul romanesc in gura, ca vai ce oropsit e?

    • Ne împiedicăm acum de lozinci! Au trecut alegerile, urmează deciziile. Pune în balanță: dispariția majorității firmulițelor românești versus încremenirea țărișorii în subdezvoltare.

 2. Felicitări pentru :„băieții care aduc 500 TIR-uri de marfă din import, pot să nu fie români”.
  Cine nu ne lasă?
  O să vezi tu, Eugene, cine nu te lasă?

Leave a Reply