Senatorul UDMR Verestoy Attila a murit, la vârsta de 63 de ani, el urmând a împlini 64 de ani pe data de 3 martie. Senatorul UDMR era internat de ceva vreme într-un spital din Capitală. Acesta ar fi avut cancer pulmonar.

Verestoy Attila a candidat pe prima poziţie a listei UDMR pentru Senat în Harghita şi a obţinut mandatul la distribuirea directă, după ce Uniunea a obţinut în judeţ un scor de 85,3%.

Era cel mai vechi parlamentar UDMR.

11 COMMENTS

 1. Interesanta mi se pare reacția lui Liviu Dragnea după ce a aflat că Verestoy Attila a murit: ‘Un partener de dialog și de dezbateri constructive’

  Adica mai pe romaneste: ne-am inteles bine, er fura in Harghita, eu in Teleorman.

 2. Wow! La voi pe A3 am vazut ce uriasa mosie si-a adunat! O ia cu el dupa 4 mandate de “furaciuni” si “escrocherii” in complicitate cu destui semeni?!
  :))) oare au destula scandura pentru sicriu si cavou, sau mai taie 1-2 hectare de padure in cinstea,onoarea si reputatia de politician onest,in urma caruia se va planta o statuie eterna?!
  Oare cati conationali “furati” si “escrocati” de individ il vor plange?!
  Fie-i tarana usoara….in dreptul gurii,gajaiala sa ii adune pe toti semenii lui care au avut si au aceleasi metehne ca sa-l incalzeasca la sale,sau, ii avertizeaza de pericolele trairilor in viitor pe acest pamant! El stie!

 3. N-am sa umblu la subterfugiile murdare ale politicii, am sa apelez la Binecuvantarea Domnului, ca pe robul Sau sa-l vegheze in lungul drum al acestuia catre stele, un politician moderat si cu experienta.
  Dumnezeu sa-l ierte.

 4. Macar de ar invata cei ramasi in viata si din moartea asta. Viata are si ea glumele ei: sa tai atatea paduri doar pentru 4 scanduri.

Leave a Reply