Vicepremierul si mai multi ministri sustin caderea premierului

Vicepremierul Dan Barna, pe Facebook :

Comitetul Politic USR PLUS confirmă retragerea susținerii politice pentru premierul Florin Cîțu. În cazul în care partenerii din Coaliția de guvernare nu acceptă schimbarea premierului Florin Cîțu, Comitetul Politic al USRPLUS decide sustinerea motiunii de cenzură împotriva cabinetului Florin Cîțu și depunerea acesteia în cel mai scurt timp posibil.

Iata si postarile pe pagina USR Plus :
Adoptarea PNDL 3, un nou abuz marca OUG 13.
Florin Cîțu și Lucian Bode le-au făcut românilor exact ceea ce le-au făcut Dragnea si Iordache în 2017: au călcat în picioare justiția și și-au făcut cale liberă să fure. Florin Cîțu, demisia!
Acestea sunt rezultatele PNDL până acum: Drumuri asfaltate prost, făcute de mântuială, care se distrug după prima ploaie și care reprezintă un risc la adresa siguranței rutiere. Și care trebuie reparate la câteva luni distanță.
Ce poate rezulta dintr-un program de 50 de miliarde de lei făcut fără simțul răspunderii, fără mecanisme de verificare și control al modului în care sunt cheltuiți banii și ale rezultatelor investițiilor?
În niciun caz modernizarea României.
PNDL 3 deschide larg ușa fraudelor, îngroașă portofelele baronilor locali și ale firmelor apropiaților lor și-l ajută pe Florin Cîțu să câștige șefia PNL. Românii rămân cu drumuri proaste și cu banii luați.

Leave a Reply