Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu, vicepresedinte al Parlamentului European, fost ministru al apararii in Guvernul PSD 2001-2004, lanseaza un avertisment in legatura cu noua criza politica de la Bucuresti :

In criza actuala, PSD este nevoit sa meargă pana la capăt – moțiune de cenzura împotriva propriului premier (prețul politic maxim) – pt ca premierul, deși realizează ca, după retragerea sprijinului, este mort politic, refuza sa demisioneze.

Cam cum a procedat si Valeriu Zgonea, intr-un fel de “repetiție” pentru momentul actual.

Ma întreb doar cine il încurajează acum pe premier, ca pe Valerica se cam știe cine l-a încurajat!

(…)

In lumina succesului incontestabil al vizitei prezidențiale in SUA, cred ca toți cei implicați in actuala criza trebuie sa fie conștienți ca președintele Trump va dori sa fie ținut personal la curent cu evoluția situației si acțiunile tuturor “actorilor” – oficiali, dar si neoficiali…

Părerea mea …

 

8 COMMENTS

 1. Ce bolovan! Pai fa-i ceva lui Dragnea, bre! Ala arunca Romania in criza, nu Grindeanu. Ba, dar in actuala conducere a PSD exista doar penali si infractori care il cautioneaza pe vechilul Dragnea? N-am mai pomenit asa un partid fara coloana vertebrala.

 2. Domnul Pascu ce sta pe un loc foarte cald la parlamentul UE stie ca programul de guvernare facut si evaluat totodata de VALCOV e intocmit pe un curs euro de 4,46 iar Liviu “Daddy” Dragnea l-a dus cu decizia de ieri la 4,6 ? … si probabil va mai creste in zilele urmatoare.

  Cine e de vina daca nu PSD de cresterea ratelor la banci ale romanilor ? Ne garanteaza Dragnea cava duce euro la 4,46 lei cu urmatorul guvern ?

 3. Motiune de cenzura impotriva propriului guvern sustinut de o majoritate confortabila la 5 luni de la investire este visul oricarui profesor de politica in orice universitate din lume….As fi interesat sa aud atacurile oamenilor lui Dragnea la adresa guvernului si apararea pregatita de Ponta si care-or mai fi pe acolo eventual sa ceara sprijin Opozitiei de drept….Doamne Fer !!!

 4. Ce suflet mic ce lipsa de viziune si demnitate are si Pascu asta..auzi cica sa-l ținem la curent pe Trump despre situația politica din Romania si despre deciziile politice ..da ce-i Romania gubernia lui Trump nu inteleg ce am devenit colonia USa si nu stiu eu…cata lipsa de demnitate si respect pt tara ta..ce om mic.dar nu ma mir e fost ministru in guvernul năstase..guvernul trădării naționale..

 5. “ca pe Valerica se cam știe cine l-a încurajat!”
  Limbaj de comunicare pe care stie ca o va prelua presa, al unui vicepresedinte PE.
  Ce tzoparlan, nici asta nu e constient de functia lui, o arde tot pe maidanisme de Hanu lui Manuc

 6. La aia cu “explozia cursului valutar” din emisiune m-am cam ratacit : anul asta au mai fost astfel de cresteri (pe 01.02 nu-mi amintesc sa fi fost vreo explozie nucleara, dar cursul RON a crescut, fata de ziua precedenta, cam la fel – 0,449 %).
  Inteleg ca unii sunt mai buni decat altii, din ce spune gazda noastra d-aici…Personal, nu cred.
  Totusi, d-alea cu acoperiti s-au auzit despre Ponta, despre Grindeanu…despre teleormanean nu s-au auzit (s-au auzit d-alea “economice”, cu TelDrum-gen)…
  Zic, totusi, ca atunci cand cel de te-a pus p-un scaun iti spune sa te ridici, o cam faci; tine de disciplina, de bun-simt
  Apropo, aproape ca l-am regretat pe Ponta, cand a plecat la presiunea strazii, cica, in 2015; pai, cu ce e mai breaza presiunea strazii decat cea a partidului care te-a facut – vorba Deliei – “om mare” !?

Leave a Reply