Preşedintele PMP Traian Băsescu susţine că ‘dramoleta politică a PSD’ a fost montată de doi foşti membri PDL, oameni ‘care ştiu cum se distruge un partid din interior’.

‘Dramoleta politică de la PSD are doi autori. Primul, inculpatul Darius Vâlcov (fost PDL), care a analizat activitatea miniştrilor şi a prezentat în CEX raportul de ineficienţă al Guvernului. Al doilea, condamnatul Liviu Dragnea (fost PDL), care a executat Guvernul, în frunte cu Premierul Grindeanu. Fostul PDL poate fi mândru, a furnizat PSD-ului doi oameni care ştiu cum se distruge un partid din interior’, a scris Băsescu pe pagina de Facebook.

Sorin Grindeanu a anunţat miercuri seara că nu demisionează din funcţia de prim-ministru. El a precizat că va face acest lucru după ce preşedintele Iohannis va numi un premier de la PSD.

Anterior, liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că toţi miniştrii social-democraţi şi-au prezentat demisiile înainte de reuniunea Comitetului Executiv Naţional al partidului, scrie Agerpres.

11 COMMENTS

 1. E “cool” sa fii baiat “smart” din PD si sa dai “Move to trash” PSD-ului…Doamna Firea ar mai merge intercalat si-un “undercover” sa fie totul Logic….Uite ca “Ţeapă” nu are un corespondent cu rezonanta la ei, ramane asa cum il zicem noi.,,,Ţeapăăă !!!

 2. Doi PDListi, un PRMist si un UNPRist au dat afara un PSDist cu vechime din PSD. Cat de tare poate fi asta.

  • Chestia e ca el a distrus Romania si a încercat sa arunce la puscarie ziaristi si televiziuni..sigur ca se pricepe la distrugeri din interior doar a trădat tara 10 ani a vandut-o ca sa ramana presedinte a călcat in picioare si a umilit e clar ca se pricepe sa depisteze comploturi..

 3. Dragnea daca e asa barbat decat sa aiba un guvern marioneta la mana lui mai bine ar demisiona de la sefia PSD.

  De ce sa distrugi un partid pentru ORGOLII PERSONALE ????/

  Fii intelept fa un pas in spate si nu distruge tot !!!!!

  CEX PSD trebuie sa demita azi 3 PSD-isiti

  Dragnea, Ponta Grindeanu.

  Interimar la PSD FIREA !!!!!

 4. Are dreptate. Si sa nu mai adaugam ca el e vinovat de pdl ca e alta spetza.
  Acu are dreptate punct. Ca nu infloreste, doar observa.

 5. Nu mi vine sa cred !!
  Pentru prima data de acord partial cu matelotu mafiot !
  Numai Valcov face jocul altora.
  Dragnea doar o…fura !

  • A muncit ceva Valcov la programul lapte si miere fara sustinere reala.
   Dupa care i a incaierat.Ghici ,ghicitoarea mea,cine castiga ?

Leave a Reply