Victor Alistar, membru CSM, îi răspunde acid președintelui, după ce Klaus Iohannis a cerut ca CSM să se ralieze la solicitările GRECO. 

„CSM nu se poate ralia demersurilor pe care le solicită oamenii politici. Este un lucru evident dacă ne uităm în Constituție, dacă ne uităm la regulile constituționale. În al doilea rând, un asemenea demers este în neconcordanță cu miile și sutele de mii de oameni care sunt victimele unor erori, unor abuzuri care se întâmplă în justiție. Este inadmisibil să consideri că o singură categorie profesională nu trebuie să se răspundă pentru greșelile care se realizează în exercitarea profesiei. În al treilea rând, trebuie să se înțeleagă foarte limpede că acest raport este un raport care transmite recomandări în materia combaterii corupției, iar dacă președintele dorește să își asume un rol activ să analizeze raportul Inspecției Judiciare și modul în care au fost urmăriți magistrații pentru diferite scopuri”, a declarat la Antena 3, Victor Alistar. 

6 COMMENTS

  1. si Alistaar este si a fost omniprezent in antena3…te mai intrebi pe cine reprezinta? NU! Ar trebui macar sa taca si sa actioneze cum i se dictaza din studio…este sufiecient

  2. Poate ne spune dl Alistar și cum pot fi delegate atribuțiile constituționale ale președintelui camerei deputatilor, deși cele ale primului ministru nu pot fi delegate. La fel de constituționale și unele si altele

  3. Care mii si sute de mii de oameni abuzati? Au fost doar vreo 270 de dosare cu politicieni si demnitari la Inalta Curte! Alistar a ramas pe statul de plata al lui Dragnea?

    Cum sunt urmartiti magistratii acum de SS? Cum sa nu respecti recomandarile Greco si Comisiei de la Venetia? Inteleg politicienii sa nu o faca dar CSM?

    Ce a facut CSM pentru combaterea coruptiei de cand e el acolo? Cat tupeu sa ai ca membru CSM pus de PSD?!

Leave a Reply