Eurodeputatul PSD Victor Boştinaru, vicepreşedintele Grupului S&D pentru politică externă, a făcut un apel, printr-o scrisoare deschisă, la preşedintele de onoare al Partidului Naţional Liberal, Mircea Ionescu – Quintus, pentru retragerea sprijinului pentru Marian Munteanu în alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Conform eurodeputatului Victor Boştinaru: „Vă cunosc din anii ’90 şi v-am preţuit luciditatea şi ataşamentul la interesul naţional, la valorile liberale, înţelepciunea şi modul în care aţi respins toate formele de radicalizare şi extremism în acei ani tulburi ai tranziţiei.

I-aţi cunoscut personal pe Nicolae Iorga, Ion Gheorghe Duca, dar şi pe Mareşalul Antonescu şi Carol al II-lea. Aţi primit ameninţări cu moartea din partea legionarilor şi aţi simţit îngheţul de moarte pe frontul de la Stalingrad. În tot acest timp aţi avut curajul să apăraţi valorile şi credinţa partidului cu o tradiţie democratică de peste 150 de ani.

Iată de ce, este cu atât mai straniu să vedem astăzi ezitarea dumneavoastră între tentaţia de a apăra decizia conducerii PNL în privinţa lui Marian Munteanu şi revenirea la ceea ce cu toţi ştim că sunt valori imuabile în orice democraţie: onoare, responsabilitate şi asumarea crezului politic, cu fapte şi gânduri curate, cu conştiinciozitate faţă de îndatoririle cetăţeneşti în ajutorul semenilor, entuziasm pentru libertate şi mai ales pentru dreptate.

Actuala conducere a PNL este astăzi iresponsabilă prin numirea lui Marian Munteanu în cursa electorală pentru Primăria Capitalei. Marian Munteanu nu a făcut un singur gest prin care să nuanţeze şi mai ales să se delimiteze de asasinii preşedinţilor liberali. Ori, ceea ce PNL îi oferă lui Marian Munteanu este mai mult decât o susţinere politică. PNL-ul îi aşază pe tavă o legitimitate nemeritată la nivel naţional şi îl face credibil în ochii opiniei publice. Însăşi Marine Le Pen, lidera Frontului Naţional, spune despre Marian Munteanu: „Este bine să fie şi astfel de oameni în politică, cu un discurs naţionalist şi orientat spre popor. Naţionalismul de care vorbesc se poate traduce printr-o opoziţie la deriva totalitară a UE”.

Domnule Preşedinte, în condiţiile în care, conducerea PNL se compromite tragic, pe umerii dumneavoastră apasă imensa povară a salvării Crezului Liberal pe care l-aţi apărat întreaga viaţă. Îngrijorarea şi apelul meu către dumneavoastră nu vin dintr-o grijă neîntemeiată pentru direcţia adoptată de Partidul Naţional Liberal, ci din acelaşi angajament pe care mi l-am asumat pentru binele cetăţenilor care m-au ales să-i reprezint în Parlamentul European”  se arată în scrisoarea deschisă adresată preşedintelui de onoare al PNL.

12 COMMENTS

 1. Taci bai fesenist ordinar crezi ca daca ai ajuns la Bruxelles ti-ai spalat automat imaginea anilor 90 ?

  • Domnule Bostinaru,

   Ce treaba aveti dvs cu PNL? Vedeti-va de psd-ul dvs. Nu mai puteti de grija PNL?
   Inscrieti-va in PNL.
   Am inteles umilinta de care dati dovada, v-ati remarcat cu adeziunea, gata, gata e suficient ca si la stapani le e scarba de genul asta…
   ————————————————–
   De ce trebuie unii romani sa fie atat de umili nu inteleg…Si ne mai intrebam cum am ajuns pe vremea lui ceausescu unde am ajuns, pe vremea lui basescu, pe vremea lui codrutz-coldea si in toate regimurile astea de tip totalitar care iti baga pumnul in gura.

 2. Toata miscarea asta de undeva dirijata impotriva liderului Pietii arata ca pe undeva exista o frustrare ca anumite conturi n-au fost inca inchise…Toata isteria pleaca de la premiza ca MM ar fi un Zelea Codreanu la patrat si vai ce pericol ne asteapta…Cu ce este un simpatizant legionar (sa zicem ca este asa cum vor ei sa credem) mai periculos decat unul ceausist sau fesenist.S-a vazut in timpul mineriadei ca nici trupele de asalt ale lui Iliescu,Roman si ale acestor guvernanti FSN nu erau mai prejos la capitolul judecat si executat acolo in strada.Au ajuns calaii din 90 sa ne dea lectii de istorie.De fapt de ce sa ne mai miram daca rand pe rand sub diverse acoperiri ei si urmasii lor politici au cam condus tara in ultimii 25 de ani.Au condus-o spre dezastru dar in continuare ne tin lectii de la catedra despre partidele istorice,perioada interbelica,democratie….Ce nemernici !!!

 3. Nu cred ca distinul dl. Bostinaru mai trebuia sa-i atraga atentia seniorului Mircea Ionescu – Quintus. PNL nu mai exista. Un aspect doresc sa-l subliniez, dl. Bostinaru aminteste extraordinar de frumos, sa stie generatiile mai tinere cine este seniorului Mircea Ionescu – Quintus; “I-aţi cunoscut personal pe Nicolae Iorga, Ion Gheorghe Duca, dar şi pe Mareşalul Antonescu şi Carol al II-lea. Aţi primit ameninţări cu moartea din partea legionarilor şi aţi simţit îngheţul de moarte pe frontul de la Stalingrad. În tot acest timp aţi avut curajul să apăraţi valorile şi credinţa partidului cu o tradiţie democratică de peste 150 de ani.”
  Nu de alta dar trebuie sa stie si cateaua asmutita a politicii romanesti si copresedintele … PDL.

 4. Motto: ”Facerea de bine fu…re de mamă”
  Scrisoarea a II-a
  Cum adică, domnule Boștinaru, dacă PNL-il și Quintus, nu vor decât pe marean lasă-i frate cu marean, cu așa opțiune..Dumneata le vrei , sunt convins, binele în timp ce alde Gorghiu, Blaga ca și întreg PNL-ul, spun despre voi PSD-ul că sunteți TOXICI. Dumneata știi ce însemnează cuvântul TOXIC? Cum să primească ei sfaturi de la niște TOXICI ca dumneata?
  I-au vrut, toată lumea, pe joshannis și cioloș nu ieșiți din front, ca un democrat ce sunteți, spunând că e RĂU. Spuneți doar atâta :Nu l-ați vrut pe Ponta,na-vă joshannis! Na-vă Cioloș!
  Nu vedeți că presa de pe aici (și nu aia băsistă , majoritară care, asta știe, asta face) este supărată tot pe PSD și nu pe PNL, adică supărați pe Ponta și Dragnea, că nu l-au dat, ăștia, jos pe băsescu ; și că au pus-o pe kovesi acum ceva ani; că l-a și pus(votat adică-lea) pe Guvernul Cioloș și, acesta, făcând prostii, multe prostii , nu vor să-l dea jos; că ăsta, care menține sistemul băsist ba, chiar întărindu-l, și vorbesc aici de doar de joshannis ce să(vă) mai spun? Tot Ponta și PSD-ul, întrebați-i , tot ei sunt de vină?
  Ați mai ajutat o dată PNL-ul , ăla a lui Tăriceanu(înjumătățit fiind deja de băsescu), susținându-l, el ducându-și mandatul până la capăt astfel încât să nu fie înghițit de băsescu. Și ce-ați realizat? O prietenie , doar,Tăriceanu Ponta, bună și ea, ceva mai târzior.
  L-au dat jos pe Tăriceanu ăștia ai lui, l-au pus pe crin antonescu care s-a dovedit un munte de gargară și pragmatism(pragmatism venind de la …pramatie, desigur), au negociat , la paritate,cu voi PSD-ul,pentru a intra în lupta împotriva lui băsescu, cu toate că nu era nimic de negociat pentru că ei, nemernicii, l-au adus la Putere pe băsescu și nu PSD-ul și nu Ponta, după care, ce șă vezi?, v-au trădat pe motive pe care nu le-a crezut, într-un sfârșit, nici dl. Radu Tudor, atunci cu ruperea USL (”e un pretext murdar, un moft. o chestie penibila, o cramponare de functii multiple” Radu Tudor) . După care au contuinuat cu tot lanțul de samavolnicii inclusiv cu atacuri la adresa Antena 3, GIRATE DE CĂTRE ACEST mircea ionescu-quintus și, toate acestea, ia ghiciți domnule Boștinaru, că nu-I operație pe creier… CA SĂ VĂ ”OMOARE”, avându-i de partea lor și pe mACOVEI și pe Udrea și pe Tokeș și pe tartorul băsescu care a strigat în ziua votului : La vot , băsiștii mei!. Și-au venit.
  Dvs știți care este diferenta între cei 7.403.836 de votanți anti-băsescu și cei 11.553.142 de votanți veniți în turul doi, în 2014? Nu știți, și n-ați spus-o niciodată. Un copil de v-ar spune că 4.149.306 de voturi, și eu vă spun,băsiste. Unde s-au dus ele, dodoloațele de voturi băsiste, dăcât la joshannis? De asta vrea musai Bogdan Chireac cu ai lui și la Antena 3 și la RTV și la Realitatea și la B1, vot în două tururi. Și nici asta n-o spuneți. Ponta a spus-o dar dvs., nu.
  Și asta de democrat (era cât pe ce să pun ghilimele) ce sunteți, domnule Boștinaru. Ca și Ponta, dealtfel, care stând cu vipera lângă el, dând mâna cu…ea, și vorbindu-ne mereu de prietenul lui, antonescu, a fost săpat, săpat și apoi aruncat cu ”PRETEXTE MURDARE” și de el, de PNL, dar și de către mircea ionescu quintus, ăsta de-i ridicați osanale și rugăminți fierbinți, acum , în brațele rău famatei UDMR salvându-și guvernul , pentru moment , și făcând , cum s-a putut, foarte greu și cu multe piedici și băsiste și joshanniste, încă mult bine românilor!
  Ah, era să uit, n-a făcut autostrăzi, domnule Boștinaru! Ce-i drept e drept.

  • Prietene,Ponta nici nu avea cum sa faca autostrazi pentru ca acolo este taramul “goanei dupa aur” al basoilor,penelisti,pemepeisti,iohannisti si ce dreacu or mai fi ei si toti astia au sabotat permanent toate miscarile lui Ponta indreptate spre a pune in lucru ceva in domeniul constructiei de autostrazi.Ponta a iesit de nenumarate ori pe tv si a spus cum sunt impiedicate demersurile cu tot felul de contestatii prin justitie facute de diferiti tovarasi, ba pe motiv de licitatii pierdute,ba pe nemultumiri legate de expropieri unde niste gushteri intermediari care pacalisera taranii si le-au luat terenuri pentru cativa lei,vroiau acum averi intregi pentru niste tarlale unde nu luau banii aia nici daca dadeau acolo o mie de ani cu sapa.Si apoi contributia lui coana Kiovesi care si-a bagat si ea coada prin domeniu, ca doar “avea plangeri” penale berechet de la colegii ei basisti si penelisti, posesori, or de terenuri, unde asteptau averi de la stat ,ori aveau firme care nu avuseseU succes la licitatii,dar veneau si alti colegi basisti cu “suspiciuni de coruptie” plus Marele Tartor Basescu care personal a iesit el “ingrijorat” pe Telefass sa zica fraierilor patriei ca el “are informatii” ca sunt acte de coruptie legate de contractarile pentru autostrazi ce le derulau guvernantii lui Ponta.Tot acest SABOTAJ facut de toti acesti hoti nenorociti al caror scop era de a pastra doar pentru ei domeniul autostrazilor si doar pentru metodele lor cu care au mai hotit si in trecut,au facut ca pana si firmele de buna credinta, care deja erau angrenate in proiecte,sa renunte si sa plece,sa-i lase dreacu de romanasi tampiti cu hotii lor cu tot.Si o sa le faca basisto-iohanistii autostrazi “la tariful Casei” care iar o sa le mai ia romanasilor cateva randuri de piele (ca si romanasilor asa le place,asta au dovedit si prin alegerea basistului Iohannis,si prin tot ce sa vazut in viata publica ).Si apoi vechii si priceputii spaguitori, regi ai asfaltului si al pietrisului concasat, abia asteapta sa le dea romanasilor locuri de munca la lopata,pentru ca romanasii la altceva decat trasul la lopata si degustarea tzuicii,nu prea se pricep si nici nu s-au straduit sa invete.Totusi prietene,eu le inteleg agitatia penelistilor astora basisti cand,cu mare suparare, ii numesc TOXICI pe PSD-isti.Pai pe cine supara insecticidul,pe stapanul sprayului sau pe gandacii si mustele scarboase.SI CEL MAI TOXIC LE-A FOST PONTA PENTRU CA LE CURATZA CAPUSELE TUTUROR BASOILOR SI PENELISTILOR SI NU II MAI LASA SA FURE NICI PE PNL-ISTI SI NICI PE AI LUI.,DE ACEEA S-A RUPT SI USL-UL( Si poate de aceea a fost putin agreat chiar si de unii din psd si unpr).Dovada sunt chiar spusele fostilor ministri penelisti din cadrul USL despre motivele ruperii USL,ei afirmand faptul ca Ponta “ii dublase” si nu-i lasa sa isi faca de cap.Pai dublarea era reciproca si acceptata de la bun inceput,de la intelegerile privind guvernarea.DE ACEEA PONTA DEVENISE (si pare ca inca le mai este si acum) MARELE TOXIC,(iar eu unul,ca fapt divers, prefer sprayul si nu gandacii).Prietene,sunt convins ca tu stii toate astea, iar “replica” mea este retorica.astfel ca sa intregesc unele aspecte.

   • @paris,
    Mă cunoști prea bine(așa cum și înțeleg din finalul comentariului tău) ca eu să-i reproșeș ceva lui Ponta(și-aș avea dar nu încap de deontology și băsiști care spun la orie, orice Ponta este de vină!) în legătură cu autostrăzile. Eu, așa cum spunea regretatul @marcus, mai dau palme gramaticii și uit, uneori să pun ghilimelele de rigoare sau nu-l pun pe ”zâmbărel” / semn că mai glumesc și eu nițel și să nu se creadă ce scriu
    .
    ”Ah, era să uit, n-a făcut autostrăzi, domnule Boștinaru! Ce-i drept e drept” …
    …te-a făcut initial, pe bună dreptate, să sari în sus și, într-adevăr trebuia ca eu să fi pus ghilimelele de rigoare eu aici tocmai punând accentul pe acest aspect care(ce să-ți spun?) a mai rămas de dezbătut și…reproșat lui Ponta doar pe la LOZ, și asta în plan guvernamental.
    Politic vor rămâne celelalte arhicunoscute și asta indiferent de argumente (vezi numai https://www.youtube.com/watch?v=g0_FQynyjpk … ) acestea ”nu țin”, nici aici, nici la LOZ.
    Ceilalți au uitat ori s-au convins pe propria lor piele că sistemul băsist, acum joshannist, susținut și ieri și azi de stăpânii de dinafară(pe care încet , încet, încep să-i detest), este prea odios și calcă inclusiv pe cadavre, ca tu, Ponta, să poți câștiga lupta cu el, fie și ca prim-ministru.
    .
    El nu ne-aude , el vorbește acum de defrișările de păduri (este vorba de @gheoghe/slash) și fiindcă nu ne-aude tu realizezi ce cap în gură a luat de la PNL ăștia unindu-se cu pedeleaua? Știi, el de o mie de ori tot punea banda aia cu baronii roșii, cu fsn-isti cu…partidul Stat…și că se vor uni (știe el) cu pd-lacii lui băsescu și-acum….tronc : Alinuța se pupa bot în bot cu Vasilică și cântă, ei, veseli amândoi (la ordin pare-se) imnul liberal…hi…hi…hi…ho…ho…ho… ”verde-nnrourat” la sediul pdl-ac din Modrogan sub privirile duioas-nătânge ale lui mircea ionescu-quintus care nu prea știe ce se întâmplă cu atâta pupăceală el știind-o pe Alinuța cu Isar sau…invers .
    Bucurie, deci, pentru mine, psd-ist fără carnet, poate să fie mai mare decât să-l văd pe @gheorghe-slash în corzi, grămadă (cu antonescu lui cu tot pe care-l mu…mu…mu.. toată ziulica) și care antonescu le-a făcut necazul și rușinea?
    I-am spus pramatiei (știi că ei au trecut la PPE din pra(g)matism și așa le-a spus la partid turturor să spună), să nu-mi spună vreodată, în această viață de… ”securiștii infiltrați” în PNL care le-au făcut și le-au dres, că-l înjur de toate halea. Și, că pe vinovații de ce-avea să se întâmple cu PNL-ul să nu-i mai pupe atât de tare în curte că va fi trădat și nu-I va fi ușor s-o încaseze e la feblețile lui. I-am tot spus de antonescu și ai lui ce rău fac USL-ului, ei fiind și în opoziție și la guvernare (și el nu și nu) și că într-o zi nu Ponta va zice Stop, măgarilor, până aici ! ci eu și alții ca mine care se vor sătura, la un moment dat de ”sucelile” și trădările, într-un cuvânt ” nemerniciile” lui și ale găștii pe care o conduce discreționar.
    Tot ce mi-ai spus sunt adevărate și le cunosc și eu. Am rezonat și cu Ponta și cu Șova față de modul în care s-a repornit cu mare greutate acest domeniu la care s-a furat din greu și erau speranțe dar DNA a spus STOP AUTOSTRAZILOR. Faptul că le-ai pus cap la cap toate piedicile este un fapt meritoriu fiind un lucru care se constitue ca argument temeinic pe viitor și pe care, cu asentimentul tău le voi folosi. Trebuie amintit blocajul total în ceea ce priește accesarea fondurilor europene în toate domeniile inclusiv pe infrastructură. Odată cu aceste piedici trebuie aduse în discuție permanent și priorități deloc de neglijat (și de care se uită prea ușor) după perioada de guvernare băsesciană (au fost multe , multe de care se face abstracție atuni când se cer autostrazi)

    • Prietene,nu era nevoie de ghilimele,am inteles ironia si catre cine este indreptata,ca doar multi is cei care arunca cu reprosuri catre Ponta,fara sa gandeasca si sa puna in “tablou” toate aspectele diferitelor momente ale guvernarii lui.Printre multe alte aiureli i se reproseaza ca s-a dus “in genuchi” la Barroso si ca a acceptat LISTA.Dar nu avea alta varianta in situatia dezastruoasa in care era tara si economia la acel moment ca sa riste niste porcarii ce puteau sa ni le faca Barroso,Reding si alti vagabonzi de pe la UE si din alte locuri,mai ales pe fonduri europene, fara de care,mai ales atunci, relansarea economica ar fi fost varza,plus ca erau de platit si niste rate imense pentru imprumuturile facute de jegurile basiste.In situatia aceea Ponta a ales raul cel mai mic, bazandu-se pe faptul ca romanasii vor veni la referendum in numar suficient.Dar aici s-au inselat, si el si Antonescu, neimaginandu-si ca sunt foarte multi romanasi carora le placea cum le-o traseseU Basescu si ai lui.I se reproseaza lui Ponta “coabitarea”,dar nimeni dintre cei care reproseaza nu spun ce mare smecherie se intampla daca nu se “coabita”.Ii lua lui Basescu caii de la bicicleta sau ce? Atata vreme cat CCR il apara pe Basescu cu tot felul de” hotarari” si erate care mutilau Constitutia in favoarea “sefului statului”,cu protectie externa si cu o gramada de romanasi pentru care Basescu era” fratili lor” consumator si pentru care s-ar fi luptat pe viata si pe moarte cu cinzeaca,halba,damigeana si butoiul,numa sa-l vada, via Telefass,vesnic la Pupi-tru,ce putea sa faca Ponta de unul singur cand nu avea sprijin activ nici din partea multor din apropiatii lui,iar populatia dormea linistita pentru ca Ponta avea grija de pensiile si salariile lor si altceva nu prea ii interesa.I s-a reprosat ca a numit-o pe Kiovesi.Pai cum altfel putea “sa impace si capra si varza” cand se faceau presiuni si din afara(coana Reding deja se exprimase si se agita in legatura cu numirea musai a lui Kiovesi,plus ca era o mare grija pe la UE in legatura cu numirile de sefi la procurori,fiind si unul din punctele de pe LISTA lui Barroso in care se ordona sa nu se numeasca sefii la procurori de catre presedintele interimar,respectiv Antonescu,ceea ce arata,cum s-a vazut ulterior,ca tovarasa locotenent colonel Kiovesi este principala unealta cu care PPE-ul lucreaza pe taram mioritic,iar papusarilor de la UE ,atunci cand Basescu era suspendat,le era frica sa nu ramana fara uneltele cu care ii dreseaza pe alesii nostri intru-spiritul ppe-ist si alte spiritele dreacului “care le trebe”.I se mai reproseaza lui Ponta treaba cu Rosia Montana dar foarte multi inca nu s-au prins cat de magistral a respins toata afacerea,care poate ca o vor face altii pana la urma cum vor smecherii,dar Ponta si ai lui si-au facut datoria fata de oprirea cianurilor.Iar cu gazele de sist i-a lasat pe smecheri sa prospecteze ca sa nu zica “lumea buna” ca se pune cu bassul in usha dar pana la eventuala exploatare era o cale mult mai lunga si i-a facut pe flacai sa renunte sa ne umple de porcarii mai ales ca nu prea se inghesuia Ponta sa le faca, pe banii nostri, tzevi de transport smecherilor ca sa duca gazele unde aveau ei chef,cu toate ca venise pana si vicele-presh usa,nenea BIDEN ala, sa ne indemne cu un fel de: faceti-va tzevi,tovarasi.ca doar se intalnisera hotii cu prostii,sau ce? Oricum prietene,istoria guvernarii Ponta este mult mai ampla si este greu acum de cuprins si de inteles jocul de inteligenta cu care s-a guvernat in momente foarte grele pentru tara asta si pe care multi, in tembelismul lor, le ignora acum, dar viitorul le va oferi (cred ca deja a si inceput sa le ofere) termeni de comparatie.Iar aceasta este (aici iti contrazic putin pesimismul) ADEVARATA VICTORIE IMPOTRIVA SISTEMULUI BASIST SI IOHANNIST a lui Ponta si a celor cu care a guvernat plus a celor care au sprijinit guvernarea.Cu toate ca li s-au injghebat tot felul de porcarii in marele circ al Dosariadei si lui Ponta,si familiei,cu spectacole de tras in carje pe la poarta kiovesista,cu tot felul de alte lucrari artistice de “manej si dresura” in jurul lui,al PSD-ului si al aliatilor,REZULTATELE GUVERNARII PONTA RAMAN “LA CATASTIV” SI REPREZINTA ADEVARATA VICTORIE ASUPRA SISTEMULUI BASISTO-IOHANNIST.Iar basisto-iohannistii astia pot sa aduca si mama tehnocratilor ,penelistilor sau pe Merkel cu guvernul ei cu tot, si nu pot avea rezultate bune pentru populatie atata vreme cat mentalitatea lor este cea care le este si le da arama pe fata dreptacilor astora luati in intregul lor la nivel de intreaga tara.Adica mentalitatea interesului personal si cel mult al interesului de gasca.Ori cu asa ceva,plus cu lozinci si cu propaganda mincinoasa, care nu tin nici de imbunatatiri ale societatii si nici macar de foame, nu au la ce rezultate bune pentru populatie sa ajunga astia vreodata.Ba din contra,incepe regresul cum deja se vede si asta nici macar dupa o jumatate de an.Ba mai incearca sa se dea vina pe guvernarea trecuta cum ca au dat aia prea mult, si mariri de venituri si reduceri fiscale, si de aceea acum apar probleme.Pai de ce nu au lasat guvernarea Ponta sa-si rezolve aceste probleme si au facut ei tot felul de magarii ca sa se cocotze Iohannis si la guvernare cu guvernul lui,SI ASTA CA SA CE? ACUM SA IA DE LA IOHANNIS CUM AU LUAT DE LA BASESCU. Si astfel PAS CU PAS vine ziua cand se invarte roata si nu au ce-i face,c-asa-i in viata si in tenis.

     • @paris
      Scuza-mă, am o mică problemă, dar voi reveni(dacă vei voi, și-aș vrea să fac și niște completări).
      PS. Citindu-te, am avut senzația de ”déjà vu”, că tot ce-ai scris e scris de mine. Ba, chiar, mai bine, de mi-am zis :Băi ce profund sunt și ce bine am scris?!:D

  • PS. Domnule Boștinaru,înainte de a-i scrie lui mircea ionescu-quintus, dvs. ați citit scrisoarea d-lui Tăriceanu să vedeți prăpastia dintre miorlăiala dvs. și cuvintele ferme, grele, ale domnului Tăriceanu ? Dvs. chiar credeți că un(încă) șantajabil, poate să vă citească această scrisoare făra frica față de cei care îi șantajează? D-apoi să vă și urmeze sfatul.
   Și de unde și până unde grija dvs. față de PNL care cântă ”verde-nrourat” la sediul din Modrogan partid care a devenit băsist sadea? Puteți da vreun nume, măcar, de pnl-ist veritabil fără schelete în dulap sau fără a face furtișaguri în acest partid? Eu n-am aflat încă de așa ceva. Poate Beni Hil, mai nou și promovat cu atât de mare insistență (precum bușoi, ”răposatul”) de antenna 3.

 5. Dorinta nesabuita a PNL de a deveni un partid mare a trecut la racolari de persoane din afara partidului si le-au dat si functi in partid si-a incalcat sau modificat statutul ca sa poata sa-i atraga,,,,,, si-a calcat deviza ,,, prin noi insine,,, si si-a pus corset PDL -ul un partid rusinos ce acum conduce PNL . Incet si sigur si-a perdut doctrina liberala si a trecut la hahaiala dezamagind simpatizanti ,,,,,cu picioarele in doua luntrii si cu fundul in apa .

Leave a Reply