În cel mai greu moment al existenței Antena 3, am primit o confirmare a valorii indubitabile a jurnaliștilor dumneavoastră preferați: 6 nominalizări la World’s Best Tv & Films, a anunțat Mihai Gâdea pe pagina sa de Facebook.

„Mulțumim partenerilor noștri care au făcut posibila deplasarea noastră la Gala. Mai sunt doar câteva ore pana când vom afla împreună cu voi câte nominalizări se vor transforma în medalii”, a mai scris Mihai Gâdea.

http://www.antena3.ro/actualitate/media/sase-nominalizari-la-new-york-festivals-pentru-antena-3-352180.html

7 COMMENTS

 1. In sfarsit o stire mai pamanteana si care face placere tuturor (sper).
  Felicitari ANT 3 si tuturor profesionistilor din fata si din spatele camerelor de luat vederi si sa-i tina sanatosi si la punga grosi pe toti partenerii care au facilitat deplasarea echipei .

 2. O nelamurire: de cate ori are ocazia Badea spune ca nu este ziarist … basca jigneste preasla cum are ocazia … 🙁
  Totusi … de cate ori merge Gadea la shopping in America … hop si Badea “ziaristiul premiat” in grupul de turisti!
  Cum vine asta? 🙁

  • Badea ar fi premiant daca ar avea o emisiune la o ora cand lumea nu doarme. Cum prietenul la nevoie se cunoaste eliminarea lui este recompensata cu o mica excursie. Mai poti sa zici ceva cand “prietenul” te ia in America?
   Oricum micile arogante haioase ale curajosului Badea pot fi iertate de noi astia care nu suntem basisto-coldidti.

 3. A3 merita toata recunoasterea.
  Ce ziceti daca A3 face un film despre dictatura din Romania si cum a fost ea sustinuta de democratiile consacrate. Cred ca or sa curga premiile…
  Inteleg deja A3 este persecutata asta ar mai lipsi ca singurii care vorbesc adevarul sa-si mai riste inca odata existenta precara.
  Dar Carmen Avram ar putea sa primeasca un premiu daca s-a dus cu filmul ala in care cica bisericile se ridica pentru ca oamenii de afaceri spala bani. In loc sa se spuna corect ca oamenii de afaceri ca in orice tara au niste reduceri de taxe atunci cand doneaza.

Leave a Reply