Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a prezentat fostul lider PDL si ministru al regimului Basescu, Adriean Videanu. Acesta încearcă să convingă instanţa că trebuie să meargă la un târg de marmură şi că trebuie să încheie contracte.
Videanu spune că a pierdut 1,4 milioane de euro din cauza controlului judiciar.
Pentru cazul lui Adriean Videanu s-au depus astăzi noi înscrisuri. El a depus la dosar o diplomă ce-i atestă distincţia de “maestru în arta pietrei”. 
De asemenea, avocatul lui cere înlăturarea controlului judiciar.

6 COMMENTS

 1. Tara are nevoie de economisti si finantisti puternici. Dar, acestia de ce sa stea sa lucreze pe bambilici? Asa incat, intram in paradox! Asa se ajunge la ceea ce vedem toti si anume, la realitatea inconjuratoare.

  Institutiile statului nu produc nimic, ele desfasoara doar activitati administrative. Sectorul privat este cel productiv sau care poate genera profit, pentru ca doar in sectorul privat se desfasoara activitati de productie. De aceea directivele date de la Bruxelles au fost de reducere masiva a aparatului administrativ de stat, pentru ca motorul de dezvoltare al oricarei societati este sectorul privat si de aceea el trebuie incurajat, pentru ca societatea sa se dezvolte pe aceasta baza.

  Dupa reducerile masive de personal din sectorul administrativ de stat cerute de Bruxelles si efectuate pe vremea guvernarii Boc, in institutiile de stat sunt mari gauri de personal, servicii intregi ramanand descoperite, neavand cine sa semneze acte sau alte documente in conformitate cu cerintele legilor in vigoare etc. Activitatea din institutiile de stat este profund afectata de faptul ca personalul a fost decimat, facut praf. Daca pe langa asta mai punem si faptul ca sectorul bugetar era si asa plin cu incompetenti si angajati pe pile, adica derbedei, aveti peisajul complet al “institutiilor neamului”.

  P.S. Din Romania au plecat intre 3 si 5 milioane de cetateni, dintre acestia o proportie de 70-80% fiind forta de munca, pentru ca nu au plecat batranii, pensionarii sau cei de gradinita. Asa incat, e lesne de inteles cam ce fauna a mai ramas prin aceasta tara! De aceea, in Romania solutia ca sa mai poti redresa ceva in institutiile statului poate fi mai de graba cea care era pe vremuri in armata si anume, sa ii pui sa isi schimbe lenjeria intre ei. Adica, sa schimbi hotii cu prostii sau incompetentii cu pilosii.

  P.P.S. Dezbatand zi lumina povesti de genul ce se intampla in institutiile statului, adica in sectorul bugetar din Romania sau povesti de gen intrigile dintre meltenii ce populeaza viata politica damboviteana, eu zic ca nu ne vedem interesul si ca ne batem joc de meserie si de viata. Avand in vedere ca noi despre asta discutam zi lumina si cu aceste preocupari ne ocupam gandirea, atunci sa nu ne mai miram de ce traim intr-o asemenea agricultura de tara, plina de retardati mintal, de mitocani si de melteni! Hai sanatate jurnalistica va doresc, si multa, foarte multa bafta! Am dat pe tenis direct! Pa.

 2. Dnule Tudor,

  Spuneti-i senatorului PNList din studio “La ordinea zilei” ca politicianul este LEGATURA INTRE OAMENI SI INSTITUTIILE STATULUI. Asta e rostul lui. De-a trebuie sa actioneze cand un om e abuzat de institutiile statului. Cand Rarinca a fost abuzata de sefa ICCJ, aceasta trebuie interpelata si trebuie sa-si dea demisia. Pentru ca daca presedinta ICCJ face asemenea abuzuri inseamna ca sub ea e vraiste. E raspunzatoarea la asta. Daca senatorul respectiv nu poate face nimic sa plece acasa. Sa lase locul unuia care poate reprezenta oamenii.

 3. “Nimeni nu scoate însă un cuvânt despre ce se întâmplă la Vila Lac 3, unde trebuia să se mute, demult, actualul președinte. Ultima știre care s-a difuzat pe această temă a fost că madam Iohannis a cerut să se zugrăvească totul. Realitatea este însă alta.

  Tot etajul 1 a fost pur și simplu demolat. În locul celor 3 dormitoare de la acest etaj s-a făcut un singur dormitor. Cu un perete construit în întregime din geam. Pentru a avea vedere la lac. Toată lucrarea, care este departe de a se fi finalizat, costă peste 1,4 milioane de euro. Noul dormitor va avea peste 200 de mp. Neverosimil…”

 4. Actualizare:
  .
  “Astazi la Inalta Curte de Casatie si Justitie s-a prezentat fostul lider PDL si ministru al regimului Basescu, Adriean Videanu. Acesta A CONVINS instanţa că trebuie să meargă la un târg de marmură şi că trebuie să încheie contracte.
  Videanu spune că a pierdut 1,4 milioane de euro din cauza controlului judiciar.
  Pentru cazul lui Adriean Videanu s-au depus astăzi noi înscrisuri. El a depus la dosar o diplomă ce-i atestă distincţia de “maestru în arta pietrei”.
  De asemenea, avocatul lui A OBȚINUT înlăturarea controlului judiciar.”
  .
  Voiculescu și Mencinicopschi sunt periculoși rău de tot, iar hoții miliardari ai lui Băsescu zburdă…
  .
  Asta e justiția de rahat din România de rahat.

 5. Maestri in arta pietrei cu diploma? Ioi ! Da de unde e facilitata/fabricata/cadoUata diploma? Intrebare prosteasca nu, sunt fabrici prospere chiar pe net!

 6. Daca-mi dadea cineva pe de-a moaca o intreprindere de prelucrat marmura si alte pietre deveneam si eu “maestru în arta pietrei”.
  M-am cam lamurit cum sta treaba cu oamenii de afaceri facuti peste noapte patroni peste anumite intreprinderi, nu generalizez.. Bine ca dl. Videanu n-a falimentat-o, inseamna ca totusi e maestru in ceva.

Leave a Reply