Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, controversat pentru sfaturile de viață pe care le oferă în mediul online, a fost înregistrat în timp ce lovea o femeie, în curtea bisericii, după slujbă, scrie stiripesurse.ro.

Din materialul video se vede cum părintele Calistrat se duce către femeie și o lovește extrem de puternic, această pierzându-și echilibrul, cazand pur si simplu la pamant.

 

Poliția din Iași deja anchetează acest incident, care s-a petrecut în seara zilei de 9 noiembrie. Două femei au depus plângere împotriva preotului Calistrat.

„La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18.00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, scrie stiripesurse.ro

Calistrat s-a remarcat in ultimii ani ca o figura extrem de controversata, cu idei ce exced cadrul bisericii si conteste puternic stiinta medicala sau chiar cadrul constitutional romanesc.

 

Leave a Reply