9 COMMENTS

 1. Impresionante eforturile facute de propaganda acoperita din media a serviciilor care prezinta in disperare de cauza tot felul de materiale din care rezulta ca englezii au gresit grav cand au votat iesirea din UE.

  Noroc ca in Marea Britanie majoritatea englezilor habar nu au unde e Romania pe harta daca ii intrebi!

 2. Nu mai pot cu mizeria asta: “Romania sa ii sustina pe romanii din Marea Britanie”!

  In ce fel ar putea sa ii sustina? Sa hinvadeaza Anglia?
  Dar pe romanii din Romania, cum ii sustine Romania?

 3. Propunere bombă a celor doi mari: armată, taxe și politică externă comună, în Europa

  Șefii politici europeni vor să profite de Brexit și dezvăluie planul lor pe termen lung.

  Aceștia doresc metamorfozarea tutuor țărilor europene într-un singur stat-gigant, scrie express.co.uk.

  Miniștrii de externe ai Franței și ai Germaniei vor să descopere un plan eficient pentru înlăturarea statelor membre individuale.

  În conformitate cu propunerile radicale, țările UE vor pierde dreptul de a avea propria lor armată, dreptul penal, sistemul de impozitare sau banca centrală, toate aceste puteri fiind transferate la Bruxelles.

  Statele membre ar pierde, de asemenea, controalele asupra propriilor frontiere, inclusiv procedura de acceptare și relocare a refugiaților.

  Planul a stârnit furie și panică în Polonia, un aliant al Marii Britanii în lupta împotriva federalismului.

  Această propunere va fi prezentată la o reunine a țărilor, la Visegrad, de către ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, marți seară.

  http://www.dcnews.ro/propunere-bomba-a-celor-doi-mari-armata-taxe-i-politica-externa-comuna-in_509553.html

 4. Prea bine mergea acest aeroport ca să cred sau nu că a fost şi este o uriaşă complicitate! Vom auzi sau vom găsi online materiale scrise cu adevărul real printre rânduri!
  Amintiţi-vă ce spunea Putin printre rânduri! Cam se vede adevărul din spatele acţiunilor din zona turcă!

  • Incearca totusi ca pe viitor sa citesti si prin interiorul randurilor,nu numaiprintre! Poate scrie si pe acolo ceva, cine stie!

 5. Radule,

  Avand in vedere ca ai inceput sa banezi la greu mesaje dupa considerente numai de tine cunoscute, o sa mai postez alta data comentarii pe blogul tau, ca n-are rost ca omul sa isi piarda timpul aiurea sa posteze la articolele tale si nu numai sa nu primeasca niciun raspuns, dar mai mult, sa nici nu i se posteze comentariul. Mai ales ca postarile nu contineau nimic injurios, insultator, calomnios, amenintari, trivialitati etc. Cine stie ce v-o fi invatat la scoala de jurnalism!

  P.S. Credeam ca daca ai reclame pe blog, interesul tau e sa ai cat mai multe vizitari dublate si de comentarii, eventual. In orice caz, tu iti cunosti cel mai bine interesele! Eu o sa dorm foarte agitat daca nu o sa mai postez pe blogul tau, iti dai seama! Tine-o tot asa! Succesuri!

Leave a Reply