Viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, şi-a modificat CV-ul, după ce iniţial scrisese că a absolvit studii universitare în Slovenia. După ce presa a început să pună întrebări, ea a şters acestă menţiune, relatează NBC News.

La începutul acestui an, soţia lui Donald Trump scria în CV-ul său de pe site-ul www.melaniatrump.com că absolvit cursuri de design şi arhitectură la o universitate neprecizată din Slovenia, ţara sa de origine.

În luna aprilie, însă, revista GQ scria că fostul top-model „s-a mutat la Milano în primul an de facultate, renunţând, practic” la studii. Articolul includea un interviu cu Melania Trump, precum şi cu prieteni şi foşti colegi ai acesteia.

După aceea, semnele de întrebare în legătură cu CV-ul sotiei lui Trump au devenit tot mai multe.

Blaz Matija Vogelnik, un profesor care i-ar fi predate pentru scurt timp Melaniei Trump la Universitatea din Ljubljana, a declarat pentru NBC News că aceasta nu a absolvit cursurile.

„Nu a terminat universitatea, cel puţin nu la Ljubljana”, a spus el. “Părerea mea personală este că, pentru că era o fată foarte frumoasă (…), cred că şi-a dat seama că ar putea câştiga mai mult astfel, decât prin studii de lungă durată”, a adăugat profesorul.

Vogelnik a atras, însă, atenţia că fosta sa elevă a trebuit să treacă un examen foarte riguros de admitere la universitate, ceea ce sugerează că „IQ-ul său era foarte mare”.

Dacă ar fi absolvit facultatea, lucrarea de diploma a Melaniei Trump ar fi trebuit să fie în Biblioteca universităţii, însă reporterii NBC nu au reuşit să o găsească.

În cele din urmă, viitoarea Primă Doamnă şi-a retras site-ul cu totul, iar cei care încearcă să îl acceseze sunt redirecţionaţi în prezent către cel al soţului ei www.trump.com. Pe acesta se află şi un CV al Melaniei Trump, potrivit căruia, însă, ea şi-a „îngheţat studiile pentru a se concentra pe cariera de model la Milano şi Paris”.

CV-ul vechi poate fi accesat, însă, în continuare în arhiva Google, scrie news.ro.

 

3 COMMENTS

  1. Odata studiile terminate tentatia de a plagia un doctorat erau asa de mari…asa ca a evitat capcana asta si nici nu le-a mai inceput.
    Uitati nici macar eroina noastra prea cinstita luptatoare anti-coruptie dottore Codrutza nu a rezistat tentatiei. Si acum se chinuie atatia oameni sa o scoata curata. Dar nu ma indoiesc ca au sa reuseasca.

  2. asa si care e problema? mai interesant mi se pare un articol pe blogul asta care sa ne spuna cum s-au sifonat milioane si milioane de dolari prin fundatia sotilor clinton. sau de astia nu e voie sa vorbesti? toate tunurile pe trump si familia lui. astept cu incredere articolele ce vor parea dupa 20 ianuarie 2017. luati exemplul lui ciolanis si pupincurismele la care a trecut.

  3. Sigur ca-i jenant sa vezi o starleta a modei instalată la Casa Albă in locul lui Jackie Kennedy, de pilda, care s-a facut “model” doar pt ca știa sa poarte creațiile Chanel si Givenchy cu gratia unei profesioniste încă de pe vremea cand era școlită la “finishing School” in Elveția (pension pt domnișoarele din inalta societate menite carierei de “doamna”/soție de înalt demnitar sau plutocrat cu pretenții de aristocrație). Insa, cum e turcu’ si pistolu’: Trump e un parvenit ordinar, nu un Rhodes scholar precum Kennedy, e firesc ca madam Trump sa fie si ea pe măsura, recte, o parvenita din Est, si nu o “socialite” sau “doamna” precum Jackie. Si-apoi, cat era Prima Doamna Kennedy de rafinata, si frumoasa pe deasupra, tot Marilyn Monroe, o “păpușa” de Hollywood, domnea peste inima (ma rog, simțurile) președintelui-soț, John F Kennedy, Rhodes scholar, etc. Ca sa nu mai vorbim de a doua căsătorie a “doamnei” cu Onassis, miliardarul grec colecționar de neveste-vedeta-ce mai, aristocrația americană, oricât s-ar strădui sa o copieze pe cea de pe vechiul continent, tot la troaca de bani se adapă; nu-i mai bine sa se arate in toata splendoarea lor de parveniți de succes, Mr Trump si consoarta sa, starleta slovena, Mme Melanie? Pariez ca Trump însuși i-a zis șefului de campanie: bre, las-o moarta cu “studiile” nevesti-mi, ce, m-am însurat cu ea pt ca-i cultă sau pt ca are un c…de milioane? Absolut corecta precizarea si cu totul in linia personajului. Bravo, Mr President!

Leave a Reply