Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii “Sinteza Zilei” şi CEO al Antenei 3, a făcut un anunţ important, miercuri seară. În urma consultărilor jurnaliştilor Antenei 3 s-a decis organizarea unei întâlniri cu telespectatorii.

“Ne-am consultat şi ne-am gândit mult şi bine la voi. N-aţi vrea să ne întâlnim? Noi am vrea să vă mulţumim că sunteţi alături de noi. Am vrea să ne cunoaştem telespectatorii în faţă. Ne dorim foarte mult să vă întâlnim, vineri, la ora 15.00, în Piaţa Constituţiei. Vrem să vă cunoaştem, vrem să vă auzim. Vom face ca libertatea cuvântului să fie în deplinătatea ei. E timpul scurt, dacă veţi putea ajunge, eu v-aş fi recunoscător. Va fi o mare bucurie pentru mine să vă strâng mâna, să vă mulţumesc că existaţi” a spus Mihai Gâdea.

Vă aşteptăm pe toţi, cu drag, vineri, începând cu ora 15.00, în Piaţa Constituţiei.

8 COMMENTS

 1. Să ne vedem cu bine!
  Nemulţumirea nu e doar pentru tehno ci şi politicienii care fac legi proaste încît distrug totul!
  Nu au dreptul să apară politicienii în piaţă la plimbarea oamenilor!
  E întîlnirea oamenilor nemulţumiţi şi demni care respectă ceea ce trebuie!
  Cred că e clar!

 2. ok…ar fi super si de acolo sa mergem la sediile din care trebuie sa va mutati sa va ajutam sa transportam materialele spre noile sedii! URA

 3. Apropo, de ceva timp, mai bine spus de cînd cu Ponta plagiator şi Colectiv nu am mai găsit niciun material pe Aljazera! Deşi s-au întîmplat enorm de multe rele în românica noastră(hotărîrea definitivă cu retrocedările, acum cu bebeluşii morţi în colectiv şi destui internaţi în spital), corespondenţii pe ştiri internaţionale nu mai au contracte de nu se mai scrie nimic?
  Sînt cîteva întrebări care lasă multe bănuieli:
  – Nu cumva a fost ceva pe complicitate în privinţa denigrării şi eliminării lui Ponta din funcţie, pornit de la ai noştrii românaşi corespondenţi de presă?
  – Nu cumva fac parte din ”societatea civilă care manipulează” şi care e invitată la funcţii şi la orice şedinţă privind luarea deciziilor?
  – Nu cumva e ”păpuşarii” mînaţi de sforile politicienilor celor care se vor în funcţii guvernamentale?
  – Nu cumva sînt cei care răspund la telefon cînd e vorba de sondaje pe orice temă şi omul de rînd habar nu are sau nu e deacord cu subiectele sondajului respectiv?
  – Nu cumva sînt cei care susţin de pe hîrtie planurile celor care au denigrat şi continuă denigrarea acestui popor şi acestei ţări?
  Cam aşa pare din ceea ce se întîmplă în ultimii ani!
  Sînt cîteva întrebări decente care de ceva timp lasă urme de bănuieli certe!

 4. (intenţionat l-am pus aici acum şi azi)
  Ce-ar fi s-aveţi încredere în voi şi să colaboraţi pe viu cu telespectatorii susţinători(doar cu ei) măcar din 2 în 2 săptămîni cel puţin 3 luni de zile? Viziune şi certitudine definitivă: nu ne despărţim şi nimic în afara de live non-stop fără condiţii!(dacă vreţi să rezistaţi şi să rămîneţi)
  ”Ne iubim, doar între noi compatibilii” nimeni nu ne poate distruge legătura. da?

Leave a Reply