Antena 3 a fost ieri lider de piata pe intervalul transmisiei in direct din Senatul Romaniei, acolo unde senatorii au cerut primului ministru Dacian Ciolos sa opreasca abuzul impotriva televiziunii noastre.

Intre 10,45 si 14,00, Antena 3 si-a surclasat absolut toti competitorii, atat pe zona de stiri cat si televiziunile comerciale care difuzau programe de divertisment.

Varful atins a fost de peste 28% share si peste 7 puncta de audienta !

Acest semnal de solidaritate publica din partea a milioane de romani demonstreaza mobilizarea pentru a stopa abuzul Guvernului si ANAF impotriva Antena 3.

16 COMMENTS

 1. Domnule Radu Tudor,
  Ori sunt eu un tâmpit, ori nu înțeleg un lucru ELEMENTAR, ori ceva îmi scapă așa că…
  Revin la cele spuse încă de vreo trei ori și vă intreb, Domnule Radu Tudor,încă o dată :
  Există vreo rațiune să nu dați TOATĂ înregistrarea Dezbaterilor din Parlament de ieri (17.02.2016)?
  NIMIC nu a apărut pe antena.ro, nimic pe… YOUTUBE .Apar în schimb, referitor la acest subiect:
  ”Basescu desfiinteaza Senatul in Cazul evacuarii Antena 3”
  Sau
  ”Traian Basescu, declaratie de presa, 17 februarie 2016”
  Sau alte porcărele.
  Spuneți, dl-le Radu Tudor : Se poate sau nu se poate face acest lucru?
  Sunteți singurii care ați dat, integral, această Dezbatere din Senat și din altă parte nu sunt șanse.
  PS. Sugestie: Puneți-o (Dezbaterea) pe DVD și dați-le, vindeți-le mâine în Piața Constituției căci eu sunt, după cum vedeți, foarte interesat și o să-l cumpăr.
  Vă mulțumesc (anticipat) pentru răspuns!

 2. Acum nu va este clar de ce va maninca toti de c.. ? Stunteti cea mai “tare”, profesionista televiziune din Romania si de departe cea mai echidistanta.
  Nu e normal ca multi sa va vrea capul ?

 3. Unde era ANAF când Udrea si Cristi Călugăru șeful postacilor basiști recunoșteau senini ca plăteau armata de postacii ilegal cu bani negrii nefiscalizați ???!!!
  Unde erau falșii apărătorii ai legii basiști de astazi când seful postacilor basiști recunoștea la TV ca intreaga lor rețea de propaganda era finanțata ilegal cu bani nefiscalizați ????!!!

  Vorba penalului Băsescu : -Aici sunt banii dumneavoastră ! adică la armata de postaci plătiți prin ONG-uri si cu bani negri recunoscuți de Udrea , Cristi Călugăru si Gabriel Sandu

 4. De ce celelalte posturi tv ale trustului intact nu au pe ecran grafica antenei 3 referitor la pericolul intreruperii emisiei si la timpul ramas ? Ei nu sunt in pericol? telespectatorii lor nu trebuie informati?Toata greutatea este lasata pe umerii antena3 si nu vad nici o implicare din partea acestor posturi.

 5. :))) pai cine se uita ma la tv in miezu unei zile lucratoate? Pensionarii sau somerii. Felicitari pentru publicul extraordinar de pretios. Sa stergi repede comentariu. Asta daca scapa la publicat.

 6. Daca si altii fac la fel ca mine… va felicit pentru cresterea de audienta 🙂 Si eu tin televizorul pe Antena 3 pentru a ma amuza copios de cate aberatii se pot da la un post de “stiri” … recunosc ca nu m-am mai uitat la antena 3 de vreo 2 ani cand am vazut un reproter urcat pe un morman de zapada zicand ca nimeni nu deszapezeste si … ce sa vezi, langa mormanul respectiv era tot trotuarul deszapezit 🙂 … o stire mai falsa decat asta nu am vazut

 7. Care hot e bucuros cand cineva il demasca si il arata cu degetul ? Care criminal e fericit cand cineva ii demasca nemernicia ? Unii spun ca Antena 3 are/a avut ceva impotriva lui Traian Basescu si a anturajului sau, dar in ultimii 11 ani Basescu a oferit permanent subiecte socante, de breacking news, pentru orice jurnalist independent si onest, care isi iubeste meseria.Antena 3 nu este o banala televiziune de stiri , Antena 3 este un fenomen care , impreuna cu celelalte 4 televiziuni din trust aduna zilnic spre 10 milioane de telespectatori. Asadar, dupa dispretul aratat in 2012 celor 7,4 mil de cetateni care il trimiteau acasa pe Traian Basescu, iata ca din nou nu conteaza pentru Statul roman drepturile a 10 mil. de telespectatori. Antena 3 face parte din familia noastra, de 10 mil. de membri, si daca o sa stam cu mainile in san o sa ne-o ia. Jos Mafia !

  • Voi acești 10 milioane puneți fiecare cate un euro și luați-le amărâților de la Intact un sediu. Pana atunci sa plătească bine mersi chirie la prețul pieței sau sa evacueze. Au stat destul pe gratis de un an jumate.

 8. m-am lamurit ce “jurnalist” esti… va vaitati toti de libertatea de expresie dar aprobi doar comentariile care iti sunt pe plac… am lasat un comentariu foarte decent si vad ca nu vrei sa il aprobi.

Leave a Reply