16 cazuri de gripă sezonieră, cu tulpina AH1N1, au fost confirmate în București. Medicii spun că este foarte probabil ca numărul cazurilor să fie mai mare, dar în cazul celorlalte persoane suspectate că au contactat virusul se așteaptă rezultatul analizelor de laborator.

Medicii recomandă mare atenție în acest caz, considerând că cea mai bună măsură de prevenție ar fi imunizarea împotriva acestei tulpini a virusului gripal, potrivit antena3.ro.

 

7 COMMENTS

 1. pentru inceput, pentru a preveni raspindirea in rindul grupurilor mari de oameni, suspendarea dreptului la miting, mars, adunare publica mi s-ar parea o masura inteleapta.
  in faza a doua, se mai pot fura nista bani de la buget, dupa modelul aviarei anului 2005, dar asta numai dupa ce se instituie o noua taxa europeana pe carburanti (sau pe proprietate; sau pe ambele) pentru a lupta si cu aceasta nou pericol de care, desigur, ne va apara guvernul Lui/Lor.

 2. Iaca peste ce am dat!
  Ce se vrea pe acest glob ”statut unic sau unic conducător draconic”: globalizare, moarte lentă prin limitare a dreptului de a munci încasînd venitul necesar nivelului de trai, monopol total al imobiliarelor şi terenurilor, ori altă formă de nesupraveţuire în această lume? Multe s-au cam hotărît azi la Geneva dar nu pentru perioadă scurtă. Traduceţi şi veţi trage concluziile fiecare cum gîndeşte pentru viitor şi prin propria-i analiză pentru o perioadă de minim 5 ani(asta văd eu, metoda generalizată ”tehnocrato-impunere cu debut model românesc)!
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/switzerland-will-be-the-first-country-in-the-world-to-vote-on-having-a-national-wage-of-1700-a-month-a6843666.html
  şi arabă:
  http://www.skynewsarabia.com/web/article/812300/%D8%
  Mare atenţie la cuvintele cu diferite sensuri în cele 2 limbi străine prin traducere şi veţi înţelege totul!

 3. :))))) Opriţi-o în Parlament ca desert pentru chiulangii şi sforăitori în scaune plătite gras! E averea lor cu care se ”mîndresc de-o viaţă”
  Citesc pe DCnews.ro ”Băsescu refuzat de Cioloş la consultări-Mişcarea Populară”
  La ce să-l invite dacă continuă programul PDL-ist cu limitări şi tăieri?
  La ce să-l invite dacă primeşte sfaturi şi ordine de la el(presa şi politicienii spun)?
  Dacă Mişcarea Populară nu a intrat în Parlament în urma votului popular la alegeri , de ce primesc sponsorizări din bugetul statului ca partid politic în activitate guvernamentală? În aceeaşi situaţie sînt: PNŢCD , PPDD , partide care nu mai au membri , se încasează banii doar pentru siglă şi se împart între hoţi sau escrocii obişnuiţi din politică? Sau UDMR , care este o entitate şi care cred, nu poate fi partid politic sau încă nu e partid politic, e o formaţiune(adunătură).

 4. Prima parte a emisiunii tale mi-a provocat orice în afară de plăcerea de a o auzi pe madam blonda de la Bruselles. Vulnerabilitatea care o arată fizionomia feţei persoanei care vorbeşte şi punctarea că”România se complace în…” Care Românie o întreb eu? România e reprezentată de milogii care-s în funcţii votaţi sau nu şi ei se complac prin orice metodă jucînd la 2 capete pentru binele propriu. Am comvingerea: dacă ar fi vot pe persoană pentru alegeri, ar fi eliminaţi mulţi ciolănari urlători să ajungă la ugerul vacii. Ei preferă să intre în gloată cu partidul pe liste şi va fi jale mare pentru ei ca grup de partid pe liste impuse. Majoritatea celor cu care am mai vorbit spun că vor persoane pentru a-i elimina pe distrugătorii(am spus realitatea) care au sărăcit şi îmbolnăvit o naţiune! Fiecare cu gîndirea lui: mulţi psd-işti vor cîştiga dar nu ca partid politic-gloată. Va fi ceva de genul: Diaconu Mircea cu procente mari, nu e vorba de independenţi doar ca să cîştige funcţia şi scaunul etern. Din calcul, niciun partid politic vechi sau nou înfiinţat nu va avea 30%(numerologie şi programul fiecăruia care apare pe micile ecrane, omul vrea certitudine şi nu minciuni promise). De fapt, se va continua cu tehnocraţia şi politicienii în paralel(tot 500-600 chiulangii şi somnambuli în funcţii şi scaune plătiţi bine) şi modelul va fi implementat pe scară largă în lume cu succes sau nu. Dar nu e normal! Ori e guvern politic ori tehnocrat! Dacă se va merge pe tehnocraţie generalizată în lume,(asta e reforme discutată azi) cred că limitarea veniturilorla minim pe cap de locuitor muncitor sau nu, cu loc de muncă sau nu, nu contează dacă e din ţară sau refugiat, va fi principala reformă, dar tot sărăcie şi revolte vor fi. Cei bogaţi vor progresa şi cei săraci vor muri de inimă rea că nu au loc de muncă şi nu au din ce trăi. Gîndiţi-vă că mulţi vor rămîne cu traume psihice, obişnuiţi să muncească şi cînd se vor trezi brusc cu un minim venit şi fără nicio posibilitate de a se angaja pentru a-şi întreţine familia, ce să aleagă femeia, bărbatul, copii bun pentru viaţă? Vînzarea propriului corp sau diversitate pe sex ca-n vestul europei sau occident şi dacă nu:calea naturală e succesul celor ucigători cu bună ştiinţă. Ce înseamnă democraţia altor minţi crezute ca fiind luminate şi inteligente implementată! Poate nu se va ajunge în aşa hal, dar nu văd altceva din ceea ce se discută între marile creiere ale lumii(materiale online). Mă tem că realitatea a ceea ce scriu va fi trăită cît de curînd(de obicei, ce scriu eu se pune în practică deşi nimeni nu ştie nimic de ceea ce va urma inclusiv eu, că nu sînt de faţă cu cei care vorbesc şi iau hotărîri peste hotare, doar citesc printre rînduri sau moaca celor care vorbesc live dezvăluie adevărul şi gîndurile ascunse). Dacă e să analizez în scris prin fizionomia feţei fiecărui invitat politician sau nu vorbitor live, şocul vorbitorului va fi iremediabil.

 5. “Medicii recomandă mare atenție în acest caz, considerând că cea mai bună măsură de prevenție ar fi imunizarea împotriva acestei tulpini a virusului gripal, potrivit antena3.ro.”

  Medicii garanteaza ca imunizarea cu vaccin este una sigura din punct de vedere a calitatii vaccinului ?

  • Poate unii cu mai multi ani pe acest taram al Mioritei isi mai aduc aminte cum la scoala fiind invatatorii/profesorii ne incolonau si ne duceau la imunizat. In acea perioada au fost infime cazuri de respingere sau de intoleranta la vaccinuri, acum se moare pe capete.

 6. Cu scuzele de rigoare pentru acest comentariu dur dar real! Medicii pot spune ce vor sau ce li se impune pentru că nu mai sînt alte boli ca dignostic în afară de: cancer de orice fel, AH1N1, hepatită terminală, gripă aviară şi toate diagnosticele care sînt numite în baza unor tratamente din străinătate fabricate pentru a vinde medicamente în ”stil industrial” doar cu recomandări din străinătate pe anumite afaceri. Este realitatea ultimilor ani prin care omul este folosit pe post de”cobai” pentru că instituţiile de cercetare ale ţărilor consumatoare de medicamente s-au închis din motive de lipsa finanţării, de fapt, nu se intenţionează menţinerea acestor insttuţii! De ce nu se vrea recunoaşterea adevărului şi sîntem puşi în faţa faptului împlinit în baza recomandărilor”moarte lentă” dar nu şi vindecarea bolii! Îmi amintesc de tratamente care erau eficiente după consumarea în 3 zile şi asta cînd România şi naţiunea română se respectau din toate punctele de vedere! Vreau să-mi spună sau să-mi demonstreze cineva că un tratament medical din farmacii pus în vînzare vindecă total o boală fără a fi incizat de medici! Optimismul şi încrederea nu este de vînzare în farmacii sau pe listele de medicamente impuse pentru vînzare! Asta-i lipseşte românului plus zîmbetul permanent pentru a-şi menţine sănătatea interioară, pentru a folosi alternativele: ceaiuri naturiste şi metodele: masaj, reflexoterapie, terapiile prin sport-recuperări dar în primul rînd veniturile cu care să te îngrijeşti să fii un om noramal!
  :)))) Ce să mai zic: varză de maidan cu carne din parlament!
  PS. nu vreau să se simtă nimeni jicnit sau atacat. da?

Leave a Reply