Premierul Mihai Tudose a plecat, în această dimineaţă, în inspecţie la una dintre cele mai aşteptate autostrăzi: Deva – Orăştie. Prim-ministrul a plecat de la Guvern cu o delegaţie pentru a verifica lucrările la tronsonul III al autostrăzii şi a făcut o oprire în zona localităţii Şoimuş. Premierul a găsit pe şantier 650 de muncitori, care încercau să remedieze problemele cu care se confruntă şoferii, scrie stiripesurse.ro.

Romania are cateva santiere ale diferitelor transoane de autostrazi deschise de ani de zile si nefinalizate.

 

7 COMMENTS

 1. din ciclul “nu stim ce facem”, azi avem inca o mostra:

  “Ministrul Justitiei, Tudorel Toader: In cursul zilei de joi au iesit din penitenciar 529 de detinuti, alti 3.349 de pregatesc de eliberare conditionata. Nu credeam ca impactul era atat de mare”

  Asa se intimpla cind conduc si legifereaza povestitori buni doar la teorie dar care in viata lor nu au luat decit bani de la stat: sunt incapabili sa evalueze consecintele faptelor lor. Altfel spus, niste habarnisti iresponsabili.
  Tudorele maica, te angajeaza ba vro universitate serioasa straina? Vreo firma privata serioasa, sa le fi avocat inhouse? Sa le zici si la aia ca nu credeai ca iese atita de prost… sa vedem ce patesti dupa, cit te costa…

  • Astia vor sa ne faca sa ne baricadam in case, cand iesim in strada sa iesim catestrei si eventual un retevei pe cap de cetatean. E si asta o revolvare insa, asteptam cu interes legile justitiei.

 2. E frumos in vizita,mai socializezi,mai primesti niste “sa traiti” de la baieti cu o vreme atat de frumoasa afara,e si pacat sa stai in birou.Dar e bine,serios vorbesc,doreii pana nu se simt impinsi de la spate nu se omoara cu munca.In plus de asta nu vad alaiuri de televiziuni cu veste si casti de santier scoase din tzipla cum vezi pe aici prin zona Bucurestiului,asta iar e un semn bun.

  • Păi nu asa s-a dus si gadea la blonda bucureștiului inopinat dar ce sa vezi: blonda avea deja 5 lavariere in coc :)))

Leave a Reply