Primul ministru Florin Citu i-a demis din functie pe ministrul sanatatii Vlad Voiculescu si secretarul de stat Andreea Moldovan.

Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

Florin Citu pe Facebook : “Astăzi i-am înaintat domnului președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea Ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”.

 

1 COMMENT

  1. Super! Actiunea ascunde nu numai porcariile lui arafat, acopera si hotiile prin importuri, contracte cu dedicatie, de la Arafat interzis procutorilor:”sa ii lase in pace pe importatori chiar daca nu au actele in forma legala”, prin care s-au furat milioane de lei, contractul cu individul din halvetica cu cei peste 4 milioane din care nu s-a recuperat nimic, anchetele si pedepsele privind mortii din spitale arsi de vii si morti din cauza cadrelor care au manevrat buteliile de oxigen, ruginituri vandute la pret de calitate! Si nu e totul, mai sunt destule la adresa celor doi : Vlad si Arafat! Apropo, Radu, am auzit si vazut zilele trecute ca C.E. nu mai comercializeaza vaccinuri zeneca si jonson! De ce se aduc in Romania? Este exact procedeul cu samponul pentru bebelusi de acum 3 ani, iritatie grava pe piele, si chelie bebelusi dupa care tratament puternic sa isi revina, si, dupa o amenda grasa, l-au retras si l-au exportat in alta tara care nu aflase informatia! Deh, “pretenii si partenerii plavanului de lux” su prioritate in Romania inclusiv sa imbolnaveasca cetatenii= moarte lenta si sigura.

Leave a Reply