“Să vă mai spun ceva. Şaisprezece consilieri din România are Filat şi miniştrii săi. Trei tovarăşi au titlul de colonel, iar unul dintre ei ne este cunoscut că e chiar general. Toţi fac parte din serviciile speciale româneşti. Mai există unul din SUA, plus cei neoficiali. Iată cine guvernează Moldova”.

Afirmatiile sunt facute de Vladimir Voronin, presedintele Partidului Comunistilor din Republica Moldova. Voronin a fost presedintele republicii, este cetatean al Federatiei Ruse si general maior in rezerva de cadre a Ministerului de Interne de la Moscova.

9 COMMENTS

 1. De Ce Trebuie Chiombu’ Suspendat? D-aia Si De Tot!

  Nici n-au apucat bine d-nii Ponta si Antonescu sa sfarseasca anuntarea intentiei de a incepe procedura de suspendare a chiombalaului din funcrtia suprema in stat, ca au si sarit ca arsi pupincuristii basescului in frunte cu Peter Eickstein si alde linge desuurile plescoitei, recte Chireac,sa dea de pamant cu cei di USL, pe motiv ca atata timp cat nu au majoritate si nu sunt siguri de reusita, de ce se apuca sa incerce sa-l suspende pe anticrist? Iaca incerc eu un raspuns la intrebarea asta care se doreste culmea clarviziunii politice.
  D-aia monser, pentru ca-i musai! Daca si pana acum ceea ce se mai considera forte democratice in Romania s-ar fi opus la timp si ar fi folosit toate mijloacele legale si/sau constitutionale sa-l opreasca pe urat din marsul sau triumfal spre reinstaurarea dictaturii, alta ar fi fost soarta romanilor in acestii ani de criza in care sifiliticul aplica solutia finala propriului sau popor.
  Dar, nu, domnii au stat linistiti si i-au permis zbanghiului sa faca orice a vrut muschiuletu’ lui tataresc in materie de dictat politic, motiv pentru care lui cretinache chiar i-a intrat in cap ca ar avea stofa de Hitler si Stalin la un loc si a muncit din greu la realizarea acestui deziderat.
  Daca Societatea Civila, Opozitia, Opinia Publica, Sindicatele, Media in totalitatea ei etc l-ar fi sanctionat pe bastard la timp, acum nu si-ar fi mai permis emfaza cu care ne anunta ca il doare exact in gaura din spate de deciziile Curtii Constitutionalle, atata timp cat EL decide ca nu sunt bani pentru salarii si pensii. Si asta in timp ce un popor intreg vede cum pentru o spaga de o suta de mii de Euro, care ar acoperi fara probleme zeci de pensii pe cateva luni de zile, golanii lui Basescu nici macar nu catadicsesc sa se dea jos din pat pentru a raspunde la telefon.
  Nu sunt bani, dar ca sa-si lichideze Udrea datoria de trei milioane de Euro la BRD, intr-un timp record de la numirea in functia de ministru peste aproape tot bugetul Romaniei au fost si sunt in continuare bani.
  Nu sunt bani, dar pentru prosperitatea Serviciilor, care cunosc cea mai infloritoare pagina de istorie de la Pantiusa si Draghici incoace, se gasesc fara numar.
  Nu sunt bani, dar pentru fantezii cu parandarat cat cuprinde gen piscine fara apa, stadioane fara sportivi si telegondole fara turisti se gasesc cacalau, Maria Ta, si toti sunt la discretia amantei.
  Pur si simplu de rasul fundului cum cheltuie Udrea banii nostri pe vizite, chipurile de lucru in Marea Britanie, pentru a aduce la bai in Romania circa o mie de mosneguti si babute supusi ai Majestatii Sale Regina.
  Pentru toate nebuniile si caraghioslacurile astea se gasesc miliarde de Euro, nu insa si pentru a pune in practica o Decizie a Curtii Constitutionale.
  Si atunci cum sa nu declansezi actiunea de suspendare a uratului care se sterge din nou la dos cu Constitutia tarii sfidand golaneste Puterea Judecatoreasca din Romania?
  Se prea poate (mai mult ca sigur) sa nu se ajunga la suspendare datorita aritmeticii ticalosiei care-i tine pe alesii puterii legati de scaune, de maini si de picioare, cu calus in gura la momentul votului, pentru a nu se putea exprima cum ar dori, dar execitiul in sine demarat de Opozitie este menit sa arate lumii intregi ca in aceasta tara nu toti suntem otrepele trogloditului cu aere de dictator si ca lumea intreaga la minte face tot posibilul pentru a scapa tara de o asemenea muhaia politica.
  Daca e sa ne luam dupa logica distinsilor pupincuristi, apai n-ar mai trebui nici Motiuni de Cenzura, nici voturi impotriva, nici luari de pozitie contra zvacnirilor autocrate ale chiombalaului, nici Opozitie, nici…
  Ci o unanimitate de 200% si o veselie mai mare decat cea cu care ne obisnuise Marea Adunare Nationala cand treceau legile comuniste prin ea.
  Nu-i asa, tovarasilor Eckstein si Chireac, ca asta-i solutia la bataia de joc la care suntem supusi: Jos Opozitia!

  • Bine zici .
   Am vazut si eu cu uimire ca musiu Chireac a inceput sa faca pe avocatul puterii in multe privinte .
   Sa nu uitam ca domnu Chireac a facut banuti frumosi vanzand aparatura serviciilor secrete si se pare ca le-a reamnas dator.

 2. Un personaj infect acest Voronin. Adica cum, “uitati cine guverneaza Moldova” ???
  Ei n-au facut acelasi lucru, cu KGB-ul lor cu tot? Atunci a fost legitim, sa intelegem, iar acum daca sunt servicii secrete romanesti nu?
  Oricum, in ciuda faptului ca am niste “radacini” basarabene, in ciuda faptului ca de mic visam la Romania reintregita (si ca monarhie daca se putea), moldovenii m-au dezamagit crunt la ultimele alegeri. Cum sa-i votezi pe comunisti intr-o asemenea proportie???
  Inseamna ca ei sunt de fapt nostalgici dupa “mother Russia”, nicidecum dornici la o deschidere spre occidentul democratic. Pacat.

 3. Hai sa fim seriosi. Ce ne pasa noua de Moldova si de cine conduce. Noi conducem, oamenii. Daca noi nu vrem sa fie mai bine cine sa ne ajute sa ne fie mai bine?

 4. Ar trebuie sa ne pese de R.MOLDOVA, este un pion important in regiunea de E a EUROPEI. Sunt interese foarte mari aici, ma refer la interesele strategice ale F.RUSE, dar sa nu uitam nici de SUA….

 5. Este greu pentru mine sa inteleg politica din Republica Moldova insa nu pot sa inteleg de ce, noi romanii, nu putem sa ne revendicam drepturile inapoi pierdute in al doilea razboi mondial.
  Eu zic sa se organizeze un referendum in Republica Moldova prin care oamenii vor fi de acord sau nu, sa voteze unirea Basarabiei cu Romania.
  Nu ma pricep la politica dar cred ca Rusia nu s-ar baga daca oamenii din Republica Moldova v-or alege liber.

Leave a Reply