Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a semnat duminică pentru ca USR să candideze la alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui clip postat de Nicuşor Dan, explicând că a făcut acest gest pentru că România se schimbă, iar clasa politică trebuie să se schimbe şi ea.

În clipul postat de Nicuşor Dan, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi fostul secretar de stat din Ministerul Muncii, Valeriu Nicolae, semnează listele USR, pentru ca formaţiunea să candideze la alegerile parlamentare. Întrebat de ce semnează pentru USR, Voiculescu a răspuns: “Pentru că România se schimbă şi clasa politică trebuie să se schimbă de asemenea. De-aia”.
https://www.facebook.com/NicusorDanUSR/videos/1146207372123541/

Preşedintele Uniunii Salvaţi Româna (USR), Nicuşor Dan, a spus, pe 20 septembrie, că va anunţa numele candidaţilor pentru parlamentare în ultimele zile de depunere a listelor şi că încă oscilează dacă va renunţa la mandatul său de consilier general al municipiului Bucureşti în favoarea unui eventual mandat în Parlament. Dan spune şi că există discuţii cu “cinci, şase” membri ai actualului executiv despre o eventuală candidatură a acestora din partea USR, scrie news.ro.

”Am nominalizat trei persoane care se încadrează în tipul de oameni pe care îi aşteptăm la USR şi care se potrivesc cu ce aşteptăm noi la USR. I-am nominalizat pe domnul Ghinea, pe domnul Voiculescu şi pe Dacian Cioloş însuşi. Menţin asta. Cu cine vorbim, evident, n-o să vă spun. Pentru că nu e corect faţă de cei cu care vorbim”, a spus Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă. Ulterior, el a precizat că reprezentanţii USR sunt în discuţii cu 5-6 actuali miniştri.

viewscnt

4 COMMENTS

  1. Nu mai bine dl. Nicusor Dan s-ar ingriji de oamenii fara adapost din functia care o ocupa in primarie, sa le asigure un loc pentru innoptare, decat sa participe la tot felul de actiuni organizate de unii si altii.

  2. off topic
    Ieri Bucurestiul a fost rupt in doua din cauza maratonului organizat pe marile bulevarde ale capitalei. Cine vroia sa ajunga la gara avea o problema. Ieri singurul mijloc de transport in comun sigur a fost metroul.

  3. Daca Voiculescu e esalonul doi la PNL , (s a vazut la sedinta de partid) si e cu USR, rezulta ca….USR E PARTIDUL SATELIT AL….PNL !

  4. ROMANIA nu este bolnava , clasa politica conducatoare este al dracului de bolnava si tradatoare si s-a gasit doctorul sa o salveze ,tot un pacient bolnav al> agenturilor>,,,,,, salvati acest partid ca moare pe drum de grija Romaniei . Fals tratat de vindecare.

Leave a Reply