Home Articole Vom da sansa Generatiei de aur? Sau ramanem tot de caruta?

Vom da sansa Generatiei de aur? Sau ramanem tot de caruta?

950
4
SHARE

Mai sunt putine zile pand cand va fi ales noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Revine valoarea consacrata la varful acestei institutii? Va avea Generatia de aur sansa de a-si pune in sfarsit amprenta pe modul in care este condus forbalul romanesc? Ionut Lupescu, unul din membri acestei generatii, candideaza la presedintia FRF.

Diseara, la Antena 3, o editie eveniment !

 

4 COMMENTS

 1. deci meciul cu Spania de la Euro 1996 a fost vindut sau nu? ca unii asa au zis…

  România – Spania 1-2
  Răducioiu 29 / Manjarin 11, Amor 84
  România: Prunea – Petrescu, Doboş, Gh.Popescu, Prodan (Lupescu 86), Selymeş – Gâlcă, Hagi, Stângă – Ad. Ilie (D. Munteanu 66), Răducioiu (Vlădoiu 77)

  http://adevarul.ro/news/sport/euro-1996-rateul-generatiei-aur-romania-dat-o-bara-doi-ani-facuse-furori-cupa-mondiala-1_572f06775ab6550cb8aaab3f/index.html

  http://www.ziare.com/gica-popescu/gica-hagi/hagi-si-gica-popescu-acuzati-ca-au-vandut-meciul-cu-spania-de-la-euro-985466

 2. Generatia de aur in fotbal! Ma gandeam ca au gasit o alta generatie inteligenta si isteata pentru a pune in practica planul initial de guvernare,fara completarea marsaviilor din ultima vreme: doar pentru politicieni,numitii in functii politic si scaunarii,toti lacomii si imprastietorii de ura in masa!

Leave a Reply