Mai sunt putine zile pand cand va fi ales noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Revine valoarea consacrata la varful acestei institutii? Va avea Generatia de aur sansa de a-si pune in sfarsit amprenta pe modul in care este condus forbalul romanesc? Ionut Lupescu, unul din membri acestei generatii, candideaza la presedintia FRF.

Diseara, la Antena 3, o editie eveniment !

 

4 COMMENTS

 1. deci meciul cu Spania de la Euro 1996 a fost vindut sau nu? ca unii asa au zis…

  România – Spania 1-2
  Răducioiu 29 / Manjarin 11, Amor 84
  România: Prunea – Petrescu, Doboş, Gh.Popescu, Prodan (Lupescu 86), Selymeş – Gâlcă, Hagi, Stângă – Ad. Ilie (D. Munteanu 66), Răducioiu (Vlădoiu 77)

  http://adevarul.ro/news/sport/euro-1996-rateul-generatiei-aur-romania-dat-o-bara-doi-ani-facuse-furori-cupa-mondiala-1_572f06775ab6550cb8aaab3f/index.html

  http://www.ziare.com/gica-popescu/gica-hagi/hagi-si-gica-popescu-acuzati-ca-au-vandut-meciul-cu-spania-de-la-euro-985466

 2. Generatia de aur in fotbal! Ma gandeam ca au gasit o alta generatie inteligenta si isteata pentru a pune in practica planul initial de guvernare,fara completarea marsaviilor din ultima vreme: doar pentru politicieni,numitii in functii politic si scaunarii,toti lacomii si imprastietorii de ura in masa!

Leave a Reply