Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, luni dimineaţă, cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, preşedinte al PSD, în biroul acestuia de la Parlament.

Întâlnirea, care a început în jurul orei 10,00, are loc înaintea reuniunii Comitetului Executiv Naţional al PSD, pe a cărei ordine de zi se află, potrivit lui Liviu Dragnea, o prezentare a activităţii miniştrilor Cabinetului Dăncilă.

In ultima perioada au aparut mai multe zvonuri privind o eventuala remaniere a celui de-al 3 lea cabinet PSD-ALDE, care s-a instalat de numai 2 luni. Pina acum, liderii PSD au dezmintit evaluarile, dar informatiile despre eventuale schimbari continua sa curga dinspre PSD spre media.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a reacționat astăzi la zvonul conform căruia Viorica Dăncilă ar vrea să demisioneze. Liderul PSD infirmă zvonul apărut în spațiul public.

“Eu nu înțeleg. Înțeleg că este o pană de subiecte, dar nu puteți să inventați și voi unul, nu patru?”, a reacționat Dragnea, la întrebările dacă Viorica Dăncilă ar urma să demisioneze și dacă pregătește o ordonanță pe justiție. Liderul PSD și-a făcut cruce atunci când a fost întrebat dacă pregătește o OUG pe justiție.

5 COMMENTS

  1. Nu se descurca singurica sau ce? N-o mai asculta nici pe ea ministrii? Are nevoie de indicatii?

    Chiar daca vorbeste Dragnea cu ea, degeaba daca nu o tine si de mana!

    Data trecuta a fost consiliata sa nu mentioneze de scaderi salariale ci sa porneasca de la majorari si ea a repetat mot-a-mot :„Nu putem vorbi decât de creșteri și nu de reduceri salariale și de la acest lucru trebuie să pornim discuția noastră”.

  2. Credeam ca este vorba de pplanul,proiectul initial de guvernare! Acum e clar, balacareala in locul reformelor si guvernarii serioase!

Leave a Reply