11 COMMENTS

 1. Dle. Radu Tudor nu va mai iluzionati. În curând țara asta nu va mai fi în NATO sau UE. Poporul roman, în marea lui majoritate votant de PSD – ALDE, nu are mentalitate occidentală. Noi suntem obișnuiți sa slugarim mici șefi de trib locali care ne aruncă în scârbă 2 lei la salariu. Un neam de slugi hoațe nu are cum sa pretindă prea mult.

   • Când s-a intrat în NATO și UE mentalitatea PSD era “lasă bah ca-i invatam noi pe astia cum merg lucrurile pe aici. Ei sa sară cu banu’ gros și apoi mai vedem noi”. Nici în cele mai nasoale vise, PSD nu si-a imaginat ca n-ar putea fura liniștit din banii europeni. Acum ca au văzut ca aderarile astea nu le aduc decât bătăi de cap, s-au decis “mai bine era cu maica Rusie”.

     • Orice “decizie istorica” atinsa de PSD nu are cum sa fie decât murdărita, vulgara și subculturala. Acest partid si-a imaginat ca dacă prostește electoratul roman îi va merge și cu un întreg vest al Europei.

     • Poate ai vrut sa spui ca ce interpretare corecta are alex. Dragnea, Dancila si Tariceanu sunt primiti in Europa ca ciuma. Dragnea nici nu mai primeste viza pt. SUA.

      Dragnea a furat cat a putut cu Teldrum din fonduri europene.

  • Te contrazici la fiecare cuvant scris, este clar ca esti unul care vezi doua Romanii iar, din aceasta ideologie nu poate iesi ceva bun. Daca te simti sluga, n-am nimic impotriva, eu, noi n-avem asemenea simtaminte.

  • nu vorbesti cu cel mai inteligent om. dupa el , tariceanu, dragnea, nicolicea, serban nicolae, sunt europeni, hotia, dictatura si incompetenta sunt europene.
   psd anunta ca nu va tine cont de recomandarile de la venetia. atat de european e psd ai alde mai radu tudor. da probabil tu nu ai fost niciodata la olimpiada de logica.

  • Este o realitate cruda, intotdeauna interesul poarta fesul, iar, imaginea noastra, a romanilor, sta in puterea noastra s-o schimbam, greu dar, trebuie facut ceva in acest sens.

 2. Vroiam sa postez si eu…

  Cand am vazut cretinitaile lui Alex cu iesim din NATO / UE bla bla mi-am dat seama ca e inutil.

Leave a Reply