Un convoi de vehicule ce transportau civili ucraineni a fost lovit în timpul unui atac cu rachetă efectuat de forţele ruse, vineri, în apropierea oraşului Zaporojie, din sudul Ucrainei, a anunţat guvernatorul regional Oleksandr Staruh, potrivit Reuters.

Imagine

”Există morţi şi răniţi, salvatorii acţionează”, a scris Oleksandr Staruh pe aplicaţia Telegram.

Ulterior, el a precizat că 23 de persoane au murit şi 28 au fost rănite în acest atac cu rachetă comis de trupele ruse, scrie Agerpres

Imagine

2 COMMENTS

  1. Chiar imi “place” fenta pe care mergi sa nu zic altceva! Pute a fenta pentru infricosare sa paralizeze mentalul ukrainienilor pentru a nu reactiona sau pentru ca cetatenii sa sara la gatul propriilor conducatori si a restul tarilor sa se retraga sau pentru a nu reactiona cetatenii, rusii continuand planul! Nu iau in considerare fenta cu mica nucleara, eu vad mai curand ca se vor arunca pe nordul ukrainei sa atace spre sud coplesind tot ce misca si ucidere in masa daca nu accepta conditiile putiniste! Ganditi-va ca ukraina si rusica sunt pe cifra 6 si ambele se mint sau sunt atrase in capcane, minciunile, fentele si capcanele mincinoase sunt la cote inalte in rusica! Poate ca la anul va fi o miscare cu nucleara dar nu e certitudine si nici baza serioasa. Radu, esti om de armata, ia spre analiza aceasta posibilitate logica si reala, nu intra pe fentele intentionat aruncate!

  2. Ps. Zilnic intru pe youtube sa vad pe camere live ce se intampla in ukraina: huet oribil in aer de la avioane sau ce folosesc in aer plus masinile rablagite care inca mai pot fi folosite si cainii care urla speriati, cetatenii in alergare la magazine zi si noapte, e un chiosc cu camera live din interior. Sunt camere live din aproape toata ukraina si vezi daca ai timp ce se intampla in diferite zone. De exemplu: nu am crezut ca in sevastopol exista unitate militara langa plaha, tocmai saptamana trecuta am vazut live cu inscriptie Z si pe camera scria ca e zona militara rusa.

Leave a Reply