Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost ales, duminică, la Congresul PSD, preşedinte executiv al partidului, cu aproximativ 2600 de voturi, învingându-l astfel pe contracandidatul său, Constantin Niţă, care a obţinut doar circa 1100 de voturi, potrivit unor surse social-democrate.

Zgonea a obţinut acest rezultat, fiind susţinut public de Liviu Dragnea şi, la intrarea în competiţie, de 40 dintre filialele PSD.

5 COMMENTS

  1. şi se vaită de ce au legături proaste cu intelectualitatea! ceea ce este distractiv este faptul că psd-ul se elimină singur şi o să dispară pe când pdl-ul o să-şi revină în forţă!

    • Dragnea si Zgonea sunt graitori pentru situatia in care e acest partid. Asa cum sunt astia asa e si partidul, pe duca.

    • Da, da o sa revina in forta numai ca nu aceasta e cauza. Ati auzit de prostie, rautate, fariseism si non valoare, e in cantitate mare pe metru patrat ?

  2. Ha ha ha! vă amintiţi imnul:
    ” Am cravata mea
    Sînt pionier…” ţi toţi cîntau şi aplaudau sau fluturau steagurile la semnalul învăţătorului! Ceva cumva amintiri practicate în actuala democraţie? ”lasă-ne analfabetule arogant” sînt destui în ţară şi din cauza asta s-a ajuns la diplome pe bandă rulantă şi mai importante funcţiile decît profesia”! (toţi neicanimeni are o funcţie)

Leave a Reply