Suntem in 25 Mai. Presedintele PSD Liviu Dragnea anunta data cand va fi schimbat din functie Zgonea. Alta nominalizare decat Ponta la sefia Camerei Deputatilor nu e de imaginat. Dar mai stii…?

 

—————————

Liviu Dragnea, a declarat, marți, că este “foarte posibil” ca Valeriu Zgonea să fie revocat din funcția de președinte al Camerei Deputaților pe 7 iunie.

“Este foarte posibil pe 7 iunie, marți. (…). Este campanie electorală, colegii deputați sunt în teritoriu. Ca să putem declanșa procedura de revocare ne trebuie, în mod aritmetic, un număr suficient (de parlamentari — n.r.). Totuși, nu crapă Parlamentul dacă mai stă acolo (Valeriu Zgonea — n.r.) până pe 7 iunie. Pe 7 iunie suntem pregătiți să îndeplinim procedurile de revocare”, a spus liderul PSD, într-o conferință de presă la Sebeș, întrebat cu privire la schimbarea președintelui Camerei Deputaților.

Liviu Dragnea a menționat că partidul va face propunerea pentru șefia Camerei Deputaților în momentul în care respectiva funcție va fi vacantă.

“Atâta timp cât nu este vacant, eu nu îmi permit să vântur nume care să fie rostogolite. Când scaunul va fi vacant, PSD va face o propunere, care se va și întâmpla”, a afirmat Dragnea.

 

3 COMMENTS

  1. Ce fain …tariceanu suspectul impreuna cu urmaritul penal si plagiator ponta sa conduca parlamentul si el plin de infractori…Romania are viitor luminos!

Leave a Reply