Home Articole Mircea Badea : “Nu cred ca a fost un accident in cazul...

Mircea Badea : “Nu cred ca a fost un accident in cazul Condrea”

7614
5

Mircea Badea crede că singura ipoteză care ar trebui exclusă în cazul morții lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, este cea a accidentului. Afirmațiile au fost făcute marți, la ”Sinteza Zilei”.

”Ne gândim la hotărâri conspiraționiste pentru că avem creier. După părerea mea, orice scenariu este posibil, mai puțin cel al accidentului. Faptul că noi le numim teorii ale conspirației înseamnă că le anulăm din start. Deja avem întrebările fundamentale ale omenirii. De unde venea creștinul, unde se ducea? Mașina nu e OZN și nu se poate teleporta, nu e pe camerele de supraveghere. Având în vedere datele de până acum cred că e legitim să ne întrebăm dacă nu a venit de prin boscheți. De ce ar fi fentat toate camerele de supraveghere? Suspiciunea mea e următoarea: s-a văzut cu cineva înainte?” se întreabă Mircea Badea.

5 COMMENTS

  1. Aici sunt de acord cu Badea…Aseara la Sinteza am constatat ca odata cu aparitia in emisiune a unor experti si lasarea lor sa vorbeasca neintrerupti asa cum s-a intamplat cu domnii Titi Aur si Butoi sprijiniti exact cat trebuie de gazda emisiunii am avut revelatia sa urmaresc o emisiune f.captivanta cu explicatii pentru multe chestiuni nelamurite.Asa da ! Cum au intrat pe fir domnii Ciuvica si mai ales Chireac …gata ! Pana aici ! Emisiunea a redevenit asa cum o stim nu vreau sa mai pun etichete in care se discutau discutii despre nimic.Oricum partea din emisiune cu Titi Aur a fost brici asta pe fondul unei investigatii adevarate si de laudat a celor de la Sinteza cu acea schema si acele trasee marcate nu ce am vazut cu o zi inainte la Ordinea Zilei cu Ovidiu Balan o caricatura de investigator.

  2. Eticheta de “teorie a conspirației” se aplica întotdeauna atunci cand bunul simt remarca inadvertente intr-o “narațiune”(asta-i termenul la moda) oficială/raport oficial asupra unui incident care implica una sau mai multe instituții ale statului. Eticheta a fost inventata de americani pentru americani, la baza ei fiind credința ca publicul vrea răspunsuri imediate si “directe” la orice problema ca sa se simtă in “siguranța”/ferit de neplăcerea de a gândi cu propriile capete. Deci, de la asasinarea lui Kennedy si pâna la afacerea Snowden, adepții logicii elementare: jurnaliști de investigație, istorici, formatori de opinie, artiști “angajați politic” (care nu se ocupă doar de romanturi si thrillere) au fost tratati de colportori de conspirații “imaginare” si chiar Reușind sa producă dovezi asupra validității teoriilor lor, s-au văzut tratati de nebuni cu patalama de către Propagandiștii oficiali (pardon, specialiștii in comunicații lucrători la guvern). Snowden a venit cu un dus rece peste eticheta si-a desprins-o, cu lipici cu tot, de pe ochii cetățeanului…european, însă, adică al aliaților, fiindcă in SUA doar tineretul consumator de Net s-a indignat de adevărurile neplăcute “scurse” pe “rețele”. Si Obama, bineînțeles, care din democrat si adept al libertății ce era la primul mandat, odată s-a transformat in Măciuca secretului de stat si-a trimis potera după “răufăcător” de nu mai voia nimeni sa-i dea azil pana n-au negociat rușii ceva spioni de-ai lor prinși cu mata in sac in schimbul azilului acordat respectivului “ne-patriot”. Din nefericire, la noi sistemul si eticheta au ajuns prea târziu ca sa mai inducă “siguranța” in rândurile populației de unde si grotestile încercări ale propagandei, subliniate in tuse umoristice (Doamne ajuta! Rasul e mai convingător decat orice demonstrație de logica) de dl. Badea, care încearcă sa spele imaginea cretinilor care au comis “naratiunea” Condrea.
    Din păcate, la Tăriceanu propaganda a mers pe subtilități de tipul “mincinos notoriu”, tot o eticheta americană care tratează orice interpretare a unei teorii deja impuse ca “necorespunzătoare adevărului” si-aici va fi greu de destrămat făcătură. Totuși, am încredere in pamfletarul Badea, găsește el o soluție!

  3. Daca nu apare pe camere masina lui Condrea,acesta a venit dinspre Bufrea si ori a intors din cine stie ce motive,ori a fost la cineva pe una din primele strazi laterale din Tamas, sau din zona aceea, si astfel nu putea sa fie vazut nici de camera din Tamas.

    • Pai daca tu crezi ca a fost la cineva de pe primele ztrazi laterale,de ce nu vine acel cineva sa spuna:frate a fost la mine?

  4. Daca nu apare pe camere masina lui Condrea,acesta a venit dinspre Bufrea si ori a intors din cine stie ce motive,ori a fost la cineva pe una din primele strazi laterale din Tamasi, sau din zona aceea, si astfel nu putea sa fie vazut nici de camera din Tamasi.

Leave a Reply