17.01.2017

O zi trista pentru Basescu.

Florian Coldea trecut in rezerva si scos din SRI.

El, Traian Basescu, audiat la Parchetul General pentru afirmatiile recunoscute privind masluirea dosarului si condamnarii in cazul Telepatia.

Nepotul sau, Dragos Basescu, condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru trafic de influenta in timpul regimului unchiului sau.

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, tatal lui Dragos Basescu, este si el in puscarie pentru infractiuni savarsite in timpul mandatului de presedinte al fratelui sau.

Ramaneti pe receptie. Va urma..

 

7 COMMENTS

 1. 🙂 🙂 prea puţini întro hoardă de escroci bugetari de lux care rămân cu veniturile intacte sau poate mărite la fel ca interpretarea ”ilegală/imorală” dai în gât/torni…rămâi cu furăciunile!
  În care lege sau este prevăzut în vreun articol din Constituţie aşa ceva?

 2. Well, Basescu mai merge odata la tribunal, declara, după obicei, ca înregistrările sunt “trunchiate”, ca n-a vrut sa spună ce-a spus (era sub influența băuturilor alcoolice) si pleaca apoi acasa cu SPP-ul după el, ca sfintele moaște cu girofarul. Probabil, cum zice Bogdan Chirieac, scandalul unui proces adevărat, soldat cu condamnări reale a familiei ex-președintelui e un lucru de evitat in contextul actual, complex, delicat, “fluid”etc deci, se va stinge si el ca si celelalte scandaluri provocate de securiștii, vechi si noi, cățărați la putere după plecarea aparatcik-ului Iliescu. Cel mai greu de stins va fi scandalul Koveși, care pune in pericol toata casta magistraților, mai ales din pricina încăpățânării prostesti a lui Johannis de a menține in funcții două femei deosebit de proaste, vulgare si slugarnice precum Koveși si Stanciu. Acestea nu vor pleca nici măcar cu “discreția” lui Coldea (iertare, dar “cererea” acestuia de a fi lasat la vatra e curată Invenție), se vede după negațiile in bloc si împotriva evidenței, oferite de madam DNA ca răspuns la “dezvăluirile” lui Ghiță, procedeu care dezonoreaza, in bloc, întreaga justiție romana si va face pe toti reprezentanții acesteia sa strângă rândurile daca nu in jurul persoanelor, cel puțin in apărarea principiilor fondatoare ale profesiunii. Cat despre Johannis, prostia il va apăra de orice si de la sine fiindcă se va găsi totdeauna cineva sa-l trateze de “prizonier”, “victima”, etc a “sistemului si pace bună.

 3. 17.01.2017: F. Coldea trecut in rezerva cu o pensie frumoasa. D. Basescu scapat cu suspendare, iar T. Basescu a mai baut o cafea cu Lazar. Concluzia: Indiferent ce faci pe perioada mandatului de Presedinte sau sef de institutie din Romania, oricat de grave si de evidente ar fi abuzurile comise, la final nu vei pati nimic. Superb. Il astept pe Coldea 2, ca pe Basescu 2 il avem deja.

 4. Intru totul de acord cu ideea mentionata de Alex.
  Indiferent cat de evidente si grave sunt abuzurile sefilor din institutii importante ale statului, care pe deasupra se si imbogatesc (fura) alaturi de mafioti, sau cu ei impreuna, nimic nu se va intampla in sensul de a plati real si corect in fata justitiei.
  Ei NU sunt egali cu nimeni, sunt mai presus de orice…..pe pamant !
  Indiferent cat fura si mint mafiotii, unii avand puterea politica la discretie si degetul mic, la fel nu platesc nimic, doar eventual pedepse cu suspendare, sentinte minime si ridicole si desigur fara recuperare de prejudicii la valoarea REALA., doar firimituri.
  Asadar, ei (“JUSTITIARII”) se fac ca lupta cu hotia si excrocii, ceilalti “vinovatii” se fac ca raspund in fata justitiei si ca ispasesc pedeapse. O mare falsitate si pacaleala ce continua de prea mult timp.
  NU, de fapt se mimeaza tot, un circ de 2 lei pentru ochii “boborului”. Un joc de circ ieftin si prost jucat asa la infinit ….eventual 1000 de ani de acum inainte…., praf in ochii tuturor.
  De ce? fiindca se poate! SE POATE IN ROMANIA!
  Dupa ziua de azi cu Coldea si tot, toate dedesubturile murdare =CARDASIA MAFIOTILOR, chiar nu ma mai intereseaza deloc cum mimeaza ei LUPTA de incordare a muschilor- hei rup, hei rup….. cum mimeaza statul de drept, justitia, legalitatea, dreptatea, haha, sa fim seriosi! Suntem niste spectatori care in plus am si platit SCUMP biletul pentru circul lor -jocul lor.
  BASTA! astia imi insulta inteligenta -urasc ideea de naivitate bolnava pana la prostie cronica. Asadar, la CIRCUL lor (repetat si programat) sa “cada pe spate” in extaz cine doreste, eu nu!

 5. Am si eu o intrebare. Dl. Coldea a fost trecut in rezerva, de unde pana unde pensie de 5000 de euroi ? Atunci cum ramane cu salariile la stat sau ne aflam intr-o tara bolnava la cap ?

Leave a Reply