Mesajul ministrului de interne si interimar la justitie

Lucian Bode, unul din cei mai influenti lideri PNL ai momentului, ministru de Interne si ministru interimar la Justitie, a postat urmatorul mesaj :

Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, aprobat astăzi în ședința de Guvern, este un program cerut de comunitățile locale, pentru că el susține dezvoltarea echilibrată a României.
Prin adoptarea Ordonanței de Urgență a fost creat cadrul normativ necesar pentru implementarea acestui program care răspunde unor probleme reale.
Un act normativ care a parcurs toate etapele procedurale, avizat conform cerințelor legale și elaborat în mod transparent trebuie să își urmeze cursul firesc și nu poate fi blocat în mod arbitrar de niciun membru al Guvernului.
Guvernul României și-a asumat prin Programul de Guvernare modernizarea comunităților locale prin realizarea de investiții în infrastructura locală atât de necesare pentru reducerea decalajelor de dezvoltare între județe și pentru creșterea calității vieții oferite comunităților.
Proiectele ce vor fi finanțate sunt vitale pentru a estompa aceste discrepanțe prin realizarea unor lucrări de infrastructură rutieră și tehnico-edilitară. Acesta este ABC-ul dezvoltării unei comunități–investiții în apă, canal, gaze și drumuri județene și comunale.
Cei care se opun realizării acestor investiții refuză șansa la dezvoltare a unor comunități întregi și întorc spatele milioanelor de cetățeni care își doresc un trai decent.
Nu trebuie să mai existe diferențe între condițiile de viață din mediul urban și rural. Șansele la dezvoltare trebuie să fie egale pentru că nu avem comunități “de prima mână” și “a doua mână”.
Prin adoptarea acestui program național de investiții, Guvernul Florin Cîțu a ales să fie de partea comunităților locale și a cetățenilor.
Guvernul Florin Cîțu a ales să nu cedeze în fața unor intimidări și condiționări ale actului de guvernare.

Leave a Reply