Unul din cei mai importanti oameni ai momentului Decembrie 1989, generalul Victor Atanasie Stanculescu a murit ! Avea 88 de ani.

Odata cu generalul Stanculescu se duc in mormant foarte multe din secretele evenimentelor din Decembrie 1989.

 

8 COMMENTS

  1. Aveţi duminica emisiuni şi emisiuni dar emisiunea lui Adrian Ursu şi a ta Radu, au conţinut destul respect indus dar şi revenirea la demnitatea omului care doreşte să-şi întoarcă faţa spre dreptatea mult căutată în democraţie! O mică revoltă în interiorul oricărui om care trăieşte aici în România, s-ar concretiza dacă ar fi vionţă fără manipularea politică. Cred că aţi observat modul cum îşi arogă sau se bagă politicienii fie ei şi tehno între manifestanţi pentru ca finalul oricărui miting să fie eşec total! De asta nu mai ies oamenii în stradă(nu că ar fi ceva serios)! Din câte s-a observat în ultimul an 2015 totul se plăteşte de către politicienii care manipulează şi se vor la drojdia fermentabilă sigură(a se citi resurse bugetare pt. îmbogăţire). Societatea civilă de care se pomenea în emisiunea lui A. Ursu, e cea finanţată din buget sau din străinătate de cei care vor câte ceva mai mult din România, restul: societatea deţinută e sub limita existenţei şi nu au resurse pentru a se deplasa la mitinguri în Bucureşti! Puteţi oricare dintre voi să trăiţi cu 700-1000 lei pe lună: să fiţi cu datoriile la zi, să aveţi 100-150 lei pentru medicamente, hrana zilnică şi o boarfă sau pentru igiena orală strict necesare lunar? Ce mai rămâne şi pentru a te deplasa la Bucureşti? Rămîi dator de pe o lună pe alta şi caşuchii scăunari se lăfăie sfidător în bale şi minciuni! Ce scârbă îţi provoacă!
    Mulţumesc pentru ambele emisiuni

  2. Aţi tras oblonul la emisiunea lui Gâdea din seara asta? E defectune la transmisia live online pe site! Ne uităm la…perdeluţa cachi în seara asta ? Poate rezolvaţi. Mulţumesc

  3. Iin ziua in care a fost condamnat, impreuna cu generalul Chitac, astepta, nu mai stiu unde, intr-un studio TV sau …in fine, sa vina cei de la politie sa-l duca la penitenciar. A spus atunci ca imediat dupa moartea lui, cineva va face public un film, o inregistrare a sa in care va povesti (dezvalui) tot ce s-a intamplat in decembrie ’89. Ia sa vedem!

  4. Generalul Stanculescu a fost un supravietuitor. A avut parte in ultimii ani de multa bataie de joc, umilinta, i s-au atribuit vrute si nevrute, detentie la peste 80 de ani iar, daca nu exista acest creier limpede, personaj cheie al momentului ’89 cine stie ce se mai alegea de Romania. Oricum Romania are de muncit casa redevina ce a fost si mai mult de atat.
    Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca.

Leave a Reply