Aud ca Partidul National Liberal se pregateste s-o puna pe liste la europarlamentare pe hoata nationala. Pe Roberta Anastase adica.

In calitate de jurnalist care am documentat si dovedit hotia ordinara practicata de pupila basista Anastase la votul pentru legea pensiilor in 2010, spun doar atat :

ABIA ASTEPT !

8 COMMENTS

 1. Nu numai legea pensiilor, chiar tot ce a fost lege pentru furat din salarii pentru îmbogăţirea escrocilor care se cer cu tupeu la guvernare! Vedem cu toţii că din 2010 se chinuie toţi angajaţii să-şi recupereze furăciunile efectuate cu succes de escroci şi la ora actuală, chiar dacă sunt hotărâri definitive doar de pus în practică, nu se vrea! Noroc de Ponta cu guvernul său aşa cum spun unii şi alţii că a fost un guvern oribil, a returnat mare parte din furăciunile PDL-iştilor prin necontituţionalitate şi nu sunt traşi la răspundere pentru furt şi escrocherie! Chiar dacă s-a dat o parte din furăciune şi încă mai au mare perte, valoarea leului e tot sub limita oricărui nivel de trai decent! Efectiv, chiar dacă vrei să faci economie cât de cât, nu ai de unde!
  Şi lichelele, leprele bolnave după chiulangeală , încasează gras pentru orice!
  Halal legi făcute dar şi aplicate!
  Somnorosul din funcţia Avocatul Poporului, mai hibernează mult în leagănul avantajos politicienilor şi în defavoarea poporului, funcţie în a cărui nume este şi plantat!

 2. Mai intâi trebuie să o înscrie în sistemul de învăţământ preşcolar ca să înveţe şă numere şi pe urmă să o pună pe lista mincinoşilor.

 3. Eram un LIBERAL CONVINS, dar de când s-au unit cu HOȚII DIN PDL, să nu mai aud de ei !
  Și aici trebuie făcută lista ruinii cu PENALI din PDL + PNL + ALDE (că și ăștia fac parte tot din aceiași gașcă și nu trebuiesc lăsați deoparte, chiar dacă sau băgat sub pluș-pana PSD. altă HAITĂ).

  LISTA TREBUIE FĂCUTĂ CÂT MAI GRABNIC ȘI SĂ CIRCULE PARALEL CU CEA A PSD-iști-lor PENALI !
  Soția mea și cu mine trăim din pensia mea că nu a reușit să adune 15 ani pe cartea de muncă !
  Cu 12 ani pentru care a cotizat, STATUL ROMÂN ÎI DĂ SFATURI și Dl. Cioloș în loc să îndrepte lucrurile, cu sprijinul lui Biriș (nu-l pot numi Domn) acum îi cer și bani la sănătate !
  – RUȘINE SĂ VĂ FIE ! HOȚILOR, V-AȚI FĂCUT PENSII NESIMȚITE –
  – DACĂ MAI EXISTĂ UN D-zeu undeva și nu doarme, vă va da pe gândul meu și al multora ca mine/noi !
  Auziți…………VOTAȚI ROBERTA că vă aduce fericirea !!!!

 4. Apropo, că n-am văzut nik de Luluța, așa că-i dau off topic:

  E complicată cu Luluța și plagiatul! Vor trebui să-i fie retrase și distincțiile acordate de SUA, Franța… Să vezi haloimăs! Deranj mare…

  • Pana nu apare ceva oficial in aceasta privinta nu are rost sa anticipam, oricum in societatea zilelor noastre este un mare deranj de sus pana jos. A nu se intelege ca doamna Codruta imi este vreo simpatica.

 5. Domnule Radu Tudor, nu stiati ca un bun contabil face in asa fel ca socotelile sa iasa cat trebuie. D-na Anastase s-a conformat, ca un bun contabil a facut ca 80 sa fie egal cu 170. Inca un amanunt, mafiotii au intotdeuna cei mai buni contabili si avocati. PNL-ul a reevaluat-o.

 6. pai ce sa zic… daca pe vremea USL astia n-au fost in stare sa impuna o ancheta corecta a ministerului de justitie, pfoaaa.. sunt comvins ca teoreticul guvern Dragnea o sa faca fularul praf! :))))
  si Dragnea, si Ponta, si noi meritam sa ajunga Anastase iar acolo.

Leave a Reply