Augustin-Buzura

12 COMMENTS

 1. Domnule Tudor, sunetul in platourile A3 este execrabil. E-xe-cra-bil!
  Chiar nu se poate face o transmie de calitate? Nu se mai pot urmari emisiunile postului, am ajuns la exasperare cu ecoul si efectul de ‘cazan’, de unde mai punem si faptul ca Dana Grecu tipa la propriu pe un asa hal de transmisie…
  Groaznic!

   • chiar nu pot crede ca sunt singurul care urmareste A3 🙂
    vb. foarte serios, sunetul este gol, cu un ecou scurt, foarte enervant… cand se vb. in lavaliera, situatia se schimba (sunet plin, rotund si fara efect de hala)

     • Intr-adevar au fost cazuri cand microfonul (lavaliera) cate unui invitat cu functiona la parametri normali si atunci intervenea efectul de hala, predomina sunetul din studio dar niciodata n-a fost ceva persistent astfel incat sa atrag atentia pe blog sau in alta parte.

    • Daca aveti un televizor ceva mai performant poate reusiti sa faceti ajustarile din aparat, daca nu intr-adevar exista o problema la receptia emisiunilor ANT 3.

    • Ca ascultator “pe net” (cu taxa platita, ca stiu ca trebuie sa platesc daca primesc:)) n-am constatat ce spune dl. Florin decat ocazional, cand mai care cate-un reflector; s-a mai intamplat si sa se blocheze (da’ a revenit repede); la TV nu prea ascult, ca n-am cand…
     Deci, nu ma pronunt in transmisia pe TV; dar sunt multumit in aia din on-line, o s-o mai cumpar, face banii.
     (auzi, bre, Floriane, da’ la “Dana Grecu tipa…” m-ai pierdut de prieten… C-asa ceva numai de la basssistii tristi auzeam… care bassisti o acuzau de bassism… atii acuzand-o ca nu critica bassismu’… S-a inteles ceva ?! Sper, macar esenta : Florian pare un pic basssist ! Restul erau doar “floricele”:))

 2. Ce să le mai dea Carte de identitate şi cătuşe dacă pecetea le este pusă pe frunte şi mă refer strict la viitorul lor!

 3. Academicianul Buzura reia in registrul minor “cantecul vesel”de acum cateva luni bune al pamfletarului MirceaBadea, cu neuitatul refren :”La puscarie!”, ceea ce inseamna ca statul politienesc devine o realitate, cu imnul national deja compus. Mai ramane sa se confectioneze steagul, probabil in varianta tricolora inversata afisata de presedintele ales cu ocazia ultimului doliu (sau cu alta ocazie, ca la d-sa toate ocaziile sunt bune pt a gafa) si cu sigla DNA la mijloc, sa aiba ce taia urmatorii rasculati. Intre timp, tehnocratii se prefac ca pun tzara pe roate, societatea civila se preface ca e satisfacuta de solutia tehnocrata iar presedintele se duce la tenis cu oaspetele englez in vreme ce premierul depune flori pe mormantul eroului colectiv.

 4. ALTA ABERATIE A ACESTUI ZIS ACADEMICIAN! binenteles ca aluzia la Basescu trebuia facuta, deoarece un academician nu poate publica fara Basescu in cuget si-n simtiri asa cum il sustinea si pe Ceausescu in vremurile bune. Da ! Avenit decontarea dupa 26 ani de coruptie si hotie generalizata! Trebuie catuse omule Buzura ca tinerii sa fie speriati in a nu mai fura intelectual prin plagiat ca ponta si oprea toba etc , pentru a nu mai face trafic de influenta , pentru a nu mai fura prin contracte cu statul, pentru HOTI trebuie catuse Buzura!

  • Bai nene, daca te-au sarit aia 7 ani (care, la aia putini de-i arati, erau esentiali), macar net puteau ai tai sa nu-ti ia, pana nu dai bacu’ ! Sa incerc lamuriri :
   – Buzura are romane scrise, “greuceanu'”, la nivel psihologic, pe vremea aluia de zici; nu l-a pupat, bre, in nume p-ala…. si nici pe “chi(o)r bassescu” nu l-a pupat ! Deci, bati campii !
   – folosesti cuvantul “intelectual”, ca da bine la text… da’ nu-ti sade ! (vezi in oglinda la ce ma refer)… Sigur, dupa exprimare, ti-au “sarit” lecturile in ce priveste “Orgolii”, “Fetele tacerii”… Deci, iar bati campii !
   – scrii, ca exprimare si continut, ca un mic Gavroche (nici p-ala, sigur, nu l-ai citit, da’ se gaseste pe net explicatia:))) Aia cu “Mizerabilii”, e film, ca lectura sigur te oboseste:))). Poate, cand eram de varsta ta (nu zic “ca tine”, ca n-am fost niciodata) credeam in lozinci, in strigaturi. Acu’, la senectute, imi dau seama ca lucrurile au nuante. si, tocmai d-aia, iar bati campii !
   Bate, deci, in continuare campiile alea; intr-o buna zi, o sa te uiti in frigider si-o sa vezi ca nu “plagiatul” lui Ponta e de mancare ! Atunci, sigur, tot cu “decontarea”-n gura o sa fii… si cu foamea-n pantece…

Leave a Reply